Váratlan pénznyeremény?! IGEN, most 3 csillagjegy is nagyot nyer a hétvégén!

Fedezd fel, mit tartogat számodra a hét pénzügyi szerencséje! Izgalmas fordulatok, váratlan nyeremények és különleges lehetőségek várnak rád – csak arra várnak, hogy felfedezd őket. Nézd meg, melyik nap érdemes szerencsejátékot kipróbálnod, és tudd meg, melyik számok hozhatnak szerencsét Neked! Olvasd el a saját horoszkópodat, hogy a csillagok segítségével hozd ki a legtöbbet a hétből!

Váratlan pénznyeremény?! IGEN, most 3 csillagjegy is nagyot nyer a hétvégén!

Kos (március 21. - április 19.)

Pénzügyi kilátások: A hét elején váratlan költségek jelenhetnek meg, de ne aggódj, ezek gyorsan rendeződnek. Csütörtökön egy régóta halogatott befektetés hirtelen profitot hozhat. Egy baráti beszélgetés során új üzleti ötlet merül fel, amely jövőbeli anyagi növekedést hozhat. Érdemes odafigyelni erre a lehetőségre, mert hosszú távon kifizetődő.

Szerencsenap: Péntek – vásárolj egy kaparós sorsjegyet a kedvenc helyi újságosnál, mert nagy eséllyel nyersz!

Szerencseszámok: 3, 15, 22 (a hiányzó számokat a születsnapod számaival egészítsd ki)

Szerencsepénzed IDE kattintva éred el.

Bika (április 20. - május 20.)

Pénzügyi kilátások: A hét közepén egy családtag pénzügyi tanácsot kér tőled, amit te rutinszerűen meg is adsz. Azonban később rájössz, hogy a saját befektetési portfóliódban is érdemes lehet hasonló változtatásokat eszközölni. Az apró lépések most sokat érhetnek, különösen, ha hosszú távon gondolkodsz.

Szerencsenap: Szombat – próbáld ki a lottót vagy a skandináv lottót, mert egy kisebb nyeremény vár rád!

Szerencseszámok: 7, 18, 36 (a hiányzó számokként a személyi igazolványod első két és  utolsó két számát használd)

Szerencsepénzed IDE kattintva éred el.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Pénzügyi kilátások: Szerdán egy kollégád meglepő hírekkel áll elő: olyan befektetési lehetőségről számol be, amelyet eddig nem vettél komolyan. Érdemes jobban utánajárni a részleteknek, mert több is van benne, mint elsőre látszik. A hétvége felé egy kisebb szerencse érhet, például visszakapod egy régi kölcsön egy részét.

Szerencsenap: Csütörtök – egy hatoslottó szelvény vásárlása izgalmas lehetőségeket rejthet.

Szerencseszámok: 11, 19, 27 (a hiányzó számok édesanyád születési számaiból álljanak)

Szerencsepénzed IDE kattintva éred el.

Rák (június 21. - július 22.)

pénznyeremény, szerencse horoszkóp

Pénzügyi kilátások: Egy régóta halogatott pénzügyi döntést a hét elején végre meghozol, és ennek már csütörtökön érzed a pozitív hatását. A hétvégén egy régi barát hív meg egy közös találkozóra, ahol véletlenül szóba kerül egy szerencsejáték lehetőség. Bízz a megérzéseidben!

Szerencsenap: Péntek – kaparós sorsjegy vásárlásával próbálkozz, mert most különösen jók az esélyeid.

Szerencseszámok: 9, 24, 38 (a hiányzó számok, a házszámod, vagy annak első számjegye legyen)

Szerencsepénzed IDE kattintva éred el.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Pénzügyi kilátások: Az Oroszlánok ezen a héten valószínűleg egy nagyobb pénzösszeget kapnak, akár egy visszatérítés formájában, akár váratlan bónuszként. Ezt a pénzt érdemes bölcsen felhasználni, és talán egy kisebb kockázatú befektetésbe tenni. A hét végén azonban figyelj a költekezésre, mert könnyen elszaladhat a ló.

Szerencsenap: Csütörtök – próbáld ki a kenót, egy közepes nyeremény esélye most különösen magas.

Szerencseszámok: 14, 30, 42 (a hiányzó számokat pótold édesapád születési hó/nap számaival)

Szerencsepénzed IDE kattintva éred el.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Pénzügyi kilátások: A hét elején egy apró, de váratlan jövedelem érkezik, ami lehetővé teszi, hogy végre megvalósíts egy kisebb régóta tervezett vásárlást. Ügyelj azonban arra, hogy a hét második felében ne hozz impulzív döntéseket, különösen pénzügyi téren. Pénteken érkezik egy érdekes hír, ami új befektetési lehetőséget jelenthet.

Szerencsenap: Péntek – a skandináv lottónak kedvezhet a szerencséd, ne hagyd ki!

Szerencseszámok: 6, 21, 37 (saját születési számaidat add hozzá)

Szerencsepénzed IDE kattintva éred el.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

pénzeső, pénzfürdő, szerencse és pénzügyi horoszkóp

Pénzügyi kilátások: A Mérleg jegy szülötteinek ezen a héten érdemes jobban odafigyelniük a kiadásokra. Az egyik online vásárlás csábító lehet, de hosszabb távon nem biztos, hogy megéri. Pénteken azonban egy váratlan ajándék vagy kis nyeremény érkezhet, ami visszaállítja a pénzügyi egyensúlyt.

Szerencsenap: Szombat – vegyél egy kaparós sorsjegyet, és nézd meg, milyen lehetőségeket rejt!

Szerencseszámok: 5, 28, 31 (a személyi igazolványod első két száma és utolsó számjegye a hiányzó szám, ha lottót adsz fel)

Szerencsepénzed IDE kattintva éred el.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Pénzügyi kilátások: A hét közepén egy pénzügyi befektetés végre megtérül, és nagyobb hozamot hoz, mint vártad. Ez a siker új lendületet ad, és a hétvége felé már azon gondolkodsz, milyen újabb lehetőségeket tudnál kihasználni. Légy türelmes, és ne kapkodj a döntésekkel.

Szerencsenap: Csütörtök – a hatoslottó most különösen kecsegtető számodra.

Szerencseszámok: 12, 29, 41 (a hiányzó számokat a konyhád falán keresd)

Szerencsepénzed IDE kattintva éred el.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Pénzügyi kilátások: Nyilas szülöttek számára ezen a héten a pénzügyek stabilan alakulnak. Egy régi terv most kezd valóra válni, ami egy kis, de tartós jövedelemforrást hozhat. Ha pénteken egy új ötlet jut eszedbe, ne habozz cselekedni, mert váratlan siker érhet.

Szerencsenap: Szombat – a skandináv lottó lehet a te játékod ezen a héten.

Szerencseszámok: 2, 16, 35 (hiányzó számok a szüleid születési napja)

Szerencsepénzed IDE kattintva éred el.

Bak (december 22. - január 19.)

Pénzügyi kilátások: Bak jegy szülöttei számára a hét különösen ígéretes lehet pénzügyi szempontból. Egy régi befektetés végre megtérül, és még egy apróbb mellékjövedelem is beeshet. Érdemes figyelni a részletekre, mert egy apró lehetőség hirtelen nagyobb pénzügyi előnyt hozhat.

Szerencsenap: Péntek – kaparós sorsjegy vásárlása most nagyon jó döntés lehet!

Szerencseszámok: 13, 25, 39

Szerencsepénzed IDE kattintva éred el.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Pénzügyi kilátások: A Vízöntők ezen a héten különösen kreatívak a pénzügyek terén. Egy baráti társaságban szóba kerül egy új pénzkereseti lehetőség, és te gyorsan meglátod benne a potenciált. Kisebb kockázat, de megéri kipróbálni. A hétvégén egy váratlan visszafizetés is érkezhet, ami növeli az anyagi biztonságot.

Szerencsenap: Csütörtök – próbáld ki a kenót, meglepően szerencsés napod lesz!

Szerencseszámok: 8, 20, 34

Szerencsepénzed IDE kattintva éred el.

Halak (február 19. - március 20.)

Pénzügyi kilátások: A Halak jegy szülöttei számára a hét tele lesz váratlan fordulatokkal. Egy korábbi pénzügyi döntés most hozza meg gyümölcsét, de a hét második felében érdemes óvatosnak lenni, nehogy elkapjon a költekezés heve. Szombaton azonban egy baráti javaslatra részt vehetsz egy szerencsejátékban, ahol jó eséllyel sikerül nyerned.

Szerencsenap: Szombat – a lottón most nagyobb eséllyel lehet nyereményed.

Szerencseszámok: 10, 26, 40

Szerencsepénzed IDE kattintva éred el.

Megkezdte az árvízi védekezést az E.ON

Megkezdte az árvízi védekezést az E.ON, a dunai árhullám levonulása során veszélyhelyzet esetén azonnal kikapcsolják az áramot - közölte az energiaipari cég kedden az MTI-vel.
2024. 09. 17. 20:00
Megosztás:

Az AKKO Invest Igazgatótanácsa nem javasolja a társaság részvényeire tett vételi ajánlat elfogadását

Az AKKO Invest Igazgatótanácsa nem javasolja részvényeseinek a nyilvános vételi ajánlat elfogadását, mivel a WING Csoportba tartozó ajánlattevő célja összhangban van a társaság céljaival, növekedési stratégiájával, így amennyiben azok megvalósulnak, az megteremtheti várhatóan annak a lehetőségét, hogy a tulajdonukban lévő részvények piaci értéke emelkedjen.
2024. 09. 17. 19:30
Megosztás:

Új szabályokkal és új Tippmixpro-funkcióval indul a Bajnokok Ligája

Szeptember 17-én elrajtol a labdarúgó Bajnokok Ligája új szezonja megújított lebonyolítással és most először 36 csapattal a főtáblán. Az új rendszer szerint most minden együttes egy tabellán kap helyet, és az ott elért helyezés függvényében alakul ki a kieséses szakasz mezőnye. Így az elsőtől az utolsó fordulóig nagy izgalmak várhatóak, a Tippmixprón pedig egy vadonatúj funkció, a kétgólos előnynél elérhető korai kifizetés várja a fogadókat.
2024. 09. 17. 19:00
Megosztás:

Bitcoin (BTC) árfolyam előrejelzés 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2029, 2030

Új piaci elemzési adatok feltárják a Bitcoin (BTC) árfolyamának várható alakulását a belátható jövőre nézve.
2024. 09. 17. 18:00
Megosztás:

250 lóerő felett ezek a kocsik a menők Magyarországon

A magyar piac egészét hirdetésszámban és látogatottságban lefedő Használtautó.hu szakértője utánajárt annak, hogy 250 lóerő felett mely modellekre és milyen átlagárakon harapnak az érdeklődők. Érdekesség, hogy német prémiumautók mellett csak a Ford Mustang fért be a top 10-be.
2024. 09. 17. 17:00
Megosztás:

Száz gyorshajtót fogtak a rendőrök a XIII. kerületben

Közlekedésrendészeti akciót tartottak múlt szombat éjjel a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) XIII. Kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai a Lehel úton, a Béke úton, a Váci úton és az Árpád hídon: a Váci úton 28, a Lehel úton 72, összesen száz gyorshajtást rögzítettek.
2024. 09. 17. 16:00
Megosztás:

Hiába fülelnek le mind több csalót, negyedével nőtt az ellopott pénz értéke

Meghaladta az 50 ezer forintot az átlagos bankkártyás kár, a számlák elleni támadásban pedig 1-1 lakossági számláról 1,85 millió forint kerül a csalók kezébe. A visszaélésekben érintett összegek a bankkártyák esetében 50, a számlacsalásoknál 80 százaléka az ügyfelek kára lesz. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint némi örömre az ad okot, hogy gyors ütemben emelkedik a meghiúsított csalási kísérletek száma.
2024. 09. 17. 15:30
Megosztás:

Roller és babakocsi: ami nem hiányozhat  a járgányok és a gyerekjátékok közül

Akár az első, akár már a sokadik közlekedési eszközt vásároljuk a gyerekünknek, mindig figyeljünk arra, hogy az biztonságos legyen, és hosszú távon kiszolgálja az igényeket! Ha pedig még környezetbarát és trendi is az adott járgány, pillanatok alatt bele is szeretünk. 
2024. 09. 17. 15:00
Megosztás:

Árvízkezelés: közös válságtérképet használ Csehországban a lakosság és a katasztrófavédelem

Csehországban ezekben a napokban nagyon hasonló az árvízhelyzet, mint hazánkban: van, ahol már intenzíven védekezni kell, máshol még csak készülnek a közelgő árhullámra. A helyzetre reagálva a Munipolis, a cseh önkormányzatok és lakosság közötti kommunikáció vezető, Magyarországon is jelen lévő platformja bevezetett egy új, katasztrófatérkép nevű funkciót. Ezt a lakosok és az önkormányzatok mellett a válságkezelő csapatok és a különböző vonuló szolgálatok (mentők, tűzoltók, rendőrség, katasztrófavédelem, önkéntesek, de akár a hadsereg) is folyamatosan látják és nyomon tudják követni. Az alkalmazást Magyarországon is több, az árvíz által veszélyeztetett település használja, így hazánkban is gyorsíthatja a lakosság és az önkormányzatok közötti információcserét a következő napokban.
2024. 09. 17. 14:30
Megosztás:

Átalakuló vállalatok – Régi gépek értékesítése, új lehetőségek kihasználása

Amikor a következő generáció veszi át egy vállalat irányítását, az gyakran friss szelet és új ötleteket hoz magával. De az innováció változást is jelent: A régi gépeknek, amelyek lekötik a tőkét, vagy már nem működnek hatékonyan, teret kell adniuk a korszerűsítésnek.
2024. 09. 17. 14:00
Megosztás:

Míg az eladó ingatlanok piacán mérsékelt a lelkesedés, a bérleti piac virágzik

Megtorpanás nélkül emelkedtek az elmúlt hónapokban a kiadó ingatlanok bérleti díjai, hiszen a kereslet folyamatosan erős, ugyanakkor a kínálat már nem annyira.
2024. 09. 17. 13:30
Megosztás:

Csökkenhetnek a klímatelepítési költségek az őszi szezonban

Az őszi szezon ideális időszak a klímaberendezések vásárlására és telepítésére, hiszen ilyenkor a csökkenő kereslet miatt a cégek kedvezőbb árakat kínálnak.
2024. 09. 17. 13:00
Megosztás:

Minibölcsőde épült Ladánybenén

Minibölcsőde épült a Bács-Kiskun vármegyei Ladánybenén, ahol eddig nem volt a három év alatti gyermekek ellátását biztosító intézmény – közölte a település polgármestere az MTI-vel.
2024. 09. 17. 12:30
Megosztás:

Már lehet nevezni a KSH országos statisztikai versenyére

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az idén is meghirdeti a középiskolások számára a STAT WARS, a felsőoktatásban tanulók részére pedig a STAT WARS UNI országos statisztikai csapatversenyt, mindkettőre október 15-én éjfélig lehet jelentkezni - közölte a KSH az MTI-vel.
2024. 09. 17. 12:00
Megosztás:

Új egészségháló a ChinaCham tagvállalatainak

A ChinaCham együttműködési megállapodást kötött a BOKMED Kft-vel azzal a céllal, hogy hozzájáruljanak a Magyarországon működő kínai érdekeltségű vállalatok, intézmények, kiemelten a ChinaCham tagvállalatai részére orvosi-gyógyítói, kiemelten foglalkozás egészségügyi, egészségszűrési és -megőrzési, az érvényes jogszabályi kötelezettségek alapján megvalósuló tevékenységek megszervezésére, ellátására.
2024. 09. 17. 11:30
Megosztás:

Estek a fejlett gazdaságok kötvényhozamai, nem változott a forint értéke

Tegnap tovább araszoltak lefelé a kötvényhozamok a fejlett piacokon és folytatódott a dollár gyengülése is a Fed eheti kamatmeghatározó ülése előtt, amikor legalább 25 bázispontos lépéssel megindulhat az amerikai kamatcsökkentési ciklus.
2024. 09. 17. 11:00
Megosztás:

Annyi katona megy a gátakra, amennyi csak kell

Az árhullám okozta megnövekedett feladatok ellátását napról napra nagyobb létszámban segítik a katonák, mostanra mintegy 1400-an van a gátakon, de annyi katona megy a gátakra a következő órákban és napokon is, amennyi csak kell – közölte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
2024. 09. 17. 10:30
Megosztás:

Vegyes hangulatban telt a kereskedés az amerikai tőzsdéken, emelkedtek az olajárak

A tengerentúli piacok vegyesen nyitották a hetet a múlt heti szárnyalás után.
2024. 09. 17. 10:00
Megosztás:

Szijjártó Péter szerint a kőolajellátás kérdését tilos átpolitizálni

Stratégiai egyetértés van Magyarország és a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) között abban, hogy az olajellátás nem politikai ügy, és a kőolajellátás kérdését tilos átpolitizálni - közölte a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán kedden, miután Bécsben találkozott Haitam al-Gejsszel, az OPEC főtitkárával.
2024. 09. 17. 09:30
Megosztás:

Csökkenéssel nyitották a hetet a nyugat-európai tőzsdék

A páneurópai Stoxx600 index 0,2%-os csökkenéssel zárt hétfőn, megszakítva háromnapos növekedési sorozatát. Az európai technológiai index 1,2%-ot esett, ami a legnagyobb százalékos csökkenést jelentette a főbb Stoxx szektorok közül.
2024. 09. 17. 09:00
Megosztás: