Kriptók, amelyekkel 100 dollárból 10 000-et csinálhatsz a Bitcoin felezés után

Jónéhány döntő fontosságú esemény történik négyévente. A sportrajongók például négyévente élvezhetik a legnépszerűbb sporteseményt, az olimpiai játékokat. A kriptovaluta rajongók pedig a legjobban várt kripto eseményt, a Bitcoin felezését.

Kriptók, amelyekkel 100 dollárból 10 000-et csinálhatsz a Bitcoin felezés után

A Bitcoin Halving (Bitcoin felezés) eseményre négyévente kerül sor, és a történelmi adatokat vizsgálva látszik, hogy a felezés pozitívan befolyásolja a kriptopiacot. Ennek a kriptoeseménynek a mechanizmusai jelentős szerepet játszottak bizonyos érmék árának kialakulásában. Ami különösen fontos, hogy eddig minden alkalommal a Bitcoin felezési eseményt követően a kriptovilág bikafutásnak örülhetett.

Ugyanez a forgatókönyv történhet a mostani Bitcoin felezés után is, amelyre április 19-én került sor. Ezért bölcs dolog lehet befektetni néhány olyan kriptóba, amelyek segítségével 100 dollárból 10 000 dollárt csinálhatsz a felezési esemény után. Ilyen token lehet például:

Dogeverse (DOGEVERSE)

Slothana (SLOTH)

Sponge V2 (SPONGEV2)

Solana (SOL)

Dogecoin (DOGE)

Vásárold meg a legjobb kriptót itt

A Dogeverse (DOGEVERSE) érme segíthet abban, hogy 100 dollárból 10 000 dollárt csinálj

A Dogeverse fiatal, többláncú, mém érme, és az első számú esélyes a jelenlegi spekulációk közepette. A felhasználók már felismerték ennek a mém érmének a nagy potenciálját, amire a pezsgő előértékesítés eddigi sikeréből következtethetünk. Az elemzők szerint a befektetett 100 dollárból akár 10 ezret is összehozhatunk, ha vásárolunk az érméből.

A Dogeverse (DOGEVERSE) már közel 10 millió dollárnyi összegyűjtött pénzzel büszkélkedhet. A cuki Doge Cosmo, a Dogeverse ökoszisztéma főszereplője már kriptoútjának kezdetén magával ragadta a meme coinok rajongóit és sok egyéb kriptofelhasználót. Olyan helyet kínál, ahol a közösség, a jutalmak és a szórakozás találkozik. 

Vajon a szakértők előrejelzései befolyásolták az előértékesítés sikerét, miszerint ez az érme hatalmas nyereséget érhet el? Vagy ez az előértékesítés éppen azért robbant be, mert ez az érme mindent kínál? Nem számít, mi a helyes válasz, mert ennek az első multi-chain mém érmének a birtoklásával többféle előnyt is realizálhatsz. Úgyhogy ragadd meg a DOGEVERSE-t, amíg lehet, és használd ki a jelenlegi, mindössze 0,0003 dolláros árát.

dogecoin mémcoin

Vásárolj Dogeverse tokent itt

A Slothana (SLOTH) egy olyan mém érme, amely a Bitcoin felezési eseménye után robbanhat

A Bitcoin Halving esemény és a Doge Day, a két kulcsfontosságú kripto esemény idén tavasszal nagy izgalmat hozott a kriptokörökbe. Hatalmas optimizmus uralkodik a mém érmékkel kapcsolatban, különösen a Solana-alapú mém érmék esetében, amelyek a közelmúltban lenyűgöző eredményeket és hatalmas árfolyam-emelkedéseket értek el.

Nagy az érdeklődés egy fiatal Solana-alapú mém érme iránt, amely a következő nagy sláger lehet, ez pedig nem más, mint a Slothana (SLOTH). A kriptovaluta szakértők kezdetben úgy jellemezték ezt a fiatal, Solana-alapú mém érmét, mint a következő 100-szorozó, elővételes játékot.

A szakértők ilyen optimista jóslatai és a remény eléggé meggyőzőek azzal kapcsolatban, hogy ez a fiatal mém érme elérheti azt a sikert, amit az olyan érmék, mint a BOME, a BONK és mások elértek. Eljött tehát az ideje, hogy a SLOTH-ot minél előbb elhelyezd a kripto portfóliódba. A Bitcoin Halving és a Doge Day után valószínűleg sok mém érme fog berobbanni, és a Slothana (SLOTH) az egyik legnagyobb nyertes lehet.

Vásárolj Slothana tokent itt

A Sponge Token V2 (SPONGEV2) egy olyan mém érme, amely idén tavasszal az egekbe szökhet

Emlékszel, hogy melyik meme coin szökött az egekbe tavaly tavasszal és lett az egyik legsikeresebb? Emlékeztetünk rá, hogy ez az eredeti SPONGE token volt.

Ha nem tartozol azok közé a felhasználók közé, akik már a kezdet kezdetén felismerték a SPONGE tokenben rejlő hatalmas potenciált, akkor örömmel fogod hallani, hogy lehetőséged van kijavítani egy múltbéli hibát.

Ezt úgy teheted meg, hogy azonnal befektetsz a SPONGE token továbbfejlesztett változatába, a Sponge V2-be (SPONGEV2). Így még ha le is maradtál a 100-szoros emelkedésről, nem kell aggódnod, mert ez a továbbfejlesztett változat még a réginél is jobb eredményeket hozhat.

Az eredeti SPONGE tokennel ellentétben a SPONGEV2 valódi hasznosságot hoz a fantasztikus P2E és számos más újítás révén. Így hatalmas esélye van arra, hogy még jobb eredményeket érjen el!

A SPONGEV2 készen áll arra, hogy már a tavasz folyamán az egekbe szökjön, ezért érdemes sietned, hogy felvedd a kriptovaluta portfóliódba minél hamarabb.

sponge kriptó

Vásárolj Sponge V2 tokent itt

A Solana (SOL) egy jól ismert kriptó, amely lassan talpra áll a Bitcoin feleződés után

A Bitcoin felezési esemény közeledtével bizonyos kriptopénzek lassan kezdenek újra megerősödni. Ebben az értelemben a jól ismert Solana (SOL) fejlődése is jól észrevehető. A Solana (SOL) az elmúlt héten jelentős, több mint 25 százalékos értékvesztést szenvedett el. Jelenleg ez a csökkenés érezhetően kisebb, valamivel több mint 7 százalékot tesz ki.

Az előrejelzések szerint a SOL a Bitcoin feleződése után a legjobb esetben is elérheti a 138,65 dollár körüli értéket. Figyelembe véve az érme jelenlegi, 128,30 dollár körüli értékét, ez elég szolid eredmény. Fontos azonban megjegyezni, hogy egyéb fiatal érmékről készített elemzésünk még ígéretesebb potenciált mutat, ami összehasonlíthatatlanul jobb eredményeket vetít előre.

Vásárold meg a legjobb kriptót itt

Mit várhatunk a Dogecoin (DOGE) árfolyamától a Doge Day után?

Az április 20-ra tervezett Doge Day ünnepség felfokozta az érdeklődést a mém érmék, különösen a kutyás témájú mém érmék körül. Hogy a jól ismert Dogecoin (DOGE) is profitálni fog-e ebből az eseményből, az egy olyan kérdés, amelyet gyakran feltesznek a mém érmék rajongói mostanság.

A Doge Day közeledtével a Dogecoin (DOGE) értéke a javulás jeleit mutatta. Az elmúlt hét napban az értéke közel 30 százalékot esett. Az elmúlt 24 órában azonban csak 9 százalékkal csökkent.

A mém érme rajongók azonban még mindig remélik, hogy ez a mém érme hamarosan talpra áll. A szakértők előrejelzése szerint április folyamán a DOGE a legjobb esetben elérheti a 0,157 dolláros értéket. Ez egy szép eredmény, de jóval gyengébb, mint amit a szakértők jósolnak néhány sokkal fiatalabb meme coin szereplőnek.

Vásárold meg a legjobb kriptót itt

Következtetés

A befektetők tisztában vannak azzal, hogy néhány kriptovaluta lenyűgöző eredményeket érhet el a Bitcoin feleződése után. Emiatt most egyre több befektető keresi azokat az érméket, amelyek a felezés utáni időszakban robbanásszerűen emelkedhetnek. Vagyis olyan érméket, amelyek segítségével 100 dollárból 10 000 dollárt csinálhatnak.

A különböző kriptovaluták tengerében azonban csak néhány mutatja az ilyen lenyűgöző sikerek lehetőségét. A Dogeverse (DOGEVERSE), a Slothana (SLOTH) és a Sponge V2 token (SPONGEV2) rendelkezik a legnagyobb eséllyel ilyen masszív árfolyam-emelkedésre. Ezért ezeket érdemes azonnal megragadni.

Ez is érdekelhet:

Lehetsz még kripto milliomos!? A Dogeverse és a 99Bitcoins lehet az új Pepe

Beindult a visszaszámlálás: már csak 9 nap maradt megvenni ezt a kriptót

A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyárat épít Nagybányán a Karl Mayer GmbH

Gyárat épít Nagybányán a textilipari gépeket gyártó Karl Mayer GmbH 25 millió eurós (9,653 milliárd forint) befektetéssel - jelentette be kedden a Máramaros megyei önkormányzat.
2024. 05. 23. 23:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének

Lakatos Pétert, a Videoton társvezérigazgatóját és egyik tulajdonosát választotta elnökének a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ-BusinessHungary) közgyűlése négy évre. A szakember az elmúlt 4 évben a szervezet társelnöke volt - közölte az MGYOSZ az MTI-vel csütörtökön.
2024. 05. 23. 22:30
Megosztás:

Több millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok

A brit belügyminisztérium csütörtökön ismertetett friss adatai szerint az első negyedév végéig csaknem 8 millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok.
2024. 05. 23. 22:00
Megosztás:

A kormány célja a gazdasági növekedés visszaállítása

A magyar gazdaság az első negyedévben visszatért a növekedési pályára. A kormány az egyensúly erősítésével is a gazdaság növekedését építi újra, ezért fokozatosan csökkenti a költségvetési hiányt és az államadósságot - közölte az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt központi alrendszerének április végi helyzetéről csütörtökön kiadott részletes tájékoztatójában a Pénzügyminisztérium (PM).
2024. 05. 23. 21:30
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 05. 23. 21:00
Megosztás:

Az a közösség, ami épül, erősödik

Ahol építenek, korszerűsítenek, újat hoznak létre, ott a közösség életrevaló, élni akar - mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Nyírlugoson.
2024. 05. 23. 20:30
Megosztás:

Jó hangulatban magas forgalom mellett kereskedtek a magyar tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 362,43 pontos, 0,53 százalékos emelkedéssel 68 319,51 ponton zárt csütörtökön.
2024. 05. 23. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 05. 23. 19:30
Megosztás:

Kissé erősödött a forint

Kissé erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 23. 19:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Pénztárszövetségnek

Mohr Lajost, a Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatóját választották az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) új elnökévé a szervezet közgyűlésén - tájékoztatta a szövetség csütörtökön az MTI-t.
2024. 05. 23. 18:30
Megosztás:

E hónapban erősödött az euróövezeti gazdasági aktivitása

A vártnál lényegesen kedvezőbben alakult az euróövezet feldolgozóipari teljesítménye májusban, a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a szolgáltatóipar teljesítménye stagnált áprilishoz viszonyítva - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének csütörtökön ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 05. 23. 18:00
Megosztás:

A kormány célja az országon belüli fejlettségi különbségek csökkentése

A kormány célja, hogy uniós és hazai források felhasználásával csökkentse az országon belüli fejlettségi különbségeket - jelentette ki a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Székesfehérváron.
2024. 05. 23. 17:30
Megosztás:

Életbevágóan fontos a szűrővizsgálat

A 2-es típus cukorbetegség a szív-érrendszeri és a vese- mellett a daganatos betegségek kockázatát is megnöveli, ezért érdemes rákszűréseket végezni a diabéteszben szenvedők körében - közölte egy nemrégiben elvégzett kutatására hivatkozva a Pécsi Tudományegyetem (PTE) az MTI-vel.
2024. 05. 23. 17:00
Megosztás:

Az értékpapírok kibocsátói közzétették előző éves jelentésüket

Minden szabályozott piacra bevezetett értékpapír kibocsátója határidőben közzétette a tavalyi pénzügyi évről készített éves jelentését - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 23. 16:30
Megosztás:

Nagy volumenű beruházást hajtott végre nálunk a Siemens Energy

Különös jelentősége van a Siemens Energy beruházási programjának, amelynek keretében a vállalat új üzemcsarnokot épített, képzési központot nyitott és napelemparkot is telepített, hogy képes legyen saját maga megtermelni a működéséhez szükséges energia egy részét - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 23. 16:00
Megosztás:

Megtéveszthette a fogyasztókat a Natur Tanya

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Natur Tanya Hungary Kft.-vel és a Naturweb Kft.-vel szemben.
2024. 05. 23. 15:30
Megosztás:

A mérnöki, a programozói és az orvosi pálya a legcsábítóbb

A mérnöki, programozói és orvosi pályán helyezkednének el legszívesebben a tudományos-technológiai képzések hallgatói, emellett az egyetemisták "menőnek" tartják a menedzseri karriert, az adattudományhoz, a mesterséges intelligenciához kapcsolódó szakmákat, és az egészségügyi életpályát is - közölt az MTI-vel a Siemens Zrt. az UNIside felsőoktatási portállal az egyetemisták pályaképéről, jövőbeni karrierterveikről végzett online kérdőíves kutatásának eredményeit szerdán.
2024. 05. 23. 15:00
Megosztás:

Kevesebb használt lakás kelt el az Egyesült Államokban áprilisban

Csökkent az Egyesült Államokban az eladott használt lakások száma áprilisban.
2024. 05. 23. 14:30
Megosztás:

Romániában épül meg Európa legnagyobb lőporgyára

Csaknem négyszázmillió eurós beruházásból Romániában, Brassó megyében épül meg Európa legnagyobb lőporgyára - erősítette meg Nicolae Ciuca szenátusi elnök, volt kormányfő szerdán Bukarestben, a Black Sea Defense and Aerospace (BSDA-2024) elnevezésű nemzetközi hadifelszerelés-kiállítás megnyitóján.
2024. 05. 23. 14:00
Megosztás:

Közelegnek a parlamenti választásokat Nagy-Britanniában

Július 4-én tartják a parlamenti választásokat Nagy-Britanniában - jelentette be szerdán Rishi Sunak brit miniszterelnök.
2024. 05. 23. 13:30
Megosztás: