A ChatGPT szerint a Wall Street Memes a Dogecoin sikerét is felülmúlhatja

2023 nem volt könnyű év a kriptoszektor számára.

A ChatGPT szerint a Wall Street Memes a Dogecoin sikerét is felülmúlhatja

A Wall Street Memes csapatának azonban ennek ellenére sikerült az év az egyik legsikeresebb előértékesítését lebonyolítani. Ráadásul a 25 millió dollárt is meghaladó bevételt a készítők alig 3 hónap alatt érték el.

Természetesen a token várható árfolyamát nem lehet előre tudni. Azonban a ChatGPT adhat némi támaszt annak kapcsán, hogy mire lehet majd számítani a listázást követően.

Legnagyobb meglepetésünkre a mesterséges intelligencia szerint nem elképzelhetetlen, hogy a token értéke elérje az 1 dollárt. Sőt, még az sem tűnik lehetetlennek, hogy a legnagyobb mém érme, a Dogecoin sikerét is képes lesz megismételni. 

Utolsó szakaszába ért a Wall Street Memes

A projekt gyűjtése májusban vette kezdetét, mint egy teljesen új mém érme ami az egyre növekvő lakossági kereskedők világába kíván betörni.

Köszönhetően az 1 milliónál is nagyobb kivetői bázisának, a Wall Street Memes egyike az X (korábban Twitter) és az Instagram legnépszerűbb kereskedésekkel kapcsolatos mémoldalának.

Ez a népszerűség pedig egyértelműen meglátszott a bevételeken is.

A jelenlegi, utolsó szakasz során a befektetőknek már csak 0.0337 dolláros áron van lehetőségük az ERC-20 Proof-of Stake $WSM érmék beszerzésére. Ez azonban még mindig kedvezményes árnak számít, hiszen szeptember 27-e után ennek az értéknek a sokszorosára emelkedhet az árfolyam. 

Irány a Wall Street Memes oldala

A listázásnál az érmék értékesítése azonban hamarabb lezárul, ezért már csak mindössze 5 nap áll rendelkezésre a vásárlásra.

A várható siker mértékét tovább növeli, hogy a Wall Street Memesnek többször is sikerült még Elon Muskot is megnevettetni.

Továbbá olyan prominens kripto influenszerek is a szárnyuk alá vették a projektet mint Satoshi Stacker. Az influenszer-elemző véleménye szerint a token a következő nagy mémérme-sikertörténet lehet.

https://www.youtube.com/watch?v=oN7PfL90uRc

Szerezz magas passzív jövedelmet a $WSM stakelésével

A Wall Street Memes nem csupán a mögötte álló népes támogatói közösség miatt különbözik a legtöbb mém érmétől. Az ökoszisztémában ugyanis lehetőség nyílik az érmék stakelésére, amivel bárki passzív jövedelemhez juthat.

Írásunk idején összesen 350 millió $WSM token került lekötésre. Ez azt jelenti, hogy az előértékesítés során elérhető, összesen 1 milliárd érmének több mint a harmada a stakelési poolban van.

Ez egyáltalán nem csoda, hiszen éves szinten jelenleg 57%-os hozamot érhetnek el azok, akik így szeretnének profithoz jutni.

A stakelés egyik nagy előnye, hogy nem kizárólag a befektetőkre, hanem az érme árfolyamára is pozitív hatást gyakorol. Feltehetőleg a listázás után is sokan ragaszkodni fognak a tokenjeikhez, így előreláthatólag az eladási hangulat is mérsékeltebb lehet.

Konkrétum még nem ismert, azonban az biztos, hogy a fejlesztők tervei között kiemelt helyen szerepel a $WSM-stakelő közösség jutalmazása.

Szintén a projekt ütemtervében olvasható, hogy végső soron a csapat az szeretné elérni, hogy a $WSM piaci kapitalizációja elérje az 1 milliárd dollárt.

A ChatGPT szerint 2023 végére akár 1600%-ot is erősödhet a token

Az OpenAI által készített ChatGPT legnagyobb meglepetésünkre kifejezetten bizakodó a Wall Street Memes várható értéke kapcsán.

Az egészen meghökkentő előértékesítési sikerek, illetve a legnagyobb kriptotőzsdéken való megjelenés alapján az MI szerint kivételes lehetőséget kínálnak a $WSM tokenek.

A ChatGPT továbbá hangsúlyozta, hogy a népes követői tábornak biztosan pozitív hatása lesz az árfolyamra.

Ezek összessége pedig egy páratlan alkalmat teremt kezdő és profi kereskedők számára a magas profitszerzésre.

A ChatGPT továbbá hangsúlyozta, hogy Elon Musk jelenléte a projekt körül szintén egy olyan tényező, amit komolyan kell venni.

Mindent összevetve az MI úgy vélekedett, hogy 2023 végéig az árfolyam valahol 0.20 és 0.60 dollár között fog mozogni.

Abban az esetben, ha ennek az utóbbi értéket éri el, az a jelenlegi árhoz képest 1680%-os emelkedést jelentene!

Számunkra is meglepetést okozott a ChatGPT válasza annak kapcsán, hogy a $WSM még vajon a Dogecoin előtt elérheti-e az 1 dollárt.

Bár a nyelvi modell elismerte, hogy ez egy elég merész ötlet, ennek ellenére nem kizárható.

Vagyis az optimista válasz alapján a mostani, 0.0337 dolláros árfolyamszint valóban fantasztikus lehetőséget teremt a csatlakozásra. 

Amennyiben szeretnéd jobban megismerni az év legjobb kriptoprojektjét, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még a gyűjtés lezárása előtt!

Ismerd meg a Wall Street Memes világát

A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése.

Melyik webshopból vásároljak, nem magánszemélyként?

Legyen szó személyes dolgainkról, vagy a cég számára intézett ügyekről, napjainkban már szinte mindent interneten keresztül intézünk el. Akár terméket rendelünk, akár iratokat intézünk, online minden gyorsabb és egyszerűbb. De vajon honnan lehet tudni, hogy hol érdemes vásárolni, főképp, ha ezt egy egész csapat, vagy vállalkozás számára tesszük? Hol kapjuk valóban azt, amire szükségünk van? Cikkünkben segítünk eligazodni, miközben bemutatjuk azokat a fontos szempontokat, amiket érdemes szem előtt tartani a kiválasztás során.
2023. 09. 25. 11:15
Megosztás:

Egyre többen élnek hitelből, és egyre nehezebben törlesztenek

Akinek folyószámlahitele van, egyre nagyobb mínuszba kerül a hónap végére. A kártyahiteleknél is növekszik az átlagos összeg, és gyakoribb a késedelem. A csúcsot döntő személyi kölcsönöket is egyre nehezebben törleszti a lakosság - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2023. 09. 25. 11:00
Megosztás:

Elkezdődik a parlament őszi ülésszaka

Kezdetét veszi az Országgyűlés őszi ülésszaka hétfőn.
2023. 09. 25. 10:30
Megosztás:

Gyengén kezdtek az európai tőzsdék

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon.
2023. 09. 25. 10:00
Megosztás:

A magyar vállalkozások háromnegyede megbukna az adatbiztonsági megfelelésen

Jogi és pénzügyi következményekkel számolhatnak azok a cégek, akik nem felelnek meg a hatósági informatikai szabványoknak.
2023. 09. 25. 09:30
Megosztás:

Júliusban nőtt a bruttó átlagkereset a tavalyihoz képest

2023. júliusában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 559 100, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 385 600 forint volt.
2023. 09. 25. 09:00
Megosztás:

Hétfőn iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint. Pénteken a BUX 213,42 pontos, 0,38 százalékos csökkenéssel 55 376,10 ponton zárt, a részvénypiac forgalma 25,7 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest.
2023. 09. 25. 08:30
Megosztás:

Vegyes mozgást produkált hétfő reggelre a forint árfolyama

Vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben hétfő reggelre a péntek estihez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2023. 09. 25. 08:00
Megosztás:

Közös autóipari projektet kezd a Vodafone és a Bosch

A Vodafone és a Bosch magyarországi vállalatai 5G-alapú autóipari tesztelésre hoztak létre közös projektcsapatot Budapesten - közölte a Vodafone szerdán az MTI-vel.
2023. 09. 25. 07:00
Megosztás:

Idén 156 kutató nyerte el az MTA Bolyai János Kutatási Ösztöndíját

Idén 156 kutató nyerte el a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Bolyai János Kutatási Ösztöndíját - tájékoztatta az MTI-t az MTA szerdán.
2023. 09. 25. 06:00
Megosztás:

Magyarország átvette a Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram soros elnökségét

Magyarország átvette Lengyelországtól a Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram (CEEPUS) soros elnökségét - közölte Csák János kulturális és innovációs miniszter szerdán Varsóban, a projekt tagállamainak közös értekezletét követő sajtókonferencián.
2023. 09. 25. 05:00
Megosztás:

A brit kormány elhalasztotta a belsőégésű motorral felszerelt járművek értékesítési tilalmát

A brit kormány öt évvel elhalasztotta a belsőégésű motorral felszerelt új járművek értékesítési tilalmát. Rishi Sunak miniszterelnök szerdán bejelentette: az eddigi 2030 helyett 2035-ig lesz lehetséges dízel- és benzinüzemű autók forgalomba helyezése.
2023. 09. 25. 04:00
Megosztás:

Több a vendég és kevesebb a bűncselekmény az Oktoberfesten

Emelkedett a látogatók száma a müncheni Oktoberfesten a koronavírus-járvány előtti időkhöz képest, a bűncselekmények száma pedig csökkent a világhírű sörfesztivál vasárnap közölt félidős mérlege szerint.
2023. 09. 25. 03:00
Megosztás:

Négyszáz programmal várják az érdeklődőket a Kutatók éjszakáján Szegeden

Csaknem négyszáz, a különböző tudományterületek érdekességeit bemutató programmal várja az érdeklődőket pénteken, a Kutatók éjszakáján a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.
2023. 09. 25. 02:00
Megosztás:

Befejeződött a kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium energetikai korszerűsítése

Befejeződött a kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium energetikai korszerűsítése - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium sajtóirodája az MTI-vel.
2023. 09. 25. 01:00
Megosztás:

Andrzej Duda: növelni kell az ukrán gabona tranzitját

Lengyelország jól tette, hogy nemzeti hatáskörben meghosszabbította az ukrán gabonafélék behozatali tilalmát - jelentette ki Andrzej Duda lengyel elnök vasárnap, a lengyel közszolgálati televízió első csatornájának (TVP1) adott nyilatkozatában. Ugyanakkor leszögezte: növelni kell az ukrán gabona tranzitját.
2023. 09. 25. 00:01
Megosztás:

jövő héttől megnyílik a teherforgalom két magyar-román határátkelőn is

A magyar fél javaslatára 2023. október 1-jétől megnyílik a teherforgalom Nyírábrány-Érmihályfalva és Vállaj-Csanálos határátkelőhelyeken - közölte Paczolay Máté külügyi szóvivő vasárnap az MTI-vel.
2023. 09. 24. 23:00
Megosztás:

Szeptember utolsó hetében visszatér a nyugodt, napos idő

Szeptember utolsó hetében visszatér a napos, nyugodt idő, 23-28 Celsius-fok körüli maximumokkal. Néhol megélénkülhet a szél és hajnalban már megjelennek a pára- és ködfoltok is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2023. 09. 24. 22:00
Megosztás:

Kutatók éjszakája - Csaknem négyszáz programmal várják az érdeklődőket Szegeden

Csaknem négyszáz, a különböző tudományterületek érdekességeit bemutató programmal várja az érdeklődőket pénteken, a Kutatók éjszakáján a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.
2023. 09. 24. 20:00
Megosztás:

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2023. 09. 24. 18:00
Megosztás: