Sisakbeszélő – avagy zavartalan kommunikáció útközben is

Amennyiben mindig is hiányoltuk a zavartalan kommunikáció lehetőségét a motoron ülve, akkor a modern és praktikus sisakbeszélő alkalmazásával könnyedén áthidalhatjuk ezt a problémát. A cikkben ugyanis részletesen is megmutatjuk, miként teszi lehetővé az innovatív kommunikációs eszköz a zavartalan beszélgetéseket, még a motoron ülve, menet közben is.

Sisakbeszélő – avagy zavartalan kommunikáció útközben is

Tisztázzuk gyorsan, mi is az a sisakbeszélő

Persze maga az elnevezés már sok mindent elárul elöljáróban. Olyan kommunikációs eszközről van szó, aminek a segítségével akár a motoron ülve, menet közben is gond nélkül kivitelezhető a zavartalan kommunikáció.

Vagyis amiért korábban félre kellett állni az út mentén, és adott esetben még a motort is le kellett állítani, az most könnyedén áthidalható útközben is. A sisakbeszélőt könnyedén fel lehet erősíteni akár a motoros vagy például az ejtőernyős bukósisak belső felületére.

Magyarul a rendszeres használata nemcsak roppant kényelmes, hanem egyúttal komoly hozzáadott értékkel is bír.

Milyen célokhoz és motivációhoz illeszkedhet pontosan a sisakbeszélő alkalmazása?

A praktikus sisakbeszélő alkalmazásának az egyik leggyakoribb motivációs szempontja értelemszerűen a telefonbeszélgetések lebonyolítása. Tegyük fel példának okáért, hogy épp motorral hajtunk az országúton, miközben fontos hívást várunk.

A sisakbeszélőnek köszönhetően időveszteség nélkül fogadhatjuk vagy indíthatjuk magát a hívást. Mondhatni két legyet ütünk egy csapásra. Emellett persze egyéb felhasználási lehetőségek is könnyedén elképzelhetőek a sisakbeszélő kapcsán.

Ott van példának okáért a különféle podcast adások, hangoskönyvek, illetve zenei albumok meghallgatásának a lehetősége. A sisakbeszélőt beszerezve, üzembe helyezve és menet közben alkalmazva ezek a tevékenységek akkor is hibátlanul végezhetők, amikor éppenséggel a motoron ülve hajtunk a célállomásunk irányába.

Dióhéjban a sisakbeszélő gyakorlatban történő használatáról

Természetesen megijedni nem kell, elképesztően egyszerű alkalmazásról, illetve üzembe helyezésről van szó. A kicsomagolást követően ugyanis azt kell majd megoldani elsőként, hogy a sisakbeszélőt stabilan rögzíteni tudjuk a sisak belső felületén.

Persze ennek a megvalósításához praktikus leírást kapunk, aminek a figyelembevételével az egész művelet gyerekjáték lehet. Amint ezt sikerült abszolválni, már csak a telefonkészülékkel kapcsolatos összeköttetés megvalósítása lesz hátra.

A jó hír az, hogy ennek a kivitelezéséhez szintén megkapjuk a szükséges segédletet. Innentől kezdve pedig nem marad más hátra, mint maradéktalanul kiaknázni a sisakbeszélő által kínált előnyöket. A motoros kommunikáció olyan újfajta élménye válhat így valóra, amit korábban minden bizonnyal elképzelhetetlennek gondoltunk volna.

Hozzászólások

Egymillióan kaptak oltást a hétvégén az Egyesült Királyságban

A vasárnap közzétett legfrissebb adatok alapján csaknem egymillió embert oltottak be a hétvégén a koronavírus elleni vakcinával az Egyesült Királyságban, és közelít a 6,5 millióhoz azoknak a briteknek a száma, akik már megkapták az oltóanyag első adagját. Az újonnan kiszűrt koronavírus-fertőzések száma továbbra is folyamatosan és jelentős ütemben csökken.
2021. 01. 25. 07:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Lengyelországban március végéig foglalt az összes oltási időpont

Lefoglalták Lengyelországban március végéig az összes oltási időpontot; több mint hárommillió ember kaphatja meg addig a koronavírus elleni oltást, ennél több személyt azonban vakcinahiány miatt egyelőre nem regisztrálhatnak - közölte a lengyel kormányfői hivatal vezetője vasárnapi sajtóértekezletén.
2021. 01. 25. 06:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Emelkedéssel kezdte az évet a GKI konjunktúraindexe

A GKI konjunktúraindexe januárban érezhetően emelkedett, a járvány kezdete óta a legmagasabb értékét érte el, de áprilisi zuhanásának még így is csak alig több mint felét dolgozta le. Az év első hónapjában az üzleti és a fogyasztói várakozások is javultak - közölte a GKI Gazdaságkutató az MTI-vel.
2021. 01. 25. 05:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Nutex elemzés

2021. 01. 25. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Opus elemzés

2021. 01. 25. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2021. 01. 25. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2021. 01. 25. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

MOL elemzés

2021. 01. 25. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Felgyújtottak egy koronavírus tesztközpontot a tiltakozók

Hollandiában fiatalok egy csoportja felgyújtotta a közép-hollandiai Urk kisváros szabadtéri koronavírus-tesztközpontját, tiltakozásul a szombaton bevezetett kijárási tilalom ellen - írta vasárnap a Dutchnews holland hírportál.
2021. 01. 25. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2021. 01. 25. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Átlépte a huszonötmilliót a fertőzöttek száma az Egyesült Államokban

Átlépte a huszonötmilliót a koronavírussal fertőzöttek száma az Egyesült Államokban; a járvány kezdete óta 417 538 ember halt bele a vírus okozta Covid-19 betegség szövődményeibe - derült ki a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem vasárnapi összesítéséből.
2021. 01. 25. 03:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Téliesebb útviszonyokra kell számítani

Vasárnaptól visszatér a télies időjárás, ezért a közútkezelő munkatársai már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, s azokat folyamatosan végzik - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap az MTI-vel.
2021. 01. 25. 02:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Új világrekordot állított fel a SpaceX cég Falcon rakétája

A SpaceX cég Falcon rakétája új világrekordot állított fel: 143 műholddal a fedélzetén bocsátották fel Floridában vasárnap.
2021. 01. 25. 01:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Újabb függetlenségi népszavazásról szóló tervezetet terjesztett elő a Skót Nemzeti Párt

Újabb függetlenségi népszavazásról szóló tervezetet terjesztett elő vasárnap a Skóciában kormányzó Skót Nemzeti Párt (SNP). A dokumentum szerint ha a májusi skóciai parlamenti választás után ismét az SNP alakíthat kormányt, Skócia újból kérni fogja a brit kormányt arra, hogy ruházza át a skót parlamentre a függetlenségi referendumról szóló törvény megalkotásának kizárólagos hatáskörét.
2021. 01. 25. 00:05
Megosztás:
Hozzászólások:

Így indítja újra Izrael gazdaságát Netanjahu

Az ország lakóinak újabb támogatásokat biztosító Izrael beindításának tervét ismertette Benjamin Netanjahu miniszterelnök és Jiszrael Kac pénzügyminiszter vasárnapi közös sajtótájékoztatójukon - jelentette a helyi média vasárnap.
2021. 01. 24. 23:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Izraelben aggodalomra adhat okot az új vírusváltozatok terjedése

Visszavonulóban van Izraelben a koronavírus-járvány harmadik hulláma, de a járványügyi szakembereket aggasztja az, hogy terjednek a vírus új variánsai, és nő a fertőzöttek száma a gyerekek körében - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet vasárnap.
2021. 01. 24. 22:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Ismét téliesre fordul az időjárás

A jövő héten ismét téliesre fordul az időjárás: ismét mínuszokra kell készülni, néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, többször várható havazás is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2021. 01. 24. 21:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2021. 01. 24. 20:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Ausztriában is meginoghat az oltási terv

Ausztriában is meginoghat az oltási kampány, miután a svéd-brit AstraZeneca gyógyszergyártó cég bejelentette, hogy az első negyedévben nem tudja vállalni a megígért oltóanyag leszállítását - írták a hét végén az osztrák lapok.
2021. 01. 24. 19:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Újabb szintre lépett az otthonteremtés

Újabb szintre lépett a családtámogatás és az otthonteremtés a januártól bevezetett intézkedésekkel, amelyeknek köszönhetően az új otthont keresők mellett azok is segítséget kapnak, akik nem szeretnének költözni - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
2021. 01. 24. 18:00
Megosztás:
Hozzászólások: