Végre! Megjelent egy új állatorvosi szoftver a magyar piacon!

Más országokhoz képest Magyarországon kevés hatékony – vagy egyáltalán bármilyen – állatorvosi szoftver létezik: hosszú éveken keresztül szinte egyeduralkodó volt a DokiForVets. Nem is olyan régen azonban megjelent egy újdonság, ami különleges megközelítésével érdekes vérfrissítést hozhat ebbe az elképesztően zárt piacba.

Végre! Megjelent egy új állatorvosi szoftver a magyar piacon!

Ismerkedjünk meg a VatAssist nevű állatorvosi praxismenedzsment szoftverrel, mert érdemes! Állatorvosoknak különösen!

Kik és mire használják az állatorvosi szoftvereket?

Már a nevéből is látszik, hogy ezeket a rendszereket állatorvosok, állatorvosi rendelők, klinikák és kórházak használják annak érdekében, hogy a betegek adatait, az ellátásokat, az eredményeket, a recepteket, a gyógyszereket, a számlákat és még millió más dolgot is kezelni tudjanak.

Ezeknek a szoftvereknek tehát az a feladatuk, hogy speciális funkcióikkal az állatorvosok munkájának szinte minden lépését segítsék és egyszerűbbé tegyék, legyen szó akár egy táskás praxisról, akár egy több tíz főt is foglalkoztató klinikáról.

Az állatorvosi szoftvereknek tehát már a legegyszerűbb esetben is különleges követelményeknek kell megfelelniük, arról nem is beszélve, amikor az állatok ellátásán kívül még egy kisállatboltot és/vagy egy webáruházat is kezelniük kell.

Ebben pedig élen jár a VetAssist

Az állatok kezeléseivel és a gyógyszerek beszerzésével kapcsolatos adminisztratív feladatok elvégzése természetesen fontos részét képezik a szoftvernek, ugyanakkor legalább akkora hangsúlyt fektettek arra, hogy a VetAssist minél inkább támogassa a bevételszerzést.

A VetAssist gyakorlatilag egy webáruház is

Választott csomagtól függően a VetAssist állatorvosi szoftver teljes értékű webáruházként is használható. Tökéletesen képes felügyelni több ezer terméket, folyamatosan frissíti és figyeli a raktárkészletet, GLS címkét generál, beépített fuvarszervező felülete kezeli a kiszállításokat, számlát állít ki, akciókat menedzsel, statisztikákat készít és még sorolhatnánk.

A rendelőhöz/klinikához tartozó online áruházat pedig a VetAssist-ot fejlesztő cég építi fel, egyedi dizájnnal. A szoftver csomagjairól többet is megtudhatsz, ha megnézed az ajánlataikat!

Külön, vagy akár webáruházzal együtt is kezel fizikai kisállatboltot

Magyarországon egyre több olyan állatorvosi intézmény található, ahol kisebb-nagyobb petshopot is üzemeltetnek. Sőt, az is gyakori, hogy a fizikai üzlet mellett webáruházon keresztül is értékesítenek.

Ilyen rendelőknek szükségük lenne egy állatorvosi szoftverre, egy webáruházra és egy külön rendszerre, amiben a fizikai kisbolt értékesítéseit kezelik, a VetAssist fejlesztői pedig ebben látták meg a lehetőséget.

A szoftver mind a három funkciót képes ellátni egyszerre, ráadásul úgy, hogy a raktárkészlet pillanatnyi állapota mindig helyes lesz. Ez pedig nem kis dolog úgy, hogy három különböző típusú értékesítés zajlik egyszerre!

A VetAssist állatorvosi szoftver funkcióiról a weboldalukon olvashatsz bővebben.

Külön figyelmet fordítottak a könnyen kezelhetőségre

A felület felhasználóbarát kialakítását tekintve igen jól haladnak, bár még mindig folyamatosan fejlesztik és az adminisztrációs felület 2023-ban teljes mértékben meg fog újulni. Az átláthatóság, a modern megjelenés és a könnyen kezelhetőség a magyar állatorvosi szoftverek körében nem túl elterjedt, ezt a lehetőséget pedig a VetAssist igyekszik kiaknázni.

A szoftver használata könnyen elsajátítható, ami az új kollégák betanításakor is igen hasznos.

A VetAssist állatorvosi szoftver természetesen az alapokban is sokat nyújt

Persze sok állatorvosi intézmény örül, ha az imént említettekre képes a rendszerük, de alapvetően mégiscsak a beteg állatok kezeléséhez kell tökéletesen illenie.

A szoftverben elérhető PetVetData integráció, labor kapcsolat, online időpontfoglalás, gazdik számára fejlesztett portál a kedvencek adataival, sorszámkészítés, váróterem kezelés, különböző e-mail és SMS értesítések, vénygenerálás, egyszerű adatbevitel és minden olyan funkció, amire a hétköznapok során egy állatorvosnak szüksége lehet.

Egy ilyen szűk, nehezen megközelítő rétegnek készült szoftverrel nem egyszerű betörni a piacra, különösen úgy, hogy a régebb óta jelen lévő szoftverek szinte egyeduralkodónak számítanak. Érdemes ugyanakkor esélyt adni ennek az újdonságnak, hiszen összességében sokkal inkább a mai világ elvárásaihoz fejlesztették, mint bármelyik másikat.

Története legnagyobb forgalmát érte el tavaly a Piaggio

Története legnagyobb forgalmát érte el tavaly a főként robogókat és motorkerékpárokat gyártó olasz Piaggio csoport a pénteken kiadott közleménye alapján.
2023. 01. 28. 14:00
Megosztás:

A NAV mintegy 13 millió forint adókülönbözetet tárt fel egy szállodát üzemeltető cégnél

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mintegy 13 millió forint adókülönbözetet állapított meg egy szállodát üzemeltető vállalkozásnál a hiányzó, illetve hiteltelen bizonylatok miatt - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2023. 01. 28. 13:00
Megosztás:

Elérheti az 1 százalékot az idei GDP-növekedés

Pozitív, akár egy százalékos idei GDP-növekedést várnak a Makronóm Intézet szakértői, akik szerint a kormányzati előrejelzésben szereplő 1,5 százalékos emelkedés sem lehetetlen - közölték évindító háttérbeszélgetésen pénteken Budapesten.
2023. 01. 28. 12:00
Megosztás:

3,9 százalék volt a munkanélküliségi ráta decemberben

A munkanélküliek száma 2022 decemberében 190 ezer, a munkanélküliségi ráta 3,9 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2023. 01. 28. 11:00
Megosztás:

Aldiva kekszet hívott vissza a forgalmazó a TEDi üzleteiből

Határérték feletti, technológiai eredetű szennyezőanyagok miatt Aldiva Unicorn Wheels 220 grammos Aldiva kekszet hívott vissza a forgalmazó - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2023. 01. 28. 10:00
Megosztás:

Ezeken sose spórolj vállalkozásod érdekében

Egy vállalkozás pénzforgalma, - különösen a mai gazdasági helyzet idején - időnként csökkenhet. Ezekben az időszakokban létfontosságú, hogy a vezetők a vállalat értékei és céljai alapján pénzbeli döntéseket hozzanak. Melyek azok a területek, amelyeken azonban nem éri meg spórolni ilyenkor sem? Ezeket szedtük össze!
2023. 01. 28. 09:30
Megosztás:

Nőtt 2022-ben a spanyol gazdaság teljesítménye

A spanyol gazdaság teljesítménye 5,5 százalékkal nőtt 2022-ben - közölte a spanyol statisztikai hivatal (INE) pénteken.
2023. 01. 28. 09:00
Megosztás:

Jóváhagyták Franciaországban az kampányköltségeket, de többeket szankcionáltak

Jóváhagyta a 2022-es francia elnökválasztás valamennyi jelöltjének kampányköltségeit a kampányszámlákat ellenőrző bizottság (CNCCFP), de néhányukra kisebb szankciókat szabtak ki szabálytalanságok miatt - közölte pénteken az illetékes hatóság.
2023. 01. 28. 08:00
Megosztás:

Átlagosan 15 százalékkal emeli munkavállalói bérét a Tesco

A Tesco idén 5,7 milliárd forintot fordít az áruházakban és logisztikai központokban dolgozó munkatársai bérére, amely így a tavalyi bérmegállapodáshoz képest átlag 15 százalékkal emelkedik március 1-jétől.
2023. 01. 28. 07:00
Megosztás:

Duplájára nőtt Németország olajimport-számlája tavaly az első tíz hónapban

Több olajat importált Németország 2022 első tíz hónapjában, mint egy évvel korábban, az importszámla pedig csaknem duplájára emelkedett a német szövetségi gazdasági és exportellenőrzési hivatal, a BAFA jelentése alapján.
2023. 01. 28. 06:00
Megosztás:

Tavaly csaknem 88 százalékkal nőtt a romániai repülőterek utasforgalma

Tavaly több mint 21 millió utast fogadtak a romániai repülőterek, ami mintegy 88 százalékos növekedést jelent a 2021-es évhez képest - közölte pénteken a romániai repülőterek egyesülete.
2023. 01. 28. 05:00
Megosztás:

Válás 2023-ban - ügyvéd nélkül is megoldható a válás, és így olcsóbb!

Kötelező ügyvédet fogadni a váláshoz? Mit kell tennie annak, aki válni akar 2023-ban? Milyen dokumentumok kellenek egy váláshoz? Mi a bíróság szerepe a válás jogi folyamatában? A válás keresetlevelét hogyan kell benyújtani és mit kell becsatolni hozzá 2023-ban? Mennyibe kerül a válás, mennyi az illetéke 2023-ban?
2023. 01. 28. 04:00
Megosztás:

Diákok bocsátották fel Magyarország első szuperszonikus kutatórakétáját

Sikeresen startolt a BME (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem) Aerospace Team által megépített megépített, 3 méter hosszú, szilárd hajtóanyagú, oktatási célú kutatórakéta csütörtökön - közölte az MTI-vel pénteken a projekt főtámogatója, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).
2023. 01. 28. 02:00
Megosztás:

A Duna House 2,6 millió euróért növelte tulajdonrészét az olasz Hgroup S.p.A. társaságban

A Duna House Holding Nyrt. tulajdonrésze az olasz hitelközvetítő cég, a Hgroup S.p.A. társaságban 70 százalékról 77,13 százalékra nőtt; a megszerzett részvényekért 2,6 millió eurót fizettek - közölte az ingatlan- és pénzügyi közvetítő vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.
2023. 01. 28. 01:00
Megosztás:

Napelemparkokhoz szükséges tartószerkezetek gyártásáról állapodott meg három magyarországi cég

Napelemparkok telepítéséhez szükséges speciális tartószerkezetek gyártásáról és értékesítéséről írta alá együttműködési megállapodást három magyarországi cég - közölte az ASTRASUN Solar Nyrt. az MTI-vel.
2023. 01. 28. 00:01
Megosztás:

Megkezdődött egy országosan elérhető szakképzési vizsgaközpont kialakítása

Országosan elérhető szakképzési vizsgaközpont kialakítása kezdődött csaknem 11 milliárd forint európai uniós támogatásból.
2023. 01. 27. 23:00
Megosztás:

Csökkentek decemberben a személyi kiadások az Egyesült Államokban

Tavaly április óta a legnagyobb mértékben csökkentek decemberben a személyi kiadások az Egyesült Államokban a washingtoni kereskedelmi minisztérium, a Bureau of Economic Analysis pénteki jelentése alapján.
2023. 01. 27. 22:00
Megosztás:

Nehéz év elé néznek az építőanyag kereskedők, de láttak már ilyet

Rég nem látott nehéz évvel néz szembe az építőanyag kereskedelem. Mérséklődő lakossági kereslet, csökkenő állami beruházások, növekvő infláció, hitelkamatok, kifutó támogatások és az emelkedő építőanyag árak minden oldalról szorongatják a kereskedéseket. Stratégiát kell váltani - hangzott el az Mapei Évindító Kereskedő Konferencián tegnap Budaörsön.
2023. 01. 27. 20:05
Megosztás:

Gyengült pénteken a forint

Pénteken gyengült a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon, a hetet pedig erősödéssel fejezte be.
2023. 01. 27. 19:30
Megosztás:

Pluszban zártak az európai tőzsdék

Indexemelkedéssel fejezték be a pénteki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2023. 01. 27. 19:00
Megosztás: