30 éve a minőségi egészségügy szolgálatában - Allegro Kft.

Az Allegro Kft. egy 1990-ben alapított, immár több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező egészségügyi szolgáltató, mely alapításakor már azt a célt tűzte ki maga elé, hogy partnerei számára hatékony, rugalmas és gyors kereskedelmi szolgáltatásokat és hozzá kapcsolódóan szervízszolgáltatásokat végezzen. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan szélesítette termék és szolgáltatás palettáját így mára többek között számos magánklinika, fogászati rendelő, kórház és egészségközpont megbízható beszállítója lett.

30 éve a minőségi egészségügy szolgálatában - Allegro Kft.

Észre sem vesszük betegként, mennyi minden vesz minket körbe!

Mikor egyszerű felhasználóként (betegként, ápoltként) belépünk egy egészségügyi intézménybe sokszor leginkább azzal vagyunk elfoglalva, hogy pontosan, időpontra érkezzünk, és izgulunk azon, hogy lehetőleg a legjobb ellátást kapjuk majd.  Bejelentkezünk a recepción, majd helyet foglalunk a váróteremben és várjuk, hogy sorra kerüljünk és orvosolják a panaszainkat. Ilyenkor sokszor „teljes vakságban” van a beteg, hűen követi az egészségügyi dolgozók utasításait és kevéssé tudunk figyelni arra, hogy mi is vesz minket pontosan körül.

Ha csak egy szinte mindennapi példát veszünk alapul és orvosi vizsgálatra megyünk, eszünkbe sem jut betegként azon elgondolkodni, hogy mennyi minden eszköznek ott kell lennie a rendelőben, amely nélkül elképzelhetetlen a precíz munkavégzés, a betegek ellátása. A COVID-19 járvány kitörésével ráadásul jelentősen megnövekedett ezeknek a szükséges eszközöknek a száma.

Egy egészségügyi intézménybe való belépéskor (de egy étteremben, boltban vagy épp múzeumban és moziban szintén ez a helyzet) ma már nélkülözhetetlen egy érintés nélküli lázmérő, valamint egy kézfertőtlenítő gép használata, melyek közül a Steripower márkanév az egyik legelismertebb ma a piacon, mely az Allegro Kft. egyik vezető márkája. A Steripower egy érintésmentes kézfertőtlenítő adagolórendszert, mely napjaink egyik legprofesszionálisabb kézfertőtlenítő készüléke: porlasztásos technológiával készült, így egyenletesen permetezi a fertőtlenítőszert a használó kezeinek teljes felületére, így minimális dörzsölés szükséges csak, a túlfolyás, és ezzel a pazarlás elkerülhető.

Fotó: Steripower állványok változatos design-ban (fotó forrása: steripower.cl)

Egy egészségügyi intézmény felszerelése komoly feladat

Még szinte be sem léptünk a rendelőbe, és máris mennyi minden feladat van!  Nem csoda, hiszen egy magánrendelő elindítása, egy fogorvosi rendelő felépítése vagy épp egy kórházi osztály teljes berendezése és fenntartása nehéz feladat, ahol nagyon sok praktikus szempontot kell számba venni, mérlegelni és kivitelezni. És természetesen nagyon fontos itt is, hogy lehetőleg hosszú távon is jól működő minőségi eszközöket, készülékeket, bútorzatot szerezzünk be. Az Allegro Kft. gyakorlott szakembereinek már több száz rendelő felszerelésében volt részük, így rutinjuk, tapasztalatuk révén váratlan helyzetekben is helyt tudnak praktikus, és mindemellett gazdaságos megoldásokat kínálva partnereik részére.

Elérhető termékek köre:

- vizsgálóbútorok széles kínálata: vizsgálóágyak, vizsgálószékek, vizsgálóasztalok

- betegszállító eszközök: kocsi, szék

- vérvételi székek

- gyógyszerelő kocsik

- kompakt kezelő egységek

- orvosi- és vizsgálólámpák stb.

fotó forrása: freepik

És ha a bútorzat és gépek már megvannak, akkor jöhetnek az „apróságok”

Az Allegro Kft. azon túl, hogy szakszerűen berendezi a rendelőt, azon túl annak műszaki eszközökkel, orvosi műszerekkel, gépekkel és egyéb higiéniai eszközökkel való felszerelésében is segíti partnereit. Higiéniai, ápolási termékek, különböző műtétes szakmák anyagai, felszerelései, gasztroenterológiai cikkek, valamint sürgősségi készülékek sokaságát forgalmazzák. Szakembereik az ország egész területén állnak rendelkezésre, olyannyira, hogy az ország szinte összes állami egészségügyi intézményével napi munkakapcsolatban állnak miközben a magán egészségügyi szolgáltató partnereik száma is folyamatosan bővül.

A minőség mindenekelőtt

A CE-jelölést az Európai Gazdasági Térségbe helyezendő termékekre vezették be, az Európai Unió, Izland, Liechtenstein és Norvégia országaira kell elhelyezni még akkor is, ha a terméket ezen országokon kívül gyártják. A CE jelölés garancia arra, hogy az EGT-ben értékesített termékek megfelelnek a magas biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi követelményeknek.

Az Allegro Kft. által forgalmazott termékek körében csak és kizárólag CE tanúsítvánnyal rendelkező, kórházi kipróbálásnak alávetett eszközök szerepelnek, melyek minőségéért garanciát vállalnak.

Továbbra is betartható az államadósság-szabály

Egy esetleges zárás visszavetheti a karácsony előtti fogyasztást, de a beruházásokra is kedvezőtlen hatást gyakorolhat – mutattak rá az Állami Számvevőszék elemzői. Mindezzel együtt az októberig rendelkezésre álló adatok alapján az államadósság-mutató idei évre tervezett értéke betartható. Az államadósságra ható tényezők idén jellemzően kedvezően alakultak, ezzel párhuzamosan azonban a járvány negyedik hulláma és a világgazdaságban tapasztalható keresleti-kínálati súrlódások miatt a dinamikus gazdasági növekedés fennmaradását veszélyeztető kockázatok is növekednek.
2021. 11. 30. 11:00
Megosztás:

Csak annak ingyenes a Facebook, aki nem használja

A Mathias Corvinus Collegium legutóbbi panelbeszélgetésén Tóth András, a Gazdasági Versenyhivatal elnökhelyettese, a Versenytanács elnöke az adatmonopóliumok problémáit, illetve az online platformok egyes versenyjogi kérdéseit vitatta meg beszélgetőpartnereivel és a szakkollégistákkal.
2021. 11. 30. 10:30
Megosztás:

Minuszban nyitottak az európai tőzsdék

Mínuszban kezdték a keddi kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók az új koronavírus-variánssal kapcsolatos befektetői aggodalmak miatt.
2021. 11. 30. 10:00
Megosztás:

Megvette a magyarországi DIGI-t a 4iG

Lezárult a DIGI márciusban indított átvilágítása és szerződéskötési folyamata, melynek eredményeként végleges megállapodást kötött a 4iG Nyrt. a román RCS & RDS csoporttal a médiakonszern magyarországi érdekeltségeinek megvásárlásáról – tette közzé a tőkepiaci társaság a Budapesti Értéktőzsdén. A tranzakció lezárásával, illetve az elmúlt egy évben az infokommunikációs szektorban végrehajtott akvizícióival a 4iG a legnagyobb hazai távközlési szolgáltatók közé lép, miközben a cégcsoport meghatározó pozíciókat építhet ki a nyugat-balkáni távközlési piacon is.
2021. 11. 30. 09:30
Megosztás:

Eséssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

Nagyobb eséssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden, mivel az új koronavírus-variánssal kapcsolatos kockázatok rontják a nemzetközi befektetői hangulatot - írta Józsa Bence, az Equilor Befektetési Zrt. junior elemzője az MTI-nek küldött kommentárjában.
2021. 11. 30. 09:00
Megosztás:

Bővíti együttműködését a PTE és a Körber Hungária Gépgyártó Kft.

Gyakorlatorientált és szemléletformáló kurzusokat, valamint munkaerőpiaci ismereteket nyújtó tréningeket szervez a jövőben a Pécsi Tudományegyetem (PTE) hallgatói számára a Körber Hungária Gépgyártó Kft. - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.
2021. 11. 30. 08:30
Megosztás:

Növekedett a kínai feldolgozóipar teljesítménye

Enyhén növekedett a kínai feldolgozóipar teljesítménye novemberben az energiaellátási problémák enyhülését és a nyersanyagárak egy részének mérséklődését követően.
2021. 11. 30. 08:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora reggel a bankközi piacon hétfő estéhez képest.
2021. 11. 30. 07:30
Megosztás:

Zajlik a Putyin-Biden virtuális csúcs előkészítése

Előrehaladott szakaszban van a virtuális csúcs gyakorlati előkészítése Vlagyimir Putyin orosz és Joe Biden amerikai elnök között - jelentette ki Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes újságíróknak hétfőn Moszkvában.
2021. 11. 30. 07:00
Megosztás:

Növeli a katonák létszámát a kórházakban a Magyar Honvédség

A Magyar Honvédség tovább növeli a katonák létszámát a kórházakban, hogy a meghosszabbított oltási akcióhéten segítsenek a koronavírus-járvány elleni védekezésben - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfőn az MTI-vel.
2021. 11. 30. 06:30
Megosztás:

Növelte árbevételét a Duna House csoport

A Duna House (DH) csoport konszolidált árbevétele 2021. harmadik negyedévében 3,8 milliárd forint volt, ami az előző év azonos időszakához képest 72 százalékos növekedés - közölte a társaság hétfőn a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2021. 11. 30. 06:00
Megosztás:

Tízéves mélyponton a német autóexport

A beszállítói fennakadások és a félvezető alkatrészek hiánya miatt jelentős mértékben, tíz évvel korábbi szintjére esett vissza a harmadik negyedévben Németország autóexportja.
2021. 11. 30. 05:30
Megosztás:

Ismét Magdalena Anderssont választották kormányfővé Svédországban

Ismét Magdalena Anderssont választotta miniszterelnökké Svédországban a parlament hétfőn, így hivatalosan is ő lehet az első nő a kormány élén az ország történetében.
2021. 11. 30. 05:00
Megosztás:

Mennyibe kerül a lakossági gáz köbmétere most pontosan Magyarországon?

Nyakunkon a tél és nagy mínuszok, így mindannyian kénytelenek voltunk beindítani a fűtést a lakásokban, házakban. Hazánkban magasan a gáz alapú fűtés a legelterjedtebb, hiszen a háztartások közel 60%-a földgázzal oldja meg lakása fűtését. Ezért nagyon nem mindegy, hogy a pénztárcánkra egy milyen hatással van, azaz, hogy mennyibe kerül a gáz 1 köbmétere jelenleg? A Magyarország területén lévő közel 3200 településéből nagyságrendileg 2600 van "bekapcsolva" a földgáz hálózatba, így elmondható, hogy az ország kellően jól lefedett gázvezeték rendszerrel. Cikkünk végén egy gáz-ár kalkulátort is találsz.
2021. 11. 30. 04:01
Megosztás:

Masterplast elemzés

Hátrányba kerültek a vevők a Masterplast árfolyamán, tegnap elhagyta 4300 forintos támaszát ugyanis a korábbi sláger részvény és a 4140-es szinten zárt a papír. A technikai képben így nagy a változás és a korábbi zászló alakzat megtört, ami a bikák malmára hajtotta volna a vizet. Amennyiben nem sikerül fordítani a napokban a kurzusnál, úgy a júniusi mélypontokra, 3700 forintra is lenézhetnek az eladók a következő időszakban.
2021. 11. 30. 04:00
Megosztás:

Richter elemzés

Alulteljesített tegnap a Richter árfolyama és a korábbi napok emelkedése után 3 tizedes mínuszban zárt a grafikon, amely elenyészőnek tekinthető, ám járt pluszban is a kurzus hétfőn. Egyelőre tapogatóznak a kereskedők, a kezdeti pánik az új szupervariáns által viszont láthatóan alábbhagyott a börzéken és itthon is emelkedett a BUX. A Richter számára továbbra is a 8400-as szint és a 100-as mozgóátlag a legfontosabb pillér.
2021. 11. 30. 04:00
Megosztás:

MOL elemzés

Újra a 2500 forintos szint alatt zárt a MOL grafikonja, amely így ismét a 100-as mozgóátlag kitartását tesztelheti le a mai napon. Visszatért korábbi oldalazó trendjéhez a MOL, melyből leginkább a csütörtöki OPEC találkozó rángarhatja ki az árfolyamot. Hírek tekintetében a mai napon leginkább a kínai BMI és az európai inflációs becslés mozgathatja meg a grafikonokat, de a MOL számára sok babér 2500 forint alatt aligha terem, szüksége lesz a vevőknek az ellenállásra.
2021. 11. 30. 04:00
Megosztás:

OTP elemzés

Az OTP árfolyama húzta magával tegnap a BUX teljesítményét, a bankpapír ugyanis 3.5 százalékkal került feljebb és lendült vissza a korábbi 18 000 forintos forntvonal közelébe. Annak ellenére, hogy a német inflációs mérések további árdragulást mutattak ki, ezzel nyomást helyzve az EKB-ra a részvénypiacok korrigáltak múlt pénteki eséseik után tegnap. A mai napon a kínai BMI adat adhatja meg az alaphangot és erre tehet rá egy lapáttal az EU-s inflációs mérés, az OTP számár nincs újdonság, ami a technikai képet illeti, továbbra is 17 000 és 18 000 között sávozik a papír.
2021. 11. 30. 04:00
Megosztás:

A magyar akkumulátoripari képzés fejlesztéséről írtak alá megállapodást

A magyar akkumulátoripari képzés fejlesztéséről írt alá megállapodást Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az EIT InnoEnergy vezérigazgatójával, Diego Pavíával hétfőn Budapesten.
2021. 11. 30. 03:30
Megosztás:

Házaló csalók élnek vissza a Jónak lenni jó! nevével

Ismeretlenek a közmédia adománygyűjtő műsorára hivatkozva lakásokba csöngetnek be és kérnek támogatást a Regőczi Alapítvány számára - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-vel hétfőn. Tudatták azt is, az MTVA az ügyben megteszi a szükséges jogi lépéseket.
2021. 11. 30. 03:00
Megosztás: