A kriptoelemző, Michaël Van De Poppe optimista Ethereum (ETH) árjóslattal rukkolt elő, A Meme Moguls (MGLS) elindít egy 10 000 dolláros nyereményjátékot

Ahogy a kripto-elemző Michaël Van De Poppe előrukkol egy optimista előrejelzéssel az Ethereum (ETH) kapcsán a kriptovaluta piac máris izgalmaktól hangos lesz. Közben a Meme Moguls (MGLS) egy hatalmas, 10 000 dolláros nyereményjátékot indított. Ez az új ICO, jelenleg az elővásárlás harmadik szakaszában van, és szakértők előrejelzései szerint az következő 100x-es memecoinná válhat. Vizsgáljuk meg, hogy miért.

A kriptoelemző, Michaël Van De Poppe optimista Ethereum (ETH) árjóslattal rukkolt elő, A Meme Moguls (MGLS) elindít egy 10 000 dolláros nyereményjátékot

Ethereum Árfolyam előrejelzés

A mélyreható elemzéseiről híres Michaël Van De Poppe nemrégiben megosztott egy optimista előrejelzést az Ethereum (ETH) kapcsán. Szerinte az Ethereum kriptopénz a kitörés jeleit mutatja.

Az Ethereum árfolyama december 23-án 2298 dollárról december 30-án 2320 dollárra emelkedett. Az altcoinra vonatkozó technikai elemzés is bika képet fest, mivel 24 technikai mutató zöld jelzést mutat. Továbbá a Fear & Greed index értéke 68 (Greed) - biztató bikapiaci jelek.

A kriptószakemberek figyelembe vették mindezeket a tényezőket árjóslataik elkészítésekor. Ezért azt jósolják, hogy az Ethereum ára el fogja érni a 2437 dollárt 2024 január végéig - ezzel az egyik legjobb altcoin lehet a közeljövőben.

Meme Moguls (MGLS): A Legjobb Kriptovaluta Befektetés

A Meme Moguls (MGLS) jelentős hullámokat keltett a DeFi piacon egy hatalmas, 10 000 dolláros MGLS tokeneket kiosztó kezdeményezésével. Ennek az eseménynek a résztvevőinek MGLS tokenekkel kell rendelkezniük, aktívan részt kell venniük a Zealy nevű platformon, és növelniük kell részvételüket. A kulcs itt az, hogy minél több MGLS tokent tartsanak, hiszen mivel minél többet birtokolsz, annál nagyobb az esély a nagyobb jutalmak megszerzésére. Ez a kiosztás további érdeklődést generált ebben a DeFi projektben, amely a meme iparágban szeretne dominálni.

A Meme Moguls ezt egyedi Play-To-Earn (P2E - magyarul: Játsz és keress) létrehozásával fogja elérni, ahol mindent megtudhatsz a vagyonépítésről és befektetésekről. Akár még a "Bear the Market"-et is kipróbálhatod, és versenyezhetsz egy már meglévő index, például az S&P 500 ellen. Ahhoz, hogy megverd, az összes hozamodnak meg kell haladnia az S&P 500 index hozamát a játék időtartamának végére.

Ezeket az izgalmas funkciókat a MGLS saját tokenje hajtja, amely szolgál játékon belüli valutaként és kormányzati tokenként egyaránt. Annak birtoklása lehetővé teszi számodra, hogy szavazz a Meme Moguls jövőjéről, és kiváló staking jutalmakat szerezhetsz. Ezek az előnyök számos globális befektetőt vonzottak, segítve a Meme Mogulsnak, hogy 1,1 millió dollárt gyűjtsön a presale (előértéresítés) harmadik szakaszában.

Jelenleg egy MGLS token mindössze 0,0025 dollárba kerül, és azok, akik korán vásárolták meg, már 31%-os megtérülést tapasztalnak. Ez az arány tovább emelkedik, ahogy halad előre a presale. A szakértők 2024-ben azt jósolják, hogy az MGLS jelentős emelkedést mutat majd, és elérheti a 0,19 dollárt, amint egy nagy Tier-1 CEX (központi kriptovaluta tőzsde) bevezeti azt.

Ez az árjóslat lehetségesnek tűnik, különösen a Decrypt jelentése alapján, miszerint egy Pepe tulajdonos mindössze négy nap alatt 250 dollárból 1,02 millió dollárt kovácsolt össze. Míg a Pepe csak használható, az MGLS tényleges hasznossággal rendelkezik, és gyorsan elnyerheti a tömeges elfogadást, tehát ugyanazt a növekedési potenciált nyújthatja. Kövesd a lenti linkeket, és szerezd be ezt a játékot megváltoztató meme coint, miközben egy 15% -os befizetési bónuszt is kapsz.

Záró gondolatok

Bár Michaël Van De Poppe optimista Ethereum előrejelzése biztató, magas, 276 milliárd dolláros piaci kapitalizációja akadályozhatja növekedését. Más szóval az ETH-nek jelentős új forrásokra lenne szüksége ahhoz, hogy értéke komolyabb emelkedéseket tapasztaljon. Még a növekvő elfogadás ellenére is ez nehezen megvalósítható.

Mindeközben a Meme Mogulsnak nincs ilyen problémája, mivel piaci tőkéje 7,5 millió dolláron áll. Ez azt jelenti, hogy csak 7,5 millió dollárra van szükség a jelenlegi árához (és hozamaihoz), hogy megkétszereződjön. Ennek a versenyelőnynek köszönhetően az MGLS az egyik legjobb altcoin, amit érdemes figyelemmel kísérni.

Látogass el a Meme Moguls oldalára

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A 5-ös lottót feladtad már a héten? Kár, kukába is dobhatod...

A lottózás izgalma és a nagy nyeremények áhított álma mindig is elbűvölte az embereket. Ki ne álmodozott volna már arról, hogy egyetlen szelvény húzásával hirtelen gazdaggá válik, és végleg búcsút inthet a pénzügyi gondoknak? Aztán persze jönnek a szép mesék arról, hogy valaki csak úgy, könnyedén, szinte véletlenül, húzott egy számot, és a nagy nyeremény az ölébe hullt. Nos, kedves olvasók, itt az ideje, hogy lehűtsük a kedélyeket és rávilágítsunk a valóságra.
2024. 02. 23. 02:00
Megosztás:

Bizonyítani kell, hogy életben van-e a nyugdíjas - ha nem bizonyítja, nem kap nyugdíjat!

Miért fizessen olyan ember után a nyugdíjfolyósító aki már nincs is az élők sorában? - teheti fel a jogos kérdést bármelyik ország intézménye. De kinek kell bizonyítania, hogy él a nyugdíjas? Neki magának vagy a nyugdíjfolyósítónak? Egy izgalmas kérdés után jártunk most.
2024. 02. 23. 01:00
Megosztás:

3 kriptó, ami milliomossá tehet

Mindenki tisztában van vele, hogy hamarosan nyakunkon a Bitcoin felezés időpontja, és ez bizony elindíthat bizonyos ciklusokat. Ahhoz, hogy erről megbizonyosodjunk, elég átnéznünk a történelmi kriptovaluta árfolyamokat, és ráébredünk, hogy itt az ideje megtennünk magunknak egy szívességet, azaz mielőbb diverzidikálnunk kell a portfóliónkat.
2024. 02. 23. 00:01
Megosztás:

Egyre több elektromos járművet vásárolnának támogatással a vállalatok

A vállalkozások február 5-e óta kérhetnek vissza nem térítendő állami hozzájárulást tisztán elektromos személygépkocsi, teherautó vagy kisbusz beszerzéséhez - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön.
2024. 02. 22. 23:30
Megosztás:

Újabb 5 évig az AutoWallis csoport lesz az Opel importőre

Újabb 5 évig, legalább 2028 végéig az AutoWallis csoport leányvállalata, az AutoWallis Distribution lesz az Opel márka nagykereskedelmi forgalmazója Magyarországon, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és Szlovéniában - közölte az AutoWallis csoport csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 22. 23:00
Megosztás:

Beadta első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary

Az elmúlt hónapok projektelőkészítési munkájának eredményeként benyújtotta nyíregyházi beruházásához kapcsolódó első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary. Pozitív elbírálás esetén az egyes ütem épületeire vonatkozó talajelőkészítő munkálatok, vagyis a cölöpözés és a mélyalapozás várhatóan tavasszal indulhatnak meg a területen. A kérelem kitér a gyár ivóvízfelhasználására is, amely maximális értéke a dokumentáció alapján nem fogja meghaladni a napi 630 köbmétert – ez egy nagyobb közintézmény átlagos napi felhasználásának felel meg. Továbbá a helyi szennyvíztisztító telep 2026 második negyedévre tervezett üzembe helyezésével az ivóvízfogyasztás mértéke nagymértékben csökkenni fog a tisztított szennyvíz használatának köszönhetően.
2024. 02. 22. 22:30
Megosztás:

Járvány van Belgrádban

Kanyarójárvány van Belgrádban - erősítette meg a szerb főváros közegészségügyi hivatala a szerbiai közszolgálati televíziónak (RTS) csütörtökön.
2024. 02. 22. 22:00
Megosztás:

ERP rendszerbe épített webáruház? Mi ez egyáltalán?

Számos webáruház tulajdonos jut el arra a pontra, hogy szükségessé válik számára egy ERP (vagyis vállalatirányítási) rendszer, ennek megfelelően pedig rengeteg fejlesztő kínál különböző webáruházhoz kapcsolható szoftvereket. Na de itt más a helyzet, a következőkben nem két különálló rendszer kapcsolatáról fogunk beszélni, hanem egy olyan megoldásról, ami ERP és WEBSHOP is egyben. Érdekes, igaz? Nézzük meg közelebbről!
2024. 02. 22. 21:30
Megosztás:

Csúcson a japán tőzsde

Új történelmi csúcsára futott a japán tőzsde, a befektetők bátrabban áramoltatnak pénzt a szigetország vállalatainak részvényeibe, miután egyre inkább úgy néz ki, hogy az ország gazdaságának sikerült megmenekülnie a deflációtól.
2024. 02. 22. 21:00
Megosztás:

Elfogadták a 13. szankciós csomagot Oroszországgal szemben

Az EU jóváhagyta az Oroszországgal szembeni 13. szankciós csomagot, ami meglehetősen enyhe és inkább csak szimbolikus lépés a háború második évfordulója előtt néhány nappal.
2024. 02. 22. 20:30
Megosztás:

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, erősödött kissé a svájci frank ellenében.
2024. 02. 22. 20:00
Megosztás:

Vakcinabankot nyitott a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Ceva-Phylaxia Zrt.-vel együttműködve vakcinabankot hozott létre a HPAI (highly pathogenic avian influenza) madárinfluenza vírus elleni védekezés érdekében - közölte a Nébih az MTI-vel szerdán.
2024. 02. 22. 19:30
Megosztás:

Gyengébben muzsikált a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 19:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel fejeződött be csütörtökön a kereskedés a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 02. 22. 18:30
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 18:00
Megosztás:

A spanyol gazdák is színre léptek

Traktorokkal vonult fel több ezer tiltakozó gazda a spanyol fővárosban szerdán, hogy megoldásokat követeljen az agrárágazat problémáira.
2024. 02. 22. 17:30
Megosztás:

Szorgoskodnak a munkások Gyökön

Csaknem 400 millió forintos beruházással korszerűsítik a csapadékvíz-elvezető rendszert a Tolna vármegyei Gyönkön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával.
2024. 02. 22. 17:00
Megosztás:

Finom változást hozott az euróövezetben a február

Az euróövezetben a vártnál kissé nagyobb mértékben javult februárban a fogyasztói hangulat az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóságának (DG ECFIN) előzetes adatokon alapuló szerdai jelentése szerint.
2024. 02. 22. 16:30
Megosztás:

Jelentés érkezett a belvízhelyzetről

Az országban 2024. elején számottevő, de nem kiemelkedően magas a belvízzel borított mezőgazdasági területek nagysága - közölte az MTI-vel kedden az Agrárminisztérium (AM).
2024. 02. 22. 16:00
Megosztás:

Összefogják az erdélyi hegyi falvakat

Romániában úttörő kezdeményezésként ökomúzeumba szervezik az Erdélyi-szigethegység hagyományos hegyvidéki településeit, több község márciusban dönt a csatlakozásról - jelentette be szerdán Alin Mos, az Erdélyi-szigethegység Nemzeti Park igazgatója.
2024. 02. 22. 15:30
Megosztás: