A kriptó, amivel tanulva kereshetsz már 850 ezer dollárnál jár az előértékesítésen, de hamarosan emelkedik az ár

A 99Bitcoins token előértékesítése továbbra is gőzerővel folyik. Az érme ára az előértékesítési kampány alatt fokozatosan emelkedik, a következő emelkedés nagyjából egy nap múlva lesz.

A kriptó, amivel tanulva kereshetsz már 850 ezer dollárnál jár az előértékesítésen, de hamarosan emelkedik az ár

Miközben a kriptopiac újabb emelkedésre készül, az új 99Bitcoins token több mint 850 ezer dollárt zsebelt be az előértékesítés alatt. A nem szűnő érdeklődést a projekt learn-to-earn platformja iránti izgalom táplálja.

A 99Bitcoins egy vezető kriptomédia felület, amely megbízható minőségű híreket és kriptoval kapcsolatos tartalmakat szolgáltat különböző médiumokon keresztül. A projekt új tokenje nagy feltűnést keltett, mivel az iparág kollektív tudásbázisát igyekszik bővíteni úgy, hogy a kriptókkal kapcsolatos tanulásért jutalmazza a felhasználókat.

Az ösztönzött tanulás lehet az oktatás jövője

A kriptovaluták közismertek arról, hogy olyan megkerülhetetlen iparágakat kezdenek felforgatni, mint például a pénzügy, a mesterséges intelligencia, a szerencsejátékok, és újabban a tudomány és a fizikai környezet. A 99Bitcoins learn-to-earn platformja azonban a 10 billió dolláros oktatási iparágnak kínál új perspektívát.

Bár a 99Bitcoins új modellje a kriptóra összpontosít, ha minden jól megy, akkor a forradalmi újítását az oktatás más területein is átvehetik.

A projekt arra invitálja a felhasználókat, hogy vágjanak bele a modulokon alapuló önképzésbe, ahol XP-pontokkal jutalmazzák őket a tanfolyamok, kvízek és oktatóprogramok elvégzéséért. Ahogy a tanulók egyre több pontot szereznek, úgy emelkednek feljebb a platform ranglistáján. Ez pedig még több kriptopénzzel járó jutalmat biztosít nekik.

Az új Learn-to-Earn platform minden bizonnyal felkelti a figyelmet a tapasztalt piaci szereplők és a tudásukat bővíteni kívánó iparági kezdők körében. A 99Bitcoins projekt zsenialitása azonban a 99BTC token keresleti oldali dinamikájában rejlik.

Megnézem az előértékesítést

Lekötés és segédprogramok

A Learn-to-Earn platform középpontjában a 99BTC érme áll. Amellett, hogy jutalmakra használják, a tanulóknak 99BTC-re van szükségük ahhoz, hogy hozzáférjenek az új oktatási tartalmakhoz. Így hangolják össze a token iránti keresletet a platform sikerével.

A csapat célja azonban, hogy a 99BTC token vásárlási nyomását egy sor izgalmas segédprogrammal és előnnyel turbózza fel. Ezek közé tartoznak a kriptokereskedési jelek, a BRC20 eszközök és oktatás, valamint egy VIP közösségi csoport is.

bitcoin

Emellett a tulajdonosok passzív jutalmakat generálhatnak a tokenjeikkel, ha a platform lekötési mechanizmusában elhelyezik azokat. A lekötés már működik, és 2000 százalékos APY-t kínál, de ez természetesen csökkenni fog, ahogy a lekötési pool tartalma növekszik.

A 99Bitcoins token honlapja szerint a Bitcoin feleződése a 99BTC tulajdonosokra is pozitívan hathat.

A weboldal azt is írja, hogy a feleződésnek a Bitcoin árfolyamára gyakorolt pozitív hatása új belépőket hozhat az iparágba. Ez pedig növelheti a keresletet a 99Bitcoins Learn-to-Earn platform és a 99BBTC token iránt.

Az elemzők felfigyeltek a 99Bitcoins-ra

A 99Bitcoins token előértékesítésére nem csak a befektetők figyeltek fel, hanem vezető elemzők is beszálltak az értékelésbe. Egy nemrégiben készült videóban a neves low-cap token-vadász, Jacob Bury a 99Bitcoins-t "új, potenciálisan 10-szerező kripto előértékesítésként" üdvözölte. Michael Wrubel szintén bikásan látja a projektet.

A 99Bitcoins egy tekintélyes kriptohír-hálózat, amelyet 2013-ban alapítottak. Széles közönséggel büszkélkedhet, több mint 700 ezer YouTube követővel és 2,8 millió e-mail feliratkozóval rendelkezik.

A projekt új tokenje a "Play-to-Earn" és "Move-to-Earn" kriptopénz-modellt alkalmazza az oktatásra, jutalmazva a felhasználókat, hogy tanuljanak a blokklánc iparágról.

A 99Bitcoins token jelenlegi elővásárlási ára 0,00102 dollár, de ez a kampány időszaka alatt fokozatosan emelkedik majd. Emiatt a legnagyobb felértékelődési potenciált keresőknek nem érdemes várniuk.

Csatlakozz a 99Bitcoins Telegram csatornájához vagy kövesd a 99Bitcoins X-et, hogy naprakész maradj a legfrissebb hírekkel és fejleményekkel kapcsolatban. A projekt előértékesítési oldalán is találsz információkat, ha kérdésed adódik ennek az ígéretes tokennek a vizsgálatakor.

Látogass el a 99Bitcoins token előértékesítésre

Ez is érdekelhet:

ChatGPT: Ezt gondolja a Bitcoin felezés utáni árfolyamáról, de mire számíthat a 99Bitcoins?

A Slothana mém érme 15 millió dollárt gyűjtött, még pár napig tart az előértékesítés

A legjobb AI kripto projektek és tokenek 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A MakTel több mint kétmilliárd macedón dénár osztalékot fizet a 2023. évi üzleti év után

A Magyar Telekom leányvállalata, a Makedonski Telekom AD - Skopje (MakTel) a 2023. üzleti év után 2,21 milliárd macedón dénár (mintegy 13,8 milliárd forint) osztalékot fizet - közölte a Magyar Telekom szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 11:00
Megosztás:

Ebben a hónapban emelkedett a németországi infláció

Emelkedett az infláció májusban a várakozásoknak megfelelő mértékben a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis szerdán publikált előzetes adatai alapján.
2024. 05. 30. 10:30
Megosztás:

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak - derül ki a kiberbiztonsággal foglalkozó Sicontact Kft. és a gkid közös felméréséből.
2024. 05. 30. 10:00
Megosztás:

Véget vethet az élelmiszer-pazarlásnak az inflációs sokk

Sokkal jobban odafigyelnek a megvásárolt termékek, így a zöldségek és gyümölcsök mennyiségére is a fogyasztók a mindennapos kiadások emelkedési miatt. A vásárlók egyre tudatosabbak és nem csak az árra, hanem a megvásárolt mennyiségre is ügyelnek – derül ki az 500 szentesi termelőt tömörítő DélKerTÉSZ összefoglalójából. Az eddiginél is erőteljesebb az a trend, hogy az akciók tudnak lényeges elmozdulást hozni a fogyasztásban. A magyar zöldségtermelők számára ezért kiemelten fontos, hogy minél több boltláncban elérhetőek legyenek a magyar termékek, és olyan áron, ami a termelők számára is jövedelmező. Ehhez az is fontos, hogy minél jobb hozammal és minél jobb minőségben, egyre hatékonyabban tudjanak termelni.
2024. 05. 30. 09:30
Megosztás:

A Standard Chartered úgy véli, hogy az XRP ETF 2025-ben jöhet; az Algotech (ALGT) kihasználja az egészséges piaci trendeket az előértékesítési fejlődés érdekében

Jelentős fejlemény a DeFi szektorban, hogy a Standard Chartered optimistán nyilatkozott egy XRP ETF 2025-ös lehetséges bevezetéséről, ami a kriptovaluta piac növekvő bizalmát tükrözi. Ezzel egyidejűleg az Algotech (ALGT) kihasználja a robusztus piaci trendeket, és figyelemre méltó előrehaladást mutat az előértékesítési szakaszban.
2024. 05. 30. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás: