Kriptók, amelyekkel 100 dollárból 10 000-et csinálhatsz a Bitcoin felezés után

Jónéhány döntő fontosságú esemény történik négyévente. A sportrajongók például négyévente élvezhetik a legnépszerűbb sporteseményt, az olimpiai játékokat. A kriptovaluta rajongók pedig a legjobban várt kripto eseményt, a Bitcoin felezését.

Kriptók, amelyekkel 100 dollárból 10 000-et csinálhatsz a Bitcoin felezés után

A Bitcoin Halving (Bitcoin felezés) eseményre négyévente kerül sor, és a történelmi adatokat vizsgálva látszik, hogy a felezés pozitívan befolyásolja a kriptopiacot. Ennek a kriptoeseménynek a mechanizmusai jelentős szerepet játszottak bizonyos érmék árának kialakulásában. Ami különösen fontos, hogy eddig minden alkalommal a Bitcoin felezési eseményt követően a kriptovilág bikafutásnak örülhetett.

Ugyanez a forgatókönyv történhet a mostani Bitcoin felezés után is, amelyre április 19-én került sor. Ezért bölcs dolog lehet befektetni néhány olyan kriptóba, amelyek segítségével 100 dollárból 10 000 dollárt csinálhatsz a felezési esemény után. Ilyen token lehet például:

Dogeverse (DOGEVERSE)

Slothana (SLOTH)

Sponge V2 (SPONGEV2)

Solana (SOL)

Dogecoin (DOGE)

Vásárold meg a legjobb kriptót itt

A Dogeverse (DOGEVERSE) érme segíthet abban, hogy 100 dollárból 10 000 dollárt csinálj

A Dogeverse fiatal, többláncú, mém érme, és az első számú esélyes a jelenlegi spekulációk közepette. A felhasználók már felismerték ennek a mém érmének a nagy potenciálját, amire a pezsgő előértékesítés eddigi sikeréből következtethetünk. Az elemzők szerint a befektetett 100 dollárból akár 10 ezret is összehozhatunk, ha vásárolunk az érméből.

A Dogeverse (DOGEVERSE) már közel 10 millió dollárnyi összegyűjtött pénzzel büszkélkedhet. A cuki Doge Cosmo, a Dogeverse ökoszisztéma főszereplője már kriptoútjának kezdetén magával ragadta a meme coinok rajongóit és sok egyéb kriptofelhasználót. Olyan helyet kínál, ahol a közösség, a jutalmak és a szórakozás találkozik. 

Vajon a szakértők előrejelzései befolyásolták az előértékesítés sikerét, miszerint ez az érme hatalmas nyereséget érhet el? Vagy ez az előértékesítés éppen azért robbant be, mert ez az érme mindent kínál? Nem számít, mi a helyes válasz, mert ennek az első multi-chain mém érmének a birtoklásával többféle előnyt is realizálhatsz. Úgyhogy ragadd meg a DOGEVERSE-t, amíg lehet, és használd ki a jelenlegi, mindössze 0,0003 dolláros árát.

dogecoin mémcoin

Vásárolj Dogeverse tokent itt

A Slothana (SLOTH) egy olyan mém érme, amely a Bitcoin felezési eseménye után robbanhat

A Bitcoin Halving esemény és a Doge Day, a két kulcsfontosságú kripto esemény idén tavasszal nagy izgalmat hozott a kriptokörökbe. Hatalmas optimizmus uralkodik a mém érmékkel kapcsolatban, különösen a Solana-alapú mém érmék esetében, amelyek a közelmúltban lenyűgöző eredményeket és hatalmas árfolyam-emelkedéseket értek el.

Nagy az érdeklődés egy fiatal Solana-alapú mém érme iránt, amely a következő nagy sláger lehet, ez pedig nem más, mint a Slothana (SLOTH). A kriptovaluta szakértők kezdetben úgy jellemezték ezt a fiatal, Solana-alapú mém érmét, mint a következő 100-szorozó, elővételes játékot.

A szakértők ilyen optimista jóslatai és a remény eléggé meggyőzőek azzal kapcsolatban, hogy ez a fiatal mém érme elérheti azt a sikert, amit az olyan érmék, mint a BOME, a BONK és mások elértek. Eljött tehát az ideje, hogy a SLOTH-ot minél előbb elhelyezd a kripto portfóliódba. A Bitcoin Halving és a Doge Day után valószínűleg sok mém érme fog berobbanni, és a Slothana (SLOTH) az egyik legnagyobb nyertes lehet.

Vásárolj Slothana tokent itt

A Sponge Token V2 (SPONGEV2) egy olyan mém érme, amely idén tavasszal az egekbe szökhet

Emlékszel, hogy melyik meme coin szökött az egekbe tavaly tavasszal és lett az egyik legsikeresebb? Emlékeztetünk rá, hogy ez az eredeti SPONGE token volt.

Ha nem tartozol azok közé a felhasználók közé, akik már a kezdet kezdetén felismerték a SPONGE tokenben rejlő hatalmas potenciált, akkor örömmel fogod hallani, hogy lehetőséged van kijavítani egy múltbéli hibát.

Ezt úgy teheted meg, hogy azonnal befektetsz a SPONGE token továbbfejlesztett változatába, a Sponge V2-be (SPONGEV2). Így még ha le is maradtál a 100-szoros emelkedésről, nem kell aggódnod, mert ez a továbbfejlesztett változat még a réginél is jobb eredményeket hozhat.

Az eredeti SPONGE tokennel ellentétben a SPONGEV2 valódi hasznosságot hoz a fantasztikus P2E és számos más újítás révén. Így hatalmas esélye van arra, hogy még jobb eredményeket érjen el!

A SPONGEV2 készen áll arra, hogy már a tavasz folyamán az egekbe szökjön, ezért érdemes sietned, hogy felvedd a kriptovaluta portfóliódba minél hamarabb.

sponge kriptó

Vásárolj Sponge V2 tokent itt

A Solana (SOL) egy jól ismert kriptó, amely lassan talpra áll a Bitcoin feleződés után

A Bitcoin felezési esemény közeledtével bizonyos kriptopénzek lassan kezdenek újra megerősödni. Ebben az értelemben a jól ismert Solana (SOL) fejlődése is jól észrevehető. A Solana (SOL) az elmúlt héten jelentős, több mint 25 százalékos értékvesztést szenvedett el. Jelenleg ez a csökkenés érezhetően kisebb, valamivel több mint 7 százalékot tesz ki.

Az előrejelzések szerint a SOL a Bitcoin feleződése után a legjobb esetben is elérheti a 138,65 dollár körüli értéket. Figyelembe véve az érme jelenlegi, 128,30 dollár körüli értékét, ez elég szolid eredmény. Fontos azonban megjegyezni, hogy egyéb fiatal érmékről készített elemzésünk még ígéretesebb potenciált mutat, ami összehasonlíthatatlanul jobb eredményeket vetít előre.

Vásárold meg a legjobb kriptót itt

Mit várhatunk a Dogecoin (DOGE) árfolyamától a Doge Day után?

Az április 20-ra tervezett Doge Day ünnepség felfokozta az érdeklődést a mém érmék, különösen a kutyás témájú mém érmék körül. Hogy a jól ismert Dogecoin (DOGE) is profitálni fog-e ebből az eseményből, az egy olyan kérdés, amelyet gyakran feltesznek a mém érmék rajongói mostanság.

A Doge Day közeledtével a Dogecoin (DOGE) értéke a javulás jeleit mutatta. Az elmúlt hét napban az értéke közel 30 százalékot esett. Az elmúlt 24 órában azonban csak 9 százalékkal csökkent.

A mém érme rajongók azonban még mindig remélik, hogy ez a mém érme hamarosan talpra áll. A szakértők előrejelzése szerint április folyamán a DOGE a legjobb esetben elérheti a 0,157 dolláros értéket. Ez egy szép eredmény, de jóval gyengébb, mint amit a szakértők jósolnak néhány sokkal fiatalabb meme coin szereplőnek.

Vásárold meg a legjobb kriptót itt

Következtetés

A befektetők tisztában vannak azzal, hogy néhány kriptovaluta lenyűgöző eredményeket érhet el a Bitcoin feleződése után. Emiatt most egyre több befektető keresi azokat az érméket, amelyek a felezés utáni időszakban robbanásszerűen emelkedhetnek. Vagyis olyan érméket, amelyek segítségével 100 dollárból 10 000 dollárt csinálhatnak.

A különböző kriptovaluták tengerében azonban csak néhány mutatja az ilyen lenyűgöző sikerek lehetőségét. A Dogeverse (DOGEVERSE), a Slothana (SLOTH) és a Sponge V2 token (SPONGEV2) rendelkezik a legnagyobb eséllyel ilyen masszív árfolyam-emelkedésre. Ezért ezeket érdemes azonnal megragadni.

Ez is érdekelhet:

Lehetsz még kripto milliomos!? A Dogeverse és a 99Bitcoins lehet az új Pepe

Beindult a visszaszámlálás: már csak 9 nap maradt megvenni ezt a kriptót

A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nőtt az amerikai gyáripari megrendelések értéke márciusban

Nőtt a gyáripari megrendelések értéke az Egyesült Államokban márciusban havi szinten - közölte a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtökön.
2024. 05. 03. 22:00
Megosztás:

Drága mulatság a Balatonnál lakni, mutatjuk miért

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: míg Balatonfüreden átlagosan 1,18 millió forint a négyzetméterenkénti ár, Balatonakarattyán már átlagosan 3,2 millió forintért kínálják a fejlesztők az új építésű lakások négyzetméterét - közölte az Otthon Centrum csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 03. 21:00
Megosztás:

Forgalomba helyezték az M6-os új szakaszát

Forgalomba helyezték az M6-os autópálya Bóly és Lippó közötti szakaszát - jelentette be az útépítésekért felelős helyettes államtitkár a sztráda bólyi csomópontjánál csütörtökön, sajtótájékoztatón.
2024. 05. 03. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 05. 03. 19:00
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 121,75 pontos, 0,18 százalékos csökkenéssel 68 002,24 ponton zárt pénteken.
2024. 05. 03. 18:30
Megosztás:

Áprilisban is remekül teljesítettek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.
2024. 05. 03. 18:00
Megosztás:

Új kerékpárutat adtak át Őrtiloson

Példaértékű és ritka beruházásként jellemezte az aktív Magyarországért felelős államtitkár csütörtökön a Somogy vármegyei Őrtilosban a zalai Molnárit a somogyi Őrtilossal összekötő új kerékpárutat.
2024. 05. 03. 17:30
Megosztás:

Már be lehet nyújtani a támogatási kérelmeket az MGFÜ Energetikai tanácsadási programjára

Megnyílt a támogatási kérelmek benyújtásának lehetősége az MGFÜ Energetikai tanácsadási voucher programra, amely mikro-, kis- és középvállalkozásoknak (kkv) biztosít lehetőséget energetikai tanácsadási szolgáltatások igénybevételére, vissza nem térintendő támogatással - közölte a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség (MGFÜ) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 03. 17:00
Megosztás:

Visszaesett az orosz feldolgozóipar növekedése áprilisban

Lassult az orosz feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index (BMI) növekedése áprilisban márciushoz képest.
2024. 05. 03. 16:30
Megosztás:

Idén 2,7 százalékos gazdasági növekedést vár az MBH Bank

Az MBH Bank 2,7 százalékos gazdasági növekedést vár az idén, amely jövőre elérheti a 3,7 százalékot - mondta Árokszállási Zoltán, az MBH Elemzési Centrum vezetője a pénzintézet makrogazdasági előrejelzéseket bemutató csütörtöki sajtótájékoztatóján.
2024. 05. 03. 16:00
Megosztás:

Újabb magasfeszültségű távvezeték épül Románia és Moldova Köztársaság között

Újabb magasfeszültségű távvezeték épül Románia és Moldova Köztársaság között, most amerikai finanszírozással.
2024. 05. 03. 15:30
Megosztás:

Felújítják Kunágota önkormányzati konyháját

Százhúszmillió forintos támogatást nyert el az önkormányzati konyha felújítására a Békés vármegyei Kunágota - közölte az önkormányzat.
2024. 05. 03. 15:00
Megosztás:

Furcsa félidő - Európai tőzsdekörkép

Ma reggelig 253 vállalat tette közzé negyedéves jelentését a STOXX Europe 600 indexből, és ezzel meg is érkeztünk a félidőhöz.
2024. 05. 03. 14:30
Megosztás:

A BUX 4,2 százalékot emelkedett egy hónap alatt áprilisban

Csúcsot döntött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) indexe áprilisban, a BUX márciushoz képest 4,2 százalékot emelkedve 68 142 ponton zárta a hónapot; az azonnali részvénypiac forgalma tartotta az előző havi 248 milliárd forintos szintet, amely napi átlagban 11,8 milliárd forintnak felel meg - közölte a BÉT csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 03. 14:00
Megosztás:

Csökkent több államkötvény aukciós átlaghozama

A meghirdetett mennyiségnél hatvanmilliárd forinttal nagyobb összegben, kilencvenmilliárd forintért értékesített 3, 5 és 10 éves lejáratú államkötvényeket csökkenő átlaghozamok mellett csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 05. 03. 13:30
Megosztás:

Rohamosan esett az euróövezetben a feldolgozóipar teljesítménye áprilisban

Némileg gyorsult az euróövezet feldolgozóipari aktivitásának csökkenése áprilisban az S&P Global gazdaságkutató intézet HCOB beszerzésimenedzser-indexének tanúsága szerint.
2024. 05. 03. 13:00
Megosztás:

Ismét csalók élnek vissza a jegybank nevével

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több telefonszámának másolásával is hívnak csalók magánszemélyeket a jegybank, illetve valamelyik hitelintézet nevében, a beszélgetés során az ügyfelek bizalmas banki adatait, pénzét szereznék meg, vagy kémprogramot töltetnének le velük - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében az MNB.
2024. 05. 03. 12:30
Megosztás:

Több százmillió forintos fejlesztést zárt le a Bonag Kft. Békéscsabán

Háromszázmillió forintos fejlesztést hajtott végre a főként szerkezetépítéssel foglalkozó Bonag Kft. két békéscsabai telephelyén - közölte a cég csütörtöki közleményében az MTI-vel.
2024. 05. 03. 12:00
Megosztás:

Javított globális előrejelzéseit az OECD

Javított kissé idei és jövő évi globális növekedési előrejelzésén a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, az OECD csütörtökön kiadott prognózisában az előző, februári keltezésű becsléséhez képest.
2024. 05. 03. 11:30
Megosztás:

Uniós forrásból épült orvosi rendelő Bagon

Közel négyszázmillió forintos, vissza nem térítendő európai uniós támogatásból 292 négyzetméter alapterületű új orvosi rendelő épül a Pest vármegyei Bagon - írta a település önkormányzata az MTI-nek eljuttatott közleményben.
2024. 05. 03. 11:00
Megosztás: