A MicroStrategy részvényei 10%-kal emelkedtek, miközben a befektetők a vezető TradFi előértékesítésre összpontosítanak

A MicroStrategy (MSTR) részvény 10%-os emelkedést mutatott az elmúlt 24 órában, elérve a 205 dolláros csúcsot, mivel a befektetők pozitívan reagáltak a cég merész stratégiájára, hogy vezető Bitcoin-központú pénzintézetté váljon.

A MicroStrategy részvényei 10%-kal emelkedtek, miközben a befektetők a vezető TradFi előértékesítésre összpontosítanak

A részvény teljesítménye tükrözi a bizalmat a MicroStrategy hosszú távú víziójában, valamint az új pénzügyi termékek iránti növekvő izgalmat, amelyek a decentralizált pénzügyek (DeFi) és a hagyományos pénzügyek (TradFi) területén jelennek meg.

Ezzel a bikapiaci lendülettel párhuzamosan egy új altcoin előértékesítés vonzza a figyelmet: az FXGuys, a legújabb kriptovaluta projekt, amely forradalmasítja a PropFi-t (proprietary trading finance, azaz saját számlás kereskedés).

A MicroStrategy ambiciózus stratégiája hajtja a részvényárfolyam növekedését

A MicroStrategy, amelyet Michael Saylor ügyvezető elnök vezet, továbbra is hullámokat kelt a pénzügyi világban a Bitcoin felhalmozására irányuló előremutató stratégiájával. A cég több mint 252 000 BTC-vel rendelkezik, amelynek értéke meghaladja a 15 milliárd dollárt. Az adósságfelvétel és a tőkebevonás révén több Bitcoin vásárlása alapvető változást hozott mind a technológiai, mind a pénzügyi szektorban.

Saylor azon víziója, hogy a MicroStrategy-t „Bitcoin-bankká” alakítsa, egyre nagyobb figyelmet kap. A cég célja, hogy különböző tőkepiaci eszközöket kínáljon, mint például átváltható kötvények és elsőbbségi részvények, miközben hosszú távon a Bitcoinra épít. A legutóbbi részvényárfolyam-emelkedés tükrözi a befektetők bizalmát ebben a vízióban.

Miközben a MicroStrategy részvényei továbbra is felülteljesítenek, a kriptovilágban egy másik szereplő csendben készül egy hatalmas áttörésre: az FXGuys.

FXGuys: Az altcoin előértékesítési piac vezető szereplője

Miközben a MicroStrategy a Bitcoinra összpontosít, a befektetők figyelme az altcoinok gyorsan változó világára terelődik. Az egyik kiemelkedő projekt, amely lendületet nyer, az FXGuys, amely jelenleg az előértékesítés 1. szakaszában van, és a $FXG tokenek mindössze 0,03 dolláron kaphatók. Ez a projekt több mint 1 millió dollárt gyűjtött a privát előértékesítés során, amelyben 68 000 000 $FXG tokent értékesítettek.

Az FXGuys nagy visszhangot keltett a PropFi szférában innovatív megközelítései révén, mint például a Trade2Earn, staking és a Trader Funding Program, amelyek mind arra irányulnak, hogy a kereskedők és befektetők új módon profitálhassanak tevékenységeikből.

Miért kiemelkedő az FXGuys?

- Trade2Earn: Az FXGuys egyik kulcsfontosságú funkciója a Trade2Earn mechanizmus, amelyben a felhasználókat $FXG tokenekkel jutalmazzák a kereskedési tevékenységekért. Ez egy vonzó ökoszisztémát teremt, ahol a kereskedőket közvetlenül ösztönzik hozzájárulásaikért, ami vonzó lehetőséget kínál mind kezdő, mind tapasztalt kereskedők számára.

- Staking: Az FXGuys vonzó staking mechanizmust is kínál. A felhasználók zárolhatják $FXG tokenjeiket, és akár 20%-os éves profitot is kereshetnek, amelyet a kereskedési tevékenységek által generált forgalom alapján osztanak el. Ez a rendszer ösztönzi a hosszú távú tartást, és összhangban van az FXGuys azon céljával, hogy önfenntartó ökoszisztémát hozzon létre.

- Trader Funding Program: Az FXGuys Trader Funding Programja lehetőséget biztosít a kereskedőknek, hogy tőkéhez jussanak, amelyet a kereskedéshez használhatnak, így profitot érhetnek el anélkül, hogy saját tőkéjüket kockáztatnák. Ez a funkció különösen vonzó a feltörekvő kereskedők számára, akik kockázatminimalizált belépést keresnek a piacra.

PropFi és azon túl

Az FXGuys a PropFi mozgalom részeként hozzáférést biztosít a kereskedőknek intézményi szintű eszközökhöz, amelyekkel maximalizálhatják bevételeiket. Ez a megközelítés jól illeszkedik a decentralizált pénzügyek (DeFi) iránti növekvő érdeklődéshez a hagyományos pénzügyi struktúrákban (TradFi).

Ne maradj le az FXGuys előértékesítésről

Az FXGuys előértékesítési szakaszában egyre nagyobb az izgalom, ahogy a befektetők sietnek biztosítani $FXG tokenjeiket, mielőtt az árak emelkednének. A jelenlegi 0,03 dolláros tokenár mellett az FXGuys kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik magas hozamot keresnek a zsúfolt altcoin piacon. A projekt, amely több mint 1 millió dollárt gyűjtött privát előértékesítés során, erős hitét tükrözi a jövőbeni növekedésben.

Ahogy a projekt egyre nagyobb figyelmet kap, sok elemző úgy véli, hogy az FXGuys az altcoin és PropFi tér egyik legjelentősebb szereplőjévé válhat, és go-to platformként pozicionálhatja magát azok számára, akik innovatív profitmegosztási modelleket keresnek.

A hagyományos és a decentralizált pénzügyek iránt érdeklődő befektetők számára izgalmas lehetőségek állnak rendelkezésre, és az FXGuys előértékesítése kitörési pontot jelenthet azok számára, akik friss altcoin befektetést keresnek a korai szakaszban.

További információ az FXGuys-ról az alábbi linkeken:

Weboldal | Whitepaper | Közösségi oldal | Audit

Exkluzív FXGuys promóciós kód:

Használd a PROP10 kódot 10% BÓNUSZÉRT

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az ALTEO megkezdte az energiatároló beruházásokat

Az ALTEO a mai napon bejelentette, hogy leányvállalatai, az ALTEO-Depónia (Győr), az ALTEO-Therm (Győr) és a Pannon Szélerőmű (Bana) megkezdték a 49,9MW/99,8MWh, a 10MW/20MWh és a 10MW/20MWh elektromos tároló beruházást, amelyek az RRF támogatás keretein belül valósulnak meg.
2024. 10. 17. 14:30
Megosztás:

Vakcinák - a neten terjedő téves információk komoly kárt okoznak

Még a koronavírus-járvány fényében sem teljesen egyértelmű Magyarországon a betegségek megelőzését biztosító vakcinák megítélése. Miközben az idősebbek nyitottabbak, a fiatalokra ez kevésbé igaz. Sokan hezitálnak, főként azért, mert az interneten rengeteg káros, téves hír juthat el hozzájuk. Összességében azért kedvező, hogy csak kevesen utasítják el teljesen az oltásokat – derült ki az AIPM és a Vaccines Europe közös konferenciáján. A szakemberek kiemelték, hogy a meggyőzésre és a megelőzésre nagyobb erőforrásokat kellene fordítani, ebben pedig az háziorvosok, szakorvosok mellett az államnak is fontos szerepe lehet.
2024. 10. 17. 14:00
Megosztás:

Az olasz parlament bűncselekménynek minősítette a külföldi béranyaságot

Nyolcvannégy igen és 58 nem szavazattal a római parlament felsőháza bűncselekménnyé nyilvánította a külföldi béranyaságot szerdán.
2024. 10. 17. 13:30
Megosztás:

Kamala Harris a republikánus szavazók támogatását kérte

Kamala Harris alelnök, demokrata elnökjelölt a republikánus szavazók támogatását kérte szerdai kampányeseményein, arra figyelmeztetve őket, hogy szerinte Donald Trump egyre instabilabb és zavartabb.
2024. 10. 17. 13:00
Megosztás:

Több mint tízezer hamis ruhát találtak egy kamionban

Több mint tízezer hamis ruhát találtak a pénzügyőrök egy bolgár kamionban az M5-ös autópálya lajosmizsei pihenőhelyén - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 10. 17. 12:30
Megosztás:

Tavalyhoz képest negyedével esett vissza a kukorica terméshozama

Az egy évvel korábbinál 15-20 százalékkal kevesebb, várhatóan mintegy 5 millió tonna lesz a hazai kukoricatermés idén. A visszaeső termésátlag mellett idén a gombafertőzés is nagyobb arányú, a termés mintegy harmadát érinti – hangzott el szerdán az Agroinform.hu közel 150 résztvevővel lezajlott online konferenciáján.
2024. 10. 17. 11:00
Megosztás:

Mire lesz érdemes figyelni a befektetőknek csütörtökön?

Vegyes volt a hangulat az ázsiai-csendes-óceáni térségben, a japán befektetők nagymértékben adták el chiprészvényeiket a TSMC piacmozgató harmadik negyedéves jelentésére készülve.
2024. 10. 17. 10:30
Megosztás:

A Dow Jones vezetésével emelkedtek az amerikai részvények

Zöldben zártak a tengerentúli indexek szerdán: az S&P 500 0,5%-kal, a Nasdaq 0,2%-kal növekedett, a legjobb teljesítményt pedig a Dow érte el 0,8%-os emelkedéssel. Az emelkedés leginkább a közművekhez (+2,0%) és a pénzügyi szektorhoz (+1,2%) volt köthető.
2024. 10. 17. 10:00
Megosztás:

Pirosban zártak a vezető nyugat-európai indexek, tovább esett az ASML, növekedett a BUX

Kismértékben estek a főbb európai indexek, a DAX 0,3%-kal, a CAC 40 0,4%-kal csökkent, így a Stoxx 600 0,2%-os mínuszban zárt szerdán.
2024. 10. 17. 09:30
Megosztás:

Megzúzta a piacokat az ASML

Egy hiba következtében idő előtt (egy nappal korábban) napvilágot látott az ASML holland félvezetőgépgyártó harmadik negyedéves eredménye.
2024. 10. 17. 09:00
Megosztás:

Az EKB kamatdöntését megelőzően estek a hozamok, továbbra is stabilan 400 felett a forint az euróhoz képest

Az EKB mai kamatdöntését megelőzően szerdán ismét estek a hozamok a múlt hét végén elért, közel háromhavi csúcsokról. Két bázisponttal csökkent az amerikai és 4-gyel a német tízéves hozam, az előbbi 4%-ig, az utóbbi 2,2% alá. A dollár tovább erősödött, az EUR/USD 1,085-ig esett.
2024. 10. 17. 08:30
Megosztás:

Visszaesett az építőipari termelés volumene 2024 augusztusában

Az előző hónaphoz képest 2,1%-os csökkenés következett be az ágazat a teljesítményében, és ez előrevetítheti azt is, hogy az ipar mellett az építőipar ágazat is lefelé fogja húzni az október végén megjelenő Q3-as GDP adatokat. A nemzetgazdasági beruházások jelentős csökkenése fényében nem meglepő az ágazat teljesítménye. A hitelkamatok a korábbi magas szintekről mérséklődtek, az új otthonfelújítási program és lakáspiaci élénkülés nyomán a belső kereslet is élénkül, azonban az uniós források hiánya és az áprilisban bejelentett beruházás-elhalasztás és az ágazat szereplők borús jövőképe mind negatív tényező az ágazat kilátásai szempontjából.
2024. 10. 17. 08:00
Megosztás:

Közzétették a családi adókedvezmény emelésének összegeit

Közzétette a kormány a családi adókedvezmény módosításáról szóló jogszabálytervezetet, amelyről Gulyás Gergely beszélt a szerda délelőtti kormányinfón. Ez alapján két lépcsőben, 2025. július 1-jei és 2026. január 1-jei emeléssel kétszeresére növelik a gyermekek után járó adókedvezményt.
2024. 10. 17. 07:30
Megosztás:

Dogecoin árfolyam előrejelzés: 3 ok, amiért az ETFSwap (ETFS) altcoin hatalmas figyelmet kapott a DOGE és Solana bálnáktól

A DOGE bálnák állnak a közelmúltbeli emelkedés mögött, miután növelték befektetéseiket a mémérmében. Miközben arra várnak, hogy a szélesebb piac hatása tovább növelje a Dogecoin árát, az ETFSwap (ETFS) tokenre is figyelnek a Solana bálnákkal együtt. Három fő ok van, amelyek miatt azt várják, hogy ez az altcoin akár 500-szorosára növekedhet a következő kriptopiaci bikafutásban.
2024. 10. 17. 07:00
Megosztás:

Jelentős változásokat hozott az új K+F adókedvezmény – már most érdemes felkészülni

A jövőre érvényesíthető adókedvezmény kapcsán a vállalatoknak már most érdemes elkezdeni a felkészülést. Ugyanis fontos, évekre szóló döntéseket kell meghozni, ha élni szeretnének az új adókedvezmény adta lehetőségekkel – hívja fel a figyelmet a Deloitte Magyarország.
2024. 10. 17. 06:30
Megosztás:

A valóságshow-gyártás kulisszatitkai: így készül a Való Világ, és így lett az USA elnöke Trump

Már elnököt is adhatott Amerikának napjaink egyik legvitatottabb műsorformátuma, a második aranykorát élő valóságshow. A műfaj már megnevezésében a leplezetlen valóságot ígéri a közönségnek, de valójában erősen szerkesztett műsorszámot kínál, amelynek alapvető céljai is homályosak. Friss kiadványában a ValóVilág 11 tudományos igényű elemzésével mutatja be a reality-gyártás világát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatudományi Intézete.
2024. 10. 17. 06:00
Megosztás:

Éppen felível és jövőre még tovább erősödhet a lakáspiac

A tavalyi év lassulása után 2024-ben fellendült a lakáspiac, mondta el az OTP Csoport ingatlanpiaci sajtóeseményén Valkó Dávid, az OTP Ingatlanpont vezető elemzője és hozzátette, hogy várakozásuk szerint az év egészére mintegy 25-30 százalékkal magasabb lesz a forgalom, amivel az idei tranzakciószám akár 130 ezer fölé emelkedhet. Év végéig 5-10 százalék közötti nominális drágulás várható.
2024. 10. 17. 05:30
Megosztás:

A GDPR semmi volt ehhez képest: közeleg a NIS2 keretrendszer kialakításának határideje

Az Európai Unió az egyre gyakoribbá váló kiberfenyegetések miatt még 2023 januárjában fogalmazta meg a NIS2 kibervédelmi irányelvet, amely csak hazánkban több ezer céget érint. Magyarország az első uniós tagállamok között adta ki a vonatkozó törvényt, amelynek értelmében a vállalatoknak idén év végéig, december 31-ig kell megfelelniük a szabályzás követelményeinek. A TOPdesk üzletágvezetője, Berki Gergő szerint a folyamathoz kapcsolódó új adminisztrációs feladatok jelentős költséget és terhet rónak a vállalkozásokra – főleg azokra, amelyek még nem rendelkeznek a szükséges alapokkal.
2024. 10. 17. 05:00
Megosztás:

Ha ezt a kölesgolyót vetted, ne edd meg!

Szalmonella lehetséges jelenléte miatt extrudált bio kölesgolyót hívott vissza a forgalomból a Kifli.hu Shop Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-vel.
2024. 10. 17. 04:30
Megosztás:

Ezért kellenek nők a vállalatok vezetői székébe!

Egy szervezetben a női vezetők arányának 10%-os növekedése akár 7%-os innovációs teljesítménynövekedést eredményezhet – derül ki a WILL Foundation által készített kutatásból. A legfelsőbb vezetői szinteken lévő nők pedig akár 27%-kal javíthatják a vállalatok pénzügyi teljesítményét, hozzájárulva ezzel a vállalatok sikeréhez. A női vezetők és nők munkahelyi arányos képviseletét vizsgálták a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara által támogatott kutatásban.
2024. 10. 17. 04:00
Megosztás: