Vezető kriptoelemző visszapattanást vár a Render (RNDR) esetében, miközben a KangaMoon (KANG) előértékesítése felülmúlja a Memecoin (MEME)-t

Az altcoinok vitathatatlanul nagy figyelmet kaptak a kriptovaluta-piacon, lehetőséget teremtve a befektetők számára jelentős nyereség elérésére a hozzájuk kapcsolódó kiemelkedő volatilitással együtt is. Különösen a KangaMoon (KANG), mint újonc szereplő, vonta magára az elemzők figyelmét, akik komoly esélyesként tartják számon, még a legnépszerűbb altcoinok, mint a Render (RNDR) és a Memecoin (MEME) mellett is. Mint gaming-pénz, amely zökkenőmentesen ötvözi a mémcoinok jellegzetességeit a játékkal történő pénzkereseti mechanizmusokkal, a KangaMoon készen áll arra, hogy magával ragadja a játékosokat, befektetőket és kriptovaluta-rajongókat egyaránt, ezzel megerősítve pozícióját mint egy befektetésre érdemes vezető kriptovaluta.

Vezető kriptoelemző visszapattanást vár a Render (RNDR) esetében, miközben a KangaMoon (KANG) előértékesítése felülmúlja a Memecoin (MEME)-t

A Render (RNDR) árfolyama feléledésre kész, az elemzők szerint

Az utóbbi időben történt fejlemények pozitív várakozást keltettek az elemzők körében a Render (RNDR) árfolyamának alakulásával kapcsolatban. Március végén jelentős emelkedést mutatott a Render átlagéletkori (Mean Coin Age, MCA) mutatója, ami arra utalhat, hogy a befektetők megerősödött meggyőződéssel állnak a token mögött. Ez a jó hír egybeesett az RNDR token 0,17%-os áremelkedésével.

A március 23-i 10,67 dolláros árfolyamról április 4-ére 9,62 dollárra csökkent az árfolyam, de az elemzők ezt potenciális vásárlási lehetőségként értékelik. Az előrejelzések szerint az RNDR ára április közepére elérheti a 13,86 dollárt, ami közel 30%-os emelkedést jelentene.

E pozitív kilátásokat támasztja alá az ismert kriptoanalitikus, DOc Crypto elemzése, aki szerint a friss ármozgások a Render tokent túladottnak minősíthetik, ami árfordulóra utalhat.

A KangaMoon (KANG) több mint 20 000 felhasználót vonzott az ötödik előértékesítési szakaszban

A KangaMoon (KANG) kiemelkedő altcoin befektetésként történő pozicionálása a gyorsan bővülő mémérme szektorban gyökerezik. Mint új mém token, a KangaMoon figyelemre méltó népszerűségre tett szert a mémcoin piacon.

Több mint 20 000 felhasználóval, köztük több mint 6 000 token tulajdonossal, a KangaMoon új mércét állít fel ebben a növekvő Play-to-Earn (P2E) piacon. Ennek megfelelően több elemző is optimista a KangaMoon jövőjét illetően, és jelentős, akár 1000%-os növekedést jósolnak az előértékesítési esemény befejezéséig.

Eddig a token 290%-os megtérülést eredményezett a korai vásárlók számára, az ár az eredeti 0,005 dollárról 0,0196 dollárra nőtt az ötödik előértékesítési szakaszban. Ahogy az ár tovább növekszik az előértékesítési szakaszok során, a bevételek várhatóan további emelkedést mutatnak, április végére meghaladva a 6 millió dollárt, és az előértékesítés vége előtt átlépve a 10 millió dolláros határt.

Túl a számokon, a KangaMoon maga is izgalmas platformot kínál, ahol a felhasználók világszerte harcolhatnak egymással és fogadhatnak a küzdelmek kimenetelére. Érdekesség, hogy aki most csatlakozik a projekthez, az KANG tokeneket szerezhet a közösségi média kihívás teljesítésével, amely magában foglalja a hivatalos oldalak bejegyzéseinek megjegyzését és megosztását.

Mint játékpénz, amely zökkenőmentesen ötvözi a mémérme jellemzőit a Play-to-Earn mechanikákkal, a KangaMoon kész arra, hogy magával ragadja a játékosokat, befektetőket és kriptovaluta-rajongókat egyaránt, megerősítve pozícióját mint egy befektetésre érdemes vezető kriptovaluta.

A Memecoin (MEME): A technikai indikátorok biztató jelzést adnak

A Memecoin (MEME), egy másik népszerű mém kriptovaluta, az elmúlt hónapban 0,04722 dollárról 0,03554 dollárra csökkent az ára a CoinMarketCap árelemzése szerint. Piaci kapitalizációja is jelentősen, 485,6 millió dollárról 417,2 milliárd dollárra esett vissza ebben az időszakban. A technikai elemzés azonban azt sugallja, hogy hamarosan bekövetkezhet az árforduló, jelenleg 13 technikai mutató van vételi zónában a MEME esetében.

A piaci elemzők, figyelembe véve ezeket a bikás grafikai jelzéseket, azt jósolják, hogy a Memecoin ára akár 0,029 dollárra is emelkedhet a 2024-es második negyedév végéig. Habár a MEME token ára mostanában csökkent, a sok vételi jel miatt az elemzők egy árfordulót és áremelkedést várnak a következő hónapokban, 2024 közepéig.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ön is kaphat 8.000 Ft havi nyugdíjemelést! Így kell igényelni

Mi az a méltányossági nyugdíj, és mit kell tudni róla? Mik a 2023-as jogszabályi háttér pontos részletei? Mint ahogy a jogszabályok általában, a méltányossági nyugdíjak szabályai is változtak 2023-ban. Fontos ismerni a pontos szabályokat, mert akár havi maximum 8.000 Ft-ot is igényelhetünk méltányossági emelésként. Hogyan lehet élni ezzel a lehetőséggel? Ki igényelheti, és milyen nyugdíj esetén használható ki ez az opció? Cikkünkben az ado.hu szakmai portál útmutatásai alapján részletesen bemutatjuk a témát.
2024. 05. 19. 02:00
Megosztás:

Négymillió eurós tőkebefektetéssel fokozza a nemzetközi terjeszkedést a Parkl

A Parkl Digital Technologies négymillió eurós befektetést kapott a kockázati tőkealapkezelő Lead Ventures-től. A tőkebefektetés célja a Parkl növekedési stratégiájának finanszírozása, amivel a magyar tech scale-up az irodapiac meghatározó digitális szolgáltatójává válhat külföldön is.
2024. 05. 19. 01:00
Megosztás:

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A Sealana ICO-ja eddig 1,366,148.52 dollárt gyűjtött össze, és szerencséjére a SOL mém érmék iránti kíváncsiság sem apad. Sokak szerint a Sealana lesz a Solana mém érmék következő tündöklő csillaga, és egyszerűen túl jó lehetőség ahhoz, hogy szem elől téveszd.
2024. 05. 19. 00:01
Megosztás:

A jövő zöldenergiáinak találkozóhelye lehetne Magyarország

A jövő a zöldenergiáé Lantos Csaba energiaügyi miniszter szerint, ezért a legkorszerűbb nyugati és keleti technológiák találkozóhelyévé teszik Magyarországot - írta a hirado.hu pénteken.
2024. 05. 18. 23:00
Megosztás:

Franciaországban stagnált a munkanélküliség az első negyedévben

Franciaországban az elemzők által várt csökkenés helyett stagnált a munkanélküliség az idei első negyedévben.
2024. 05. 18. 22:00
Megosztás:

Csökkent a Baidu negyedéves nyeresége

Hat százalékkal csökkent a Baidu kínai multinacionális technológiai vállalat bevétele az idei első negyedévben, amikor a korrigált nyeresége a vártnál kedvezőbben alakult.
2024. 05. 18. 21:00
Megosztás:

Márciusban stagnált a munkanélküliség az OECD-országokban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országaiban átlagosan 4,9 százalék volt a munkanélküliség márciusban nem végleges adatok szerint, ami megegyezett a februárival - áll a párizsi székhelyű szervezet honlapján.
2024. 05. 18. 20:00
Megosztás:

Kínában élénkült a kiskereskedelem és az ipari termelés áprilisban

Kínában vegyes áprilisi makrogazdasági adatok láttak napvilágot pénteken: lassult a kiskereskedelmi forgalom, gyorsult az ipari termelés növekedése és esett a munkanélküliség.
2024. 05. 18. 19:00
Megosztás:

Korszerűsítések indulnak Medgyesegyházán

Két pályázaton csaknem 150 millió forintot nyert el a Békés vármegyei Medgyesegyháza, amelyből a helyi idősek klubját és az orvosi rendelőt korszerűsítik - közölte az önkormányzat közleményben az MTI-vel.
2024. 05. 18. 18:00
Megosztás:

Négy településen is turisztikai fejlesztések indulnak Komárom-Esztergom vármegyében

Félmilliárd forint értékű turisztikai fejlesztések kezdődnek Komárom-Esztergom vármegyében, négy Duna menti településen, Lábatlanon, Péliföldszentkereszten, Piliscséven és Tokodon - közölte a vármegyei közgyűlés elnöke az MTI-vel
2024. 05. 18. 17:00
Megosztás:

A tíz legjobb újító közé akarunk kerülni néhány éven belül Európában

A tudásszolgáltató rendszerek egybehangolása is azt a kormányzati célt szolgálja, hogy Magyarország 2030-ra Európa 10 legjobb innovátora közé kerüljön - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 16:00
Megosztás:

Elkötelezettek vagyunk hazánk védelme iránt is

A kormánynak költségvetési oldalon is fontos az ország védelme, ezért elkötelezett a védelmi kiadások emelése iránt a NATO elvárásainak megfelelő mértékben - mondta a Pénzügyminisztérium (PM) makrogazdasági és európai ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének konferenciáján.
2024. 05. 18. 15:00
Megosztás:

A tavalyi évben megnőtt a Bosch cégcsoport árbevétele Magyarországon

A Bosch cégcsoport 2023-ban kétbillió-kétszázhétmilliárd forint árbevételt ért el Magyarországon, beleértve a nem konszolidált vállalatok árbevételét, és a saját vállalatok közötti kereskedelmet is, a tavalyi bevétel szinte megegyezik az előző évivel - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 14:00
Megosztás:

Az EU több mint ötvennégy védelmi ipari kezdeményezést támogat

Az Európai Bizottság az Európai Védelmi Alap (EFA) keretében 1,031 milliárd euró (mintegy 412,4 milliárd forint) uniós finanszírozást hagyott jóvá 54 védelmi célú kutatási és fejlesztési kezdeményezés támogatására - tájékoztatott az uniós testület csütörtökön.
2024. 05. 18. 13:00
Megosztás:

Penészes táplákékkiegészítőt vontak ki a forgalomból

Penészgombák és Bacillus cereus spórás baktérium jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Dragon Superfoods Bio In Shape Mix 200 grammos táplálékkiegészítő port a forgalmazója, a Culinaris Retail Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 12:00
Megosztás:

Észszerű döntés itt tartani a járműipari termelést

A hazai járműipar sikere világos üzenet a gyártóknak és a befektetőknek, hogy gazdaságilag racionális döntés a termelést Magyarországon tartani - mondta Joó István kormánybiztos, a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség vezérigazgatója a szervezet járműipari konferenciáján csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 11:00
Megosztás:

Tovább gyarapodott az önkéntes pénztárak vagyona

Az idén is folytatódott az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) nyugdíj- és egészségpénztárainak vagyongyarapodása, az összesített megtakarítás 2024. első negyedévében már meghaladta a 2000 milliárd forintot, ami egy év alatt több mint 440 milliárd forintos, azaz közel 28 százalékos növekedést jelent. Az összesített taglétszám 2,1 millióra emelkedett - közölte az szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 10:00
Megosztás:

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében, a fiktív eladások hátterét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy másik tagállam adóhatóságától kért információkkal göngyölítette fel.
2024. 05. 18. 09:00
Megosztás:

Több építkezést kezdtek meg áprilisban az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek száma csökkent, míg a megkezdett lakóingatlan-építések száma nőtt áprilisban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 18. 08:00
Megosztás:

Kulcsfontosságú trendek, amelyeket figyelni kell a Cardano és a Polygon MATIC esetében, a KangaMoon célkeresztjében 7 millió dollár áll

A következő két hétben várhatóan átalakul a kriptopiac: a jelenlegi medvepiaci korrekcióból bikapiaci trendek alakulhatnak ki, ami reményt ad a befektetőknek a veszteségek visszanyerésére. Azonban ezen események előtt a Cardano és a Polygon tulajdonosainak figyelniük kell kulcsfontosságú trendekre, amelyek végül meghatározhatják, hogy melyik irányba mozdulnak a vezető kriptovaluták. Eközben a KangaMoon (KANG) gyorsabban halad a vártnál, és a következő hetekben célja a 7 millió dollár összegyűjtése az előértékesítés során.
2024. 05. 18. 07:00
Megosztás: