A ChatGPT szerint a Wall Street Memes a Dogecoin sikerét is felülmúlhatja

2023 nem volt könnyű év a kriptoszektor számára.

A ChatGPT szerint a Wall Street Memes a Dogecoin sikerét is felülmúlhatja

A Wall Street Memes csapatának azonban ennek ellenére sikerült az év az egyik legsikeresebb előértékesítését lebonyolítani. Ráadásul a 25 millió dollárt is meghaladó bevételt a készítők alig 3 hónap alatt érték el.

Természetesen a token várható árfolyamát nem lehet előre tudni. Azonban a ChatGPT adhat némi támaszt annak kapcsán, hogy mire lehet majd számítani a listázást követően.

Legnagyobb meglepetésünkre a mesterséges intelligencia szerint nem elképzelhetetlen, hogy a token értéke elérje az 1 dollárt. Sőt, még az sem tűnik lehetetlennek, hogy a legnagyobb mém érme, a Dogecoin sikerét is képes lesz megismételni. 

Utolsó szakaszába ért a Wall Street Memes

A projekt gyűjtése májusban vette kezdetét, mint egy teljesen új mém érme ami az egyre növekvő lakossági kereskedők világába kíván betörni.

Köszönhetően az 1 milliónál is nagyobb kivetői bázisának, a Wall Street Memes egyike az X (korábban Twitter) és az Instagram legnépszerűbb kereskedésekkel kapcsolatos mémoldalának.

Ez a népszerűség pedig egyértelműen meglátszott a bevételeken is.

A jelenlegi, utolsó szakasz során a befektetőknek már csak 0.0337 dolláros áron van lehetőségük az ERC-20 Proof-of Stake $WSM érmék beszerzésére. Ez azonban még mindig kedvezményes árnak számít, hiszen szeptember 27-e után ennek az értéknek a sokszorosára emelkedhet az árfolyam. 

Irány a Wall Street Memes oldala

A listázásnál az érmék értékesítése azonban hamarabb lezárul, ezért már csak mindössze 5 nap áll rendelkezésre a vásárlásra.

A várható siker mértékét tovább növeli, hogy a Wall Street Memesnek többször is sikerült még Elon Muskot is megnevettetni.

Továbbá olyan prominens kripto influenszerek is a szárnyuk alá vették a projektet mint Satoshi Stacker. Az influenszer-elemző véleménye szerint a token a következő nagy mémérme-sikertörténet lehet.

https://www.youtube.com/watch?v=oN7PfL90uRc

Szerezz magas passzív jövedelmet a $WSM stakelésével

A Wall Street Memes nem csupán a mögötte álló népes támogatói közösség miatt különbözik a legtöbb mém érmétől. Az ökoszisztémában ugyanis lehetőség nyílik az érmék stakelésére, amivel bárki passzív jövedelemhez juthat.

Írásunk idején összesen 350 millió $WSM token került lekötésre. Ez azt jelenti, hogy az előértékesítés során elérhető, összesen 1 milliárd érmének több mint a harmada a stakelési poolban van.

Ez egyáltalán nem csoda, hiszen éves szinten jelenleg 57%-os hozamot érhetnek el azok, akik így szeretnének profithoz jutni.

A stakelés egyik nagy előnye, hogy nem kizárólag a befektetőkre, hanem az érme árfolyamára is pozitív hatást gyakorol. Feltehetőleg a listázás után is sokan ragaszkodni fognak a tokenjeikhez, így előreláthatólag az eladási hangulat is mérsékeltebb lehet.

Konkrétum még nem ismert, azonban az biztos, hogy a fejlesztők tervei között kiemelt helyen szerepel a $WSM-stakelő közösség jutalmazása.

Szintén a projekt ütemtervében olvasható, hogy végső soron a csapat az szeretné elérni, hogy a $WSM piaci kapitalizációja elérje az 1 milliárd dollárt.

A ChatGPT szerint 2023 végére akár 1600%-ot is erősödhet a token

Az OpenAI által készített ChatGPT legnagyobb meglepetésünkre kifejezetten bizakodó a Wall Street Memes várható értéke kapcsán.

Az egészen meghökkentő előértékesítési sikerek, illetve a legnagyobb kriptotőzsdéken való megjelenés alapján az MI szerint kivételes lehetőséget kínálnak a $WSM tokenek.

A ChatGPT továbbá hangsúlyozta, hogy a népes követői tábornak biztosan pozitív hatása lesz az árfolyamra.

Ezek összessége pedig egy páratlan alkalmat teremt kezdő és profi kereskedők számára a magas profitszerzésre.

A ChatGPT továbbá hangsúlyozta, hogy Elon Musk jelenléte a projekt körül szintén egy olyan tényező, amit komolyan kell venni.

Mindent összevetve az MI úgy vélekedett, hogy 2023 végéig az árfolyam valahol 0.20 és 0.60 dollár között fog mozogni.

Abban az esetben, ha ennek az utóbbi értéket éri el, az a jelenlegi árhoz képest 1680%-os emelkedést jelentene!

Számunkra is meglepetést okozott a ChatGPT válasza annak kapcsán, hogy a $WSM még vajon a Dogecoin előtt elérheti-e az 1 dollárt.

Bár a nyelvi modell elismerte, hogy ez egy elég merész ötlet, ennek ellenére nem kizárható.

Vagyis az optimista válasz alapján a mostani, 0.0337 dolláros árfolyamszint valóban fantasztikus lehetőséget teremt a csatlakozásra. 

Amennyiben szeretnéd jobban megismerni az év legjobb kriptoprojektjét, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még a gyűjtés lezárása előtt!

Ismerd meg a Wall Street Memes világát

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 15. 23:00
Megosztás:

Mit gondol Ferenc pápa a mesterséges intelligenciáról?

Ferenc pápa elbűvölő, de félelmetes eszköznek nevezte a mesterséges intelligenciát, amelyhez szerinte "etikai algoritmusok" szükségesek. A katolikus egyházfő a hét legfejlettebb ipari ország (G7) állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóján, a dél-olaszországi Borgo Egnazia üdülőhelyen mondott beszédet pénteken.
2024. 06. 15. 22:00
Megosztás:

Ingyenes startup dizájntábort szervez a Kék Bolygó Alapítvány

A fenntarthatósági témák, a dizájn és a startupok világa iránt érdeklődő középiskolások jelentkezését várják június 26-ig a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) és a HelloWood Junior ingyenes táborába - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 15. 21:00
Megosztás: