A lajháros kriptó beindította a rakétákat, és 2 hét alatt 10 milliót gyűjtött

Az újonnan megjelenő Solana-alapú mémérme, a Slothana ($SLOTH) továbbra is egyre nagyobb figyelmet kap, mivel tizennégy nap alatt több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze a kriptós befektetőktől. Ezzel az egyik legnagyobb folyamatban lévő Solana előértékesítéssé vált. A mérföldkövet annak ellenére érték el, amikor a Solana hálózaton torlódási problémák léptek fel, amelyek csökkentették a lánc általános aktivitását.

A lajháros kriptó beindította a rakétákat, és 2 hét alatt 10 milliót gyűjtött

Az előértékesítés jelenleg is aktív, és minden egyes SOL tokenért 10 000 $SLOTH tokent lehet kapni. Az előértékesítésnek bármikor vége lehet, így aki szeretne csatlakozni, annak érdemes most lépnie.

Aktív közösség

Az X-en már 14 000 követővel rendelkezik csapat, és minden, a projekttel kapcsolatos új információt azon keresztül kommunikálnak. Óvakodj azonban a csaló X-fiókoktól, vagy azoktól, akik privát üzenetben írnak neked a Slothana nevében.

Annak érdekében, hogy a követői a projekt részének érezzék magukat, a csapat nemrég egy felmérést indított a tőzsdei bevezetéssel kapcsolatban, amelyben arra kérte a közösséget, hogy válasszon a “csak DEX”-en vagy a “DEX-en és a CEX-en” való bevezetés között.

A felmérés több mint 217 000 megtekintést és 5700 szavazatot gyűjtött össze, és a közösség 77%-a ezt a lehetőséget választotta.

slothana kriptó

Április 2-án a Slothana csapata gyorsan reagált egy ideiglenes domain blokkolásra. A csapat sietett, és a weboldal egy másolatát létrehozták a slothana.io domainen is, amely néhány órára felváltotta a hivatalos slothana.com domaint.

Április 5-én, miután a csapat a Solana Network torlódását azonosította, úgy döntött, hogy a SOL pénzeszközöket gyorsan átváltják USDT-re, és a Solana láncról áthelyezi a Polygonra. Ez biztosította a már begyűjtött tőke védelmét és az árstabilitást. Figyelembe véve azt is, hogy a Solana árfolymaa április 5-én több mint 10%-kal esett vissza, 189 dollárról egészen 170 dollárig.

A csapat ebben az esetben is sietett tájékoztatni a közösséget az X-en.

Irány a Slothana

Slothana új "Send To Wallet" előértékesítési mechanizmusa

A Darkfams által a Book of Memes ($BOME) révén bevezetett új trend, a közvetlenül a közönségen keresztül történő pénzgyűjtés március folyamán magával ragadta a Solana kereskedőket. Elemzők szerint a hónap során több mint 100 millió dollárt gyűjtöttek előértékesítésben a befektetésnek ezen az egyedülálló módján keresztül.

A Slothana ($SLOTH) előértékesítése egyedi módon használja ki a tőkegyűjtésben való részvétel lehetőségét. A hagyományos előértékesítési model helyett azoknak, akik a Slothana-ban szeretnének pozícionálni, közvetlenül $SOL-t kell küldeniük a projekt weboldalán szereplő pénztárcacímre. Alternatívaként a felhasználók a "Lazy Sloth Buying Widget" szolgáltatást is igénybe vehetik a pénztárcájuk csatlakoztatásával és $SOL küldésével.

slothana kriptó

A $SLOTH tokeneket ezután a token bevezetését követően minden $SOL-t küldő pénztárcára kiutalják airdrop formájában.

Fontos megjegyezni, hogy - amint azt a weboldalon és az X-fiókon is világosan jelzik - a pénzt mindenképpen privát tárcából (Phantom) kell küldeni, nem pedig tőzsdei (mint pl a Binance) tárcából.

Mi az a Slothana ($SLOTH)?

A Slothana ($SLOTH) egy újonnan megjelenő Solana-alapú mémérme, amely a $BOME és a $SLERF sikerét kívánja megismételni egy újszerű előértékesítési mechanizmuson keresztül.

A projekt mémje rendkívül személyre szabott, és a kriptohasználók széles körét képes megszólítani.

Egy jóképű lajhárt ábrázol, aki az irodájában ülve várja, hogy véget érjen a 9-5 órás műszakja. A lajhár belefáradt monoton munkájába, és más életről álmodozik, szeretne véget vetni a kenyérkeresésnek, és belépni a kriptokereskedés világába.

Ismerd meg a projektet a hivatalos weboldalon keresztül.

Irány a Slothana

Ezek is érdekelhetnek:

A több láncon futó Dogeverse előértékesítése szélsebesen rajtolt

A befektetők egyszerűen imádják a 5thScape előértékesítését

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás:

Lassult az infláció áprilisban Ausztriában

Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedésének mértéke az előzetesen közölttel összhangban 3,5 százalékra, 2021. szeptembere óta a legalacsonyabbra csökkent áprilisban az előző havi 4,1 százalékot követően - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) pénteken közzétett végleges adataiból.
2024. 05. 19. 23:00
Megosztás:

Megszűnt Bács-Kiskun vármegyében is a tűzgyújtási tilalom

A jelenleg is tartó esőzésnek és az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 19. 22:00
Megosztás:

Tüntetést tartanak jövő héten a cseh gazdák

Megtartják jövő szerdán a már korábban bejelentett kormányellenes tüntetéseiket a cseh gazdák, a cseh szakszervezetek szövetsége viszont bejelentette, hogy a keddre tervezett tiltakozó akciójukat lemondják, mert nem akarják tovább élezni a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet következtében kialakult feszültséget - közölték pénteken Prágában.
2024. 05. 19. 21:00
Megosztás:

High-tech fejlesztéseket adtak át Sárváron

A gazdaságélénkítő beruházások támogatásának köszönhetően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elősegíti a fenntartható és inkluzív gazdasági növekedést az egész országban, ezzel magasabb versenyképességet és új perspektívákat teremtve számos vidéki településen - írta pénteki közleményében az NGM.
2024. 05. 19. 20:00
Megosztás:

Intenzív fejlődés szakaszába lép a gazdaság

Az extenzív korszakot lezárva a magyar gazdaság egyre inkább átkerül az intenzív fejlődés szakaszába, amikor jelentősen nő a hozzáadott érték - mondta a pénzügyminiszter Kaposváron, ahol támogatásáról biztosította a városban tervezett okosipari beruházást.
2024. 05. 19. 19:00
Megosztás:

Ötszörösére nőtt az új EKR-tőzsde forgalma a második aukcióra

A februárban indult szervezett piac a hitelesített energiamegtakarítások adásvételére kínál lehetőséget, közvetlenül ösztönözve a hazai energiahatékonysági fejlesztéseket; a februári első aukción 13 ezer gigajoule megtakarítás cserélt gazdát, a napokban lezajlott második forgalma ennek sokszorosa, 68 ezer gigajoule volt - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken.
2024. 05. 19. 18:00
Megosztás:

Össze kell fognunk természeti értékeink védelméért

A természeti értékek megőrzése megköveteli a széles körű összefogást az állami intézmények, a civil és tudományos szervezetek, valamint a helyi közösségek között - mondta az Agrárminisztérium (AM) természetvédelemért felelős államtitkára Budapesten, a Magyar Nemzeti Parkok Hetének pénteki nyitó rendezvényén.
2024. 05. 19. 17:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Svájcban az első negyedévben

Az első negyedévben csökkent Svájc ipari termelése éves összevetésben - közölte a svájci szövetségi statisztikai hivatal, a Schweizer Bundesamt für Statistik (BFS) pénteken.
2024. 05. 19. 16:00
Megosztás:

Több ezer utca és járda újult meg a Magyar falu program keretében

A Magyar falu program keretében 2019 óta több mint 3200 utca újult meg, 1300 járdát újítottak fel és több mint 100 kerékpárútszakasz készült el a magyar kistelepüléseken - közölte pénteken a Vas vármegyei Magyarlakon a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, aki a térség országgyűlési képviselőjével és a község polgármesterével közösen adta át a felújított Boldog Brenner János utcát, valamint a hozzá csatlakozó, a szőlőhegyre vezető több mint egy kilométeres útszakaszt.
2024. 05. 19. 15:00
Megosztás:

2,4 százalékon maradt az euróövezeti infláció

Az előzetesen közölttel összhangban március után áprilisban is 2,4 százalék volt az éves infláció az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken közzétett végleges adatai szerint.
2024. 05. 19. 14:00
Megosztás:

Csökkent az AutoWallis árbevétele és nyeresége

Az AutoWallis csoport 89,1 milliárd forint árbevételt ért el az első negyedévben, 11 százalékkal kevesebbet, mint az előző év azonos időszakában. Adózás utáni eredménye 1,48 milliárd forint lett, 70 százalékkal csökkent a tavalyi első negyedévhez képest - közölte a vállalat pénteken.
2024. 05. 19. 13:00
Megosztás:

Manikűr otthon? Miért ne?

Szereted, ha a manikűröd mindig csodálatos? Már annyiszor ültél a manikűrösnél, hogy pontosan tudod, mit hogyan kell csinálni? Ráadásul a családtagjaid is folyton gyönyörködnek a körmöd legújabb színeiben? Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbáld otthon a gél lakkot, akkor a gél lakkot is tartalmazó szetteket neked találták ki. 
2024. 05. 19. 12:00
Megosztás: