Rohanjunk bevásárolni! Dohánytermékek újra drágulnak hétfőtől

Újabb áremelkedésről adott hírt a Nemzeti Adó és Vámhivatal hivatalos honlapján. Már megszokhattuk, hogy hosszú évek óta a NAV teszi közzé azokat a hivatalos kiskereskedelmi árakat, melyeken a Nemzeti Dohányboltok értékesítik a fogyasztóknak a cigarettát és a dohánytermékeket.

Rohanjunk bevásárolni! Dohánytermékek újra drágulnak hétfőtől

A NAV hivatalos oldalán, most újabb árváltozással kapcsolatos információ jelent meg, melyben alapvetően finomra vágott fogyasztási dohánytermékek drágulásáról tájékoztatják a fogyasztókat. Az árváltozás 2021. április 12-től érvényes, így aki az érintett dohánymárkákat fogyasztja, annak érdemes lehet a hétvégén - még a régi áron - megvásárolnia a vágott dohányt.

Árválozással érintett dohánytermékek árai 2021 április 12-től:

LD Blue 30g 1660 LD Blue 50g 2740 Ft

LD Blue 40g zacskó 2210 Ft

LD Orange 30g 1660 Ft

LD Orange 50 g 2740 Ft

LD Red 30g 1660 Ft

LD Red 50g 2740 Ft

Heets Russet Selection for IQOS 20 1499 Ft

A hivatalos 2021-es cigaretta árak minden termékre ITT nézhetők meg.

Hozzászólások

Másodfokú riasztásokat adtak ki zivatarveszély miatt

Zivatarveszély miatt az ország déli részén több területre másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő délután. Az érintett területeken a következő órákban olyan heves zivatarok alakulhatnak ki, amelyeket károkozó szél, jégeső kísérhet.
2021. 05. 17. 21:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A Magyar Bankholding tagbankjai eddig 623 milliárd forintot helyeztek ki az NHP Hajrá! keretében

A Magyar Bankholding Zrt. tagbankjai, a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank élen járnak a mikro-, kis- és középvállalkozások megsegítésében, a program elindulása óta eltelt egy évben összesen 623 milliárd forinttal járultak hozzá a COVID-19 hatásainak mérsékléséhez, ami a teljes NHP Hajrá! kihelyezések közel 30 százalékát jelenti. Egy éve indította el a Magyar Nemzeti Bank a Növekedési Hitelprogram Hajrá! (NHP Hajrá!) konstrukcióját, hogy kedvező finanszírozási formát biztosítson a járvány által különösen sújtott kkv-szektornak.
2021. 05. 17. 20:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Egyetemistákat keres a Szerencsejáték Zrt. utánpótlás- és gyakornoki programjára

A Szerencsejáték Zrt. június 13-ig meghosszabbítja a Level UP! névre keresztelt utánpótlás- és gyakornoki program jelentkezési határidejét. Így további egy hónapig adhatják be jelentkezésüket azok, akik a Szerencsejáték Zrt. csapatához csatlakozva egy egyedülálló hároméves utánpótlás programban, vagy egyéves gyakornoki státuszban szeretnék megalapozni szakmai pályafutásukat.
2021. 05. 17. 20:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Szerda estig meghosszabbították az időpontfoglalás határidejét

Szerda estig meghosszabbították az oltási időpontfoglalás eredetileg kedden lejáró határidejét azért, hogy minél többen megkaphassák a védőoltást - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.
2021. 05. 17. 19:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 432,89 pontos, 0,95 százalékos emelkedéssel, 45 862,01 ponton zárt hétfőn.
2021. 05. 17. 19:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Beszéljünk a babaápolásról!

A legtöbb szülő babája születését megelőzően alaposan átnézi, mérlegeli, mire lesz szüksége a babaápolás során.
2021. 05. 17. 18:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Közel 80 iparági szereplővel működik együtt az MDDÜ oktatásfejlesztési programjai keretében

Kibővült szakmai partnerségek, presztízsnövelő kampányok és számos rendkívüli nemzetközi megjelenés. A Magyar Divat & Design Ügynökség megalakulása óta biztosít stabil szakmai támogatást az iparági szereplőknek az oktatásfejlesztési programjaival, amelyek perspektívát nyújtanak a divat és design területén tanuló és dolgozó fiatalok számára, valamint elősegítik az innovatív és digitális megoldások megjelenését az ágazat minden szegmensében. A sikerrel futó mentorprogramok és rendszeres kreatívipari szakmai párbeszédek mellett az Ügynökség a 2021-es évben is kiemelt figyelmet fordít a Divatipari Szakképzésfejlesztés támogatására is.
2021. 05. 17. 18:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A magyar versenyhatóság 117,8 millió forint bírság mellett, véglegesen megtiltotta a C-peptid termékek jogellenes reklámozását

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálata alapján a Vargapeptide családba tartozó ún. Proinzulin C-peptid kozmetikumok hirdetései valótlanul tulajdonítottak gyógyhatást, többek között koronavírus elleni hatásosságot a termékeknek. A nemzeti versenyhatóság véglegesen megtiltotta az érintett termékek jogellenes reklámozását, és a maximálisan kiszabható 117,8 millió forintos bírságot rótta ki a forgalmazóra.
2021. 05. 17. 17:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Júniustól enyhítések jöhetnek Horvátországban

Horvátországban két hét múlva, kedvező esetben enyhíthetnek a korlátozásokon, és engedélyezhetik az éttermek, valamint a kávézók számára a beltéri kiszolgálást, kinyithatnak a klubok, lehet esküvőket és koncerteket szervezni olyan vendégek számára, akik rendelkeznek digitális zöldigazolvánnyal - írta a Jutarnji List című horvát napilap hétfőn.
2021. 05. 17. 17:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Csökkenéssel nyitottak az amerikai tőzsdék

Enyhe csökkenéssel nyitottak az irányadó New York-i tőzsdemutatók hétfőn annak jeleként, hogy a befektetők továbbra is tartanak egy monetáris politikai szigorítástól az inflációs nyomások látványos erősödése miatt.
2021. 05. 17. 16:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Hírközlési kerekasztal: jövőálló megoldásokkal kell előkészíteni a 3G utáni világot

A 3G mobilhálózatok fölött eljárt az idő, az újabb generációs hálózatok felülmúlják ezt a technológiát a felhasználói élmény, a spektrum- és energiahatékonyság szempontjából is, mégsem lehet attól egyik napról a másikra búcsút venni. Erről szólt az az online kerekasztal-beszélgetés, amelyen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a távközlési szolgáltatók képviselői közösen vettek részt május 13-án, a távközlés világnapján megrendezett online szimpóziumon. Az eseményen a hírközlés előre látható trendjeit is elemezte egy előadásban az NMHH szakértője.
2021. 05. 17. 15:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A családi vállalkozások győztesként kerülhetnek ki a COVID-válságból

A kis- és középvállalkozásokat általában a rugalmassággal és az optimizmussal társítják, ennek ellenére igencsak megviselte őket a koronavírus-járvánnyal járó egészségügyi és anyagi bizonytalanság. Ám az olyan családi vállalkozásokra jellemző értékek, mint a generációk közti együttműködés, a közösségi szerepvállalás és a hitelesség a jövőbeli sikerük katalizátoraivá válhatnak.
2021. 05. 17. 15:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Diákmunka 2021 - korábban indul idén a diákmunka szezon

Idén korábban indul be a diákmunka idény, így a vállalatoknak most kell lépniük ahhoz, hogy kisebb létszámú munkaerőt vagy akár nagyobb tömegeket tudjanak mozgósítani a nyári szabadságolás idejére. A diákmunkások számára a logisztikai, valamint a gyártás szektor is szinte azonnali munkát tud biztosítani. Az éledező vendéglátóipar csak mérsékelten tudja felvenni a diákokat, míg a gyorséttermek továbbra is tartják kiemelt pozíciójukat.
2021. 05. 17. 14:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Rekord veszteség a Ryanair-nél - természetesen emelkedő részvényárak a kiváló hírre

Rekordnak számító, 815 millió eurós veszteséget könyvelt el a Ryanair a március végén záruló negyedévben.
2021. 05. 17. 14:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Elindul a zöld ellenőrzés - De mit is ellenőriznek ezzel?

Hétfőtől indul és június végéig tart a natúr- és biokozmetikai termékek fogyasztóvédelmi ellenőrzése. A kormányhivatalok és az Innovációs és Technológiai Minisztérium IT Laborja első körben természetesként, bőrbarátként, zöldként hirdetett arckrémeket vizsgál - lenetette be hétfőn az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).
2021. 05. 17. 13:30
Megosztás:
Hozzászólások:

MoszkvaTéЯ Pop-Up Garden – ikonikus fogások egy eldugott budai kertben

A MoszkvaTéЯ nem mindennapi helyszínen nyitotta meg az idei szezont, a bisztró ikonikus fogásait májusban a Moné Gardenben találhatják meg átmenetileg az orosz konyha ízeinek rajongói.
2021. 05. 17. 13:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Ébredezik a lakossági hitelpiac

A hitelezési kedv és kereslet lassan kezd visszatérni a járvány előtti szintekre. A legfrissebb adatok szerint, a lakáshitelek folyósítása soha nem látott csúcsokat döntött. A szabad felhasználású személyi hiteltípusok is visszakapaszkodtak a tavaly márciusi szintekre.
2021. 05. 17. 12:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Gyerekjáték vagy sporteszköz? - A trambulin edzés előnyei

A parkokban és családi házak kertjeiben felbukkanó trambulin gyerekeknek való szórakoztató eszközként él sokunk gondolataiban. Okkal ugrik be róla elsőként egy gyerekzsúr vagy egy játszótér, mivel arról csak kevés szó esik, hogy valójában egy rendkívül hasznos, felnőttek számára is kiváló sporteszközről beszélünk.
2021. 05. 17. 12:15
Megosztás:
Hozzászólások:

Fontos NAV határidő közeleg!

Még 3 napig lehet módosítani a személyi jövedelemadókról készített adóhatósági bevallástervezetet - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-vel.
2021. 05. 17. 12:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Nem vetette vissza a járvány az Alteo eredményeit

Nem vetette vissza a járvány az Alteo eredményeit, az energetikai vállalat jelentős növekedéssel zárt az első negyedévben - közölte az MTI-vel hétfőn az Alteo Nyrt
2021. 05. 17. 11:30
Megosztás:
Hozzászólások: