A Pullix (PLX) egyre emelkedik: Altcoin csata a Terra (LUNA) és a SushiSwap (SUSHI) között most a középpontban

A Pullix a legjobb kriptovalutának tűnik a 2024-es év kezdetén, még a Terra LUNA és a SushiSwap-ot is lekörözve, köszönhetően az utolsó ársugrásának. A Pullix token ára hihetetlenül emelkedett, 75%-kal, az eredeti december eleji $0,04-es indulási árról $0,07-re az előértékesítés 5. szakaszában járva. Az alábbi cikkben megvitatjuk, miért kapnak most a befektetők az alkalmon, hogy megvásárolják a PLX-et.

A Pullix (PLX) egyre emelkedik: Altcoin csata a Terra (LUNA) és a SushiSwap (SUSHI) között most a középpontban

A Terra (LUNA) még mindig rekordmélységben, hiába bullis a piac körülötte

A Terra (LUNA) kiesett a legnagyobb 100 kriptovaluta közül a piaci kapitalizáció alapján a CoinMarketCap adatai szerint. Jelenleg a 112. legnagyobb kriptovaluta, a piaci kapitalizációja pedig 516 millió dollár.

Ami a Terra LUNA árát illeti, az altcoin $0,817773 és $0,926972 között mozog. A heti és havi idősávokon elvesztette az áremelkedéseket, annak ellenére, hogy pozitív a hangulat a kriptopiacon általában.

Mindemellett a Terra LUNA kriptovaluta 121,82%-kal magasabban áll, mint a valaha mért legalacsonyabb szintje (all time low), amit 2022 szeptemberében ért el, $0,3783-on. A Terra az elmúlt 30 napban 15/30 (50%) zöld napot jegyzett fel, 7,55%-os árváltozékonysággal.

A token sikerrel maradt meg a 50 és 200 napos SMA (Simple Moving Average) felett, ami arra utal, hogy még mindig a bika piac irányítja. Ennek eredményeként az elemzők azt jósolják, hogy az altcoin ára a következő hetekben elérheti a $0,952771-et.

pullix

Pullix (PLX): A Jelenleg Elérhető Legjobb Kriptovaluta

A Pullix (PLX) egyedülálló tőzsdeplatform, amely ötvözi a centralizált (CEX) és decentralizált (DEX) tőzsdék előnyeit. Ez a kombináció mindkét világ legjobbjait ötvözi, biztosítva a felhasználóknak a biztonságot, decentralizációt, magas kereskedési aktivitást és hozzáférést a szélesebb körű piacokhoz.

A Pullix egyik fő célja a kereskedési költségek csökkentése, miközben növeli a kereskedési forgalmat és hozzáférést biztosít. Ez a stratégia lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy különböző eszközökkel kereskedjenek, beleértve olyan termékeket is, mint az ezüst, részvények, devizapárok és az arany.

A Pullix-nek ezek mellett két szakértői területe is van: a DeFi cserék és a copy trading. A Pullix DeFi swap technológiája lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy autonómabban kezeljék eszközátutalásaikat. Ez a DeFi swap szakasz egyszerűsíti a token kereskedelmet, hatékonyabbá és költséghatékonyabbá téve azt. Olyan mechanizmust alkalmaz, amely szerint a kereskedéseket likviditási pool ellen hajtják végre, ami felgyorsítja a kereskedési folyamatot, megszüntetve a közvetlen kereskedői kapcsolatok szükségességét.

Ezenkívül ott van a copy trading opció, amelyet AI-alapú algoritmusokkal fejlesztettek ki. Ennek alkalmazásával a kereskedők másolhatják a tapasztalt szakemberek módszereit. Az előny az, hogy ezeknek a tapasztalt kereskedőknek gyakran magas a sikerarányuk. Ennek eredményeként az ő példájukat követőknek jobb esélyük van a sikerre.

Ezen újdonságokkal az elemzők a Pullix-et az "altcoin" kategória egyik legjobb befektetési lehetőségének tartják. Ráadásul a Pullix összeköti a kereskedőket más kriptovalutákon kívüli piacokkal is, kihasználva a magas kereskedési forgalommal rendelkező helyeket.

Például a devizapiac napi kereskedelmi volumene körülbelül 7,6 trillió dollár, míg az OTC derivatívapiac napi volumene körülbelül 40 trillió dollár. Ezek a kapcsolatok növelik a tőkeáramlást a tőzsdén keresztül. Ez pozitív hatással lehet a PLX token értékére, így vonzóvá téve azok számára, akik a legjobb kriptovalutát keresik befektetés céljából.

SushiSwap (SUSHI) Ára 4%-kal Nőtt a 7 Napos Grafikonon

Míg a Terra LUNA kriptovaluta része a top 150 kriptovalutának a piacon, a SushiSwap (SUSHI) nem szerepel ezen a listán. A token a 164. helyen áll, a piaci kapitalizációja pedig 300 millió dollár.

Azonban a SushiSwap ára emelkedik a diagramokon. A CoinMarketCap adatai szerint a SushiSwap ára 4,3%-kal, illetve 1,8%-kal emelkedett a 7 napos és 30 napos árgrafikonon. Az év eleje óta 34%-os növekedést mutat.

Tekintve a token technikai mutatóit, az elemzők azt jósolják, hogy az ára emelkedni fog $2,5-re az aktuális $1,2-$1,39-es szintjéről.

Összefoglalás

Tekintettel a Terra LUNA és a SushiSwap gyenge piaci teljesítményére, az elemzők úgy vélik, hogy a Pullix győztesen kerül ki a piacról. Ennek eredményeként előrejelzéseik szerint január 2024-ben 100-szoros áremelkedést várhatunk, miközben a befektetők várják a projekt indulását. Ez teszi a legjobb kriptovalutává, amit érdemes megvásárolni 2024 elején.

A Pullix előértékesítéssel kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogasson el a Pullix oldalára

Csatlakozzon a Pullix közösségéhez

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Átrendezi-e a terézvárosiak döntése a belvárosi albérletpiacot?

Az elmúlt hetekben jelentős figyelmet keltett a Terézvárosban lebonyolított ügydöntő szavazás, ahol a kéthetes szavazáson résztvevők többsége arra szavazott, hogy a kerületben megszűnjön a rövidtávú szálláskiadás. Bár ezen az úgynevezett ügydöntő szavazáson gyakorlatilag az AirBnB betiltásáról szavaztak, az alacsony részvétel miatt elképzelhető, hogy a helyi bérbeadók megpróbálják továbbvinni majd az ügyet. Egyelőre azonban, még ha a lakóknak alig több mint 20 %-a szavazott, az a döntés született, hogy 2026-tól megszűnik ez a nagyon is kedvelt szálláslehetőség. Az okokról, hogy vajon miért így döntött a lakók egy része, valóban van-e valós zavar, panasz a belvárosi rövidtávú lakáskiadás körül, a belvárosi ingatlanok specialistája mondja el véleményét.
2024. 09. 21. 04:00
Megosztás:

Súlyos a brit államadósságráta

A pénteken ismertetett legfrissebb közfinanszírozási adatok szerint jelentős növekedéssel száz százalékra emelkedett a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósságráta. Legutóbb több mint hat évtizede mértek ennél magasabb közadósságot Nagy-Britanniában.
2024. 09. 21. 03:00
Megosztás:

Hatalmas érdeklődéssel zárult idén is a hungarikum pályázat

Töretlen a hungarikum pályázat népszerűsége, az Agrárminisztérium (AM) és a Hungarikum Bizottság idei kiírásának köszönhetően a 683 millió forintos keretből 271 pályázat kap támogatást - közölte az AM pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 21. 02:00
Megosztás:

A nyugdíj hamarabb érkezik - a Magyar Posta hivatalos tájékoztatása

A Magyar Posta számára a lakosság kiszolgálása kiemelt fontosságú, ezért minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy a küldemények megérkezzenek az árvíz sújtotta területekre is.
2024. 09. 21. 01:00
Megosztás:

Memebet Token – A következő nagy dobás?

Úgy tűnik, hogy a piac végre kezd észhez térni, amiben a Fed kamatcsökkentési döntésének is nagy szerepe van. Ez ugyanis nagymértékben befolyásolja a kriptovaluta piac jövőjének alakulását.
2024. 09. 21. 00:01
Megosztás:

Ethereum támasz- és ellenállási szintek: Vajon az ETH bikák beindítják az altcoin-rallyt októberben a SOL, XRP, FET és CYBRO számára?

Az Ethereum egy kritikus fordulóponton áll, a kulcsfontosságú árfolyamküszöbök kerültek a figyelem középpontjába. Az altcoin-piac izgatottan várja, hogy az ETH kiválthat-e egy újabb emelkedést más érmék, mint a SOL, XRP, FET és CYBRO számára. Ez a cikk azt vizsgálja, mely kriptovaluták állhatnak készen a fellendülésre októberben. Fedezd fel azokat a tényezőket, amelyek beindíthatják ezt a potenciális rallyt.
2024. 09. 20. 23:00
Megosztás:

Megkezdődött a Cupra Terramar sorozatgyártása az Audi győri gyárában

Az Audi Hungaria Zrt. győri üzemében elindult a spanyol Cupra márka Terramar modelljének sorozatgyártása pénteken.
2024. 09. 20. 22:00
Megosztás:

AI-kriptovaluták a csúcsra törnek? Okok, amiért az AI-alapú kriptovaluták, köztük a FET és az INJ készen állnak a fellendülésre a Q4-ben

Az AI-alapú kriptovaluták készen állnak a kitörésre az év utolsó negyedévében. A piaci elemzők lelkesedéssel beszélnek a digitális érmék, mint a FET és az INJ várható nyereségéről. Vajon ezek az AI-vezérelt tokenek hatalmas megtérülést hozhatnak? Merülj el a várt fellendülés mögött álló kulcstényezőkben, és tudd meg, mely érmékre érdemes figyelniük a befektetőknek.
2024. 09. 20. 21:00
Megosztás:

Családbarát védjegyet kapott a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nemcsak szakmai tevékenységével védi a családokat, hanem családbarát munkahelyként is működik, ezt ismerte el a Családbarát Magyarország Központ azzal, hogy odaítélte a Családbarát Hely Tanúsító Védjegyet, amit a hivatal két évig használhat - közölte a GVH pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 20. 20:00
Megosztás:

BTC, ETH, SOL árfolyam előrejelzés: Egy erősebb versenytárs várhatóan 0,03 dollárról akár 100 000 dollárig emelkedhet 2024 végére

Egy eddig a háttérben maradó versenyző a kriptovilágban elképesztő növekedést érhet el, néhány centes árfolyamról indulva az egészen megdöbbentő 100 000 dollárig 2024 végére. Miközben a piac már most is pezseg a BTC, ETH és SOL által keltett hullámok miatt, a spekulációk egyre csak szaporodnak. Ez a cikk azt vizsgálja meg, hogy bizonyos kriptovaluták robbanásszerű növekedése hogyan alakulhat a közeljövőben.
2024. 09. 20. 19:00
Megosztás:

Ártéri ingatlan hitelfedezetként?

A bankok általában óvatosan kezelik az ártéren elhelyezkedő ingatlanokat, valamint a biztosítási lehetőségek korlátozottsága is gátat szabhat a hitelnyújtásnak. A money.hu szakértője összefoglalja, mire számíthatnak azok, akik vízparton, folyó közvetlen közelében szeretnének ingatlant vásárolni, milyen, a szokványostól eltérő feltételek mellett fogadnak el a bankok ártéri ingatlanokat fedezetként.
2024. 09. 20. 18:30
Megosztás:

Szabó Barnabás a VELUX Cégcsoport új üzemeltetésért és ellátásért felelős vezérigazgató-helyettese

Új üzemeltetési és ellátási vezérigazgató-helyettest nevezett ki a VELUX Cégcsoport: Szabó Barnabás 2024. szeptember 1-jétől felel a terület irányításáért és fejlesztéséért annak érdekében, hogy fenntartsák a vállalat versenyképességét, értéket teremtsenek partnereik és ügyfeleik számára, valamint teljesítsék a VELUX Cégcsoport fenntarthatósági célkitűzéseit. A kinevezés mellett Barnabás a VELUX Cégcsoport Vezetői Testületének tagjává is vált.
2024. 09. 20. 18:00
Megosztás:

A fiatalabb generáció tudatosabb, a 60 év felettiek viszont eladósodtak

Alaposabban mérlegelik a fiatalok a banki hitel felvételét mint 5 évvel ezelőtt, a 60 év felettiek esetében viszont nagy mértékben emelkedett a tartozások aránya – derül ki az EOS Csoport kutatásából.
2024. 09. 20. 17:30
Megosztás:

Visszatért Magyarországra a 9. Turkish Airlines World Golf Cup, a világ legjelentősebb vállalati golfversenye

Budapest bajnoka képviseli Magyarországot a Turkish Airlines World Golf Cup világdöntőjében.
2024. 09. 20. 17:00
Megosztás:

Új csúcsok a tőzsdéken, miért olcsók a bankrészvények?

Tegnap a DAX, az S&P500 és a Dow Jones is új csúcsra emelkedett. Habár a Nasdaq emelkedése volt a legnagyobb ezek közül (2,5 százalékos felértékelődéssel), valójában még mindig kb. 4 százalékkal a júliusban elért történelmi csúcs alatt tartózkodik.
2024. 09. 20. 16:30
Megosztás:

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a nézelődők okozzák a legtöbb gondot

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a legnagyobb gondot a nézelődők okozzák, akik hátráltatják a munkát, veszélyeztetik a töltéseket - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) pénteken napközben az MTI-vel.
2024. 09. 20. 16:00
Megosztás:

4iG 20 éve a Tőzsdén

Tőzsdei jelenlétének 20 éves évfordulója alkalmából ünnepélyes csengetéssel indította a mai kereskedést a Budapesti Értéktőzsdén a 4iG Nyrt. Az 1995-ben alapított, magyar többségi tulajdonban lévő vállalat Magyarország és a nyugat-balkáni régió egyik meghatározó informatikai és távközlési szolgáltatója, amely a jövő technológiái iránti elkötelezettségéről ismert. A társaság jelentős tőkepiaci eredményei révén egyúttal a BUX index jelentős súllyal bíró kibocsátója, amely a Prémium kategóriában van jelen.
2024. 09. 20. 15:30
Megosztás:

640 köbméter homok, 145 ezer homokzsák – megtettük, amit a Római védelmében meg lehetett tenni

A Duna vízszintje Óbudán csütörtök éjszaka várhatóan eléri a 8 méteres vízállást. A Római-parti árvízi védekezéshez estig felhasználtunk, kiadtunk 640 köbméter homokot, 145 ezer homokzsákot. A Rómain elvégezhető, a tulajdonosok által kért feladatokat elláttuk. A hullámtérbe mostantól kezdve önkénteseket biztonsági okokból már nem hívunk, nem fogadunk. Hálásan köszönjük a védekezésben segítő több száz önkéntes önzetlen munkáját!
2024. 09. 20. 15:00
Megosztás:

Csalódást okozott a FedEx

A logisztikai vállalat tegnap tőzsdezárás után számolt be 2025-ös üzleti évének első negyedéves eredményeiről.
2024. 09. 20. 14:30
Megosztás:

Szárnyal az arany árfolyama a kamatvágás után

Az arany árfolyama 2.600 dollár fölé ugrott, mivel a Fed kamatvágása nyomán a pénzügyi befektetők vásárolták a nemesfémet.
2024. 09. 20. 14:00
Megosztás: