A SEAL újra naggyá teheti a Solana mém érméit, már 300 ezer dollárnál jár az ICO

Az amerikai „redneck” fóka, a Sealana mém érme (SEAL) az indulás első hetében máris 300 000 dollárt gyűjtött össze. A Solana lánc vadonatúj előértékesítése egy olyan szektorban mutatja meg az erejét, amelyet a Dogecoinhoz és a Shiba Inuhoz hasonló kutyás érmék uralnak. Ez a tengeri emlős azonban úgy működik közöttük, mint egy 21. századi hazafi, aki az elveszett amerikai álmot hajszolja.

A SEAL újra naggyá teheti a Solana mém érméit, már 300 ezer dollárnál jár az ICO

A Solana legújabb érméje, a Sealana mém érme (SEAL) a South Park víruslegendáján, a Gamer Guy-on, azaz a kövér számítógépes kockán alapul. A figura a rajzfilmsorozat World of Warcraft epizódjában tűnt fel. Gyorsan vírusos mém lett a maga műfajában, köszönhetően tejüveg szemüvegének, képernyőbe zárt tekintetének, rendetlen szobájának és a gravitációt meghazudtoló körméretének. 

Mindenki véleményét képviselte az internetes kommentszekciókban, a fanyar véleményt író, elégedetlen billentyűzetharcosok légióitól kezdve az egyfajta „Mindenki emberéig”, aki a mindenkiben rejlő, semmittevő ember alakját szombolizálja. Sealana a Web3 embere, aki az íróasztalánál strandol és napról napra egyre csak nő. Amikor éppen nem köt éppen piszkos üzleteket, Sealana vándorló uszonyai chipsek és tonhalkonzervek után nyúlnak. 

Csak egy feltöltött SOL-pénztárcára van szüksége annak, aki belevetné magát a fix áras előértékesítésbe. Minden 1 SOL után a befektetők 6900 SEAL tokent kapnak az ICO lezárásakor.

Ez a kis kincs viszont rangos pozícióba helyezi a tulajdonsokat, hiszen ezzel kihasználhatják a potenciálisan robbanásszerű felértékelődést, méghozzá a jelenlegi előértékesítés és a lehetséges Solana mém érme láz segítségével. 

A befektetők fizethetnek a weboldalon található widgeten keresztül, vagy küldhetnek SOL-t egy decentralizált pénztárcából erre a címre: DJ15ZYXqUNMYJ3hL7z4ciSaSFAw5cbos3YjGpdvwmF6c.

A Solana lesz az új mém érme blokklánc?

A Sealana natív blokklánca a Solana, amely gyorsan lekörözheti az Ethereumot, hogy a jövő legnagyobb mém érméinek bevezetésére szolgáló blokklánc legyen. Ennek okai egyértelműek. A Solana egy digitális gazdaság, amely 3,96 milliárd dollár teljes zárolt értéknek (TVL) ad otthont a különböző alkalmazások és pénzügyi szolgáltatások terén. Több mint 1,15 millió aktív felhasználóval rendelkezik, akik naponta hajtanak végre tranzakciókat a láncon, és több mint 2500 havi aktív fejlesztőt is megmozgat. 

A Sealana egy másik, nemrégiben vírusként terjedő Solana mém érme előértékesítése után érkezik. Ez az érme a Slothana (SLOTH), a 420-barát lajhár mém érméje, amely összesen 15 millió dollárt gyűjtött össze az egy hónapig tartó előértékesítésen, amely nemrég zárult le. 

Sokan gondolják úgy, hogy az elhíresült Slerf (SLERF) projekt alkotói lehetnek a Sealana mögött álló fejlesztők, miután látták, hogy a Slothana hogyan körözte le őket. Ne feledjük, a Slerf elrontotta az előértékesítését, miután véletlenül 10 millió dollár értékű tokent égetett el, és ez adhatja az indíttatást, hogy a fejlesztőik újra megpróbálkozzanak egy hasonló projekttel.

Érdekel a Sealana

Lesz-e a Sealana után Solana mém érme láz?

A lázas évkezdés után az oldalazó kripto-árak egy olyan piacot tükröznek, amely rövid időre konszolidálódik, mielőtt a „felezés” néven ismert Bitcoin szoftverfrissítés hatásai nyilvánvalóvá nem válnak. A felezés a bányászati jutalmakat blokkonként 6,25 BTC-ről 3,125-re csökkentette, ami gyakorlatilag megfelezte az új BTC-k kibocsátását. A Bitcoin idén új történelmi csúcsokat döntöget, miután januárban az USA jóváhagyta a spot Bitcoin ETF-eket. Sok elemző szerint a kriptopiac sokkal értékesebbé válhat az újonnan kimerülő Bitcoin-kínálatnak köszönhetően.

Az elmúlt három felezés jelentős értéknövekedést generált a piacon, méghozzá a frissítés után jó egy éven belül. Amikor pedig a kereskedők ismét zöld gyertyákat kezdenek majd látni a piacon, további mém érme rohamra lehet számítani. Ezúttal a Solana és a hozzá kapcsolódó projektek lehetnek az emelkedések élén. 

A rutinos kereskedőknek alkalmas lehet a portfólió színesítésére, de a kezdőknek is ígéretes befektetés ez a mém érme. A Sealana-t a hivatalos weboldalon lehet megvenni, és mindenképpen érdemes követni a legfrissebb híreket a közösségi csatornákon, például a Sealana X-fiókján.

Megnézem a Sealana oldalát

Ez is érdekelhet:

A Dogeverse már a Solanán is elérhető, eddig 13 millió dollárt gyűjtött a láncokon átugráló kutya

Arweave és 5thScape: A világelső AR/VR kriptó a 6 millió dollár felé zakatol

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás:

Lassult az infláció áprilisban Ausztriában

Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedésének mértéke az előzetesen közölttel összhangban 3,5 százalékra, 2021. szeptembere óta a legalacsonyabbra csökkent áprilisban az előző havi 4,1 százalékot követően - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) pénteken közzétett végleges adataiból.
2024. 05. 19. 23:00
Megosztás:

Megszűnt Bács-Kiskun vármegyében is a tűzgyújtási tilalom

A jelenleg is tartó esőzésnek és az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 19. 22:00
Megosztás:

Tüntetést tartanak jövő héten a cseh gazdák

Megtartják jövő szerdán a már korábban bejelentett kormányellenes tüntetéseiket a cseh gazdák, a cseh szakszervezetek szövetsége viszont bejelentette, hogy a keddre tervezett tiltakozó akciójukat lemondják, mert nem akarják tovább élezni a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet következtében kialakult feszültséget - közölték pénteken Prágában.
2024. 05. 19. 21:00
Megosztás:

High-tech fejlesztéseket adtak át Sárváron

A gazdaságélénkítő beruházások támogatásának köszönhetően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elősegíti a fenntartható és inkluzív gazdasági növekedést az egész országban, ezzel magasabb versenyképességet és új perspektívákat teremtve számos vidéki településen - írta pénteki közleményében az NGM.
2024. 05. 19. 20:00
Megosztás:

Intenzív fejlődés szakaszába lép a gazdaság

Az extenzív korszakot lezárva a magyar gazdaság egyre inkább átkerül az intenzív fejlődés szakaszába, amikor jelentősen nő a hozzáadott érték - mondta a pénzügyminiszter Kaposváron, ahol támogatásáról biztosította a városban tervezett okosipari beruházást.
2024. 05. 19. 19:00
Megosztás:

Ötszörösére nőtt az új EKR-tőzsde forgalma a második aukcióra

A februárban indult szervezett piac a hitelesített energiamegtakarítások adásvételére kínál lehetőséget, közvetlenül ösztönözve a hazai energiahatékonysági fejlesztéseket; a februári első aukción 13 ezer gigajoule megtakarítás cserélt gazdát, a napokban lezajlott második forgalma ennek sokszorosa, 68 ezer gigajoule volt - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken.
2024. 05. 19. 18:00
Megosztás:

Össze kell fognunk természeti értékeink védelméért

A természeti értékek megőrzése megköveteli a széles körű összefogást az állami intézmények, a civil és tudományos szervezetek, valamint a helyi közösségek között - mondta az Agrárminisztérium (AM) természetvédelemért felelős államtitkára Budapesten, a Magyar Nemzeti Parkok Hetének pénteki nyitó rendezvényén.
2024. 05. 19. 17:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Svájcban az első negyedévben

Az első negyedévben csökkent Svájc ipari termelése éves összevetésben - közölte a svájci szövetségi statisztikai hivatal, a Schweizer Bundesamt für Statistik (BFS) pénteken.
2024. 05. 19. 16:00
Megosztás:

Több ezer utca és járda újult meg a Magyar falu program keretében

A Magyar falu program keretében 2019 óta több mint 3200 utca újult meg, 1300 járdát újítottak fel és több mint 100 kerékpárútszakasz készült el a magyar kistelepüléseken - közölte pénteken a Vas vármegyei Magyarlakon a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, aki a térség országgyűlési képviselőjével és a község polgármesterével közösen adta át a felújított Boldog Brenner János utcát, valamint a hozzá csatlakozó, a szőlőhegyre vezető több mint egy kilométeres útszakaszt.
2024. 05. 19. 15:00
Megosztás:

2,4 százalékon maradt az euróövezeti infláció

Az előzetesen közölttel összhangban március után áprilisban is 2,4 százalék volt az éves infláció az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken közzétett végleges adatai szerint.
2024. 05. 19. 14:00
Megosztás:

Csökkent az AutoWallis árbevétele és nyeresége

Az AutoWallis csoport 89,1 milliárd forint árbevételt ért el az első negyedévben, 11 százalékkal kevesebbet, mint az előző év azonos időszakában. Adózás utáni eredménye 1,48 milliárd forint lett, 70 százalékkal csökkent a tavalyi első negyedévhez képest - közölte a vállalat pénteken.
2024. 05. 19. 13:00
Megosztás:

Manikűr otthon? Miért ne?

Szereted, ha a manikűröd mindig csodálatos? Már annyiszor ültél a manikűrösnél, hogy pontosan tudod, mit hogyan kell csinálni? Ráadásul a családtagjaid is folyton gyönyörködnek a körmöd legújabb színeiben? Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbáld otthon a gél lakkot, akkor a gél lakkot is tartalmazó szetteket neked találták ki. 
2024. 05. 19. 12:00
Megosztás: