A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A medvepiaci trend ellenére a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) figyelemre méltó ellenállást tanúsítottak. A Dogecoin (DOGE) stabil pozícióját erős közösségi támogatásának és vezető mémcoinként való széleskörű elismerésének köszönheti. Hasonlóképpen, a Shiba Inu (SHIB) is stabil maradt, amit aktív fejlesztőcsapata és növekvő ökoszisztémája támogatott.

Ezzel szemben egy új érme tűnt fel, amely jelentős előrelépéseket tett, és komoly piaci belépésre készül. Előértékesítési pályája és az egyre növekvő lelkesedés az érdeklődők körében azt sugallja, hogy jelentős figyelmet fog kapni. Nézzük meg ezt az érdekes új projektet!

Minotaurus: Különleges lehetőségek az alkalmi játékok világában

Amint azt mindannyian észrevették, túl sok új projekt érzi szükségét, hogy hosszadalmas bemutatkozások és részletes leírások mögé bújjon. Az utóbbi alkalmi játékszenzáció, a Minotaurus, mindössze előnyeinek felsorolásával is elérheti a sikert:

1. Elragadó játékmenet. A Minotaurusban egy labirintusjátékban kell akadályokat leküzdeni, lényekkel harcolni és játékbeli kincseket gyűjteni. Különleges területeket is fel lehet oldani, képességeket fejleszteni és barátokkal versenyezni, mindezt mobilbarát platformon. Különleges eseménydungeonok és prémium passok növelik a jutalmakat és a fejlődést, így a Minotaurus egy olyan kaland, amelyet újra és újra meg akar majd játszani.

2. Nagyszerű környezet. A játék vizuális stílusa és története erősen inspirálódott a görög mitológiából, de mindez modern csavarral.

3. Early Bird árak. A projekt résztvevői 0,00004 dolláros előértékesítési áron juthatnak $MTAUR tokenekhez. A listázási ár 0,00020 dollárra van beállítva, ami az első tokenértékesítési szakasz árának ötszöröse.

4. Virágzó piac. A Statista szerint az alkalmi játékpiac várhatóan 14,78 milliárd dollárra nő, éves növekedéssel körülbelül 9%. A hiperkaszuális labirintus navigációs játékával a Minotaurus úgy tűnik, hogy sok játékos preferenciáinak megfelel világszerte.

5. Előnyök a birtokosok számára. A $MTAUR birtokosai számára elérhetők vesting bónuszok és ajánlói ösztönzők. A Minotaurus mindennel rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy a közösségi tagokat elkötelezetté tegye.

6. Előny a játékosok számára. Cserélje le a $MTAUR-t játékbeli valutára, hogy élvezhesse az avatar testreszabási lehetőségeit, minijátékokat, gyorsításokat, különleges zónák hozzáférését, egyedi fejlesztéseket és baráti ösztönzőket.

7. Kiegyensúlyozott tokenomika. A Minotaurus elősegíti a piaci stabilitást jól átgondolt cliff és vesting mechanizmusokon keresztül. Az ellenőrzött tokenkínálat segít megelőzni a hirtelen token dumpokat. Ez például hozzájárult olyan jól bevált projektek folyamatos bővüléséhez, amelyek kiegyensúlyozott tokenökonómiával rendelkeznek, mint például a Chainlink.

8. Bizonyított csapat. A jelenlegi Minotaurus csapat tier-1 projektekben vett részt korábban. Ilyen tehetséges emberek részvételével a Minotaurusnak erős alapjai vannak a sikerhez.

Összefoglalva, a piaci terjeszkedés, a korai madár előnyök és az erős projektalapok kombinációjával a Minotaurus egyedi lehetőséget kínál. Vegyen részt az előértékesítésben még ma a hatalmas növekedési potenciálért.

>>> (Ne várjon!) Szálljon be korán a további előnyökért  <<<

Szeretne további extrákat? Exkluzív körünk tagjaként maximalizálja megtakarításait $MTAUR-on a speciális kulcsszó, a LEE626 megadásával a fizetéskor, hogy 5%-os bónuszt kapjon. Ne késlekedjen – a kulcsszó csak az előértékesítés utáni 48 óráig aktív.

Dogecoin (DOGE): Lehetséges rally előtt áll

Dogecoin, Shiba Inu és Minotaurus kriptóvaluta árfolyam elemzés

Most térjünk át a jól ismert projektekre. A Dogecoin (DOGE) egy volatilis piaci környezeten navigál, kritikus támaszt találva a 200 napos Exponenciális Mozgó Átlagnál (EMA). Ez a szint kulcsfontosságú ponttá vált a Dogecoin (DOGE) számára, nagyjából egybeesik a 61,8%-os Fibonacci visszatérési szinttel. Az érme ezen támasz szinteken való ellenállása azt jelzi, hogy felfelé mozdulhat el, különösen, mivel a Dogecoin (DOGE) fejlesztési tevékenysége növekedett. A fejlesztési tevékenységek növekedése a projekt iránti folyamatos elköteleződést jelzi, ami általában pozitív piaci hangulatot és kereskedői érdeklődést vonz.

A technikai mutatók azt sugallják, hogy a Dogecoin (DOGE) lehetséges 20%-os rally előtt áll, ha meg tudja tartani jelenlegi támasz szintjeit. A bullish kilátásokat tovább támogatja a Fejlesztési Tevékenység mutató növekedése, amely a projekt frissítéseinek és fejlesztéseinek gyakoriságát követi nyomon. Ha a Dogecoin (DOGE) át tud törni közvetlen ellenállási szintjén, akkor a 0,16 dolláros szintet célozhatja meg.

Előre tekintve, a Dogecoin (DOGE) vegyes lehetőségekkel és kihívásokkal néz szembe. Ha a kriptopiac általánosan pozitív kilátásokat tart fenn, a Dogecoin (DOGE) jelentős nyereséget érhet el. A kulcs az lesz, hogy képes-e megtartani a kritikus támasz szinteket és továbbra is profitálni a növekvő fejlesztési tevékenységből. Azonban a kereskedőknek óvatosnak kell lenniük, mivel ezen szintek megtartásának elmulasztása medvepiaci eredményeket hozhat. A piac reakciója a szélesebb gazdasági tényezőkre szintén meghatározó szerepet fog játszani a Dogecoin (DOGE) jövőbeli ármozgásainak meghatározásában.

Shiba Inu (SHIB): Bull runra készül

A listánk harmadik érme nem más, mint a Shiba Inu (SHIB). A projekt, amelyet gyakran "Dogecoin gyilkosként" emlegetnek, jelentős előrehaladást ért el kezdeti mémcoin státuszától. Az utóbbi piaci ingadozások ellenére a Shiba Inu (SHIB) ellenállást mutatott, egy rövid visszaesést követően visszaszerezte pozícióját. Az érme erős közösségi elkötelezettsége és folyamatos fejlesztési tevékenységei segítettek fenntartani az érdeklődést és támogatást. Ennek eredményeképpen a Shiba Inu (SHIB) továbbra is jelentős szereplő a kriptopiacon, és az elemzők egy közelgő bull run-t jósolnak.

A Shiba Inu (SHIB) drámai árrobbanások és korrekciók történetével rendelkezik. Nemrég az ár 0,000017 dollárra csökkent, mielőtt enyhén helyreállt volna. Ez a minta tükrözi a korábbi viselkedést, amikor a Shiba Inu (SHIB) jelentős nyereségeket ért el, amelyeket konszolidációs időszakok követtek. Az elemzők megjegyezték, hogy a Shiba Inu (SHIB) jelenlegi ármódulatai hasonlítanak a korábbi ciklusokhoz, ami azt sugallja, hogy egy újabb jelentős rally lehet a láthatáron, amely valószínűleg a nyár után kezdődik.

A Shiba Inu (SHIB) előrejelzése optimista, az elemzők jelentős növekedési potenciált jósolnak. Az előrejelzések szerint a következő hónapokban akár 150%-os megtérülést is elérhet, további nyereségekkel októberre. Ezek az előrejelzések azonban inherens kockázatokkal járnak. A kulcs a Shiba Inu (SHIB) számára az lesz, hogy képes-e fenntartani a lendületet és áttörni az ellenállási szinteken. A piaci feltételek és a szélesebb gazdasági tényezők szintén befolyásolják a Shiba Inu (SHIB) pályáját.

Összefoglalás

A kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást tapasztal, amelyet a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás jellemez, ami szélesebb piaci visszaeséseket eredményezett a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) esetében. Ennek a medvepiaci trendnek ellenére a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) figyelemre méltó ellenállást tanúsítottak. Ezzel szemben a Minotaurus (MTAUR) jelentős előrelépéseket tett, és a közösségi médiák szerint kiemelkedik, mint potenciális játékváltó a kripto térben, készen arra, hogy nagy hatást gyakoroljon.

További információk a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/

Közlemények: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás: