A piacszakértő szerint az XRP új, 27 dolláros csúcsra emelkedhet, de van egy bökkenő

Egy híres piaci szakértő, aki az X platformon EGRAG Crypto álnéven ismert, beszélgetéseket indított el a kriptoközösségben, amikor arról nyilatkozott, hogy a Ripple XRP-je 2024-ben új, 27 dolláros csúcsra emelkedhet, ha eléri a 0,618 Fibonacci szintet.

A piacszakértő szerint az XRP új, 27 dolláros csúcsra emelkedhet, de van egy bökkenő

Eközben az ETFSwap (ETFS) virális előértékesítési tokenje, amely gyorsan fogy 0,01831 dolláros áron, szintén optimista előrejelzéseket kapott veterán elemzőktől, akik szerint 100-szoros növekedést érhet el a bikapiacon való debütálása során.

A Ripple XRP-nek el kell érnie a 0,618 Fibonacci szinteket, hogy áttörje az eddigi csúcsokat, és 27 dolláron kereskedjen

EGRAG Crypto, aki híres arról, hogy szakértően elemzi a különböző kriptovalutákat, úgy látja, hogy az XRP 2024-ben jelentős növekedés előtt állhat, ha megtapasztalja 2017-es történelmi bikapiacának felét. A piaci szakértő az X platformon hívta fel a kriptoközösség figyelmét az XRP havi kereskedési diagramjain szereplő kulcsfontosságú Fibonacci szintekre. EGRAG szerint az XRP tartós bullish trendet élvezhet, ha meggyőzően áttöri a 0,75 dolláros ellenállást.

Ezt követően az XRP átlépheti a 0,5 Fibonacci szintet, amely egy újabb ellenállási pont, mielőtt elérné a 0,618 szintet, ami összhangban van a 27 dolláros célkitűzéssel. Ennek ellenére, az optimista előrejelzések dacára, az XRP elmarad az ETFSwap (ETFS) DeFi token mögött, amelyet arra programoztak, hogy ebben a bikapiacban 100-szoros növekedést élvezzen.

Az ETFSwap (ETFS) 0,01831 dolláros áron optimista előrejelzéseket kapott az elemzőktől, hogy 100-szoros növekedést érjen el és meghaladja az XRP nyereségeit

Az ETFSwap (ETFS) virális ICO token, amely 0,01831 dolláros áron kerül értékesítésre, hatalmas növekedést tapasztal az előértékesítési kereskedési volumenekben, miután veterán elemzők optimista előrejelzéseket adtak neki, hogy 100-szoros növekedést érhet el, és felülmúlhatja az XRP-t 2024-ben. Az ETFSwap (ETFS) célja, hogy 2024 utolsó negyedévében bevezesse forradalmi Ethereum alapú hasznossági tokenjét, amely a kriptoipar egyik fénypontja lesz.

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítését vásárló okos kriptobefektetők egy bikapiaci menetelés előtt állnak. Az ETFS token számos vagyonépítési lehetőséget kínál, beleértve a csere funkcióját is, amely lehetővé teszi, hogy magas értékű és keresett tokenizált ETF-ekre cseréljék. Az ETFS hasznossági token bevezetése mellett az ETFSwap (ETFS) egy robusztus DeFi platformot is bemutat 2024 negyedik negyedévében, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kereskedjenek és befektessenek anélkül, hogy szigorú KYC ellenőrzési folyamatokon kellene keresztülmenniük. Magas szintű és robusztus biztonsági infrastruktúrájával a decentralizált pénzügyi (DeFi) platform arra készül, hogy meghódítsa a vezető versenytársakat, beleértve a centralizált tőzsdéket is.

Az ETFSwap (ETFS) vonzó kereskedési és befektetési kedvezményeket kínál a befektetőknek és kereskedőknek, akik az ETFS tokent tokenizált tőzsdén kereskedett alapokra (ETF-ekre) cserélik, amelyeket a DeFi platformján fognak listázni. Az okos kriptokereskedők és befektetők akár 45 000%-os nyereséget is növelhetnek ezekkel a keresett tokenizált ETF-ekkel, amikor 100-szoros tőkeáttételt használnak, amely elérhető lesz a DeFi platformon. A DeFi platformot úgy tervezték, hogy felhasználóbarát legyen, és támogassa a több mint 6000 kriptovaluta futures és örökös szerződéseinek kereskedését.

XRP kriptovaluta árfolyam elemzés és előrejelzés, ETF Swap kripto ICO

A kriptokereskedők hozzáférhetnek fejlett mesterséges intelligencia (AI) alapú eszközökhöz és hatékony stratégiákhoz, amelyeket használhatnak stabil jövedelem felépítésére, amikor különböző kriptovaluták futures-eivel kereskednek. Az ETFSwap (ETFS) a legjobb DeFi élményt és optimális kereskedési likviditást biztosít a kriptokereskedők számára az ETFSwap (ETFS) piacképzési szakértelme révén. Az ETFSwap (ETFS) befektetői és felhasználói passzív jövedelmet is szerezhetnek a tokenizált ETF-ek letétbe helyezésével és a DeFi platform likviditásának biztosításával, amikor az élővé válik.

Az ETFSwap (ETFS) felhasználók és befektetők teljes védelmet és biztonságot élveznek eszközeik és befektetéseik felett, mivel a DeFi platform intelligens szerződéseit a CyberScope biztonsági audit cég auditálta, és nem találtak sebezhetőségeket. Emellett a DeFi platform projektfejlesztői doxxoltak, és KYC folyamaton mentek keresztül a globális auditáló cég, a SolidProof által.

Összefoglalás

Az ETFSwap (ETFS) DeFi token, amely az elkövetkező hónapokban kerül piacra, arra van programozva, hogy megváltoztassa azoknak az okos kriptobefektetőknek az életét, akik 0,01832 dolláros elérhető áron vásárolják meg az előértékesítést. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részt vegyél egy globális vagyonátrendeződésben, mivel a veterán kriptoelemzők azt jósolják, hogy az ETFS token 100-szoros növekedést érhet el, és meghaladhatja az XRP nyereségeit a bikapiac során.

További információkért az ETFS előértékesítéséről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítés oldalára

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A CYBRO túllépte a 2 millió dolláros eladást: új nagyjátékos az új DeFi piacon!

Izgalmas utazás volt a CYBRO-val! A projekt most lépte túl a 2 millió dolláros eladási mérföldkövet – mindezt a mögötte álló hihetetlen közösségnek köszönhetően! Merüljünk bele, miért ez csak a kezdet a CYBRO számára, és miért érdemes figyelemmel kísérni ezt a projektet, ha eddig még nem tetted!
2024. 09. 19. 21:00
Megosztás:

Ilyen időnk lesz a hétvégén

Nyugodt, őszies idő várható a hétvégén, sok napsütéssel, 21-26 Celsius-fok körüli csúcshőmérséklettel és olykor megélénkülő széllel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
2024. 09. 19. 20:30
Megosztás:

Jön a víz, úszik a kocsi: így autózzon árvíz idején!

Elmúltak azok az idők, amikor azzal áltathatjuk magunkat, hogy a Kárpát-medence viszonylag védett térségében nem érnek el hozzánk a természeti katasztrófák: a globális klímaválság egyre szélsőségesebb, egyre ijesztőbb példákkal szemlélteti, milyen nagy a baj. Váratlan havazások, homokviharok, tűzvészek és – mint most is – árvizek teremtenek olyan helyzeteket, amelyekben nem működnek a megszokott megoldások, a hétköznapi rutinok. Ez fokozottan igaz azokra, akik a katasztrófa sújtotta területeken élnek, de mivel elhárításukhoz társadalmi összefogás és országos mozgósítás szükséges, a hatásuk alól senki nem vonhatja ki magát. Igaz ez az autósokra is, akiknek nemcsak akkor kell észnél lenniük, ha a megáradt folyók közelében élnek és közlekednek. A Chery Group szakértői nemzetközi tapasztalatok alapján adnak tanácsokat az olvasóknak.
2024. 09. 19. 20:00
Megosztás:

Növekedési pályán a hazai digitális gazdaság

A digitális gazdaság a magyar bruttó hozzáadott érték (GVA) 18 százalékát adja – derül ki abból a kutatásból, amely az IVSZ és a Századvég együttműködésében a Nemzetgazdasági Minisztérium megbízásából készült 2024 nyarán. A kormány jó úton jár, amikor kiemelt ágazatként tekint a digitalizációra – mondta Szabados Richárd kis- és középvállalkozások fejlesztéséért és technológiáért felelős államtitkár a tárca közleménye szerint csütörtökön.
2024. 09. 19. 19:30
Megosztás:

Árvíz: A Waberer's csoport felajánlotta segítségét a védekezésben

Logisztikai és szállítmányozási kapacitásainak egy részét felajánlotta a Waberer's csoport a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak az árvíz elleni védekezéshez - közölte a vállalat csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 19. 19:00
Megosztás:

Az időjárás most kedvez az ősz eleji mezdőgazdasági munkáknak

A napos, száraz idő segíti az ősz eleji mezőgazdasági munkákat - olvasható a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 09. 19. 18:30
Megosztás:

Befejeződött az árvízvédelmi felkészülés a fővárosban

Budapesten gyakorlatilag befejeződött az árvízvédelmi felkészülés - közölte a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 19. 18:00
Megosztás:

Kevesebben igényeltek munkanélküli segélyt az USA-ban

A munkanélküli segélyt igénylők száma az Egyesült Államokban az előző héthez képest 12 ezerrel 219 ezerre csökkent a múlt héten, ami új 4 havi mélypontot jelent, és elmaradt a 230 ezres piaci várakozástól.
2024. 09. 19. 17:30
Megosztás:

Folytatódik a MOHU országos hulladékudvar-építési programja

Komáromban és Tatán folytatódik a MOHU új szolgáltatási színvonalat biztosító hulladékgyűjtő udvarainak építése - közölte a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 19. 17:00
Megosztás:

15 milliárdos pénzügyi oktatási program indul

Elismert pénzügyi szakemberek, befektetési tanácsadók, ügyvédek, ingatlanbefektetésben jártas szakértők és számos más terület hiteles képviselői csatlakoztak tanácsadóként és oktatóként a nemrégiben megalakult Milliomosklubhoz. Kulcsár Edina és Kautzky Armand is nagykövetként csatlakozott a szervezethez. A Milliomosklub célja, hogy a pénzügyi tudatosság fejlesztésével támogassa a jövő generációit abban, hogy magabiztosan mozogjanak a pénzügyi világban, és hosszú távon megalapozzák anyagi függetlenségüket.
2024. 09. 19. 16:30
Megosztás:

Generali kárbejelentések a 2024 szeptemberi viharok kapcsán

Míg idén a nyári hónapok kimondottan szárazok és forróak voltak, a szeptember első felében leesett csapadékmennyiség komoly problémákat okoz nemcsak hazánkban, de egész Európa szerte. Tavaly a nyári szezon egészen másképp alakult: a kiszámíthatatlan időjárás, a heves szélviharok és esőzések jellemezték 2023 nyarának második felét.
2024. 09. 19. 16:00
Megosztás:

Sakkforradalmat hozott Budapestre Polgár Judit és Rubik Ernő

Inspiráló sakkprogramok 2 napon át 3 helyszínen: telt házat hozott a Világsakkfesztivál első napja – több mint 6000-en látogattak el a Magyar Nemzeti Galériába szeptember 17-én. A fesztivál második napján az InterContinental Hotel előadóterme oktatási szakemberekkel, a BOK Csarnokban a Polgár Judit Sakk Alapítvány standja pedig sakkrajongókkal telt meg.
2024. 09. 19. 15:30
Megosztás:

Erős lépés a Fed-től, zuhanó értékesítés

A tegnapi 50 bázispontos, 4,75-5,0 százalékra történő kamatvágás csak enyhén lepte meg a piacokat, hiszen a várakozás 41 bázispont volt.
2024. 09. 19. 15:00
Megosztás:

Az 5G iránti kereslet továbbra is csak mérsékelt

Évről évre markánsan nő Magyarországon a mobilinternet-felhasználók száma mind a lakossági, mind a vállalati felhasználók körében, közülük pedig egyre többen térnek át az 5G-technológia használatára. A korábban számos negatív hiedelem által övezett 5G társadalmi megítélése is számottevően javult az elmúlt években, a felhasználók döntő többségben semleges vagy kedvező benyomásokról számoltak be - derült ki a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. Digitális Üzletága által 2024 első félévében végzett közvélemény-kutatásból.
2024. 09. 19. 14:30
Megosztás:

Számos árvízvédelmi beruházás valósult meg a Szigetközben

Számos árvízvédelmi beruházás valósult meg a Szigetközben a 2013-as, történelmi árvíz óta - mondta az agrárminiszter csütörtökön a Facebook-oldalára feltöltött videójában.
2024. 09. 19. 14:00
Megosztás:

Sebezhető lett a dollár

Az EURUSD mozdulatlan maradt tegnap a Fed döntés előtti kivárás jegyében. Az amerikai jegybank végül meglepetésre az 50 bázispontos kamatcsökkentés mellett tette le a voksát, az irányadó Fed Funds rate ezzel a 4,75-5 százalékos sávba került.
2024. 09. 19. 13:30
Megosztás:

A Deltát vezető mesterséges intelligencia képek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.
2024. 09. 19. 13:30
Megosztás:

Bezuhantak az európai autóeladások

Augusztusban 18,3 százalékkal estek az Európai Unióban az új autó eladások.
2024. 09. 19. 13:00
Megosztás:

A szakértő szerint a Bitcoin bikapiaca októberben kezdődik, íme a legjobb befektetés

Történelmi adatok alapján egy neves kriptoszakértő azt állítja, hogy a Bitcoin (BTC) bikapiaca a következő napokban kezdődhet. Különösen figyelemre méltó, hogy a Bitcoin (BTC) bikapiaca általában hatással van más altcoinokra is a kriptopiacon, ami sikeres kereskedési ciklust eredményez.
2024. 09. 19. 12:00
Megosztás:

Háromszoros árat fizet a háztartási napenergiával termelt áramért egy új magyar aggregátor vállalkozás

Magyarországon egyedülálló lehetőséget kínál a magánszemélyek számára a PentaSun, amely elindította az ország első aggregátori szolgáltatását a lakossági 50kVA alatti napelemes energiatermelés területén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a bruttó elszámolásban részt vevő háztartások a jelenlegi állami vételárnál magasabb, akár háromszoros áron értékesítsék a megtermelt villamosenergiájukat, növelve ezzel a beruházásaik megtérülését.
2024. 09. 19. 11:30
Megosztás: