A Solana is brutál rallyt csinál a Bitcoin mellett, egy új mém-coin a Kangamoon 125%-ot ugrik és még van benne akár 100X

A piac jelentős számú vezető kriptovalutája között a bikapiac optimista hangulatát mutató Solana (SOL) és Bitcoin (BTC) hívja fel leginkább most a szakértők figyelmét. Ennek oka az elmúlt hetekben mutatott lenyűgöző árfolyam teljesítményük.

A Solana is brutál rallyt csinál a Bitcoin mellett, egy új mém-coin a Kangamoon 125%-ot ugrik és még van benne akár 100X

Hasonlóan egy másik projekt a KangaMoon (KANG) is fókuszba került, amelytől a szakértők hatalmas rally-t várnak az év során. A korai befektetők már most számolhatják a jelentős nyereségüket, pedig még csak néhány hete indult el az előértékesítése.

A KangaMoon (KANG) hatalmas bullish előrejelzése az emelkedő lendület közepette

Bár a KangaMoon (KANG) még csak az előértékesítés harmadik szakaszában van, már vonzza az befektetők és szakértők figyelmét egyaránt. Ennek oka az a 125%-os megtérülés (ROI), amit a token már az első befektetőknek generált. A KangaMoon exponenciális növekedési potenciálja, még az előértékesítés során is, bebizonyította a projekt széles körű elfogadottságát. Ennek eredményeként már több ezer befektető csatlakozott az aktuális előértékesítéshez.

A KangaMoon platform már több mint 950 000 dollárt gyűjtött össze az előértékesítése során, míg elemzők hamarosan egy 1 millió dolláros mérföldkövet várnak. A KangaMoon nem lankad, ahogy tovább erősödik a bikapiaci hangulat. A platform tervei között szerepel a token listázására egy nagy Tier 1 CEX tőzsdén a második negyedévben, és az elemzők azzal számolnak, hogy az év végéig a növekedés akár 100-szoros is lehet. Az aktuális hangulatára alapozva a token nagy eséllyel túl fogja szárnyalni a legnépszerűbb mém érméket, mint például a Dogecoin vagy a Shiba Inu, stb.

Így most lehet a tökéletes idő arra, hogy megvásároljuk ezt a mém érmét, a KANG-ot, amelyet mindössze 0,01125 dollárért kínálnak. Ha most vásárolsz, 10%-os bónuszt is kapsz. A jelenlegi kilátásai alapján a KangaMoon az iparág legjobb mém érméi közé is bekerülhet. Fontos megjegyezni, hogy a KangaMoon platform egy élénk mém közösség, ahol a mém rajongók találkozhatnak és interakcióba léphetnek a Social-Fi szerkezeten keresztül.

Ráadásul a tagok versenyezhetnek és bevételhez juthatnak a KangaMoon GameFi szakaszán keresztül a platformon. A platformon kívül a tagok akár az előértékesítés során is megszerezhetik a KANG tokent, ha részt vesznek a projekt promóciójában a közösségi médiában. Összességében a KangaMoon egy olyan közösség tehát, ahol a tagok szórakozhatnak, miközben a projektbe történő befektetéssel pozícionálják magukat a nyereség elérésére.

A Bitcoin (BTC) története során először lépett át a 70 000 dolláros szinten

A Bitcoin (BTC) hatalmas bikapiaci hangulata azt eredményezte, hogy először lépte át a 70 000 dolláros küszöböt történelmében, a CoinMarketCap adatai szerint. A Bitcoin árfolyama úgy látszik meg is nyugodott jelenleg a 70 ezres tartományokban, és ez a mérföldkő egyértelmű jelzése annak, hogy a vezető kriptovaluta valószínűleg el fogja érni a 100 000 dolláros árszintet 2024-ben.

Hogy kontextust adjunk, a Bitcoin az elmúlt héten 10%-ot nyert és az elmúlt hónapban jelentős 50%-ot. Ennek eredményeként a Bitcoin piaci tőkéje meghaladta az 1,4 trillió dollárt, ami a kriptóipar bármely érméjének a legmagasabb. Számos elemző úgy gondolja, hogy a BTC árfolyama valószínűleg folytatni fogja az aktuális emelkedési rallyját a következő hetekben is.

A Solana (SOL) bikapiaci lendületét egyedül a hullámzó kereskedelmi volumene fenyegeti 

Solana kriptodeviza

A Solana (SOL) jelentős árfolyam emelkedést mutatott az elmúlt hónapban, 49%-os növekedéssel ebben az időszakban. Kiemelendő, hogy a Solana az éves árfolyam-összehasonlításban több mint 686%-ot nyert. Azonban a token bikapiaci pályáját a csökkenő kereskedési volumen fenyegeti.

Mindazonáltal az elemzők úgy vélik, hogy a Solana kereskedési volumenének csökkenése egy olyan fázis, ami valószínűleg a következő hetekben megszűnhet. Így, ha a Solana folytatja magas lendületét, akkor valószínű, hogy a token árfolyama átlépheti a 200 dolláros szintet a második negyedévben.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségükhöz: https://t.me/kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Megnyílt az ötvenhetedik Burger King nálunk

Az országban az 57., Zalában a második éttermét nyitotta meg Nagykanizsán a Burger King - tájékoztatta a hálózatot működtető Fusion Zrt. csütörtökön az MTI-t.
2024. 04. 19. 14:30
Megosztás:

Szombaton forgalomkorlátozás lesz Budapesten kerékpáros felvonulás miatt

Kerékpáros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek szombat délután Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
2024. 04. 19. 14:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb volt Japánban az infláció

A távol-keleti szigetországban a várt 2,8 százalékkal szemben 2,7 százalékra csökkent márciusban az infláció, míg a februári adat is 2,8% volt.
2024. 04. 19. 13:30
Megosztás:

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás:

Mivel magyarázható a munkaerőpiaci átrendeződés?

Miközben több mint 70 ezer állás betöltetlen ma Magyarországon, csaknem 100 ezer külföldi munkavállaló dolgozik az országban és több mint 200 ezer ember inaktív. Az elvándorlás és a külföldi munkavállalás évtizedes jelenség és a magyar gazdaságra egyértelműen negatív hatással van. Miért megyünk mi magyarok külföldre és miért jönnek hozzánk Ázsiából dolgozni?
2024. 04. 19. 04:30
Megosztás: