A Pepe Unchained ICO-ja elérte a 12 millió dollárt, most a legjobb beszállni?

A kriptovaluta árak nemrégi zuhanásának dacára a nagybefektetők, azaz más néven a kriptobálnak igen nagy előszeretettel vásárolnak érméket kedvezményes áron.

A Pepe Unchained ICO-ja elérte a 12 millió dollárt, most a legjobb beszállni?

Tény, hogy a Bitcoint továbbra is sokan keresik, azonban a bálnak nagy érdeklődést tanúsítanak egy friss mém érme, a PEPU iránt is. Ennek a legfőbb oka az, hogy a projekt most tartja az ICO-ját, és 100-szoros hozamlehetőség rejlik benne. 

Mivel a Layer blokklánca gyorsabb és kedvezőbb tranzakciókat garantál, versenybe indulhat az ősi Pepe (PEPE) ellen, a legjobb béka témájú mém érme címért. 

Nézd meg a Pepe Unchained előértékesítését

A Pepe Unchained ICO-ját boldog bálnák aktivitása eteti, a gyűjtési összeg 12 millió dollár felett jár

A Pepe Unchained ($PEPU) máris a piac jelentős szereplőjének számít, hiszen jelenleg is folyó előértékesítése szépen kiemelkedik a most zajló ICO-k közül. 

A fejlesztői csapat csütörtökön arról számolt be, hogy az elmúlt 48 órában a Pepe Unchained előértékesítésén több mint 400 000 dollár értékben vettek a befektetők $PEPU érméket. Ebből a hatalmas összegből 85 000 dollár két kriptotárcából származik.

Az egyik tárca 23,4 ETH-ból vásárolt $PEPU tokeneket nagyjából 56 000 dollár értékben, míg egy másik 10,8 ETH útján vett $PEPU érméket körülbelül 25 000 dollárért.

Tény, hogy már máskor, például júliusban is történt nagyobb mértékű befektetés a Pepe Unchainedbe, akkor egyetlen pénztárca 200 000 dollárt fektetett be. Ám újabban  - medvés piaci körülmények ide vagy oda - nagyon aktívan legyeskednek a bálnák a $PEPU körül.

PEPU kriptovaluta előértékesítés

Forrás: X

A $PEPU előértékesítése péntek kora délutánra 12,17 millió dollárt tett ki, és ezzel az eredménnyel a 2024-es év egyik legkiemelkedőbb teljesítményű új mém érméje lett. 

A mém érmekereskedők már tűkön ülve várják azt, hogy a $PEPU-t bevezessék a tőzsdére, és abban reménykednek, hogy ekkor meredeken megugrik majd az ára. Amint az előértékesítés egyre jobban elkezd dübörögni, várhatóan még több bálna tapad majd a tokenre azért, hogy befektethessen. 

Per pillanat a $PEPU ICO-ja kedvezményesen kínálja a natív érméket, melyek darabonként 0,009362 dolláros áron vehetők meg. 

Ám ez a szuper lehetőség egy bizonyos időintervallumhoz van kötve, ugyanis az előértékesítés szakaszos jellegű, és az árak minden egyes újabb szakaszban tovább emelkednek.

Fontold meg te is azt, hogy kiaknázod ezt a lehetőséget, és kövesd a bálnákat azzal, hogy veszel a PEPU-ból, majd profitálj az érme küszöbön álló indulásából. 

Nézd meg a Pepe Unchained előértékesítését

Pepe Unchained: Új layer-2 blokklánc és megduplázott lekötési funkciók

Amint azzal már valószínűleg te is tisztában vagy, az Ethereum, a DeFi egyik főszereplője bizony skálázhatósági problémákkal küzd, és ezek nagymértékben befolyással vannak az elfogadottságára. 

A hálózat forgalmasabbá válásával a felhasználók megismerkednek a lassú tranzakciós sebességével és a magas hálózati díjakkal is. Gyakorlatilag az alapvető feladatok is megdrágulnak.

Az adatok szerint az Ethereum csúcsidőben maximum 15-20 tranzakciót tud másodpercenként feldolgozni, emiatt viszont gyakoribbá válnak a kínos kiesések. A $PEPU azáltal szeretne kitűnni és felhívni magára a kriptabálnak figyelmét, hogy a fent felvázolt problémát egy különleges megoldással kezeli.

A projekt elkészítette az Ethereum Layer 2 blokkláncot, amely feladata nem más, mint a mém érmék kereskedelme. 

Ethereum Layer 2 blokkláncon PEPU token

Forrás: X

Nem titok, hogy a $PEPU vadonatúj hálózata a trendi PEPE mém érme köré épült fel.

Tulajdonképpen az eredeti Pepe érme a harmadik legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező token, emiatt pedig kiváló példakép.

A friss blokklánc szeretne százszor gyorsabb lenni, mint az Ethereum mainnet-je, és a $PEPU-nak sebesebb, olcsóbb tranzakciókat kíván biztosítani. 

Az is szuper hír, hogy a $PEPU könnyen áthidalható az ETH-hoz. Ezek a jellemzők mind csábítóvá teszik a natív érmét, és fantasztikus körülmények adottak a fejlesztéséhez és a kereskedéséhez. 

Egyes kriptoipari elemzők egyenesen azt mondják, hogy vetekedhet a Solanával, mely egy fő központi érme, a mém érmék mekkája.

A bálnák is érzik a változás szelét, és ezért igyekeznek annyira az új békás érme előértékesítéséhez, olyannyira, hogy szinte egymásnak adják a kilincset. A $PEPU Layer 2 megoldásán túl dupla lekötési protokollt is nyújt, ami szintén igen vonzó.

A lekötési mechanizmus jelenleg 167%-os APY-t kínál, és az, hogy a befektetők megszavazták a bizalmat ennek a mechanizmusnak abból is látszik, hogy már több mint 958 millió $PEPU tokent stakeltek. 

PEPU kriptovaluta staking

A projekt törekvése az, hogy fokozza a hosszú távú tartást és mérsékelje az eladásokat. 

A PEPU bölcs módon kihasználja a mém kultúrát is, és előszeretettel használja a Pepe béka márkajelzést is. Ez a vicces kabalafigura nagyon vonzó a kisbefektetők számára. 

A játékos megközelítés a projektet nagymértékben segítette abban, hogy szilárd követőtábort építhessen maga köré. 

A projekt Twitter-fiókja jelenleg több mint 12.100 követővel rendelkezik. Amennyiben fontos számodra a biztonság, megnyugodhatsz, hiszen a projekt gondolt az átláthatóság biztosítására is. Ennek érdekében az intelligens szerződéseit a Coinsult és a Solid Proof auditálta, és ezeket az auditokat te is meg tudod nézni a hivatalos honlapon.

Vegyél részt te is a Pepe Unchained érme előértékesítésében, és keresd fel a hivatalos weboldalt. 

Nézd meg a Pepe Unchained előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

Néhány mém érme kereskedőnek elege lett a piac küzdelméből, és átnyargalt a Crypto All-Stars-ra

Közeleg a bika piac? A bálnák nagy pénzt tettek ebbe az érmébe

A legjobb Base mém érmék, amelyeket érdemes beszerezni 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Putyin másfél millióra emelte az orosz katonai állomány létszámát

Száznyolcvanezer fővel másfél millióra növeli az orosz fegyveres erők katonai állományának létszámát Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn kiadott rendelete.
2024. 09. 17. 02:30
Megosztás:

Le kell cserélni a magyar otthonokban a gázkazánokat a Nemzetközi Energiaügynökség döntése értelmében!

Az Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) azt javasolja, hogy 2025-től tiltsák meg az új, fosszilis tüzelőanyaggal működő kazánok forgalmazását. Ezzel szemben hazánkban a legtöbb otthon földgázzal működő fűtési rendszert használ, ami nem előnyös, mivel a fosszilis energiahordozók alkalmazása növeli a CO2-kibocsátást, és ez hozzájárul a globális felmelegedéshez. Már elérhetők olyan alternatívák, amelyek mind környezetvédelmi, mind költséghatékonysági szempontból jobb megoldást kínálnak.
2024. 09. 17. 02:00
Megosztás:

Egyelőre nem várható újabb csapadék

Sem Magyarországon, sem a Duna vízgyűjtőin nem várható érdemi csapadék területi átlagban a következő öt-hét napban - közölte a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán hétfőn.
2024. 09. 17. 01:30
Megosztás:

Ha Ön 1949-1975 között született, akkor oka van a félelemre

Az 1949 és 1975 között született generációt gyakran említik baby boom generációként vagy annak későbbi szakaszaként. Ez a korosztály életében számos társadalmi és gazdasági változáson ment keresztül, és most új kihívásokkal néz szembe, ahogy az idősödés határához érkezik.
2024. 09. 17. 01:00
Megosztás:

Magyarország az Európai Mesterséges Intelligencia Testület első levezető elnöke

Az Európai Unióban augusztusban lépett hatályba az "AI Act", azaz a Mesterséges Intelligencia (MI) Rendelet, a jogszabály célja, hogy egyensúlyt teremtsen a technológiai fejlődés előmozdítása és a biztonságos alkalmazás feltételeinek garantálása között - hívta fel a figyelmet hétfői közleményében az NGM.
2024. 09. 17. 00:30
Megosztás:

Mém érme staking és óriási letéti jutalmak – pörög a Crypto All-Stars

A projekt mém értékén és a 8 bites megjelenésen kívül a $STARS csapat leginkább a hamarosan bevezetésre kerülő letéti protokollal bűvölte el a kripto közösséget.
2024. 09. 17. 00:01
Megosztás:

Nem elég az árvízveszély, még Boris-tól is retteghetünk most Európában

Már megint Boris, és itt van a Fed is:sSok évvel ezelőtt Boris Jelcinre, aztán Boris Johnsonra figyeltünk és aggódhattunk piacmozgató kijelentéseik kapcsán. Most megint itt van Boris, ezúttal egy ciklon képében, ami hirtelen áradásokat hozott Közép-Európa-szerte.
2024. 09. 16. 23:00
Megosztás:

A Cybro AI hozamaggregátor átlépte a 2,1 millió dollárt, köszönhetően a SOL és AAVE befektetők támogatásának

A SOL és AAVE közösségek befektetői jelentős támogatást mutattak a Cybro Ai hozamaggregátor iránt, ezzel az értékét 2,1 millió dollár fölé emelve. Ezen jelentős coin-tulajdonosok támogatása arra utal, hogy a projekt előtt jelentős növekedés és jövedelmező lehetőségek állhatnak. Ez a cikk részletesen bemutatja befektetésük hatását és azt, mit jelent ez a jövő piaci trendjeire nézve.
2024. 09. 16. 22:00
Megosztás:

Ukrajna száz szakembert küld segítségül Lengyelországba az árvíz elleni küzdelemhez

Ukrajna felajánlotta, hogy száz katasztrófavédelmi szakembert küld Lengyelországba, hogy segítsenek felszámolni az országban pusztító árvizek következményeit - írta az X-en Donald Tusk lengyel miniszterelnök, akit a Jevropejszka Pravda ukrán hírportál idézett.
2024. 09. 16. 21:00
Megosztás:

Magyar aranyéremmel zárult az idei WorldSkills világverseny

Magyar aranyéremmel zárult az idei WorldSkills világverseny, amelyet szeptember 10-15. között tartottak a franciaországi Lyonban - tájékoztatta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) hétfőn az MTI-t.
2024. 09. 16. 20:30
Megosztás:

Vizsgálja a versenyhivatal a Spar által vállalt kötelezettségek végrehajtását

Utóvizsgálat keretében vizsgálja a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. által vállalt kötelezettségek végrehajtását - tájékoztatta a nemzeti versenyhatóság hétfőn az MTI-t.
2024. 09. 16. 20:00
Megosztás:

A Pilisi Parkerdő szakemberei is bekapcsolódtak az árvíz elleni védekezésbe

Az árvíz elleni védekezésbe a Pilisi Parkerdő szakemberei is bekapcsolódtak, hogy a katasztrófavédelemmel és az önkormányzatokkal együtt nyújthassanak segítséget a veszélyhelyzetben - közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 16. 19:30
Megosztás:

Rómában újabb korlátozásokat vezetnek be a tömegturizmussal szemben

Rómában szárnyal az idegenforgalom, de a tömegturizmus a város több pontján is tarthatatlan helyzetet teremt, amivel szemben újabb korlátozásokra vezetnek be - nyilatkozta Alessandro Onorato, a főpolgármesteri hivatal idegenforgalmi tanácsosa a sajtónak hétfőn.
2024. 09. 16. 19:00
Megosztás:

Megalakult az új brit határbiztonsági parancsnokság

Vezetőjének kinevezésével hivatalosan is megalakult az új brit határbiztonsági parancsnokság. Yvette Cooper belügyminiszter hétfőn bejelentette, hogy a széles jogkörű határőrizeti szervezetet Martin Hewitt, a rendőrfőnökök országos tanácsának volt elnöke irányítja.
2024. 09. 16. 18:30
Megosztás:

82%-kal növelte árbevételét az idei első félévben a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett kibervédelmi cég

82 százalékos növekedéssel, 742,4 millió forintra növelte nettó árbevételét a 2024-es év első hat hónapjában a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett kibervédelmi cég az előző év azonos időszakában elért 408,6 millió forintról.
2024. 09. 16. 18:15
Megosztás:

Kissé nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon augusztusban

A befektetési alapokban kezelt vagyon augusztusban 0,6 százalékkal, 95 milliárd forinttal nőtt, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 16 611 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a szövetség hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 16. 18:00
Megosztás:

Augusztusban 0,5 százalékkal emelkedtek a lakbérek havi szinten

Tovább emelkedtek augusztusban a lakbérek: az előző hónaphoz képest 0,5 százalékkal nőttek országosan, Budapesten viszont nem változott az értékük - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és az ingatlan.com lakbérindexéből.
2024. 09. 16. 17:30
Megosztás:

Brother tintatartályos nyomtatók otthonra most 5 év garanciával

A digitális korban az otthoni nyomtató már nem luxuscikk, hanem alapvető eszköz, amely megkönnyíti a mindennapi feladatokat. A Brother 5 év garanciával kínálja külső tintatartályos nyomtatóit, amelyek kifejezetten alkalmasak otthoni használatra. Ezek a tintasugaras nyomtatók kiváló minőségű nyomtatást biztosítanak, fokozott színmeghatározással, így tökéletes választást jelentenek, ha színes dokumentumokat szeretne nyomtatni. A japán cég nyomtatói ideálisak családoknak, diákoknak, egyetemistáknak, és természetesen felnőtt felhasználóknak egyaránt.
2024. 09. 16. 17:15
Megosztás:

Az EU klímafigyelő szolgálata műholdas felvételekkel segíti a védekezést

Műholdas térképekkel segíti a Közép-Kelet-Európában dúló árvizek ellen küzdő mentőegységeket és helyi hatóságokat az Európai Unió klímaváltozást figyelő szolgálata, a Copernicus - jelentette be hétfőn az Európai Bizottság szóvivője.
2024. 09. 16. 17:00
Megosztás:

Így spórolhatunk sokat a klímatelepítés árán

Az idei forró nyár hatására egyre többen gondolkoznak el klímavásárláson, a beruházás előtt ugyanakkor nemcsak a berendezés, hanem a telepítés árának befolyásoló tényezőit is körül kell járni. Külön utat járni nem érdemes, ugyanis a klímatelepítéssel foglalkozó cégek nemcsak szakmai tanácsokkal látnak el bennünket, hanem a kivitelezési díj is kedvezőbb lehet, ha náluk vásároljuk meg a készülékeket. Ellenkező esetben a telepítés akár 150-200 ezer forintra is rúghat, ugyanakkor szezonon kívül, például ősz végén rendkívül jó ajánlatokba is bele lehet futni.
2024. 09. 16. 16:30
Megosztás: