A Pullix (PLX) arra készül, hogy ellopja a show-t, és 50x-szel teljesítsen jobban, mint a Cardano (ADA) és a Solana (SOL)

Az aktuális kripto bikapiacon számos altcoin jelentős árnövekedést mutatott az elmúlt hetekben. A Cardano (ADA) különösen figyelemreméltó árnövekedést ért el, több mint 5,29%-osat, míg a Solana (SOL) hirtelen tért magához, megragadva azoknak az befektetőknek a figyelmét, akik ki akarják használni a jelenlegi piaci emelkedési trendet. Hasonlóképpen, a Pullix most már több mint 5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítése során, mutatva ezzel progresszív sikerét, miközben felkészül a 70 nap múlva történő indulására. Ez az elemzés néhány fontosabb kriptopénz áralakulását vizsgálja meg tekintettel arra, hogy melyek lehetnek a 2024-es év éllovasai.

A Pullix (PLX) arra készül, hogy ellopja a show-t, és 50x-szel teljesítsen jobban, mint a Cardano (ADA) és a Solana (SOL)

A Solana (SOL) 4,98%-os hulláma a hálózati kimaradást követően

Február 6-án a Solana (SOL), mely egy jól ismert blokklánc hálózat, jelentős visszaeséssel szembesült, amikor körülbelül öt órán át tartó jelentős hálózati leállás állt elő. Ez a megszakítás blokktermelési szünetet eredményezett, aminek következtében az árfolyama a heti legalacsonyabb pontjára, 93,4 dollárra esett vissza. Bár zavaró volt, ez a leállás az elmúlt egy évben az első jelentős eset a Solana kriptóban, hangsúlyozva a platform működési stabilitásának ellenálló képességét.

Ennek az ideiglenes visszaesésnek az ellenére a Solana token gyorsan helyreállt az áresésből. Mindössze 24 órával a leállás után a SOL impozáns korrekció mutatott, melyet jelentős árnövekedés, piaci tőkeérték és kereskedési volumen jellemzett.

A hét során a Solana ára 4,98%-kal emelkedett, heti árfolyam-sávját 100,76 dollár és 105,53 dollár között hozva. Ez a gyors visszapattanás azt mutatja, hogy a befektetők bizalommal tekintenek a Solana hosszú távú kilátásaira, annak ellenére, hogy időnként technikai kihívások merülnek fel.

A Cardano (ADA) a legjobb teljesítményt nyújtja: felülmúlja a Bitcoint, az Ethereumot és a Solanát

A Cardano (ADA) januári teljesítménye ellentmondott a várakozásoknak, mivel az ADA nehezen mutatott növekedést, gyakran leszakadva a kulcsfontosságú támasz-szintek alá, amivel jelentős részét elvesztette a 2023-as nyereségének. Ellenére a nagy turbulenciának a Cardano ellenálló maradt, erős támogatást kapva a "Bálnák" részéről, amely segítette az átmeneti a kihívásokon.

Ahogy a piac hetekig oldalazás után felfelé tart, a Cardano kiemelkedik a top 5 kriptopénz közül mint a "Legjobb Teljesítményű", felülmúlva versenytársait, mint például a Bitcoin, Ethereum és a Solana. A hét során a Cardano token 5,29%-os emelkedést mutatott, elérve az 0,53 dollárt. Az ADA legutóbbi teljesítménye megújult bizalmat jelent a befektetők körében, így várható a növekvő érdeklődés erősödése az ADA iránt.

A Pullix (PLX) sikeres előértékesítése: egy DeFi Token, Amely Képes Lesz Legyőzni Top Érméket is

A Pullix (PLX) immár a token előértékesítés hetedik szakaszán keresztül haladva figyelemre méltó DeFi tokenná vált, amelyet azért figyelnek, mert a korai támogatóknak lenyűgöző 150%-os ROI-t kínál és több mint 15 000 felhasználót szerzett. Több mint 80 millió PLX token értékesítésével, ami 5,1 millió dollárt ér, a Pullix megszilárdítja pozícióját a 2024-es legjobb kriptopénzek közötti befektetések terén.

A megoldás-orientált platformként elkötelezett Pullix hibrid kereskedési platformot kínál, amely ötvözi a központi és decentralizált pénzügyek legjobb tulajdonságait. A Pullix egységes platformot biztosít az összes kereskedési igényhez, lehetővé téve a felhasználók számára a likviditáshoz való hozzáférést és a globális eszközök zökkenőmentes kereskedelmét. Emellett a Pullix kiemelt fontosságú biztonságot nyújt, lehetővé téve a befektetők számára a tranzakcióik feletti nagyobb kontrollt.

A Pullix más figyelemre méltó jellemzői közé tartozik a sajátos token elégetési funkciója és egy profitmegosztási rendszer. A profitmegosztási rendszer egy olyan elsődleges innovációt vezet be, amelyet "Trade-to-earn"-nek hívnak, ahol a felhasználók jutalmat kapnak a kereskedési tevékenységekben való részvételért.

Jelenleg a folyamatban lévő token előértékesítés hetedik szakaszában 0,10 dollárra értékelik, az eredeti kibocsátási ára 0,04 dollár volt, a natív PLX token várhatóan körülbelül 70 nap múlva indul el. Legalább egy további előértékesítési szakasz maradt még hátra, és a dinamikus árazási modellje minden új szakaszban növeli a token árát, ezzel is ösztönözve a potenciális befektetőket.

Előretekintve az elemzők növekedést várnak, mellyel a legjobb kriptopénzek közés kerülhet 2024-ben, és egy esetleges 100-szoros árszökkenés sem kizárt, ahogy a PLX felkészül a top-tier tőzsdéken történő indulásra 2024 első negyedévében.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban lásd az alábbi linkeket:

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Szántóföldi körkép a nyári hőhullám hatásairól

Megjelent az Európai Bizottság Közös Kutatóközpontjának (JRC) júliusi, meteorológiai és műholdas adatokra alapozott, szántóföldi kultúrákra vonatkozó elemzése - közölte az MTI-vel kedden az Agrárminisztérium (AM).
2024. 07. 24. 16:00
Megosztás:

Újabb gyorsforgalmi közúti kapcsolat létesül Magyarország és Ausztria között

Újabb gyorsforgalmi közúti kapcsolat létesül Magyarország és Ausztria között - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 07. 24. 15:00
Megosztás:

Bérlés helyett érdemes megfontolni a lakásvásárlást

A felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése után felmerül a lakásvásárlás kérdése, az ingatlan.com elemzése szerint a megfelelő önrésszel rendelkező családoknak vagy fiataloknak ismét érdemes mérlegelniük, hogy a bérlés helyett inkább vásároljanak egy garzonlakást.
2024. 07. 24. 14:00
Megosztás:

Finn tőkebefektetővel egyesül az OXO Technologies

Egyesül a 3TS Capital Partnerrel az OXO Technologies, miután többségi tulajdont szerez a finnországi magántőke- és kockázatitőke-társaságban - közölte az OXO Technologies Holding Nyrt. hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 24. 13:00
Megosztás:

Bitcoin árfolyam előrejelzés: a BTC ETF tőkebeáramlások pótolják a hiányt és tartják az árat a $70K felé

Miközben a hosszú távú kilátások Bitcoin és Ethereum számára továbbra is bullishak maradnak az intézményi érdeklődés és jelentős ETF beáramlások miatt, a rövid távon volatilitás tapasztalható.
2024. 07. 24. 12:30
Megosztás:

A klímaváltozás és az erdei termékek iránti igény egyre erősebb nyomás alá helyezik az erdőket

A klímaváltozás növeli az erdők kitettségét a különböző stresszoroknak, mint az erdőtüzek vagy a kártevők – olvasható az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) új kiadványában, ami egyúttal az innováció fontosságára hívja fel a figyelmet a fenntartható erdőgazdálkodás elérésében.
2024. 07. 24. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető európai tőzsdék

Mínuszban nyitottak a főbb európai tőkepiacok szerdán. A londoni FTSE-100 index 0,58 százalék, a frankfurti DAX index 0,86 százalék, a párizsi CAC-40 index pedig 1,48 százalék csökkenéssel indított.
2024. 07. 24. 10:00
Megosztás:

Csökkenéssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

A nemzetközi befektetői hangulat romlása miatt szerdán csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 246,31 pontos, 0,34 százalékos emelkedéssel, 73 622,19 ponton, történelmi csúcson zárt kedden.
2024. 07. 24. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás: