A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A medvepiaci trend ellenére a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) figyelemre méltó ellenállást tanúsítottak. A Dogecoin (DOGE) stabil pozícióját erős közösségi támogatásának és vezető mémcoinként való széleskörű elismerésének köszönheti. Hasonlóképpen, a Shiba Inu (SHIB) is stabil maradt, amit aktív fejlesztőcsapata és növekvő ökoszisztémája támogatott.

Ezzel szemben egy új érme tűnt fel, amely jelentős előrelépéseket tett, és komoly piaci belépésre készül. Előértékesítési pályája és az egyre növekvő lelkesedés az érdeklődők körében azt sugallja, hogy jelentős figyelmet fog kapni. Nézzük meg ezt az érdekes új projektet!

Minotaurus: Különleges lehetőségek az alkalmi játékok világában

Amint azt mindannyian észrevették, túl sok új projekt érzi szükségét, hogy hosszadalmas bemutatkozások és részletes leírások mögé bújjon. Az utóbbi alkalmi játékszenzáció, a Minotaurus, mindössze előnyeinek felsorolásával is elérheti a sikert:

1. Elragadó játékmenet. A Minotaurusban egy labirintusjátékban kell akadályokat leküzdeni, lényekkel harcolni és játékbeli kincseket gyűjteni. Különleges területeket is fel lehet oldani, képességeket fejleszteni és barátokkal versenyezni, mindezt mobilbarát platformon. Különleges eseménydungeonok és prémium passok növelik a jutalmakat és a fejlődést, így a Minotaurus egy olyan kaland, amelyet újra és újra meg akar majd játszani.

2. Nagyszerű környezet. A játék vizuális stílusa és története erősen inspirálódott a görög mitológiából, de mindez modern csavarral.

3. Early Bird árak. A projekt résztvevői 0,00004 dolláros előértékesítési áron juthatnak $MTAUR tokenekhez. A listázási ár 0,00020 dollárra van beállítva, ami az első tokenértékesítési szakasz árának ötszöröse.

4. Virágzó piac. A Statista szerint az alkalmi játékpiac várhatóan 14,78 milliárd dollárra nő, éves növekedéssel körülbelül 9%. A hiperkaszuális labirintus navigációs játékával a Minotaurus úgy tűnik, hogy sok játékos preferenciáinak megfelel világszerte.

5. Előnyök a birtokosok számára. A $MTAUR birtokosai számára elérhetők vesting bónuszok és ajánlói ösztönzők. A Minotaurus mindennel rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy a közösségi tagokat elkötelezetté tegye.

6. Előny a játékosok számára. Cserélje le a $MTAUR-t játékbeli valutára, hogy élvezhesse az avatar testreszabási lehetőségeit, minijátékokat, gyorsításokat, különleges zónák hozzáférését, egyedi fejlesztéseket és baráti ösztönzőket.

7. Kiegyensúlyozott tokenomika. A Minotaurus elősegíti a piaci stabilitást jól átgondolt cliff és vesting mechanizmusokon keresztül. Az ellenőrzött tokenkínálat segít megelőzni a hirtelen token dumpokat. Ez például hozzájárult olyan jól bevált projektek folyamatos bővüléséhez, amelyek kiegyensúlyozott tokenökonómiával rendelkeznek, mint például a Chainlink.

8. Bizonyított csapat. A jelenlegi Minotaurus csapat tier-1 projektekben vett részt korábban. Ilyen tehetséges emberek részvételével a Minotaurusnak erős alapjai vannak a sikerhez.

Összefoglalva, a piaci terjeszkedés, a korai madár előnyök és az erős projektalapok kombinációjával a Minotaurus egyedi lehetőséget kínál. Vegyen részt az előértékesítésben még ma a hatalmas növekedési potenciálért.

>>> (Ne várjon!) Szálljon be korán a további előnyökért  <<<

Szeretne további extrákat? Exkluzív körünk tagjaként maximalizálja megtakarításait $MTAUR-on a speciális kulcsszó, a LEE626 megadásával a fizetéskor, hogy 5%-os bónuszt kapjon. Ne késlekedjen – a kulcsszó csak az előértékesítés utáni 48 óráig aktív.

Dogecoin (DOGE): Lehetséges rally előtt áll

Dogecoin, Shiba Inu és Minotaurus kriptóvaluta árfolyam elemzés

Most térjünk át a jól ismert projektekre. A Dogecoin (DOGE) egy volatilis piaci környezeten navigál, kritikus támaszt találva a 200 napos Exponenciális Mozgó Átlagnál (EMA). Ez a szint kulcsfontosságú ponttá vált a Dogecoin (DOGE) számára, nagyjából egybeesik a 61,8%-os Fibonacci visszatérési szinttel. Az érme ezen támasz szinteken való ellenállása azt jelzi, hogy felfelé mozdulhat el, különösen, mivel a Dogecoin (DOGE) fejlesztési tevékenysége növekedett. A fejlesztési tevékenységek növekedése a projekt iránti folyamatos elköteleződést jelzi, ami általában pozitív piaci hangulatot és kereskedői érdeklődést vonz.

A technikai mutatók azt sugallják, hogy a Dogecoin (DOGE) lehetséges 20%-os rally előtt áll, ha meg tudja tartani jelenlegi támasz szintjeit. A bullish kilátásokat tovább támogatja a Fejlesztési Tevékenység mutató növekedése, amely a projekt frissítéseinek és fejlesztéseinek gyakoriságát követi nyomon. Ha a Dogecoin (DOGE) át tud törni közvetlen ellenállási szintjén, akkor a 0,16 dolláros szintet célozhatja meg.

Előre tekintve, a Dogecoin (DOGE) vegyes lehetőségekkel és kihívásokkal néz szembe. Ha a kriptopiac általánosan pozitív kilátásokat tart fenn, a Dogecoin (DOGE) jelentős nyereséget érhet el. A kulcs az lesz, hogy képes-e megtartani a kritikus támasz szinteket és továbbra is profitálni a növekvő fejlesztési tevékenységből. Azonban a kereskedőknek óvatosnak kell lenniük, mivel ezen szintek megtartásának elmulasztása medvepiaci eredményeket hozhat. A piac reakciója a szélesebb gazdasági tényezőkre szintén meghatározó szerepet fog játszani a Dogecoin (DOGE) jövőbeli ármozgásainak meghatározásában.

Shiba Inu (SHIB): Bull runra készül

A listánk harmadik érme nem más, mint a Shiba Inu (SHIB). A projekt, amelyet gyakran "Dogecoin gyilkosként" emlegetnek, jelentős előrehaladást ért el kezdeti mémcoin státuszától. Az utóbbi piaci ingadozások ellenére a Shiba Inu (SHIB) ellenállást mutatott, egy rövid visszaesést követően visszaszerezte pozícióját. Az érme erős közösségi elkötelezettsége és folyamatos fejlesztési tevékenységei segítettek fenntartani az érdeklődést és támogatást. Ennek eredményeképpen a Shiba Inu (SHIB) továbbra is jelentős szereplő a kriptopiacon, és az elemzők egy közelgő bull run-t jósolnak.

A Shiba Inu (SHIB) drámai árrobbanások és korrekciók történetével rendelkezik. Nemrég az ár 0,000017 dollárra csökkent, mielőtt enyhén helyreállt volna. Ez a minta tükrözi a korábbi viselkedést, amikor a Shiba Inu (SHIB) jelentős nyereségeket ért el, amelyeket konszolidációs időszakok követtek. Az elemzők megjegyezték, hogy a Shiba Inu (SHIB) jelenlegi ármódulatai hasonlítanak a korábbi ciklusokhoz, ami azt sugallja, hogy egy újabb jelentős rally lehet a láthatáron, amely valószínűleg a nyár után kezdődik.

A Shiba Inu (SHIB) előrejelzése optimista, az elemzők jelentős növekedési potenciált jósolnak. Az előrejelzések szerint a következő hónapokban akár 150%-os megtérülést is elérhet, további nyereségekkel októberre. Ezek az előrejelzések azonban inherens kockázatokkal járnak. A kulcs a Shiba Inu (SHIB) számára az lesz, hogy képes-e fenntartani a lendületet és áttörni az ellenállási szinteken. A piaci feltételek és a szélesebb gazdasági tényezők szintén befolyásolják a Shiba Inu (SHIB) pályáját.

Összefoglalás

A kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást tapasztal, amelyet a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás jellemez, ami szélesebb piaci visszaeséseket eredményezett a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) esetében. Ennek a medvepiaci trendnek ellenére a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) figyelemre méltó ellenállást tanúsítottak. Ezzel szemben a Minotaurus (MTAUR) jelentős előrelépéseket tett, és a közösségi médiák szerint kiemelkedik, mint potenciális játékváltó a kripto térben, készen arra, hogy nagy hatást gyakoroljon.

További információk a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/

Közlemények: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mitől szűz valójában az extra szűz olívaolaj?

Mitől szűz az extra szűz olívaolaj? Miért drágább és mennyiben más, mint az ami nem extra szűz? Milyen elvárások vannak az extra szűz olívaolajjal szemben? Milyen technológiát használnak az olaj sajtolásakor és mitől függ, hogy egy olaj milyen minőségű lesz? Milyen egyéb minőségi kategóriák vannak az olívaolajok között?
2024. 10. 23. 05:00
Megosztás:

Nagy Márton: elérhető az 1.000 eurós minimálbér és az 1 millió forintos átlagkereset

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a mai napon egyeztetett a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) tagjaival, mindazon munkáltatói és munkaadói szervezetek képviselőivel, amelyek részt vesznek a minimálbér meghatározásában.
2024. 10. 23. 04:00
Megosztás:

Nem változtatott a magyar kamaton az MNB - hogy állunk most?

Ezúttal kamattartásról határozott az MNB. Az előzetes várakozásoknak és jegybanki kommunikációnak megfelelően 6,50 százalékon maradt a hazai alapkamat.
2024. 10. 23. 03:00
Megosztás:

Ha ez a 8 tárgy a hálószobádban van, akkor meghatározza, mennyi pénz áll a házhoz!

Van néhány tárgy, amelyről az ezoterikus hagyományok azt tartják, hogy befolyásolhatják a pénzügyeidet. Ezek a hétköznapi tárgyak nemcsak dekorációk, hanem jelek, amelyek felfedik, mennyire lesz sikeres anyagilag a jövőd.
2024. 10. 23. 02:00
Megosztás:

Megvizsgáltuk az Algopyrint! Kiderült, miért működik ilyen hatékonyan

Az Algopyrin, ez a jól ismert fájdalomcsillapító, évtizedek óta kíséri mindennapjainkat. De mi teszi különlegessé? A gyógyszerpiacon számtalan fájdalomcsillapító verseng a figyelmünkért, mind azt ígérve, hogy gyorsan és hatékonyan enyhítik a fájdalmat. Mégis, amikor igazán elviselhetetlen fej- vagy fogfájás üti fel a fejét, sokan újra és újra az Algopyrint választják.
2024. 10. 23. 01:00
Megosztás:

Megütötték rendesen a GE részvényeit

Harmadik negyedéves jelentését követően mélyrepülésbe kezdett a GE Aerospace árfolyama, a piacnyitás óta már 8 százalékot csökkent.
2024. 10. 23. 00:30
Megosztás:

Az ApeCoin árfolyam 130%-ot ugrott az ApeChain bevezetése után – a Pepe Unchained lehet a következő?

Az ApeCoin (APE) legutóbb 130%-os növekedésével került a figyelem középpontjába. A látványos emelkedés az ApeChain nevű, Layer 3 blokklánc elindításának köszönhető, amely új lehetőségeket kínál az APE token felhasználására.
2024. 10. 23. 00:01
Megosztás:

Egy veterán kriptobefektető szerint egy olcsó XRP rivális 30 nap alatt 20 000%-os növekedést érhet el

Egy tapasztalt kereskedő szerint egy megfizethető XRP rivális akár 20 000%-os növekedést is elérhet egy hónap alatt. Az ilyen hatalmas nyereség lehetősége lázba hozta a kriptovaluta rajongókat, miközben az új kitörési sztárt keresik a digitális valuta világában. A piacok folyamatos változásával a befektetők arra törekednek, hogy felfedezzék, mely feljövő érmék hozhatnak rendkívüli hozamokat.
2024. 10. 22. 23:30
Megosztás:

Ezek lehetnek az 5 leggyorsabban dráguló altcoin, amelyet érdemes megvásárolni idén októberben, akár 8000-szeres hozamot is hozhat 2024 decemberéig

Október kiváló lehetőséget kínál bizonyos altcoinokba való befektetésre, amelyek akár 8000-szeres értéknövekedést is elérhetnek 2024 decemberére. Fedezze fel azt az öt gyorsan növekvő kriptovalutát, amelyek kis befektetéseket jelentős vagyonná alakíthatnak. Ez a cikk bemutatja a kriptopiac potenciális játékmódosítóit.
2024. 10. 22. 23:00
Megosztás:

Kötelező altcoinok, amelyek akár 15-szörös növekedést érhetnek el az év végéig – Plusz 1 új érme, amit érdemes felfedezni

Ahogy a kriptopiac potenciális növekedésre készül, bizonyos altcoinok felkeltették a szemfüles befektetők figyelmét. Ezek a digitális eszközök akár tizenötszörös értéknövekedést is elérhetnek az év végéig. Emellett egy új szereplő is hullámokat kelt a kripto szférában. Ideje megvizsgálni, mely érmék mutathatnak jelentős növekedési potenciált.
2024. 10. 22. 22:00
Megosztás:

2024 első három negyedévében is európai második a magyarországi e-autóflotta bővülése

Málta után Magyarországon nőtt a legnagyobb arányban az újonnan forgalomba helyezett tisztán elektromos autók száma az idei első kilenc hónapban - olvasható az Energiaügyi Minisztérium (EM) közösségi oldalának keddi bejegyzésében.
2024. 10. 22. 22:00
Megosztás:

Ahogy a kriptotőzsdék egyre gyorsabban listázzák az új tokeneket, ez a mémérme (DOGEN) a szakértők szerint 17 000%-kal szárnyalhatja túl a DOGE-t

Egy új szereplő a kripto világában készül túlszárnyalni a Dogecoint, az elemzők szerint pedig akár 17 000%-os növekedést is elérhet. Ahogy a tőzsdék egyre gyorsabban listázzák az új tokeneket, ez a mémérme egyre nagyobb figyelmet kap. Ez a cikk feltárja azokat az érméket, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak.
2024. 10. 22. 21:30
Megosztás:

Rejtett tartalék a munkaerőpiacon: karrierszünet után visszatérőket vár a Morgan Stanley

Szülési szabadság, hozzátartozók ápolása, betegségből való felépülés vagy éppen továbbtanulás – akármilyen okból is szakítja meg valaki a karrierjét hosszabb időre, sokaknak nem könnyű visszarázódni a munka világába. Pedig ezek az inaktív szakemberek fontos tartalékot jelenthetnek egy olyan kifeszített munkaerőpiaci környezetben, mint a mostani. A Morgan Stanley budapesti irodája immár kilencedik alkalommal hirdette meg Return to Work – Lendülj újra munkába! programját, amelynek keretében a karrierjüket bármilyen okból megszakítóknak segít visszarázódni. A 16 hetes képzésre október végéig lehet jelentkezni.
2024. 10. 22. 21:00
Megosztás:

A PEPE legutóbbi megbotlása utat nyitott Dogen 11.000%-os ralija előtt, miközben a Dogecoin küzd, hogy visszaszerezze a mémcoinok trónját

A mémérmék világa gyors ütemben változik, ahogy egy token hibái mások számára megnyitják az utat a fellendülésre. Míg egy jól ismert kedvenc azon küzd, hogy visszaszerezze vezető pozícióját, egy váratlan versenyző elképesztő nyereségekkel tört előre. Ez a cikk a kriptomém világ változó dinamikáját tárgyalja, és feltárja, mely érmek mutathatnak ígéretes növekedést.
2024. 10. 22. 20:30
Megosztás:

Japán hitelminősítő ajánlja befektetésre Magyarországot

A japán R&I hitelminősítő megerősítette Magyarország befektetésre ajánlott besorolását stabil kilátások mellett - mondta keddi videóüzenetében a pénzügyminiszter.
2024. 10. 22. 19:30
Megosztás:

Így élénkülhet jövőre a lakáspiac

A fiatalokat hozhatja helyzetbe a kormányhatározatba foglalt, 21 pontból álló Új Gazdaságpolitikai Akcióterv, amely támogatásokkal és korlátozásokkal élénkítené jövőre a lakáspiac forgalmát - közölte az ingatlan.com kedden az MTI-vel.
2024. 10. 22. 19:00
Megosztás:

Csinálj 500 dollárból akár 1 milliót ezzel a mesterséges intelligencia alapú kriptovalutával, amely várhatóan túlszárnyalja a Shiba Inut és a Chainlinket a 2024-es altcoin őrületben

Egy 500 dolláros befektetés elképesztő módon akár 1 millió dollárrá is változhat egy forradalmi mesterséges intelligencia (AI) alapú kriptovalutával, amely jelenleg nagy figyelmet kap. A digitális eszköz várhatóan túlszárnyalhat olyan jelentős tokeneket, mint a Shiba Inu és a Chainlink, miközben exponenciális növekedés előtt áll a 2024-es altcoin-őrületben. Ez a cikk bemutatja, hogyan válhat ez az új kriptovaluta játékváltóvá a befektetők számára, akik rendkívüli hozamokra vágynak.
2024. 10. 22. 18:30
Megosztás:

Így fejlesztik az agrárképzéseket

Innovatív fejlesztések történtek az agrárszakképzésben - jelentette ki Nobilis Márton, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszergazdaságért és agrárszakképzésért felelős államtitkára a Kisalföldi ASzC Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium okostanterem átadó ünnepségén az AM keddi közleménye szerint.
2024. 10. 22. 18:00
Megosztás:

Az IMF nem változtatott idei globális gazdaságnövekedési előrejelzésén

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint nem változtak a világgazdaság idei és jövő évi kilátásai a szervezet előző, áprilisi előrejelzése óta.
2024. 10. 22. 17:30
Megosztás:

Nem módosította az alapkamatot a monetáris tanács

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa nem változtatott keddi ülésén az alapkamaton, amely így változatlanul 6,5 százalék, nem változott a kamatfolyosó két széle sem.
2024. 10. 22. 17:00
Megosztás: