Az AI érmék megállíthatatlanok, a WienerAI a legnagyobb nyertesek között szerepel

A kriptokereskedők mostanában nem tudnak betelni az AI érmékkel. Több, a mesterséges intelligenciára összpontosító token is keményen emelkedett a héten, méghozzá olyan árfolyam mozgásokkal, amelyekre sok befektető felfigyelt már. Az indexelési protokolloktól kezdve az AI-alapú mém érmékig ezek a projektek egyértelműen elnyerik a befektetők tetszését.

Az AI érmék megállíthatatlanok, a WienerAI a legnagyobb nyertesek között szerepel

Ebben a cikkben megnézünk párat a nagy nyertesek közül, és bemutatjuk a WienerAI token is, amely 2024 egyik legnagyobb érméje lehet.

Turbo - Az AI által létrehozott, vírusos mém érme projekt

Az első AI érme, amely ezen a héten érdekes lehet, a Turbo (TURBO) névre keresztelt érme. Ez a mém érme a kriptovaluta kereskedőket is lázba hozta, mert árfolyama az elmúlt 24 órában 38 százalékkal ugrott meg, és elérte a 0,00107 dollárt. Ez azonban csak egy töredéke a TURBO lehengerlő futásának.

A napi grafikonon a TURBO értéke több mint kétszeresére nőtt, és az elmúlt hét napban több mint 100 százalékos nyereséget ért el. A vásárlási nyomás hatására a 24 órás spot kereskedési volumen is 153 százalékkal ugrott meg, és e cikk írásának idejére 37,1 millió dollárra emelkedett.

Egy olyan tokenhez képest, amely GPT-4 kísérletként indult, hogy „létrehozza a következő nagy mém érmét”, a Turbo gyorsan magasabbra tört.

A 69 milliárd tokenben maximált készlettel és a CEX-listák növekvő listájával a Turbo ismét bebizonyítja, hogy a hasznosság nélküli mém érmék rendkívül jövedelmezőek lehetnek a korai támogatóknak.

A Graph token körül forrósodik a levegő, gyorsan emelkedik az AI kriptó rangsorban

A The Graph (GRT) egy másik AI kripto, amely mozgásban van éppen. Ennek a blokklánc adatindexáló protokollnak az elmúlt napon több mint 13 százalékkal, 0,306 dollárra emelkedett az ára. Sőt, a GRT token csak az elmúlt héten 22 százalékot emelkedett.

A GRT az elmúlt 24 órában bekövetkezett, 79 százalékos kiugrása után a spot volumenek alapján a világ 50 legforgalmasabb kriptovalutája között szerepel. De mi mozgatja ezt a nagy hype-ot?

The Graph kriptó token

Bár a The Graph önmagában nem egy AI-projekt, de kulcsfontosságú infrastruktúrát biztosít az AI-alkalmazások működtetéséhez a főbb blokkláncokon, például az Ethereumon. Azáltal, hogy a blokklánc adatokat lekérdezhető részgráfokba szervezi és indexeli, a The Graph lényegében a decentralizált információk „Google-jeként” működik. Ez az adat-elérhetőség egyre fontosabbá vált az AI-alapú dAppokat építő fejlesztőknek, akiknek tiszta adathalmazokra van szükségük. 

Így hosszú távon a The Graph protokollja létfontosságú lehet az AI teljes potenciáljának felszabadításához olyan területeken, mint a DeFi, az NFT-k, a játékok és egyéb területek.

A befektetők egyértelműen fogadnak erre a potenciálra, amit tökéletesen bizonyít a GRT e heti árfolyam-emelkedése is.

A WienerAI mém érme kereskedési botot és lekötési segédprogramot vezet be

A harmadik ígéretes AI token a WienerAI (WAI), amely egyedülálló módon hozza be az AI-t a mém érmék világába. A vicces márkajelzés ellenére a WienerAI komoly hasznosságot rejt a funkciói között.

Fő jellemzője egy fejlett AI kereskedő robot, amelyet az alkotók az „AI kereskedési technológia csúcsaként” emlegetnek. A bot előrejelző algoritmusokat használ a kriptopiac átvizsgálására, és a kereskedő kritériumai alapján azonosítja a potenciális nagy nyerteseket.

WeinerAI

Egy kereskedő például megkérheti a WienerAI-t, hogy keresse meg a legígéretesebb alacsony kapitalizációjú lehetőségeket, a bot pedig elemzi a piacot, hogy személyre szabott befektetési lehetőségeket kínáljon. A WienerAI azonban sokkal többet kínál, mint egy divatos kereskedési eszköz.

Van egy jövedelmező lekötési protokollja is, amelyen keresztül a WAI-tulajdonosok 662 százalékos éves hozamot érhetnek el a tokenjeik tétbe helyezésével.

A mesterséges intelligencia és a lekötési lehetőségek kombinációja jelentős figyelmet keltett a lakossági befektetők körében. A múlt havi élesítés óta a WienerAI előértékesítése több mint 1,4 millió dollárnyi finanszírozást hozott.

Ezen kívül több ismert YouTube-személyiség is a projekt mögé állt. Közülük ClayBro kriptoelemző mondta azt, hogy a WAI lehet „a következő 10-szerező mém érme”, ha minden a tervek szerint alakul.

Összességében úgy tűnik, hogy a WienerAI rendelkezik minden szükséges eszközzel ahhoz, hogy a mém érmék területén sikeres legyen. A befektetők pedig szorosan figyelemmel kísérhetik majd a projektet a DEX-listázások előtt, ugyanis az előértékesítés végeztével ez lesz a következő állomás a token életében.

Látogass el a WienerAI előértékesítésére

Ez is érdekelhet:

A WienerAI 1,1 millió dolláros gyűjtése feldobja a kereskedők napját

Száguldanak az AI érmék: a Worldcoin, az AIOZ Network és az eTukTuk vezet

WienerAI vásárlás 2024 – Lépésről lépésre útmutató kezdőknek

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Négymillió eurós tőkebefektetéssel fokozza a nemzetközi terjeszkedést a Parkl

A Parkl Digital Technologies négymillió eurós befektetést kapott a kockázati tőkealapkezelő Lead Ventures-től. A tőkebefektetés célja a Parkl növekedési stratégiájának finanszírozása, amivel a magyar tech scale-up az irodapiac meghatározó digitális szolgáltatójává válhat külföldön is.
2024. 05. 19. 01:00
Megosztás:

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A Sealana ICO-ja eddig 1,366,148.52 dollárt gyűjtött össze, és szerencséjére a SOL mém érmék iránti kíváncsiság sem apad. Sokak szerint a Sealana lesz a Solana mém érmék következő tündöklő csillaga, és egyszerűen túl jó lehetőség ahhoz, hogy szem elől téveszd.
2024. 05. 19. 00:01
Megosztás:

A jövő zöldenergiáinak találkozóhelye lehetne Magyarország

A jövő a zöldenergiáé Lantos Csaba energiaügyi miniszter szerint, ezért a legkorszerűbb nyugati és keleti technológiák találkozóhelyévé teszik Magyarországot - írta a hirado.hu pénteken.
2024. 05. 18. 23:00
Megosztás:

Franciaországban stagnált a munkanélküliség az első negyedévben

Franciaországban az elemzők által várt csökkenés helyett stagnált a munkanélküliség az idei első negyedévben.
2024. 05. 18. 22:00
Megosztás:

Csökkent a Baidu negyedéves nyeresége

Hat százalékkal csökkent a Baidu kínai multinacionális technológiai vállalat bevétele az idei első negyedévben, amikor a korrigált nyeresége a vártnál kedvezőbben alakult.
2024. 05. 18. 21:00
Megosztás:

Márciusban stagnált a munkanélküliség az OECD-országokban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országaiban átlagosan 4,9 százalék volt a munkanélküliség márciusban nem végleges adatok szerint, ami megegyezett a februárival - áll a párizsi székhelyű szervezet honlapján.
2024. 05. 18. 20:00
Megosztás:

Kínában élénkült a kiskereskedelem és az ipari termelés áprilisban

Kínában vegyes áprilisi makrogazdasági adatok láttak napvilágot pénteken: lassult a kiskereskedelmi forgalom, gyorsult az ipari termelés növekedése és esett a munkanélküliség.
2024. 05. 18. 19:00
Megosztás:

Korszerűsítések indulnak Medgyesegyházán

Két pályázaton csaknem 150 millió forintot nyert el a Békés vármegyei Medgyesegyháza, amelyből a helyi idősek klubját és az orvosi rendelőt korszerűsítik - közölte az önkormányzat közleményben az MTI-vel.
2024. 05. 18. 18:00
Megosztás:

Négy településen is turisztikai fejlesztések indulnak Komárom-Esztergom vármegyében

Félmilliárd forint értékű turisztikai fejlesztések kezdődnek Komárom-Esztergom vármegyében, négy Duna menti településen, Lábatlanon, Péliföldszentkereszten, Piliscséven és Tokodon - közölte a vármegyei közgyűlés elnöke az MTI-vel
2024. 05. 18. 17:00
Megosztás:

A tíz legjobb újító közé akarunk kerülni néhány éven belül Európában

A tudásszolgáltató rendszerek egybehangolása is azt a kormányzati célt szolgálja, hogy Magyarország 2030-ra Európa 10 legjobb innovátora közé kerüljön - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 16:00
Megosztás:

Elkötelezettek vagyunk hazánk védelme iránt is

A kormánynak költségvetési oldalon is fontos az ország védelme, ezért elkötelezett a védelmi kiadások emelése iránt a NATO elvárásainak megfelelő mértékben - mondta a Pénzügyminisztérium (PM) makrogazdasági és európai ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének konferenciáján.
2024. 05. 18. 15:00
Megosztás:

A tavalyi évben megnőtt a Bosch cégcsoport árbevétele Magyarországon

A Bosch cégcsoport 2023-ban kétbillió-kétszázhétmilliárd forint árbevételt ért el Magyarországon, beleértve a nem konszolidált vállalatok árbevételét, és a saját vállalatok közötti kereskedelmet is, a tavalyi bevétel szinte megegyezik az előző évivel - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 14:00
Megosztás:

Az EU több mint ötvennégy védelmi ipari kezdeményezést támogat

Az Európai Bizottság az Európai Védelmi Alap (EFA) keretében 1,031 milliárd euró (mintegy 412,4 milliárd forint) uniós finanszírozást hagyott jóvá 54 védelmi célú kutatási és fejlesztési kezdeményezés támogatására - tájékoztatott az uniós testület csütörtökön.
2024. 05. 18. 13:00
Megosztás:

Penészes táplákékkiegészítőt vontak ki a forgalomból

Penészgombák és Bacillus cereus spórás baktérium jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Dragon Superfoods Bio In Shape Mix 200 grammos táplálékkiegészítő port a forgalmazója, a Culinaris Retail Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 12:00
Megosztás:

Észszerű döntés itt tartani a járműipari termelést

A hazai járműipar sikere világos üzenet a gyártóknak és a befektetőknek, hogy gazdaságilag racionális döntés a termelést Magyarországon tartani - mondta Joó István kormánybiztos, a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség vezérigazgatója a szervezet járműipari konferenciáján csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 11:00
Megosztás:

Tovább gyarapodott az önkéntes pénztárak vagyona

Az idén is folytatódott az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) nyugdíj- és egészségpénztárainak vagyongyarapodása, az összesített megtakarítás 2024. első negyedévében már meghaladta a 2000 milliárd forintot, ami egy év alatt több mint 440 milliárd forintos, azaz közel 28 százalékos növekedést jelent. Az összesített taglétszám 2,1 millióra emelkedett - közölte az szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 10:00
Megosztás:

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében, a fiktív eladások hátterét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy másik tagállam adóhatóságától kért információkkal göngyölítette fel.
2024. 05. 18. 09:00
Megosztás:

Több építkezést kezdtek meg áprilisban az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek száma csökkent, míg a megkezdett lakóingatlan-építések száma nőtt áprilisban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 18. 08:00
Megosztás:

Kulcsfontosságú trendek, amelyeket figyelni kell a Cardano és a Polygon MATIC esetében, a KangaMoon célkeresztjében 7 millió dollár áll

A következő két hétben várhatóan átalakul a kriptopiac: a jelenlegi medvepiaci korrekcióból bikapiaci trendek alakulhatnak ki, ami reményt ad a befektetőknek a veszteségek visszanyerésére. Azonban ezen események előtt a Cardano és a Polygon tulajdonosainak figyelniük kell kulcsfontosságú trendekre, amelyek végül meghatározhatják, hogy melyik irányba mozdulnak a vezető kriptovaluták. Eközben a KangaMoon (KANG) gyorsabban halad a vártnál, és a következő hetekben célja a 7 millió dollár összegyűjtése az előértékesítés során.
2024. 05. 18. 07:00
Megosztás:

Nem érte meg befektetni a Dow Jones indexbe az elmúlt 25 évben

Történelmi jelentőségű nap volt a tegnapi. A Dow Jones Industrial Average index története során először járt a lélektaninak tekinthető 40.000 pont fölött. Annak idején a 10.000 pontot majdnem pontosan 25 éve, 1999 március 29-én érte el az index.
2024. 05. 18. 06:00
Megosztás: