A Shiba Inu befektetők ezt az új mém érmét veszik

Mivel a Shiba Inu hosszú távon csökkenő trenddel néz szembe, a befektetők figyelme egy új mém érme projekt felé fordul.

A Shiba Inu befektetők ezt az új mém érmét veszik

Mivel a Shiba Inu ($SHIB) árfolyam hosszú távú lejtmenetben van, a Shiba Inu befektetők egy új mém érme projektre koncentrálnak, amely egyesek szerint akár 10-szeresére vagy akár 100-szorosára is nőhet.

A lefelé tartó trendben a Shiba Inu a cikk írásakor 0,00001340 dolláron áll. Az érme az év elején elért 0,000045 dollár feletti éves csúcsról folyamatosan lépeget lefelé.

Az elmúlt 2 hónap alatt kétszer is elutasításra került az 50 napos mozgóátlag, ami jól mutatja, hogy továbbra is a medvéké a főszerep.

Shiba Inu kriptovaluta árfolyam elemzés és előrejelzés

A következő hetektől az várható, hogy az érme újrateszteli az augusztusi mélypontokat 0,000011 dollár alatt.

Mivel a kilátások nem mondhatók fényesnek, nem csoda, hogy a Shiba Inu hívek más alternatívák után néznek. Sokak figyelmét egy új mém érme projekt ragadta meg, a vadnyugati stílusban érkező Shiba Shootout ($SHIBASHOOT).

A Shiba Shootout fő zászlóshajója a tematikus ökoszisztéma és egy P2E mobil játék, a Shiba Sharpshooter. A játék már letölthető a Google Play Áruházból és az Apple App Store-ból is.

A folyamatos fejlesztést és a hatékony marketinget a Shiba Shootout a projekt natív érméje, a $SHIBASHOOT token előértékesítéséből befolyt összegből kívánja biztosítani.

Bár az előértékesítés még csak nemrég indult, gyorsan sikeres lett, és már 1,1 millió dollár felett jár.

Megnézem a Shiba Shootout oldalát

Ígéretes mém érme projekt: Shiba Shootout

Nem véletlen, hogy a befektetők ennyi pénzt toltak már a $SHIBASHOOT előértékesítésbe. Elemzők és kripto influenszerek tömegei támogatják az érmét, és nagy dolgokat várnak tőle, így hatalmas a hype.

A népszerű előértékesítési szakértő, Jacob Crypto Bury egy nemrég készült YouTube videóban arról számolt be, hogy a $SHIBASHOOT könnyedén tízszeresére nőhet.

Egy másik közkedvelt kereskedő, ClayBro, szintén véleményt nyilvánított a projekttel kapcsolatban. A 130 000 feliratkozóval rendelkező YouTuber szerint a Shiba Shootout akár 20-szoros nyereséget is hozhat.

A projekttel olyan népszerű szaklapok is foglalkoztak, mint a Cryptonews, a Cointelegraph vagy a Techopedia. Az elemzők szerint a Shiba Shootout-ban óriási potenciál lakozik, és jelenleg a legjobb előértékesítések között tartják számon.

Megnézem a Shiba Shootout oldalát

Shiba Shootout – felhasználási lehetőségek széles skálája

A $SHIBASHOOT tokenek az egész ökoszisztémában kulcsfontosságúak, és számos módon felhasználhatók.

A projekt sokoldalúságát a szerteágazó és jól átgondolt tokenomika is támogatja. Az érmék túlnyomó részét a befektetői közösség számára különítették el, az előértékesítésre például 30%-ot allokáltak.

További 20% az előértékesítésben befektetők letéti jutalmaira lett félretéve.

Shiba Shootout kriptovaluta tokenomika

Ennek fényében ez az új mém érme projekt nemcsak árfolyam-növekedéssel, hanem passzív bevétellel is hasznot hozhat a befektetőknek.

A projekt hivatalos weboldaláról kiderül, hogy azok, akik az előértékesítés alatt lekötik $SHIBASHOOT érméiket, 850% feletti éves hozamot érhetnek el.

Fontos megjegyezni, hogy a jutalmak mértéke dinamikusan változik, azaz minél többen helyezik letétbe érméiket, annál kisebb lesz a hozam. Éppen ezért nem érdemes hezitálni, hiszen azok járnak a legjobban, akik a lehető leghamarabb beszállnak.

Ekkora letéti hozamok mellett a befektetők mindössze néhány hét leforgása alatt megduplázhatják $SHIBASHOOT tokenjeik számát.

A stratégiai tokenomika és a letétek tehát biztosítják a Shiba Shootout növekedését, de a projekt közel sem állt meg ennyinél.

A felhasználók egy ajánlói programmal jutalmakat szerezhetnek, ha meghívásukra barátaik is csatlakoznak az ökoszisztémához. 

A Campfire Stories lehetőséget ad a befektetőknek arra, hogy egy virtuális tábortűz köré gyűljenek, és kriptovalutákról beszélgessenek. 

A token tulajdonosok a projekt jövőjébe is beleszólhatnak a Token Governance Roundups által, pont úgy, mint anno a vadnyugaton.

Shiba Shootout kripto ICO vásárlása

A Lucky Lasso Lottery keretében $SHIBASHOOT tokenek befizetése után szerencsét próbálhatsz, és hatalmas kripto jutalmakat nyerhetsz. A letéteket a Cactus Staking névre hallgató letéti rendszer biztosítja.

Megnézem a Shiba Shootout oldalát

Összegzés

A Shiba Shootout az egyik legizgalmasabb befektetési lehetőség jelenleg a piacon, hiszen egyesíti a Play-to-Earn játékélményt, a tematikus megközelítést és a pazar jutalmakat. A mém érme számos felhasználási lehetőséggel érkezik, így több lábon áll, ami ígéretes növekedési potenciálra utal.

Shiba Shootout kripto token előértékesítés befektetés

Azok, akik mielőbb szeretnének csatlakozni a projekthez, és aktív szerepet vállalnának a közösségben, a most futó előértékesítés keretében meg is tehetik. A Shiba Shootout egyedi megközelítése és szerteágazó felhasználási lehetőségei révén jó eséllyel válhat nyereséges projektté.

Az iparági szakértők és elemzők szerint a projektben nagy a potenciál. Ha te is így érzed, csatlakozz a folyamatban lévő előértékesítéshez! Az előértékesítés alatt kedvezményes áron juthatsz hozzá a $SHIBASHOOT tokenekhez, de jobb, ha sietsz. Az érmék gyorsan fogynak, az ár pedig egyre magasabb lesz.

Látogasd meg a hivatalos előértékesítési oldalt, vásárolj kriptovaluták vagy fiat pénzek felhasználásával, pattanj lóhátra és dobd fel a cowboy kalapod!

Megnézem a Shiba Shootout oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

A Pepe Unchained ICO-ja elérte a 12 millió dollárt, most a legjobb beszállni?

Ez a projekt elképesztő jutalmat ad a mém érme letétekért

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Átalakuló vállalatok – Régi gépek értékesítése, új lehetőségek kihasználása

Amikor a következő generáció veszi át egy vállalat irányítását, az gyakran friss szelet és új ötleteket hoz magával. De az innováció változást is jelent: A régi gépeknek, amelyek lekötik a tőkét, vagy már nem működnek hatékonyan, teret kell adniuk a korszerűsítésnek.
2024. 09. 17. 14:00
Megosztás:

Míg az eladó ingatlanok piacán mérsékelt a lelkesedés, a bérleti piac virágzik

Megtorpanás nélkül emelkedtek az elmúlt hónapokban a kiadó ingatlanok bérleti díjai, hiszen a kereslet folyamatosan erős, ugyanakkor a kínálat már nem annyira.
2024. 09. 17. 13:30
Megosztás:

Csökkenhetnek a klímatelepítési költségek az őszi szezonban

Az őszi szezon ideális időszak a klímaberendezések vásárlására és telepítésére, hiszen ilyenkor a csökkenő kereslet miatt a cégek kedvezőbb árakat kínálnak.
2024. 09. 17. 13:00
Megosztás:

Minibölcsőde épült Ladánybenén

Minibölcsőde épült a Bács-Kiskun vármegyei Ladánybenén, ahol eddig nem volt a három év alatti gyermekek ellátását biztosító intézmény – közölte a település polgármestere az MTI-vel.
2024. 09. 17. 12:30
Megosztás:

Már lehet nevezni a KSH országos statisztikai versenyére

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az idén is meghirdeti a középiskolások számára a STAT WARS, a felsőoktatásban tanulók részére pedig a STAT WARS UNI országos statisztikai csapatversenyt, mindkettőre október 15-én éjfélig lehet jelentkezni - közölte a KSH az MTI-vel.
2024. 09. 17. 12:00
Megosztás:

Új egészségháló a ChinaCham tagvállalatainak

A ChinaCham együttműködési megállapodást kötött a BOKMED Kft-vel azzal a céllal, hogy hozzájáruljanak a Magyarországon működő kínai érdekeltségű vállalatok, intézmények, kiemelten a ChinaCham tagvállalatai részére orvosi-gyógyítói, kiemelten foglalkozás egészségügyi, egészségszűrési és -megőrzési, az érvényes jogszabályi kötelezettségek alapján megvalósuló tevékenységek megszervezésére, ellátására.
2024. 09. 17. 11:30
Megosztás:

Estek a fejlett gazdaságok kötvényhozamai, nem változott a forint értéke

Tegnap tovább araszoltak lefelé a kötvényhozamok a fejlett piacokon és folytatódott a dollár gyengülése is a Fed eheti kamatmeghatározó ülése előtt, amikor legalább 25 bázispontos lépéssel megindulhat az amerikai kamatcsökkentési ciklus.
2024. 09. 17. 11:00
Megosztás:

Annyi katona megy a gátakra, amennyi csak kell

Az árhullám okozta megnövekedett feladatok ellátását napról napra nagyobb létszámban segítik a katonák, mostanra mintegy 1400-an van a gátakon, de annyi katona megy a gátakra a következő órákban és napokon is, amennyi csak kell – közölte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
2024. 09. 17. 10:30
Megosztás:

Vegyes hangulatban telt a kereskedés az amerikai tőzsdéken, emelkedtek az olajárak

A tengerentúli piacok vegyesen nyitották a hetet a múlt heti szárnyalás után.
2024. 09. 17. 10:00
Megosztás:

Szijjártó Péter szerint a kőolajellátás kérdését tilos átpolitizálni

Stratégiai egyetértés van Magyarország és a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) között abban, hogy az olajellátás nem politikai ügy, és a kőolajellátás kérdését tilos átpolitizálni - közölte a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán kedden, miután Bécsben találkozott Haitam al-Gejsszel, az OPEC főtitkárával.
2024. 09. 17. 09:30
Megosztás:

Csökkenéssel nyitották a hetet a nyugat-európai tőzsdék

A páneurópai Stoxx600 index 0,2%-os csökkenéssel zárt hétfőn, megszakítva háromnapos növekedési sorozatát. Az európai technológiai index 1,2%-ot esett, ami a legnagyobb százalékos csökkenést jelentette a főbb Stoxx szektorok közül.
2024. 09. 17. 09:00
Megosztás:

Az első lépés a Bet Match-nél: Regisztráció és hozzáférés a személyes fiókjához

A Bet Match egy online platform, amely innovatív szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek a szerencsejáték-üzletágban. A platform fejlesztői fennállása során a felhasználóbarát felületre és a különféle nyerőgépekre helyezték a hangsúlyt.
2024. 09. 17. 08:49
Megosztás:

Vigyázzon! Hitelt vesznek fel csalók az Ön nevében és a pénzt ellopják!

Havi hárommilliárd forintot lopnak el a bankügyfelektől a csalók.
2024. 09. 17. 08:30
Megosztás:

A Dogecoin és a Shiba Inu árfolyama emelkedik, miközben a TradFi óriás DTX Exchange vezeti a rohamot

A mémcoinok ismét reflektorfénybe kerültek bika teljesítményükkel, miközben a kriptopiac szárnyal, követve a BTC ármozgásait. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) vezeti a mémcoinokat jelentős nyereségekkel, amelyeket a grafikonokon is láthatunk, és amelyeket top szintű elemzők bikás előrejelzései támogatnak.
2024. 09. 17. 08:00
Megosztás:

A Ripple-SEC ügy "lezárult" – A bullish hangulat megnövelte a keresletet a NEAR Protocol (NEAR) és egy új AI-DeFi token iránt

A kriptoközösség megkönnyebbülten sóhajtott fel, miután a Ripple-SEC ügy lezárult. Annak ellenére, hogy az augusztus 7-i végleges ítélet több mint négy évvel az ügy kezdete után született meg, voltak félelmek, hogy a szabályozó hatóság fellebbezni fog. Stuart Alderoty, a Ripple vezető jogi tisztviselőjének szavai szerint azonban az „ügy lezárult.”
2024. 09. 17. 07:00
Megosztás:

Az új tanévben is 150 ezerre tehető Erdélyben a magyarul tanuló diákok száma

A 2024-2025-ös tanévben is 150 ezerre tehető Erdélyben a magyar nyelven tanuló diákok száma - közölte a Krónikaonline.ro hírportállal Kallós Zoltán, a román oktatási minisztérium kisebbségi oktatásért felelős államtitkára, hozzátéve, hogy később sem számítanak csökkenésre.
2024. 09. 17. 06:30
Megosztás:

Százezernél is több új bankszámlát nyitottak a magyarok

Átlépte a 10 milliót a lakossági bankszámlák száma, miután félév alatt több mint százezer újat nyitottak belőlük. A bankkártyák egyre nagyobb részét digitalizálják, gyors tempóban terjed a mobilbankolás, és egyre kevesebben használnak készpénzt. Az ATM-ek száma ennek ellenére növekszik, hiszen a jegybank előírta a telepítésüket - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 09. 17. 06:00
Megosztás:

Csődgondnokság alá kerül a Titanicot gyártó hajógyár

Csődgondokság alá kerül az észak-írországi Harland and Wolff hajógyár, amely a világ egyik leghíresebb hajóját, a tragikus sorsú Titanicot is építette.
2024. 09. 17. 05:00
Megosztás:

Tovább nőtt a magyar turisták száma Horvátországban

Az idén újabb rekordot döntve tovább nőtt Horvátországban a magyar turisták és vendégéjszakáik száma, szeptember közepéig 736 ezer magyar utazó 3,7 millió éjszakát töltött az adriai államban - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 09. 17. 04:30
Megosztás:

Magyar biotech startup került be az AWS globális AI programjába

Az Amazon Web Services (AWS) bejelentette, hogy a mesterséges intelligenciával rákellenes megoldásokat kutató biotech céget, a Turbine-t, egyetlen magyarként beválasztották az AWS Global Generative AI Accelerator 10 hetes programjába, amelybe globálisan mindössze 80 vállalkozás került be idén.
2024. 09. 17. 04:00
Megosztás: