A Pullix (PLX) arra készül, hogy ellopja a show-t, és 50x-szel teljesítsen jobban, mint a Cardano (ADA) és a Solana (SOL)

Az aktuális kripto bikapiacon számos altcoin jelentős árnövekedést mutatott az elmúlt hetekben. A Cardano (ADA) különösen figyelemreméltó árnövekedést ért el, több mint 5,29%-osat, míg a Solana (SOL) hirtelen tért magához, megragadva azoknak az befektetőknek a figyelmét, akik ki akarják használni a jelenlegi piaci emelkedési trendet. Hasonlóképpen, a Pullix most már több mint 5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítése során, mutatva ezzel progresszív sikerét, miközben felkészül a 70 nap múlva történő indulására. Ez az elemzés néhány fontosabb kriptopénz áralakulását vizsgálja meg tekintettel arra, hogy melyek lehetnek a 2024-es év éllovasai.

A Pullix (PLX) arra készül, hogy ellopja a show-t, és 50x-szel teljesítsen jobban, mint a Cardano (ADA) és a Solana (SOL)

A Solana (SOL) 4,98%-os hulláma a hálózati kimaradást követően

Február 6-án a Solana (SOL), mely egy jól ismert blokklánc hálózat, jelentős visszaeséssel szembesült, amikor körülbelül öt órán át tartó jelentős hálózati leállás állt elő. Ez a megszakítás blokktermelési szünetet eredményezett, aminek következtében az árfolyama a heti legalacsonyabb pontjára, 93,4 dollárra esett vissza. Bár zavaró volt, ez a leállás az elmúlt egy évben az első jelentős eset a Solana kriptóban, hangsúlyozva a platform működési stabilitásának ellenálló képességét.

Ennek az ideiglenes visszaesésnek az ellenére a Solana token gyorsan helyreállt az áresésből. Mindössze 24 órával a leállás után a SOL impozáns korrekció mutatott, melyet jelentős árnövekedés, piaci tőkeérték és kereskedési volumen jellemzett.

A hét során a Solana ára 4,98%-kal emelkedett, heti árfolyam-sávját 100,76 dollár és 105,53 dollár között hozva. Ez a gyors visszapattanás azt mutatja, hogy a befektetők bizalommal tekintenek a Solana hosszú távú kilátásaira, annak ellenére, hogy időnként technikai kihívások merülnek fel.

A Cardano (ADA) a legjobb teljesítményt nyújtja: felülmúlja a Bitcoint, az Ethereumot és a Solanát

A Cardano (ADA) januári teljesítménye ellentmondott a várakozásoknak, mivel az ADA nehezen mutatott növekedést, gyakran leszakadva a kulcsfontosságú támasz-szintek alá, amivel jelentős részét elvesztette a 2023-as nyereségének. Ellenére a nagy turbulenciának a Cardano ellenálló maradt, erős támogatást kapva a "Bálnák" részéről, amely segítette az átmeneti a kihívásokon.

Ahogy a piac hetekig oldalazás után felfelé tart, a Cardano kiemelkedik a top 5 kriptopénz közül mint a "Legjobb Teljesítményű", felülmúlva versenytársait, mint például a Bitcoin, Ethereum és a Solana. A hét során a Cardano token 5,29%-os emelkedést mutatott, elérve az 0,53 dollárt. Az ADA legutóbbi teljesítménye megújult bizalmat jelent a befektetők körében, így várható a növekvő érdeklődés erősödése az ADA iránt.

A Pullix (PLX) sikeres előértékesítése: egy DeFi Token, Amely Képes Lesz Legyőzni Top Érméket is

A Pullix (PLX) immár a token előértékesítés hetedik szakaszán keresztül haladva figyelemre méltó DeFi tokenná vált, amelyet azért figyelnek, mert a korai támogatóknak lenyűgöző 150%-os ROI-t kínál és több mint 15 000 felhasználót szerzett. Több mint 80 millió PLX token értékesítésével, ami 5,1 millió dollárt ér, a Pullix megszilárdítja pozícióját a 2024-es legjobb kriptopénzek közötti befektetések terén.

A megoldás-orientált platformként elkötelezett Pullix hibrid kereskedési platformot kínál, amely ötvözi a központi és decentralizált pénzügyek legjobb tulajdonságait. A Pullix egységes platformot biztosít az összes kereskedési igényhez, lehetővé téve a felhasználók számára a likviditáshoz való hozzáférést és a globális eszközök zökkenőmentes kereskedelmét. Emellett a Pullix kiemelt fontosságú biztonságot nyújt, lehetővé téve a befektetők számára a tranzakcióik feletti nagyobb kontrollt.

A Pullix más figyelemre méltó jellemzői közé tartozik a sajátos token elégetési funkciója és egy profitmegosztási rendszer. A profitmegosztási rendszer egy olyan elsődleges innovációt vezet be, amelyet "Trade-to-earn"-nek hívnak, ahol a felhasználók jutalmat kapnak a kereskedési tevékenységekben való részvételért.

Jelenleg a folyamatban lévő token előértékesítés hetedik szakaszában 0,10 dollárra értékelik, az eredeti kibocsátási ára 0,04 dollár volt, a natív PLX token várhatóan körülbelül 70 nap múlva indul el. Legalább egy további előértékesítési szakasz maradt még hátra, és a dinamikus árazási modellje minden új szakaszban növeli a token árát, ezzel is ösztönözve a potenciális befektetőket.

Előretekintve az elemzők növekedést várnak, mellyel a legjobb kriptopénzek közés kerülhet 2024-ben, és egy esetleges 100-szoros árszökkenés sem kizárt, ahogy a PLX felkészül a top-tier tőzsdéken történő indulásra 2024 első negyedévében.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban lásd az alábbi linkeket:

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Magyarország a horgászok országa

Magyarországon mindig is népszerű sportnak számított a horgászat. A közkedvelt szabadidősport a világjárvány óta még népszerűbb lett, ahogy sokan kaptak rá vagy tértek vissza ehhez a természetközeli kikapcsolódási formához. Mit érdemes tudni a horgászat magyarországi helyzetéről, és mire számítson, aki szeretne belevágni?
2024. 02. 27. 04:00
Megosztás:

Hogyan bonthatók fel az egyházi esküvők? Elmondjuk!

Az egyházi házasságok felbonthatóságáról szól szikkünk: a statisztikák szerint a szentségi házasságok stabilabb lábakon állnak és kisebb eséllyel futnak zátonyra.
2024. 02. 27. 03:00
Megosztás:

Vállalati adatokon tanított generatív mesterséges intelligencia: a jövő útja a cégeknek

A nyilvános adatokon tanított AI modellek esetében mára egyértelművé vált, hogy nemcsak segíteni képesek a vállalatokat, hanem használatuk számos kockázatot is jelenthet azokra nézve. Ennek elkerülése érdekében, valamint a produktivitás javítása, a költségek optimalizálása és a komplex információk megértése céljából egyre többen saját adataikat használva tanítják a generatív mesterséges intelligenciát – derül ki a Deloitte TMT Predictions 2024 kutatásából.
2024. 02. 27. 02:30
Megosztás:

Az egészséges nyugdíjas éveknek ne legyen része a megélhetési munka!

Még mindig jelentős az időskorú munkavállalók aránya Magyarországon. Hogyan lehetne elkerülni azt, hogy a nyugdíjas korúak dolgozni legyenek kénytelenek a tisztes megélhetés érdekében?
2024. 02. 27. 02:00
Megosztás:

Dobhatod ki a COVID teszteket! Nem érdemes már csináltatni többet

Csúcsokat döntöget az influenza vírus, az RSV, már előzte a COVID-ot mégis gyakran halljuk, hogy ma már nem érdemes tesztelni, mert mindegyik vírusfertőzés lefolyása ugyanolyan. Miért nem helyes ez az álláspont? Hogy kerül a képbe a Streptococcus baktérium? Miért NEM érdemes mostanság COVID-teszteket használni? Erről lesz szó az alábbi háttéranyagban.
2024. 02. 27. 01:00
Megosztás:

Így tárolható a villamos energia korszerűen, hatékonyan

Magyarország eddigi legnagyobb energiatárolóját építi meg Szolnokon a Forest-Vill Kft. a MAVIR Zrt. megbízásából.
2024. 02. 27. 00:30
Megosztás:

Az alapján amit eddig láttunk, a SMOG lehet 2024 legjobb kriptója

Továbbra is egyike a legnépszerűbb elérhető befektetési lehetőségeknek a szektorban a Smog. A listázást semmilyen előértékesítés nem előzte meg, ennek ellenére pillanatok alatt tudott 1400 százalékkal növekedni a sárkányos kriptó értéke.
2024. 02. 27. 00:01
Megosztás:

Fúzió a biztosításközvetítői piacon: a GRANTIS-hoz csatlakozik az Eurolife ‘94

Az eddig is magas színvonalú és hatékony kiszolgálás terén jelentős előrelépésekre számíthatnak a meglévő és új ügyfelek.
2024. 02. 26. 23:30
Megosztás:

Csehország segítő kezet kap

Mintegy kétbillió korona (harminckétbillió forint) támogatást kapott húszéves európai uniós tagsága alatt az uniós alapokból Csehország, míg a közös kasszába eddig 876,6 milliárd koronát fizetett be - közölte hétfőn a cseh pénzügyminisztérium, amelynek kimutatását a CTK állami hírügynökség ismertette.
2024. 02. 26. 23:00
Megosztás:

Így válassz fülbevalót gyermekednek!

Az első fülbevaló kiválasztása kislányunknak nem egyszerű feladat: számtalan típus és stílus közül választhatunk szemünk fényének. Mikor lövessük ki a fülét? Az első darab fémből legyen, vagy valami másból? Ám vannak még más szempontok is: cikkünkben segítünk eligazodni köztük!
2024. 02. 26. 22:30
Megosztás:

Mutatjuk, hol épül meg az ország legnagyobb energiatárolója

Magyarország legnagyobb energiatárolóját építi meg Szolnokon a MAVIR Zrt. megbízásából a Forest-Vill Kft. - közölte a villamosenergetikai cég hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 26. 21:30
Megosztás:

Az EU elfogadta az új rendeletet

Az Európai Unió Tanácsa elfogadta az euróban történő azonnali átutalásokat lehetővé tevő rendeletet az EU-ban és az Európai Gazdasági Térség (EGT) országaiban - közölte az uniós tanács hétfőn.
2024. 02. 26. 21:00
Megosztás:

Terhelt lakásbiztosításokat is újra lehet kötni

A lakásbiztosítási szerződés abban az esetben is újraköthető, ha jelzáloghitel vagy a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) miatt hitelbiztosítéki záradékkal terhelt - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a honlapján közzétett tájékoztatójában.
2024. 02. 26. 20:00
Megosztás:

Hogyan lehet pénzt keresni otthon a felhőbányászattal?

Az évek során egyre többen keresik az otthoni passzív jövedelem könnyű módjait, és a felhőbányászat válik rendkívül népszerű választássá. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért lehet az Inccrypto felhőbányászati platform megbízható választás azok számára, akik 2024-ben pénzt akarnak keresni az interneten.
2024. 02. 26. 19:50
Megosztás:

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
2024. 02. 26. 19:30
Megosztás:

Vegyes zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után vegyes indexekkel, többségében csökkenéssel fejezték be a hétfői kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 26. 19:00
Megosztás:

A vegyes nemzetközi befektetői hangulatot követte a magyar tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 224,98 pontos, 0,34 százalékos csökkenéssel, 66 038,20 ponton zárt hétfőn.
2024. 02. 26. 18:30
Megosztás:

Mi is részt vettünk a Swiss Talent Fórumon

Magyarországgal együtt 25 ország 70 küldöttje vett részt idén a svájci Swiss Talent Fórumon - közölte a Magyar Innovációs Szövetség hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 26. 18:00
Megosztás:

Mekkora bátorság van az MNB-ben? Elmélkedés a magyar kamatról

Holnap dönt az MNB az alapkamatról. A piaci várakozások szerint 100 bázispont lesz a kamatcsökkentés, s ezzel az alapkamat 9 százalékra csökkenne, amivel még mindig 5,2 százalék lenne a reálkamat, a januári infláció alapján.
2024. 02. 26. 17:30
Megosztás:

Lemondott Bogsch Erik

Március 1-jei hatállyal, igazgatósági tagsága megtartása mellett lemondott a Richter Gedeon Nyrt. igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről Bogsch Erik - tájékoztatta az MTI-t a gyógyszeripari társaság hétfőn.
2024. 02. 26. 17:00
Megosztás: