A kriptoelemző, Michaël Van De Poppe optimista Ethereum (ETH) árjóslattal rukkolt elő, A Meme Moguls (MGLS) elindít egy 10 000 dolláros nyereményjátékot

Ahogy a kripto-elemző Michaël Van De Poppe előrukkol egy optimista előrejelzéssel az Ethereum (ETH) kapcsán a kriptovaluta piac máris izgalmaktól hangos lesz. Közben a Meme Moguls (MGLS) egy hatalmas, 10 000 dolláros nyereményjátékot indított. Ez az új ICO, jelenleg az elővásárlás harmadik szakaszában van, és szakértők előrejelzései szerint az következő 100x-es memecoinná válhat. Vizsgáljuk meg, hogy miért.

A kriptoelemző, Michaël Van De Poppe optimista Ethereum (ETH) árjóslattal rukkolt elő, A Meme Moguls (MGLS) elindít egy 10 000 dolláros nyereményjátékot

Ethereum Árfolyam előrejelzés

A mélyreható elemzéseiről híres Michaël Van De Poppe nemrégiben megosztott egy optimista előrejelzést az Ethereum (ETH) kapcsán. Szerinte az Ethereum kriptopénz a kitörés jeleit mutatja.

Az Ethereum árfolyama december 23-án 2298 dollárról december 30-án 2320 dollárra emelkedett. Az altcoinra vonatkozó technikai elemzés is bika képet fest, mivel 24 technikai mutató zöld jelzést mutat. Továbbá a Fear & Greed index értéke 68 (Greed) - biztató bikapiaci jelek.

A kriptószakemberek figyelembe vették mindezeket a tényezőket árjóslataik elkészítésekor. Ezért azt jósolják, hogy az Ethereum ára el fogja érni a 2437 dollárt 2024 január végéig - ezzel az egyik legjobb altcoin lehet a közeljövőben.

Meme Moguls (MGLS): A Legjobb Kriptovaluta Befektetés

A Meme Moguls (MGLS) jelentős hullámokat keltett a DeFi piacon egy hatalmas, 10 000 dolláros MGLS tokeneket kiosztó kezdeményezésével. Ennek az eseménynek a résztvevőinek MGLS tokenekkel kell rendelkezniük, aktívan részt kell venniük a Zealy nevű platformon, és növelniük kell részvételüket. A kulcs itt az, hogy minél több MGLS tokent tartsanak, hiszen mivel minél többet birtokolsz, annál nagyobb az esély a nagyobb jutalmak megszerzésére. Ez a kiosztás további érdeklődést generált ebben a DeFi projektben, amely a meme iparágban szeretne dominálni.

A Meme Moguls ezt egyedi Play-To-Earn (P2E - magyarul: Játsz és keress) létrehozásával fogja elérni, ahol mindent megtudhatsz a vagyonépítésről és befektetésekről. Akár még a "Bear the Market"-et is kipróbálhatod, és versenyezhetsz egy már meglévő index, például az S&P 500 ellen. Ahhoz, hogy megverd, az összes hozamodnak meg kell haladnia az S&P 500 index hozamát a játék időtartamának végére.

Ezeket az izgalmas funkciókat a MGLS saját tokenje hajtja, amely szolgál játékon belüli valutaként és kormányzati tokenként egyaránt. Annak birtoklása lehetővé teszi számodra, hogy szavazz a Meme Moguls jövőjéről, és kiváló staking jutalmakat szerezhetsz. Ezek az előnyök számos globális befektetőt vonzottak, segítve a Meme Mogulsnak, hogy 1,1 millió dollárt gyűjtsön a presale (előértéresítés) harmadik szakaszában.

Jelenleg egy MGLS token mindössze 0,0025 dollárba kerül, és azok, akik korán vásárolták meg, már 31%-os megtérülést tapasztalnak. Ez az arány tovább emelkedik, ahogy halad előre a presale. A szakértők 2024-ben azt jósolják, hogy az MGLS jelentős emelkedést mutat majd, és elérheti a 0,19 dollárt, amint egy nagy Tier-1 CEX (központi kriptovaluta tőzsde) bevezeti azt.

Ez az árjóslat lehetségesnek tűnik, különösen a Decrypt jelentése alapján, miszerint egy Pepe tulajdonos mindössze négy nap alatt 250 dollárból 1,02 millió dollárt kovácsolt össze. Míg a Pepe csak használható, az MGLS tényleges hasznossággal rendelkezik, és gyorsan elnyerheti a tömeges elfogadást, tehát ugyanazt a növekedési potenciált nyújthatja. Kövesd a lenti linkeket, és szerezd be ezt a játékot megváltoztató meme coint, miközben egy 15% -os befizetési bónuszt is kapsz.

Záró gondolatok

Bár Michaël Van De Poppe optimista Ethereum előrejelzése biztató, magas, 276 milliárd dolláros piaci kapitalizációja akadályozhatja növekedését. Más szóval az ETH-nek jelentős új forrásokra lenne szüksége ahhoz, hogy értéke komolyabb emelkedéseket tapasztaljon. Még a növekvő elfogadás ellenére is ez nehezen megvalósítható.

Mindeközben a Meme Mogulsnak nincs ilyen problémája, mivel piaci tőkéje 7,5 millió dolláron áll. Ez azt jelenti, hogy csak 7,5 millió dollárra van szükség a jelenlegi árához (és hozamaihoz), hogy megkétszereződjön. Ennek a versenyelőnynek köszönhetően az MGLS az egyik legjobb altcoin, amit érdemes figyelemmel kísérni.

Látogass el a Meme Moguls oldalára

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás:

Közel 1,5 éve nem lehet ilyen olcsón személyi hitelt igényelni

Mindenki a lakáshitelek kamatcsökkenéséről beszél, közben szépen lassan, de a személyi kölcsönök is egyre olcsóbbá váltak. Július 23-tól a legolcsóbb személyi hitel kamata újra 11% alá csökkent, közel 1,5 éve nem lehet ilyen kedvező kondíciók mellett fedezetlen hitelt felvenni.
2024. 07. 26. 06:00
Megosztás: