Közeleg a bika piac? A bálnák nagy pénzt tettek ebbe az érmébe

Egy vadiúj mém érme még az ingadozó piac közepette is komoly lendületet szerzett, ami a befektetők figyelmét is felkeltette.

Közeleg a bika piac? A bálnák nagy pénzt tettek ebbe az érmébe

A Pepe Unchained ($PEPU) előértékesítése még csak néhány hete vette kezdetét, de máris 11,5 millió dollárnál jár, és fénysebességgel közelít a 12 millió dollárhoz.

De vajon a saját Layer 2 blokklánccal rendelkező békás érme berobbanhat a tőzsdére lépés után?

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

A Pepe Unchained Layer 2 megoldása felkavarja a mém érme teret

A Pepe Unchained sokkal többet kínál az átlagos mém érméknél, amelyek hemzsegnek a piacon. A projekt saját Layer 2 blokkláncot hozott létre, a „Pepe Chain”-t, amelynek célja, hogy teljesen megváltoztassa a mém érme kereskedést.

Mialatt a mém érme projektek többsége az Ethereum korlátai miatt más láncok után néz, a Pepe Unchained egyedi megoldást talált ki. A csapat saját blokklánccal látta el a $PEPU-t, amely hatékonyabb megoldást kínál a kereskedők számára.

Pepe kriptovaluta

A megoldás lényege, hogy a tranzakciókat kiveszik az Ethereum főhálózatról, így gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat teremtenek.

A Pepe Unchained whitepaper elmondása szerint a Pepe Chain az Ethereumnál akár 100-szor gyorsabb is lehet.

Ez olyan előnyt kínálhat a mém érme kereskedőknek, amellyel nehéz versenyezni.

A saját lánc azonban még többet kínál – a Pepe Unchained az azonnali áthidalást és a dedikált blockchain explorer használatát is lehetővé teszi.

Ezekkel a funkciókkal sokkal gördülékenyebbé válik majd a felhasználói élmény.

Ezekből az intézkedésekből az is jól látszik, hogy a csapat a tényleges technológiai innovációra fókuszál, és nem csak az érme körüli hype-ra alapoz.

Egy olyan piacon, amely inkább az utóbbira támaszkodik, az egyedi megközelítés révén a Pepe Unchained valóban ki tud tűnni.

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

Erő közösség és nagy számok a Pepe Unchained mögött

A Pepe Unchained körül kialakult izgalom nem alaptalan.

Az előértékesítés június 16-án indult, a projekt azóta pedig közel 12 millió dollárt gyűjtött. Két és fél hónap leforgása alatt ez nem kis teljesítmény, átlagosan nagyjából heti 1 millió dollár.

Ez elképesztő eredmény egy zöldfülű projekt számára.

Azok, akik most vásárolnak, nagyjából 0,0094 dollárért juthatnak hozzá a $PEPU tokenekhez.

Az ár azonban hamarosan emelkedik, így érdemes gyorsan cselekedni.

A befizetéseket ETH-ban, USDT-ben és BNB-ben, valamint bank- és hitelkártyákkal is bonyolíthatod, így könnyedén bekapcsolódhatsz a projektbe.

Pepe unchained kriptovaluta vásárlás

A lenyűgöző előértékesítés mellett a Pepe Unchained intelligens szerződése a Coinsult és a SolidProof auditjain is átesett, ami tovább növelte a hitelességét.

A CoinSniper.net oldal is elismerően vélekedik a projektről, és második helyre helyezte.

Ebből is látszik, hogy a szakértők is felfigyeltek a projektre, és felismerték a benne rejlő lehetőségeket.

A korai befektetők az előértékesítés végén igényelhetik majd érméiket, majd első körben a decentralizált tőzsdéken kereskedhetnek velük.

A fejlesztőcsapat nem osztott meg információt azzal kapcsolatban, hogy melyik decentralizált tőzsdén jelenik majd meg először az érme.

Mivel a $PEPU egy ERC-20 token, a közösség tagjai úgy gondolják, hogy az Uniswap kézenfekvő jelölt lenne.

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

Kilőhet a $PEPU a tőzsdére lépés után?

Könnyen lehet, és van néhány ok, ami miatt az érme még a befektetők várakozásait is meghaladhatja.

Legelőször is, a Pepe Unchained járatlan útra lép az első, kifejezetten mém érmékhez kifejlesztett Layer 2 megoldásként.

Ez okos lépés volt a fejlesztőktől, tekintve, hogy mennyire népszerűek ezek az érmék.

Amennyiben a csapat valóban olcsóbb és gyorsabb kereskedést tud nyújtani, akkor hamarosan az első számú mém érme kereskedésre kialakított lánccá válhat.

A bálnák nem tétlenkednek, valaki közel 57 ezer dollárnyi összeggel vásárolt PEPU érméket.

kriptobálna aktivitás, kriptobálna befektetés

Forrás: Etherscan

A Layer 2 megoldások iránt tanúsított kereslet a várakozások szerint tovább fog növekedni, a befektetők ugyanis egyre jobban kiábrándulnak az olyan hálózatokból, mint az Ethereum.

A Pepe Unchained pedig igen sokat profitálhat ebből.

Habár egyelőre ez még távolinak tűnik, nem elképzelhetetlen, hogy a nagy intézményi befektetők is befektetnek majd sikeres mém érmékbe.

Amennyiben ez megtörténik, jó eséllyel a megbízható és hatékony platformokat keresik majd – a  Layer 2 technológia által a Pepe Unchained életképes megoldás lehet.

Mindent összevetve ez az új projekt fényes jövő előtt állhat.

Amennyiben a fejlesztők tartják az ütemtervet, és a lánc is azt hozza, amit várunk tőle, a csillagászati hozamok egyáltalán nem elképzelhetetlenek. Csatlakozz most, és légy részese az utazásnak!

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Bezuhant a DOGS mém érme; a Toncoin és a Bitcoin sem remekelt – A Base Dawgz jobb választás lehet?

Vajon ez a kripto berobban szeptemberben?

A 11 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni – Milyen új altcoinokat vásároljak?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Binance listázás: NEIRO, BABYDOGE, TURBO – a Pepe Unchained lehet a következő?

A Binance még mélyebbre merült a mém érmék világában, és olyan tokeneket adott hozzá a kereskedési kínálathoz, mint a NEIRO, a BABYDOGE és a TURBO.
2024. 09. 19. 00:01
Megosztás:

A 6 legjobb kriptovaluta, amelyet most érdemes megvásárolni 2024 szeptemberében — Ne maradj le a potenciális 5000%-os nyereségről!

2024 szeptemberében néhány kriptovaluta rendkívüli növekedés előtt áll. A hatalmas, akár 5000%-os nyereség lehetősége már a láthatáron van. Ez a cikk hat kiemelkedő kriptovalutát mutat most be, amelyek várhatóan szárnyalni fognak. Fedezd fel, mely kriptók állnak egy meteorszerű növekedés előtt, és miért nem szabad figyelmen kívül hagyni őket.
2024. 09. 18. 23:00
Megosztás:

A német pénzügyminisztérium továbbra is eladná a Commerzbank részesedést

A német pénzügyminisztérium továbbra is a Commerzbank részvényeinek teljes eladását tervezi, annak ellenére, hogy az UniCredit az összes kínált részvényt megvenné.
2024. 09. 18. 22:00
Megosztás:

Az euróövezetben és az EU-ban is csökkent az építőipari termelés

Éves összevetésben csökkent az euróövezet és az Európai Unió építőipari termelése is júliusban - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán.
2024. 09. 18. 21:30
Megosztás:

Túléli-e a bitcoin decentralizált víziója az intézményi dominanciát?

Az intézményi szereplők térnyerése a bitcoin világában aggodalmakat vet fel azzal kapcsolatban, hogy ez milyen hatással lehet a kriptovaluta eredeti, decentralizált víziójára - olvashatjuk a Yahoo Financial írásában.
2024. 09. 18. 20:30
Megosztás:

Mi lesz az európai kamatokkal? Piaci elemzés

Szüneteltetheti a kamatcsökkentést az EKB: az Európai Központi Bank kormányzótanácsának tagja, Gediminas Simkus szerint kicsi az esélye annak, hogy a jegybank a szeptemberi vágás után októberben is kamatot vág.
2024. 09. 18. 20:00
Megosztás:

Így változik a budapesti közlekedés az árvíz miatt

A Duna emelkedő vízszintje miatt a következő napokban változik az M2-es metró és több villamos közlekedése - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-t.
2024. 09. 18. 19:30
Megosztás:

Újabb transzformátor-alállomást adott át az E.ON Dél-Budán

Újabb transzformátor-alállomást létesített az E.ON Hungária csoport Dél-Budán a terület ellátásbiztonságának növelése érdekében, a 3,76 milliárd forintos beruházást részben európai uniós forrásból, részben pedig saját finanszírozásban valósította meg a vállalat.
2024. 09. 18. 19:00
Megosztás:

Új vezető a Futureal élén

Tapasztalt vezetővel bővült a Futureal-csoport menedzsmentje. Gárdai János a Futureal Development és Shared Services Partnership vezérigazgatójaként, valamint Group Asset Management Igazgatóként támogatja a cégcsoport további növekedését.
2024. 09. 18. 18:30
Megosztás:

A Bitcoin (BTC) történelmi 3 hónapos emelkedésre készül – A legjobb altcoinok befektetésre: Toncoin (TON), Ripple (XRP) és IntelMarkets (INTL)

Az év utolsó három hónapja várhatóan a kriptopiac legnagyobb robbanását hozza.
2024. 09. 18. 18:00
Megosztás:

Az MVM megkezdte árvízvédelmi intézkedéseit

Az MVM Csoport áram- és gázhálózati szolgáltatási területén megkezdte és megteszi a szükséges árvízvédelmi intézkedéseket. A vízszinttől függően néhány helység árterében nem lesz gázszolgáltatás és Bács-Kiskun vármegye Duna-parti településeinek egyes részein az MVM Démász Áramhálózati Kft. az áradás levonulásáig szüneteltetheti az áramszolgáltatást - közölte a csoport szerdán az MTI-vel.
2024. 09. 18. 17:30
Megosztás:

Internethasználat: az első tíz között Magyarország az Európai Unióban

Az elmúlt évtizedben gyorsabban nőtt az internethasználók aránya Magyarországon, mint más uniós országokban, így hazánk a webhasználat terén nagyot lépett előre – egyebek között ez derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmányából, amely huszonöt uniós ország 2023-as internethasználati statisztikáit elemezte.
2024. 09. 18. 17:00
Megosztás:

Németország egyezkedne Kínával az autóipari vámokról

A Bloomberg jelentése szerint a német gazdasági miniszter, Robert Habeck szeretné elkerülni azt, hogy az EU kereskedelmi háborúba bocsátkozzon Kínával az elektromos járművek kapcsán.
2024. 09. 18. 16:30
Megosztás:

Kisebb lesz az árvíz, mint 2013-ban

A becslések szerint a maximális vízszint 40 centiméterrel alacsonyabb lesz, mint a 2013-as nagy árvíz idején Budapestnél, illetve a város feletti folyószakaszokon - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
2024. 09. 18. 16:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb Japánban az export és import

A japán export és az import is a vártnál kisebb mértékben növekedett augusztusban.
2024. 09. 18. 15:00
Megosztás:

Kedvezőbb lakásbiztosítások a kampány hatására

A lakásbiztosítások díja 16, a biztosítók kárkifizetése ugyanakkor 23 százalékkal nőtt egy év alatt 2024 június végéig. Az idén márciusi lakásbiztosítási kampány hatására a második negyedévre mérséklődtek az ugyanakkora ingatlanra jutó díjak az év elejéhez képest - áll az MNB friss Lakásbiztosítás-indexében.
2024. 09. 18. 14:30
Megosztás:

Az uniós tagországok készen állnak a télre

Az Európai Unió tagországai készen állnak a télre, a tagállami gáztartalékok 90 százalékos szint felett vannak - közölte Kadri Simson, az Európai Bizottság energiaügyi biztosa Strasbourgban kedden.
2024. 09. 18. 14:00
Megosztás:

Ingyenes Szuperkoncert a Hősök terén szombaton - Program

Már csak három napot kell várni az év legnagyobb zenei eseményére. Szombaton megnyitja kapuit a Hősök terén az ingyenes Szuperkoncert, amelyen a legismertebb magyar előadók mellett nem kisebb világsztár, mint a latin pop ikonja, Ricky Martin is fellép.
2024. 09. 18. 13:30
Megosztás:

Többletforrást ad a kormány a déli határátkelők fejlesztésére

Többletforrást biztosít a kormány a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) számára a röszkei, a tompai és a hercegszántói állomány bővítésére, korszerű technikai eszközök beszerzésére - jelentette be az MTI-nek szerdán megküldött közleményében a Pénzügyminisztérium (PM).
2024. 09. 18. 13:00
Megosztás:

Tovább nőtt a bankkártya-elfogadó helyek száma

Jelentősen növekedett a bankkártyás fizetést elfogadó kereskedők száma, ahogy az elfogadóhelyeken üzemelő POS-termináloké is az idei második negyedévben az előző év azonos időszakához képest – derül ki a Magyar Nemzeti Bank adataiból. Ezzel párhuzamosan a korábbinál nagyobb mértékben csökkent a készpénzfelvételek száma, a nemrég elindult qvik pedig az OTP Bank várakozásai szerint még inkább háttérbe szoríthatja a készpénzhasználatot.
2024. 09. 18. 12:30
Megosztás: