3 megdöbbentő kripto AI platform, amely 2024-ben 100-szoros hozamot ígér (RCOF, The Graph, FET)

A legjobb kriptotokenek itt vannak, és igen, az AI tokenekről beszélünk.

3 megdöbbentő kripto AI platform, amely 2024-ben 100-szoros hozamot ígér (RCOF, The Graph, FET)

A Fetch.ai, a The Graph (GRT) és az RCO Finance (RCOF) mind nyereségre vannak kihegyezve az év vége előtt, és ez a kripto-univerzumban meglévő különböző tényezőknek köszönhető. A Fetch.ai (FET) a közelgő egyesülése miatt van felfelé, a The Graph valószínűleg a legutóbbi DeFi tevékenysége miatt kap lökést, és az RCO Finance a kereskedési szektort reformálja.

Az AI a jövő, és az elemzők az AI tokenektől várták az év legjobb hozamait; nézzük meg, mit tartogat számunkra a FET, a GRT és az RCOF.

Új DApp-ok növelik a GRT árat

A The Graph az Ethereum platformja a blokklánc adatok indexelésére, lehetővé téve az emberek számára, hogy grafikont készítsenek az indexelt információkból. A GRT token visszatért a kriptovilág középpontjába, mivel a The Graph az Ethereumról az Arbitrumra való átállást fontolgatja.

Természetesen az Ethereum fő blokklánca még mindig hiányos a skálázhatóság és a tranzakció feldolgozási idő tekintetében, és az L2 hálózatok sokkal vonzóbbak a skálázni kívánó projektek számára. A The Graph DApp kódbázisának növekedésével az Arbitrumra való átállás mindig is napirenden volt az indexelési platform számára.

Az Arbitrumra való átállás és az új DApp-ok hálózatra való érkezése között a The Graph készen áll a fellendülésre. Sok elemző egyetért ebben. A CoinCodex bikás kimenetre számít idén, és a 0,947 dollár valószínű célpont.

RCO Finance: Hozza ki a legjobbat kereskedéséből az RCOF-on!

Az AI az emberi élet minden területére belép, akárcsak a blokklánc tette a 2010-es években. Most az AI a kereskedésben is megjelenik, és ez eltér attól, amit megszoktunk.

Az RCO Finance Robo Advisor kizárólag mesterséges intelligencián és gépi tanuláson alapul, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy személyre szabott kereskedési tanácsokat kapjanak a piaci elemzések mellett. A Robo Advisor segítségével a kereskedési tippek igazodnak az egyéni kereskedési preferenciákhoz, mivel az AI figyelembe veszi az átlagos kockázattűrést és célokat, mielőtt tanácsot adna.

Például ahelyett, hogy egyszerűen csak egy valószínű Solana előrejelzést adna, a Robo Advisor kényelmes belépési pontot kínál, valamint take profit és stop loss opciókat, amelyek igazodnak a szokásos kereskedési viselkedéshez. Hosszú távon magabiztosabbá válhat a kereskedésben és kényelmesebben fogadja az AI tippeket.

És ha nem érdeklik a kereskedési lehetőségek, felfedezhet befektetési opciókat, mint a likviditás biztosítása és a kölcsönzés hozzájárulása az RCO Finance-nél. És természetesen mindig van az RCOF előértékesítés.

RCOF kriptó előértékesítés és elemzés

Az NVIDIA hírei befolyásolják a FET árfolyamát

A The Graph mellett a Fetch.ai egy másik AI kriptotoken, amely emelkedőben van. Ez részben az AI globális gazdasági sikerének köszönhető. Az NVIDIA a világ legértékesebb vállalatai közé került, és az AI kriptotokenek rallyznak.

A token rally közvetlenül azután következik be, hogy tavaly kollektívan 300%-kal emelkedtek, egy csúcs, amely még az Ethereum 100%-os csúcsát is felülmúlta. A Fetch.ai vezeti a szektort, és még több érdekes fejlemény várható a Fetch.ai grafikonjain.

A Fetch.ai FET token két másik vezető AI coinnal, az Ocean Protocol-lal és a SingularityNET-tel fog egyesülni, hogy létrehozza az új Artificial SuperIntelligence Alliance (ASI) tokent. Az egyesülést július közepére ütemezték, és a FET ezen a héten kezdődő csúcsa ennek köszönhető.

Az ütemezett egyesülési esemény várhatóan még nagyobb érdeklődést vált ki az AI kriptoszektorban, és az olyan AI-alapú platformok is profitálni fognak, mint az RCO Finance.

De mindez előtt az új kereskedési platform profitokat és még többet kínál a felhasználóknak. Figyeljen oda!

Érj el több profitot az RCOF előértékesítéssel!

Az RCO Finance-nél sok kereskedési lehetőségre számíthatunk, de profitok is vannak. Portfóliója jó kezdést kaphat, ha most szerzi be az RCOF tokeneket.

Az RCOF előértékesítés csak az 1. szakaszban van, ami azt jelenti, hogy a presale során elérhető 3000%-os ROI-t kapja meg a bevezetés napjáig - 150.000 dollár egy 5.000 dolláros befektetéssel. Ráadásul az RCO Finance hosszú távú potenciált is kínál.

A projekt deflációs mechanizmussal rendelkezik, amely folyamatosan fenntartja az RCOF token növekedését a token égetéseken keresztül, amelyek szűkösséget és növekvő keresletet teremtenek. Ez egy élethosszig tartó profitút.

Szerezze meg a tokeneket ma 0,0127 dollárért, és kezdje el az utazást még ma.

További információk az RCO Finance előértékesítéséről:

Látogassa meg az RCO Finance előértékesítést

Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás:

A legjobb hazai értékpapírok között az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei

A legjobb besorolású hazai értékpapírok közé kerültek az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei a Moody’s Ratings hétfőn ismertetett értékelése alapján. A globális hitelminősítő a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH Csoporthoz tartozó hitelintézet jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 22. 17:00
Megosztás:

A kínai jegybank csökkentette az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank történelmi mélypontra, 3,35 százalékra csökkentette az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) az eddigi 3,45 százalékról hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsonyra vitte le az ötéves lejáratú hitel kamatát, 3,95 százalékról, 3,85 százalékra.
2024. 07. 22. 16:00
Megosztás:

Nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest - közölte a Trenkwalder és a Moore Hungary hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 15:00
Megosztás:

Felelősségteljesen lebonyolított, látványos és különleges olimpiát terveznek a házigazdák

Látványos, különleges, de egyben felelősségteljesen lebonyolított olimpiára készülnek a párizsi szervezők.
2024. 07. 22. 14:00
Megosztás:

Az iBanFirst legdinamikusabban fejlődő európai piaca lettünk

Az iBanFirst, a deviza- és nemzetközi fizetések vezető globális szolgáltatója 150 százalékos növekedést ért el Magyarországon tranzakciós volumenben 2024. első félévében az előző év azonos időszakához képest, a kimenő fizetések értéke 793 millió euróra nőtt - közölte a vállalat az MTI érdeklődésére.
2024. 07. 22. 13:00
Megosztás:

Elérhetővé vált az önellenőrzés az eÁfa kapcsán

A NAV által biztosított eÁfa rendszer fejlesztésének következő fontos mérföldköve a bevallások önellenőrzésére, javítására, vagy helyesbítésére vonatkozó operáció elérhetővé tétele, amely az előzetes tervekkel összhangban július elejére véglegesedtek és a hónap eleje óta az eÁfa rendszerben önellenőrzési bevallások is beadhatók. Az önellenőrzésre természetesen mind a webes, mind pedig a gépi kapcsolatú ún. M2M eÁfa rendszerben egyaránt van lehetőség.
2024. 07. 22. 12:00
Megosztás:

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 07. 22. 11:00
Megosztás:

Drága bolti smoothie-k helyett otthoni turmix!

Egy könnyed smoothie vagy turmix tökéletes reggeli lehet egy sietős reggelen, ráadásul még egészséges is. A gond csupán annyi, hogy a bolti (főleg a bio) változatok meglehetősen borsos árúak, így nem mindenki engedheti meg magának ezeket, pláne nem rendszeresen.
2024. 07. 22. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,44 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,52 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,49 százalékkal erősödött a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 22. 10:00
Megosztás:

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 22. 09:00
Megosztás:

Minimálisan erősödött a forint

Minimálisan erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 22. 08:00
Megosztás:

Volt vármegye, ahol ötödével nőtt, míg máshol ennyivel csökkent a meghirdetett állások száma

Két vármegye kivételével az ország egész területén nőtt az álláshirdetésekre beérkezett jelentkezések száma 2024 második negyedében az előző év azonos időszakához képest. A legnagyobb emelkedés Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Fejér vármegyékben történt. Az elérhető állások száma az elmúlt másfél évhez hasonlóan továbbra is csökken év-év összehasonlításában, de már csak 2,9%-kal marad el a tavalyitól – mutatott rá a Profession.hu aktuális negyedéves jelentése.
2024. 07. 22. 07:00
Megosztás: