A kriptó GameFi játékosok, mint a The Sandbox (SAND), az Immutable X, és a KangaMoon újradefiniálják a Meme Coin piacot

Az elmúlt években a kriptovaluta piac hatalmas mértékben nőtt, és olyan új szakterületek, mint a web 3 játékok és a metaversum nagyobb hangsúlyt kaptak, mint valaha. Kiemelendő, hogy a decentralizált játékplatformok mint a The Sandbox (SAND) és az Immutable X (IMX) kriptovaluták lehetővé tették a játékrajongók számára, hogy játékélményeiket monetizálják, kihasználva a játék közbeni pénzkeresés (Play-To-Earn, P2E) és az NFT-k előnyeit. Ugyanebbe a ligába lépve a KangaMoon (KANG) tovább akarja vinni ezt az innovációt, és egyesített ökoszisztémában kívánja integrálni a Social-Fi-t és a P2E-t, amely kifejezetten a játékrajongóknak szól.

A kriptó GameFi játékosok, mint a The Sandbox (SAND), az Immutable X, és a KangaMoon újradefiniálják a Meme Coin piacot

Azzal, hogy lehetőséget teremt a szórakozásra és a vagyon növelésére, a KangaMoon végső soron elkötelezett egy részvételre ösztönző, élénk közösség kialakítása iránt. Merüljünk el és vizsgáljuk meg, hogy a KangaMoon hogyan pozícionálja magát ezen a piacon, hogy túlszárnyalhassa a The Sandbox és az Immutable szereplőit a feltörekvő decentralizált játék-szegmensben.

A KangaMoon átformálja a Meme coin piacot, és belép a Token előértékesítésének 2. szakaszába

Az elmúlt években jelentős növekedés volt tapasztalható az érdeklődés terén a kriptovaluta játék szektorban, a blokklánc alapú játékpiacon, melyet 2022-ben körülbelül 128 milliárd dollár nagyságúra becsültek. Érdekes módon további előrejelzések arra utalnak, hogy a piac további bővülés előtt áll, és 2030-ra a becsült értéke elérheti a 615 milliárd dollárt.

Ahogy a piac tovább növekszik, egyre több kriptovaluta projekt lép be a térbe, lehetőséget kínálva a potenciális befektetőknek arra, hogy részt vegyenek ezen a feltörekvő és jövedelmező szegmensben. Egy figyelemre méltó példa erre most a KangaMoon (KANG), amely arra törekszik, hogy élénk és vonzó közösséget hozzon létre a játékrajongókból.

Hogy elérje célját, a KangaMoon egy olyan új platformot vezet be, amely összekapcsolja a Social-Fi-t és a Play-to-Earn (P2E) funkciókat, lehetővé téve a játékosoknak, hogy részt vegyenek szórakoztató tevékenységekben és versenyekben annak érdekében, hogy jutalmakat szerezzenek és különféle nyereményeket nyerjenek. Ezek közé tartoznak a natív KANG tokenben kifejezett pénzügyi jutalmak, NFT-k és más ösztönzők, amelyek valós értékben és jutalmakban nyilvánulnak meg a valódi világban.

A speciális social-fi beállításnak köszönhetően a KANG tulajdonosok heti, havi és negyedéves kihívásokba merülhetnek el, ahol exkluzív ajándékokban részesülhetnek, ezzel extra tokeneket és jutalmakat szerezhetnek. Hasonlóképpen, a P2E funkciók lehetővé teszik a játékosoknak, hogy karaktereket hozzanak létre, küzdhessenek másokkal világszerte harcokban és versenyeken, és megmutassák képességeiket.

Közben a Kangamoon nemrégiben elindította token előértékesítési kampányát, és most továbblépett a második szakaszba, ahol a natív KANG token jelenleg 0,0075 dollárért kerül értékesítésre, ami 50%-os növekedést jelent az eredeti 0,005 dolláros kínálati árhoz képest.

Bár a jelenleg folyó előértékesítési szakasz már a végéhez közelít, a potenciális befektetők még most kihasználhatják a jelenlegi belépési pontot a következő szakaszban várható áremelkedés előtt. Ráadásul az elemzők azt jósolják, hogy az előértékesítés végére 220%-os növekedés várható, tovább erősítve a KANG tokent a legjobb meme coinok között, amelyeket most érdemes megvásárolni.

A The Sandbox (SAND) szintet lép felfelé és 0,58 dolláros heti csúcsot regisztrál

A The Sandbox (SAND) a decentralizált játékszektor iránti növekvő érdeklődés közepette kihasználja az uralkodó bikapiaci lendületet. Kiemelkedően teljesítve, a natív SAND token sikeresen átlépte heti ellenállási szintjét, amely 0,50 dollár volt, miután egy időszakon át ezen a küszöb alatt kereskedett.

Jelenleg a SAND token 0,55 és 0,57 dollár közötti heti ársávban kereskedik. Több mint 13%-os ugrást láthattunk, amikor elérte a heti szintű csúcspontját 0,58 dolláros szintet érintve. A csúcsról visszapattanva visszatért a 0,55-0,57 közötti range-be, ahol jelenleg konszolidálódni látszik az árfolyama.

Az Immutable X (IMX) a piaci nyomásnak engedve a heti 3,30 dolláros támasszintje környékén mozog

A The Sandbox árfolyam mozgásával ellentétben az Immutable X (IMX) token nagy nyomásnak van kitéve a piacon, ami heti szinten csak stagnálásra volt elegendő az IMX árfolyamának. Kiemelendő, hogy az Immutable tokennel most a 3,30 dolláros szint környékén kereskednek, míg a heti ársávja jóval szélesebb volt 2,97 és 3,55 dollár között mozgott, jelebtős volatilitás mellett.

Bár észrevehető csökkenést tapasztalhattunk a heti grafikonon, az IMX token havi árfolyamalakulását szemlélve még mindig komoly profitot láthatunk, hiszen egy hónap alatt 72%-os nyereséget ért el. Habár a heti teljesítményt ideiglenes visszaesésként lehet értékelni, a befektetők optimisták maradtak, és egy potenciális pozitív fordulatra számítanak a friss elemzéseikben.

A jövőre tekintve a játékszektor jelentős befektetési lehetőségeket kínál, ahol a KangaMoon feltűnő szereplőként emelkedik ki a 2024-es memecoinok között , így érdemes lehet rá figyelni. Egyedülálló Social-Fi és P2P kombinációjával, valamint ígéretes pályájával a KangaMoon képes lehet mind a The Sandboxot, mind az Immutable X-et túlszárnyalni, ami izgalmas lehetőséget jelent hosszú távú befektetőknek a játékpiaci kriptó-szektorban.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 07. 18. 10:00
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, aki azt sem tartja kizártnak, hogy újra csúcsot dönthet a magyar részvényindex.
2024. 07. 18. 09:00
Megosztás:

Alig mozdult a forint árfolyama reggelre

A szerda esti szint közelében jegyezték a forintot csütörtök reggel a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Bemutatták az új magyar elektromos midibuszt

Új magyar jármű született - cseh koprodukcióban. Budapesten a sajtó szélesebb nyilvánossága előtt is bemutatták a bajai gyárban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát. A jármű a „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című GINOP Plusz-2.1.1-21 pályázati felhívás támogatásával született meg. A 8 méter hosszú, alacsonypadlós jármű 45 utast tud kényelmesen szállítani, hatótávja pedig 300 kilométer. A busz „szívét”, a hajtást, valamint a szoftvert magyar szakemberek fejlesztették ki, a kocsiszekrény Csehországból érkezett. A midibuszból jelenleg egy darab létezik, azonban a típusengedély megszerzését követően évi 50 jármű készülhet a GANZ-SOR-ból.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a BÉT és az UniCredit Bank

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Nyrt. és az UniCredit Bank Hungary Zrt. a középvállalatok versenyképességének és növekedési lehetőségeinek javítása érdekében - olvasható a szervezetek közös közleményében, amelyet szerdán juttattak el az MTI-nek.
2024. 07. 18. 07:00
Megosztás:

Justin Sun 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt

Justin Sun állítólag 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt. A spot Ethereum ETF-ek iránti várakozás több kisebb és nagyobb kripto befektetőt is arra ösztönzött, hogy fogadjanak egy potenciális ETH emelkedésre, amikor a kripto ETF élőben elindul.
2024. 07. 18. 06:00
Megosztás:

A jegybank célszintjén maradt júniusban a brit infláció

Az előző hónaphoz hasonlóan a Bank of England célszintjével azonos ütemű volt júniusban az éves összevetésű brit infláció.
2024. 07. 18. 05:00
Megosztás:

Az áttörés rally akár 800%-kal is felhajthatja az új előértékesítési tokent indulás előtt, ami arra ösztönözheti az Ethereum és BNB tulajdonosokat, hogy átszálljanak!

Ethereum és Binance Coin a kriptovaluták két oszlopa, amelyek forradalmi hasznossággal és lenyűgöző piaci kapitalizációval büszkélkedhetnek, ami a világ második és negyedik legnagyobb kriptovalutájává tette őket.
2024. 07. 18. 04:00
Megosztás:

Ingyenestől a luxus árkategóriáig: ezt keresik 2024-ben a használtpiacon

Tízmilliós luxuskaróra, kilencmilliós juhnyáj, nyolcmilliós jakuzzi - többek között ezek a termékek cseréltek gazdát a Jófogás apróhirdetési platformon az év első felében. Emellett azonban a legnépszerűbbnek továbbra is az ingyenesen elvihető tárgyak bizonyultak. A statisztikák azt mutatják, hogy a felhasználók rendre visszatérnek, és egy-egy felhasználó több hirdetést is elhelyez a platformon.
2024. 07. 18. 03:00
Megosztás:

Donald Trump durván elhúzott, megvan az USA új elnöke

Június elejéig nagyjából fej-fej mellett haladt Donald Trump és Joe Biden a november 5-én esedékes elnökválasztás esélyeseként. Aztán valami történt. Talán megfordíthatatlanul.
2024. 07. 18. 02:00
Megosztás:

Áttörés az elhízás gyógyszeres kezelésében - hatásos fogyókúra gyógyszer kap Svájcban engedélyt

Versenytársat kapott az Eli Lilly és a Novo Nordisk, mert a svájci gyógyszeróriás, a Roche szájon át szedhető fogyókúrás tablettája átment a klinikai vizsgálatokon.
2024. 07. 18. 01:00
Megosztás:

Éledezik a kripto piac, mutatjuk a legjobb lehetőségeket

Biztatóan indult az év a kripto piac számára, elég csak a Bitcoin ETF-ek jóváhagyása utáni felhajtásra gondolnunk. A növekedés azonban alábbhagyott, sőt, az utóbbi hónapokban egyenesen csökkenésbe csapott át. Voltak érmék, különösen a mém szektorban, akik sokszorosan túlteljesítették a piacot, a többség azonban már huzamosabb ideje pirosban forog.
2024. 07. 18. 00:01
Megosztás:

Javuló környezet, romló kilátások Németországban

Az elmúlt egy évben először fordul elő, hogy csökkent a német gazdasági befektetői hangulat kilátásait mérő ZEW index.
2024. 07. 17. 23:00
Megosztás:

Magyar szakembert lett a Danone kelet- és közép-európai értékesítési vezetője

Bolyós Enikő idén júliustól budapesti székhellyel szervezi és irányítja a cég kereskedelemmel kapcsolatos feladatait a régióban (Magyarország, Románia, Bulgária, Szlovákia és Csehország), ezzel együtt pedig a kelet-közép-európai üzleti felső vezetés tagja is lett. A magyar szakember 13 évvel ezelőtt csatlakozott a Danone Magyarország csapatához, azóta számos pozícióban bizonyította szakértelmét és kiváló vezetői képességeit.
2024. 07. 17. 22:00
Megosztás:

Magyar szakembert lett a Danone kelet- és közép-európai értékesítési vezetője

Bolyós Enikő idén júliustól budapesti székhellyel szervezi és irányítja a cég kereskedelemmel kapcsolatos feladatait a régióban (Magyarország, Románia, Bulgária, Szlovákia és Csehország), ezzel együtt pedig a kelet-közép-európai üzleti felső vezetés tagja is lett. A magyar szakember 13 évvel ezelőtt csatlakozott a Danone Magyarország csapatához, azóta számos pozícióban bizonyította szakértelmét és kiváló vezetői képességeit.
2024. 07. 17. 22:00
Megosztás:

Játsszunk a Magyar Telekom tornyokkal, vagyis inkább a számokkal!

A Magyar Telekom a közelmúltban jelentette be, hogy vizsgálja a mobil infrastruktúrájának szétválasztását.
2024. 07. 17. 21:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.
2024. 07. 17. 20:00
Megosztás:

Olaszországban júniusban nőtt az infláció

Olaszországban az előzetes becsléssel összhangban 0,8 százalékkal nőttek a fogyasztói árak júniusban éves összevetésben, akárcsak májusban - közölte az olasz statisztikai hivatal, az Istat kedden végleges adatként.
2024. 07. 17. 19:00
Megosztás:

Újraválasztották Roberta Metsolát az Európai Parlament elnöki tisztségébe

Újra az Európai Parlament elnökévé választották Roberta Metsolát kedden Strasbourgban a testület nyitóülésén.
2024. 07. 17. 18:00
Megosztás:

Rekordmennyiségű gázt termelt ki az ukrán állami vállalat az elmúlt fél évben

Az első fél évben az Ukrhazvidobuvannya ukrán állami vállalat 8,8 százalékkal termelt ki több gázt, mint az előző év azonos időszakában, ami új rekordnak számít - közölte a cég kedden.
2024. 07. 17. 17:00
Megosztás: