A Pepe (PEPE) árfolyama zuhan, átveszi a helyét a forró új meme coin, a KangaMoon (KANG)?

A Pepe árfolyama most zuhan azután, hogy az ára nemrégiben megtízszereződött. Ideje megvenni a mélypontot vagy érdemesebb lehet átváltani az új, forró mémcoinra, a KangaMoon-ra? Érdemes megjegyezni, hogy a KangaMoon éppen a előértékesítési eseményének negyedik szakaszában van, tehát van egy időkorlát az alacsonyabb árakon történő befektetésre. Nézzük meg részletesen ezt a két mémcoin versenyzőt.

A Pepe (PEPE) árfolyama zuhan, átveszi a helyét a forró új meme coin, a KangaMoon (KANG)?

Pepe (PEPE) 2024 Második Negyedévi Árprognózisa

Nem kell kriptovaluta-szakértőnek lenned ahhoz, hogy tudj Pepe, a Béka létezéséről. Ezt a pimasz kétéltűt bárhol megtalálhatod a Twitter komment szekcióiban, hiszen az internet sztárjává vált. Így amikor valaki úgy döntött, hogy létrehoz egy memecoint Pepével, nem volt meglepő, hogy heteken belül 100x-os növekedést ért el, milliárd dolláros digitális eszközzé válva.

Kezdetben néhányan elutasították, a Pepe azonban olyan stabil erőt mutatott, ami hasonló a Dogecoinhoz. A Pepe nemrégiben tört ki egy konszolidációs mintából a napi idősíkon, és több mint 10x-es növekedéssel érte el a legutóbbi csúcsot, 0,000010852 dollárt.

Ez a hirtelen ugrás megmutatja a megfelelő mémcoinok megfelelő időben való tartásának erejét, és Pepe bebizonyította, hogy méltó versenyző a memecoin térben. Azonban a nemrégiben történt árcsökkenéssel, vissza 0,000006400 dollárra, a befektetők azt kérdezik, hogy ideje-e realizálni a nyereséget vagy hosszú távon tartani (HODL).

Egyrészt a korrekciók gyakoriak ilyen gyors áremelkedés után. Másrészt a Pepe-nek nincs egyértelmű használata, ami hosszú távon fenntarthatná az értékét. Ennek eredményeként a Pepe továbbra is volatilitást mutathat, és csak extrém hype időszakokban pumpálódik fel.

Az optimista Pepe tartók arra mutatnak, hogy bikapiacban vagyunk, és a magas piaci tőkeértékek nem tűnnek olyan fontosnak, mint a múltban. Például a Shiba Inu első bikapiacán 40 milliárd dolláros értékelést ért el. Nincs okunk feltételezni, hogy Pepe nem érhet el hasonló piaci tőkeértéket ezen a bikapiacon a csúcspontján.

A technikai elemzés 0,000006000 dolláros támasz-szintet mutat, de ha ezen letörik, akkor a legerősebb támasz szint 0,000004000 dollárnál van. Ezeket a szinteket érdemes figyelemmel kísérni, mivel jó vásárlási lehetőséget kínálhatnak azok számára, akik Pepe-be szeretnének fektetni.

De van-e jobb opció, mint megpróbálni elkapni ezt a Pepe mélypontot? A KanagMoon éppen egy új token előértékesítése során szárnyal, ami jobb kockázat-nyereség lehetőséget mutat, mint a Pepe.

pepe coin és kangamoon mémkriptók

KangaMoon (KANG): Új Kihívó Jelenik Meg a Mémcoin Dominanciáért

A KangaMoon (KANG) egy blokklánc-alapú játék, amely a legjobbakat ötvözi: a mémkultúrát és a játékot. Ez a különleges kombináció izgalmas játékélményt teremt, végtelen lehetőségekkel a kriptovaluták keresésére, miközben szórakozik.

A KangaMoon játékosai egymás ellen versenyeznek 1v1 csatákban és globális tornákon. A győzteseket KANG tokenekkel jutalmazzák, a játék saját kriptovalutájával. A KangaMoon játékosok még fogadhatnak is más játékosok mérkőzéseinek kimenetelére a saját KANG tokenjeik felhasználásával.

Ezeket a KANG tokeneket aztán fel lehet használni a játékon belüli tárgyak piactéren való megvásárlására vagy kriptovaluta tőzsdéken való kereskedésre. Ritka NFT-ket lehet vásárolni, hogy javítsák a játékosok játékélményét és karakterüket fejlesszék.

A KangaMoon az első naptól kezdve erős közösséget épített előértékesítési esemény lebonyolításával, amely lehetővé teszi a korai adoptálók számára, hogy KANG tokeneket vásároljanak kedvezményes áron. Ez nemcsak a játék körüli felhajtást teremti meg, hanem ösztönzi a játékosokat is, hogy részesei legyenek a közösségnek.

A tokenek a negyedik előértékesítési szakaszban darabonként 0,014 dollárért kaphatók, előrejelzések szerint az előértékesítési szakaszok során az ár 320%-kal nő. A korai résztvevők a legtöbb tokent szerezhetik meg és a legnagyobb profitpotenciállal rendelkezhetnek.

A Business Research Insights szerint a globális NFT játékpiac várhatóan évente 21,30%-kal fog nőni 2028-ig. Ez azt jelenti, hogy a KangaMoon számára nagyon fényes a jövő. Az elemzők azt jósolják, hogy a KangaMoon értéke 35-szörösére nő, miután teljes mértékben elindult és bemutatkozott a tier-1-es szintű kriptotőzsdéken.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás:

Új jelölési rendszert vezetne be a GVH

Megkönnyítené a tudatos fogyasztói döntést, ha környezetterhelést mutató jelölési rendszert kapnának az élelmiszerek - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) pénteken közzétett podcastjében a GVH vezető közgazdásza.
2024. 04. 14. 05:00
Megosztás:

Segély helyett lehetőséget kell nyújtani a vállalkozásoknak

Az ország első, kifejezetten hátrányos helyzetű emberek támogatására, mentorálására létrehozott vállalkozásfejlesztési központja segély helyett lehetőséget nyújt - jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter az intézmény pénteki átadásán, Kiskunhalason.
2024. 04. 14. 04:00
Megosztás:

A fehér kenyér maga a méreg?! A kenyérevés egészségügyi kockázatai, amelyekről tudnia kell

A fehér kenyér, az asztalok állandó kedvence, első pillantásra ártalmatlan alapélelmiszernek tűnhet, ám a finomított búzalisztből készült pékáru fogyasztásának számos, kevésbé ismert egészségügyi kockázata van. Az egészséges táplálkozás iránt érdeklődők és a tudatos fogyasztók számára fontos, hogy tisztában legyenek ezekkel a potenciális veszélyekkel.
2024. 04. 14. 03:00
Megosztás:

Mennyi a tökéletes vérnyomás érték 30, 40, 50, 60, 70 és 80 éves korban?

A vérnyomás az életkor előrehaladtával változó élettani paraméter, amely fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri egészség fenntartásában. E tanulmány célja, hogy bemutassa az ideális vérnyomásértékek életkori trendjeit, különös tekintettel a nemek közötti különbségekre.
2024. 04. 14. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjprémiumot sajnos el lehet felejteni, nem lesz!

A kormány és a Kopint-Tárki egyformán csak 2,5 %-os gazdasági növekedést jósolnak idén Magyarországon. Emiatt nyugdíjprémiumra nincs lehetőség, és - ahogy a Pénzügyminisztérium külön kiemelte - már az is jelentős eredmény, hogy az állam biztosítja a nyugdíjak fenntartásához szükséges pénzügyi alapot. Lássuk a részleteket, hogy van-e bármilyen remény...
2024. 04. 14. 01:01
Megosztás:

A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

A SMOG, a Solana blokkláncon futó, rendkívül népszerű mém érme jelentős mérföldkőhöz érkezett. Az 1 millió dolláros airdrop program első fázisát éppen most zárta le. A Smog gyors felfutása egészen a 110 000 felhasználóig azt bizonyította, hogy képes megnyerni a közösséget a zsúfolt mém érme térben.
2024. 04. 14. 00:01
Megosztás:

A Wizz Air zöld üzemanyagra szeretne váltani

A Wizz Air az évtized végére járatainak 10 százalékát tervezi üzemeltetni fenntartható repülőgép-üzemanyaggal (SAF) - közölte a légitársaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 13. 23:00
Megosztás:

Már nyártól kétszázmilliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a hazai élelmiszeripari vállalkozók

Mintegy 480 milliárd forint értékű forrást szán az élelmiszeripari fejlesztésekre a gazdasági kormányzat a Közös Agrárpolitika (KAP) Stratégiai Terv keretében. Az ehhez kapcsolódó, a napokban közzétett pályázatok számos tekintetben a korábbiaknál is kedvezőbb feltételekkel nyújtanak támogatást az érintett piaci szereplőknek – mondta dr. Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára csütörtökön az Agroinform.hu közel 400 résztvevővel lezajlott online konferenciáján.
2024. 04. 13. 22:00
Megosztás:

Már öt banknál lehet akár 10% önerővel lakáshitelt felvenni

Már öt banknál tudnak akár 10% önerővel lakáshitelt igényelni azok a fiatalok, akik első saját otthonukat vásárolnák meg banki finanszírozással. A Bankmonitor szakértői szerint ennek azért van jelentősége, mert az egyes pénzintézetek hitelbírálati gyakorlata nagyon különböző, emiatt előfordulhat, hogy míg az egyik bank meghitelez valakit, egy másik elutasítja őt, vagy a szükségesnél kisebb hitelösszeget ad a számára.
2024. 04. 13. 21:00
Megosztás:

Rekordév után emelt osztalékfizetésről és új igazgatósági tagokról döntött a Waberer’s közgyűlése

Budapest, 2024. április 12. – Rekordévet zárt a Waberer’s International 2023-ban is, így az előző évit meghaladó mértékű, részvényenként 120 forintos osztalék fizetéséről döntött a társaság éves rendes közgyűlése. A részvényesek emellett elfogadták a vállalat beszámolóját, valamint két új Igazgatósági és egy új Felügyelőbizottsági tagot is választottak. A Waberer’s a közgyűléssel egyidőben publikálta első Fenntarthatósági jelentését is.
2024. 04. 13. 20:00
Megosztás:

Magyar tudósok, akik nélkül ma teljesen más lenne az űrkutatás

1961. április 12-én indult útjára a Jurij Gagarin repülő őrnagyot szállító űrhajó, aki így első emberként jutott el a világűrbe. Habár ez már önmagában is óriási evolúciós ugrás volt a történelemben, az azóta eltelt 60 évben is rengeteg jelentős előrelépés történt az űrkutatás területén, melyben a magyaroknak is nagy szerepük volt. Nélkülük ma teljesen máshogy nézne ki a Holdjáró, kevesebbet tudnánk a napszél jelenségről vagy a vízről a Marson, többük munkásságára pedig a NASA is felfigyelt. Az április 12-i Űrhajózás Világnapja alkalmából a National Geographic – a teljesség igénye nélkül – összegyűjtött 5+1 olyan kiváló magyar tudóst és felfedezést, amik előremozdították az űrkutatást.
2024. 04. 13. 19:00
Megosztás:

Egy megdöbbentő kétharmad - ezúttal a lakáshitel piacon

Egy év alatt kétharmadával ugrott meg, és történelmi csúcsra, 15,5 millió forint fölé emelkedett a felvett lakáshitelek átlagos összege. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a növekedésnek egyértelműen az év elején jól debütáló CSOK Plusz az oka. A magasabb kölcsönök nagyobb arányban fedezik a lakás vételárát, ráadásul a fiatal igénylők esetében egyre több banknál elég 10 százalékos önerő felmutatása a hiteligényléskor.
2024. 04. 13. 18:00
Megosztás: