A Pullix (PLX) egyre emelkedik: Altcoin csata a Terra (LUNA) és a SushiSwap (SUSHI) között most a középpontban

A Pullix a legjobb kriptovalutának tűnik a 2024-es év kezdetén, még a Terra LUNA és a SushiSwap-ot is lekörözve, köszönhetően az utolsó ársugrásának. A Pullix token ára hihetetlenül emelkedett, 75%-kal, az eredeti december eleji $0,04-es indulási árról $0,07-re az előértékesítés 5. szakaszában járva. Az alábbi cikkben megvitatjuk, miért kapnak most a befektetők az alkalmon, hogy megvásárolják a PLX-et.

A Pullix (PLX) egyre emelkedik: Altcoin csata a Terra (LUNA) és a SushiSwap (SUSHI) között most a középpontban

A Terra (LUNA) még mindig rekordmélységben, hiába bullis a piac körülötte

A Terra (LUNA) kiesett a legnagyobb 100 kriptovaluta közül a piaci kapitalizáció alapján a CoinMarketCap adatai szerint. Jelenleg a 112. legnagyobb kriptovaluta, a piaci kapitalizációja pedig 516 millió dollár.

Ami a Terra LUNA árát illeti, az altcoin $0,817773 és $0,926972 között mozog. A heti és havi idősávokon elvesztette az áremelkedéseket, annak ellenére, hogy pozitív a hangulat a kriptopiacon általában.

Mindemellett a Terra LUNA kriptovaluta 121,82%-kal magasabban áll, mint a valaha mért legalacsonyabb szintje (all time low), amit 2022 szeptemberében ért el, $0,3783-on. A Terra az elmúlt 30 napban 15/30 (50%) zöld napot jegyzett fel, 7,55%-os árváltozékonysággal.

A token sikerrel maradt meg a 50 és 200 napos SMA (Simple Moving Average) felett, ami arra utal, hogy még mindig a bika piac irányítja. Ennek eredményeként az elemzők azt jósolják, hogy az altcoin ára a következő hetekben elérheti a $0,952771-et.

pullix

Pullix (PLX): A Jelenleg Elérhető Legjobb Kriptovaluta

A Pullix (PLX) egyedülálló tőzsdeplatform, amely ötvözi a centralizált (CEX) és decentralizált (DEX) tőzsdék előnyeit. Ez a kombináció mindkét világ legjobbjait ötvözi, biztosítva a felhasználóknak a biztonságot, decentralizációt, magas kereskedési aktivitást és hozzáférést a szélesebb körű piacokhoz.

A Pullix egyik fő célja a kereskedési költségek csökkentése, miközben növeli a kereskedési forgalmat és hozzáférést biztosít. Ez a stratégia lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy különböző eszközökkel kereskedjenek, beleértve olyan termékeket is, mint az ezüst, részvények, devizapárok és az arany.

A Pullix-nek ezek mellett két szakértői területe is van: a DeFi cserék és a copy trading. A Pullix DeFi swap technológiája lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy autonómabban kezeljék eszközátutalásaikat. Ez a DeFi swap szakasz egyszerűsíti a token kereskedelmet, hatékonyabbá és költséghatékonyabbá téve azt. Olyan mechanizmust alkalmaz, amely szerint a kereskedéseket likviditási pool ellen hajtják végre, ami felgyorsítja a kereskedési folyamatot, megszüntetve a közvetlen kereskedői kapcsolatok szükségességét.

Ezenkívül ott van a copy trading opció, amelyet AI-alapú algoritmusokkal fejlesztettek ki. Ennek alkalmazásával a kereskedők másolhatják a tapasztalt szakemberek módszereit. Az előny az, hogy ezeknek a tapasztalt kereskedőknek gyakran magas a sikerarányuk. Ennek eredményeként az ő példájukat követőknek jobb esélyük van a sikerre.

Ezen újdonságokkal az elemzők a Pullix-et az "altcoin" kategória egyik legjobb befektetési lehetőségének tartják. Ráadásul a Pullix összeköti a kereskedőket más kriptovalutákon kívüli piacokkal is, kihasználva a magas kereskedési forgalommal rendelkező helyeket.

Például a devizapiac napi kereskedelmi volumene körülbelül 7,6 trillió dollár, míg az OTC derivatívapiac napi volumene körülbelül 40 trillió dollár. Ezek a kapcsolatok növelik a tőkeáramlást a tőzsdén keresztül. Ez pozitív hatással lehet a PLX token értékére, így vonzóvá téve azok számára, akik a legjobb kriptovalutát keresik befektetés céljából.

SushiSwap (SUSHI) Ára 4%-kal Nőtt a 7 Napos Grafikonon

Míg a Terra LUNA kriptovaluta része a top 150 kriptovalutának a piacon, a SushiSwap (SUSHI) nem szerepel ezen a listán. A token a 164. helyen áll, a piaci kapitalizációja pedig 300 millió dollár.

Azonban a SushiSwap ára emelkedik a diagramokon. A CoinMarketCap adatai szerint a SushiSwap ára 4,3%-kal, illetve 1,8%-kal emelkedett a 7 napos és 30 napos árgrafikonon. Az év eleje óta 34%-os növekedést mutat.

Tekintve a token technikai mutatóit, az elemzők azt jósolják, hogy az ára emelkedni fog $2,5-re az aktuális $1,2-$1,39-es szintjéről.

Összefoglalás

Tekintettel a Terra LUNA és a SushiSwap gyenge piaci teljesítményére, az elemzők úgy vélik, hogy a Pullix győztesen kerül ki a piacról. Ennek eredményeként előrejelzéseik szerint január 2024-ben 100-szoros áremelkedést várhatunk, miközben a befektetők várják a projekt indulását. Ez teszi a legjobb kriptovalutává, amit érdemes megvásárolni 2024 elején.

A Pullix előértékesítéssel kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogasson el a Pullix oldalára

Csatlakozzon a Pullix közösségéhez

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás:

Jelentős elbocsátás a Sony-nál - mi a baj a céggel?

A Sony mintegy 900 alkalmazottját bocsátja el PlayStation részlegétől, a globális létszám úgy 8 százalékát - jelentette kedden a The Verge szakmai hírportál.
2024. 02. 28. 15:00
Megosztás:

Tovább mélyülhet a magyar-dél-koreai kapcsolat

A Gazdasági Innovációs Partnerségi Program (Economic Innovation Partnership Program, EIPP) rendezvényén Dél-Korea és Magyarország szakemberei a magyar-dél-koreai technológiai és tudástranszferben rejlő lehetőségekről egyeztettek kedden Budapesten - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 14:30
Megosztás:

Az MNB változtatott az alapkamaton - miért történik ez?

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 100 bázisponttal 9,00 százalékra csökkentette az alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 02. 28. 14:00
Megosztás:

Komoly fejlesztésbe kezdett a Ganz

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indított a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:30
Megosztás:

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a VGP

Eredményes évet zárt a VGP, a cég nettó bérleti díjbevétele 159,1 millió euróra emelkedett tavaly, nyeresége pedig 87,3 millió euróra nőtt - közölte a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:00
Megosztás:

Spórolni kell a gázzal! - az Unió ezt kéri mindenkitől

Az Európai Bizottság azt ajánlja, hogy az uniós tagállamok az ellátás biztosítása és a piacok stabilizálása érdekében továbbra is takarékoskodjanak a gázzal - olvasható a brüsszeli testület keddi sajtóközleményében.
2024. 02. 28. 12:30
Megosztás:

Ápolni kell az élővilágot

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén rendeletjavaslatot fogadott el, amely szerint a tagállamoknak egyre több, 2030-ra legalább 30, 2040-re legalább 60, 2050-re pedig legalább 90 százaléknyi leromlott ökológiai állapotú élőhelyet kell helyreállítaniuk - tájékoztatott az uniós parlament kedden.
2024. 02. 28. 12:00
Megosztás:

Ausztriában kínálkozó karrierlehetőségek feltérképezése: Teljes körű útmutató magyarok számára

Ausztriában való munkavállalás sok magyar számára vonzó lehetőséget jelent, hiszen nemcsak a közelség, hanem a magasabb bérszintek és a jobb életminőség is csábító tényező. Azonban mielőtt az ember belevágna, érdemes alaposan tájékozódni a lehetőségekről, a munkavállalás feltételeiről, és felkészülni a kihívásokra.
2024. 02. 28. 11:35
Megosztás:

Katar komoly pénzt ígért Párizsnak - Macron üdvözli a projektet

Tamim bin Hamad asz-Száni sejk, katari emír franciaországi állami látogatásának első napján aláírt egy megállapodást, amelyben kötelezettséget vállal hazája nevében beruházásokra a francia gazdaságban 2030-ig, 10 milliárd euró értékben.
2024. 02. 28. 11:30
Megosztás:

Egyre több fogyatékossággal élő ember vállal munkát: Bécsben díjazták a 30 éves Salva Vita Alapítványt

Amikor 1993-ban Dávid Andrea megálmodta a fogyatékkal élő emberek esélyegyenlőségéért küzdő Salva Vita Alapítványt, a megváltozott munkaképességű emberek töredéke állt foglalkoztatásban. Azóta ez az arány sokat javult, és ebben kulcsszerepet játszott a civil szféra is. A Salva Vita tevékenységét most külföldön is elismerték: az alapítvány munkatársai Bécsben egyedüli magyar szervezetként vehették át a Zero Project Award 2024 elismerést a 18–29 éves fiatalok integrációját segítő programjukért.
2024. 02. 28. 11:15
Megosztás:

Traktorral vonultak fel Brüsszelben

Hétfőn Brüsszelben, az uniós intézményeknek otthont adó európai negyedben csaknem ezer traktorral vonultak fel ismét az európai gazdák tüntetni, mivel úgy vélik, az Európai Bizottság a hónap eleji tiltakozó akcióik ellenére sem hozott megfelelő intézkedéseket aggályaik eloszlatására.
2024. 02. 28. 11:00
Megosztás:

Tiszta stressz vagy? Akár örülhetsz is neki!

A szervezet nem csak a negatív stresszre reagál: a stressz és a feszültség a mindennapjaink része, ami nyomot hagy a testünkön és a lelkünkön egyaránt. A pozitív stresszt ugyan jól kezeli a szervezetünk, a negatív stressz esetében azonban nem elég csak a testi tünetek enyhítésére koncentrálni.
2024. 02. 28. 10:30
Megosztás:

Vegyes mozgás nyitáskor a vezető európai tőzsdéken

Vegyesen nyitották a napot a főbb európai tőkepiacok szerdán.
2024. 02. 28. 10:20
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat ma a tőzsde

Iránykereséssel nyithat szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 02. 28. 10:00
Megosztás:

A kriptó GameFi játékosok, mint a The Sandbox (SAND), az Immutable X, és a KangaMoon újradefiniálják a Meme Coin piacot

Az elmúlt években a kriptovaluta piac hatalmas mértékben nőtt, és olyan új szakterületek, mint a web 3 játékok és a metaversum nagyobb hangsúlyt kaptak, mint valaha. Kiemelendő, hogy a decentralizált játékplatformok mint a The Sandbox (SAND) és az Immutable X (IMX) kriptovaluták lehetővé tették a játékrajongók számára, hogy játékélményeiket monetizálják, kihasználva a játék közbeni pénzkeresés (Play-To-Earn, P2E) és az NFT-k előnyeit. Ugyanebbe a ligába lépve a KangaMoon (KANG) tovább akarja vinni ezt az innovációt, és egyesített ökoszisztémában kívánja integrálni a Social-Fi-t és a P2E-t, amely kifejezetten a játékrajongóknak szól.
2024. 02. 28. 09:40
Megosztás:

Javarészt gyengültek az ázsiai indexek

A vezető ázsiai tőzsdék többsége gyengült szerdán.
2024. 02. 28. 09:30
Megosztás:

58 000 felett a Bitcoin, 1 millió felett a Green Bitcoin

A Bitcoin árfolyama a cikk írásakor 58 251 dollár, ismét döntögeti a csúcsokat a közelgő áprilisi felezés előtt. A Bitcoin továbbá az aranymetszést is áttörte, így a hype egyre fokozódik.
2024. 02. 28. 09:07
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 28. 09:00
Megosztás: