1 millió dollárt érhet a Bitcoin 2030-ra? A volt Twitter főnök szerint igen

A Bitcoin árfolyama az elmúlt időszakban elég szép hullámvasúton ment keresztül, 2024-ben meredeken emelkedett, hogy elérje a mindenkori új csúcsárát, hogy aztán a felezés után beszakadjon.

1 millió dollárt érhet a Bitcoin 2030-ra? A volt Twitter főnök szerint igen

A Bitcoin a cikk írásakor 63 000 dollár közelében settenkedik, amit a Coinglass elemzői szerint, ha sikerül áttörnie, egy erős technikai jelzés lehet a további meneteléshez. Ez pedig magával ragadná a többi altcoint is. Ennek pedig akár a 99Bitcoins érme is nyertese lehet, amely egy tanulj-és-keress platformot igyekszik létrehozni, jutalmazva a kriptovalutákkal kapcsolatos tanulást, és a kihívások teljesítését. Na meg persze egy 99 999 dolláros airdrop nyereményjátékot is meghirdettek, így ez is felkelti a token iránt az érdeklődést az iparágban.

A Coinglass elemzői mellett Jack Dorsey, a Twitter (mostmár X) korábbi társalapítója egy elég merész kijelentést tett: szerinte ugyanis a Bitcoin 2030-ra eléri a “legalább 1 millió dolláros árfolyamot” Mondta ezt a szuper bikás jóslatot a Pirate Wiresnak adott interjújában május 9-én.

Bitcoin árfolyam-elemzés

A Bitcoin árfolyama a Bollinger sáv középvonala alá csúszott, amint az a GeckoTerminal grafikonon látható a WBTC/USD kereskedési párra vonatkozóan, ami növekvő volatilitást jelez lefelé mutató irányba. A relatív erősség index (RSI) 50-es átlagszint alatti helyzete azt mutatja, hogy a piac további lefelé irányuló korrekció előtt további csökkenésre lehet felkészülve. Vegyük észre, hogy az Awesome Oscillator (AO) is még mindig a negatív tartományban van, ami még inkább a lefelé mutató irányba billenti az esélyeket.

WBTC / USD árfolyam grafikon

Ha az eladási nyomás fokozódik, a Bitcoin árfolyama a Bollinger-indikátor alsó sávja alá csúszhat 59 076 dollárnál. Egy ilyen irányú torzulás esetén a Bitcoin árfolyama akár 57 829 dollárig is eshet, vagy súlyosabb esetben az 50 000 dolláros pszichológiai szint környékéig is elmehet. Viszont egy korrekció újabb vételi lehetőséget biztosíthat a befektetőknek.

Másrészt, ha a bikák visszaszerzik a piacot, a Bitcoin árfolyam aktiválhatja a csökkenő ék mintázatot. Ez bikás visszafordulást jelentene a technikai formáció 20%-os célcéljához. Ezt a célt úgy mérjük, hogy a felső és alsó trendvonalak közötti maximális távolságot hozzáadjuk a várható kitörési ponthoz.

Eközben a befektetők özönlenek a 99BTC-hez, egy tanulj-és-keress platformhoz, amely a 99Bitcoins kripto YouTube csatorna szerint a májusban megvásárolható öt legjobb érme között szerepel.

Az előértékesítés során már több mint 1,17 millió dollárt gyűjtött össze.

A Bitcoin egy ígéretes alternatívája

A 99Bitcoins egy régóta működő oktatási platform, amely 2013-ban indult útjára, négy évvel a Bitcoin 2009-es indulása után, és két évvel az Ethereum megjelenése előtt.

Az oldal BitcoinWithPayPal.com néven indult, és a $99BTC token megjelenésével az oldal valóban Web3-ra vált át. A 99Bitcoins egy úttörő earn-as-you-learn élményt ígér a weboldal felhasználói számára.

99bitcoin token

A 99Bitcoins a tanulást a gamifikáció és a ranglistás jutalmazási rendszer egyedülálló keverékével ösztönzi. Ez biztosítja, hogy a felhasználók úgy érezzék, hogy a tanulásuk kézzelfogható és így elkölthető előnyökkel jár. Alapvetően kriptót kereshetsz, miközben a kriptókról tanulsz.

Az összesen 99 milliárd 99BTC tokenből 15%-ot különítettek el, hogy egy tizennégyfordulós előértékesítés során értékesítsék a korai befektetőknek. A cél a projekt BRC-20 integrációja körüli élvonalbeli fejlesztések felgyorsításához szükséges források összegyűjtése.

A vevők a 99BTC tokeneket évi 1476%-os hozamért köthetik le jelenleg, és eddig 737 millió 99BTC tokent kötöttek már le.

A 99BTC tokent jelenleg 0,00104 dollárért árulják a hivatalos weboldalon, ám pár nap múlva áremelkedés várható, ezért ha érdekel a projekt, akkor érdemes vele mielőbb megismerkedni.

Megnézem a 99Bitcoins oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Az AI érmék megállíthatatlanok, a WienerAI a legnagyobb nyertesek között szerepel

A SEAL újra naggyá teheti a Solana mém érméit, már 300 ezer dollárnál jár az ICO

A 13 legjobb kriptovaluta befektetés 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Indul az emberszabású robotok sorozatgyártása

Már jövőre megindulhat az első ipari célú humanoid robotok sorozatgyártása. Ezekkel az eszközökkel a manuális tevékenységek több mint fele automatizálható. Az emberszabású robotok bevezető ára 80.000 euró körül várható, de így is nagyjából másfél év alatt megtérül egy ilyen beruházás – mutatta ki tanulmányában a stuttgarti központú Horváth csoport, amelynek magyarországi tagja az IFUA Horváth.
2024. 05. 22. 03:00
Megosztás:

Többet kereshet egy szakmunkás, mint egy diplomás

A magyar érettségi rendszer 2024-ben átalakult, a diákok számára pedig már komolyabb kihívást jelenthet a sikeres vizsgázás. De mi van, ha nem sikerül? Vannak-e alternatív megoldások a továbbtanuláshoz és a munkavállaláshoz, hogy elinduljon a karrierünk?
2024. 05. 22. 02:30
Megosztás:

A Roszatom a harbini VIII. Orosz-Kínai Expón mutatta be a legújabb fejlesztéseit

Alekszej Lihacsov, a Roszatom állami atomenergetikai vállalat vezérigazgatója Vlagyimir Putyin orosz elnöknek és Han Cseng kínai alelnöknek mutatta a Harbin városában megrendezett Orosz-Kínai Expón az atomenergetikai együttműködés eredményeit.
2024. 05. 22. 02:00
Megosztás:

1 kw áram ára 2024

Ahogy a globális energiaárak ingadoznak, úgy változnak az áramtarifák is. Ez a cikk részletes betekintést nyújt az áram jelenlegi költségeibe, és megvizsgálja, milyen tényezők befolyásolják az árak alakulását.
2024. 05. 22. 01:00
Megosztás:

Innováció a blokkláncban: A 5thScape AR/VR funkcióinak és a Solana sebességének összehasonlítása

A blokklánc ökoszisztéma folyamatos fejlődésben van, és időről időre megjelennek olyan innovatív projektek, amelyek egy-egy piaci rést kívánnak újraértelmezni.
2024. 05. 22. 00:01
Megosztás:

7,25%-ra csökkent a magyar jegybanki alapkamat

A Monetáris Tanács mai ülésén várakozásunknak megfelelően 50 bázisponttal, 7,25%-ra csökkentette az alapkamatot. Emellett 50 bázisponttal 6,25%-ra hozta le az O/N betéti kamatot, valamint 8,25%-ra mérsékelte az O/N fedezett hitel kamatát.
2024. 05. 21. 23:30
Megosztás:

Csökkent az Alteo negyedéves bevétele

Az Alteo Nyrt. konszolidált árbevétele az első negyedévben meghaladta a 26,6 milliárd forintot az előző év azonos időszakában elért 36 milliárd forintot követően, a 26 százalékos csökkenést elsősorban a szignifikánsan alacsonyabb energiapiaci árkörnyezet okozta a hő- és villamosenergia-termelés szegmensben - közölte az energetikai szolgáltató- és kereskedővállalat a tőzsde honlapján kedden.
2024. 05. 21. 22:30
Megosztás:

Alig változott a forint árfolyama az MNB keddi kamatcsökkentése után

Érdemben nem változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben.
2024. 05. 21. 22:00
Megosztás:

A GVH több véleményvezér és cég ellen is eljárást indított

Az influenszereket követő fogyasztók és a tiszta piaci verseny elősegítése érdekében a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárásokat indított hat magyar influenszerrel, számos hirdető céggel, közreműködő reklámügynökséggel szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 05. 21. 21:30
Megosztás:

Nagy Márton a német Kelet-európai Gazdasági Kapcsolatok Bizottságának vezetőivel találkozott

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden hivatalában fogadta a német Kelet-európai Gazdasági Kapcsolatok Bizottságának (Ost Ausschuss) alelnökét Philipp Haussmannt, valamint a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara ügyvezető elnökségi tagját, Barbara Zollmannt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 21. 21:00
Megosztás:

A romló nemzetközi hangulat miatt csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 222,11 pontos, 0,33 százalékos csökkenéssel, 67 866,13 ponton zárt kedden.
2024. 05. 21. 20:30
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 05. 21. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 21. 19:30
Megosztás:

Zalaegerszegen tart rendezvényt a HUMDA

E-mobilitási roadshow-t tart május 23-án és 24-én Zalaegerszegen a Greentech szakkiállítás és konferencia keretében a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. - tájékoztatta a társaság kedden az MTI-t.
2024. 05. 21. 19:00
Megosztás:

Márciusban nőtt az euróövezet külkereskedelmi többlete

Márciusban nőtt az euróövezet külkereskedelmi többlete éves összehasonlításban - derült ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden ismertetett adataiból.
2024. 05. 21. 18:30
Megosztás:

Meg kell erősíteni a hazai gazdaság szuverenitását

Európa jövője egyenrangú, szuverén tagállamokkal biztosítható, ezért a kormány továbbra is azon dolgozik, hogy megerősítse a magyar gazdaság szuverenitását. Ebben a munkában az egyik legfontosabb feladat a hazai élelmiszeripar feltámasztása, megerősítése - hangoztatta a pénzügyminiszter kedden Karcagon, a Szatmári Cégcsoporthoz tartozó Kun-Malom Grain Kft. új malomüzemének alapkőletételén.
2024. 05. 21. 18:00
Megosztás:

A mesterséges intelligenciáról szóló rendeletet fogadott el az EU

Az Európai Unió Tanácsa a mesterséges intelligenciáról (MI) fogadott el rendeletet, mely az EU egységes piacán "mind a magán-, mind a közszereplők körében elő kívánja mozdítani a biztonságos és megbízható MI-rendszerek fejlesztését és elterjedését az alapvető állampolgári jogok tiszteletben tartásának szavatolása mellett".
2024. 05. 21. 17:30
Megosztás:

Nukleáris megállapodás jött létre hazánk és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Tokióban.
2024. 05. 21. 17:00
Megosztás:

Az arany ára nagyot ugrott, majd tegnap korrigált

A vártnak megfelelő fogyasztói inflációs adat után hétfőn új csúcsot döntött az arany árfolyama, mivel az elősegítheti a Fed döntését a kamatok csökkentéséről.
2024. 05. 21. 16:30
Megosztás:

Megemelték az S&P500 index előrejelzését

Az elmúlt időszakban számos ház emelte meg az S&P500 indexre vonatkozó előrejelzését. Az év végére várt átlagos index érték 5.289 pontra emelkedett a március végén várt 5.117 pontról.
2024. 05. 21. 16:00
Megosztás: