A Solana (SOL) és Jupiter (JUP) szárnyalnak, míg az Algotech (ALGT) uralkodik a páratlan jövedelem előrejelzéseivel

A Solana (SOL) befektetőknek okuk van mosolyogni, mivel a SOL kriptopénz ára az elmúlt héten 20,6%-kal emelkedett. Más hírek szerint a Jupiter (JUP) tervezi megvédeni azokat a befektetőket, akik veszteséget szenvedtek a közelmúltbeli meme coin előértékesítési probléma miatt. Közben a befektetők vásárolják az Algotech tokeneket, mivel a szakértők szerint az ALGT ára 150%-kal fog emelkedni a jelenlegi szakaszától a piacra dobásig. Fedezd fel a legjobb érméket befektetési céllal 2024-re: Algotech (ALGT), Solana (SOL) és Jupiter (JUP).

A Solana (SOL) és Jupiter (JUP) szárnyalnak, míg az Algotech (ALGT) uralkodik a páratlan jövedelem előrejelzéseivel

A Solana (SOL) DEX tevékenysége új magasságokat hódít meg

A legfrissebb Solana hírek szerint az előző héten a Solana (SOL) DEX elérte a figyelemreméltó mérföldkövet, napi kereskedési volumene 2,85 milliárd dollárra rúgott. Ez 150%-os ugrást jelent az előző héthez képest, amikor 12,9 milliárd dollárt vonzott.

Fontos megjegyezni, hogy a Solana (SOL) továbbra is jelentős részesedést tart az összes DEX volumenben, 16%-ot, biztosítva helyét a harmadik legnagyobb platformként az Ethereum (ETH) és a Binance Smart Chain (BSC) mögött. Ugyanakkor, mintegy egy évvel ezelőtt a Solana (SOL) piaci részesedése jelentősen kisebb volt, csak 1,1%-os volt. Ez a jelentős változás alátámasztja a Solana (SOL) figyelemreméltó növekedési pályáját a DeFi térben.

A Solana hírek szerint a prominens DEX-ek - amelyek a Solanán működnek - közé tartozik a Raydium, amely a múlt héten 5 milliárd dolláros kereskedési volumennel büszkélkedhetett; az Orca, amelynek 4,3 milliárd dolláros volumene volt; és a Lifinity, amely ugyanebben az időszakban 1,5 milliárd dolláros volumenről számolt be.

Közben a láncadatokból kiderül, hogy a SOL kriptopénz ára az elmúlt héten 180,88 dollárra szökött. A szakértők szerint a Solana (SOL) árának emelkedése a befektetői hangulat növekedésével függ össze, amit a SOL közösségi volumenének 2,5%-os emelkedése mutat. Ahogy egyre több befektető használja ki a Solana (SOL) felfelé ívelő lendületét, a szakértők szerint a SOL kriptopénz ára átlépheti a 200 dolláros szintet a Q3 kezdetére.

Jupiter Tőzsde Segít a Meme Coin Elővételi Bakinak Érintett Befektetőknek

Az újabb fejlemények szerint a Solana blokkláncán működő Jupiter Tőzsde előállt azzal, hogy támogatja azokat a befektetőket, akik veszteséget szenvedtek el a Slerf nevű új meme coin előértékesítésénél, ami egy lajháros témájú token.

A Jupiter (JUP) társalapítója - Meow álnéven - elkötelezte magát amellett, hogy a SLERF-hez kapcsolódó kereskedésekből származó díjakat az érintett befektetők segítésére használja fel. Ez a bejelentés azután történt, hogy a memecoin fő fejlesztője tévesen megszüntette a projekt indulására kijelölt likviditást.

A fejlesztő hibája 10 millió dolláros veszteséghez vezetett, ami érintette azokat a pénzösszegeket is, amelyeket a JUP token közelgő indítására gyűjtöttek a Solana ökoszisztémában. Ez a baklövés éppen a tervezett március 18-i indítás előtt történt, és jelentős aggodalomra adott okot a közösség tagjai között.

Annak ellenére, hogy a Jupiter (JUP) legújabb kihívásokkal néz szembe, a láncadatok azt mutatják, hogy a Jupiter (JUP) az elmúlt héten 47,3%-kal szárnyalt, elérve az 1,19 dollárt. Az elemzők szerint a Jupiter (JUP) nagyhalai még a Slerf esemény után is aktívak maradtak, ami arra utal, hogy a befektetők bizakodóak a Jupiter (JUP) kilátásaival kapcsolatban. Nem meglepő, hogy a piaci előrejelzések szerint a Jupiter (JUP) április 1-jéig 1,35 dollárig emelkedhet.

Az Algotech (ALGT) vezeti a bikafutást a kriptopiacokon

A kriptobefektetők egyre nagyobb biztonságot követelnek a kriptovaluták kereskedéséhez egyre növekvő kiberfenyegetések miatt. Az Algotech (ALGT) az új decentralizált kereskedési hálózat, amely megfelelő kereskedési platformot biztosít a Know Your Customer (KYC) és a Pénzmosás Elleni Küzdelem (AML) szabályozások betartásával, biztosítva ezzel egy biztonságos és szabályozott kereskedési környezetet.

De ez csak a kezdet! Az Algotech (ALGT) a legjobb elővételi tokenként kvantitatív elemzési módszereket alkalmaz a piaci mutatók, statisztikai modellek és kereskedési jelek értékelésére. Ez a rendszerszerű megközelítés lehetővé teszi a platform számára az elfogulatlan és bizonyítékokkal alátámasztott kereskedési döntések meghozatalát, csökkentve az emberi elfogultságok befolyását.

Továbbá az Algotech (ALGT) magát a legjobb elővételi érmek közé helyezi, aktívan keresve a stratégiai partnerségeket annak érdekében, hogy növelje képességeit. A blokklánc hálózat bővíti kínálatát és javítja az általános kereskedési élményt, együttműködve a kulcsfontosságú iparági szereplőkkel és biztosítva az összehangolt integrációkat a kiegészítő platformokkal.

Az Algotech (ALGT) jelentős előrelépéseket tett azzal, hogy mindössze két nap alatt 1,1 millió dollárt gyűjtött a privát magvetési értékesítés során, ami Stádium 2-re emelte a nyilvános elővételt. A befektetőknek lehetőségük van izgalmas elővételi jutalmak megszerzésére is, beleértve két VIP jegyet a Dubai Blockchain Life 2024 eseményre. Az ALGT tokenek vonzó ára, 0,06 dollár, figyelmet keltett a befektetők körében, és lehetőséget kínál egy potenciális 150%-os megtérülésre 0,15 dollárig a Stádium 2-től a piacra dobásig.

Látogass el az Algotech elővételére

Csatlakozz Az Algotech Közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Íme a magyar tőzsde, a BÉT Nyrt. árbevétele és nyeresége

Megtartotta éves rendes közgyűlését a Budapesti Értéktőzsde, ahol a részvényesek valamennyi napirendi pontot jóváhagyták. A közgyűlésen bemutatott 2023. évi üzleti beszámoló alapján a Tőzsde eredményes évet zárt: az összbevétel 4,4 milliárd, az EBITDA 1 362 millió, a nettó eredmény 5,8 milliárd forintot tett ki, ami 2008 óta a legeredményesebb tőzsdei évet jelenti. A társaság 606 millió forint összegben fizet osztalékot, részvényenként 112 forintot.
2024. 04. 28. 16:00
Megosztás:

Következő fázisába léphet a hazai hidrogénipar - mit jelent ez?

Ezekben a hónapokban számos magyarországi hidrogénipari pilot projekt jut el a megvalósulás szakaszába, közülük jónéhány a Ganzair Kompresszortechnikai Kft. szakembereinek bevonásával valósult meg. Amint az a kecskeméti Neumann János Egyetemen szervezett fórumon megfogalmazódott, rövidtávon immár a hidrogénszakmai képzés, középtávon az urbanisztikai felhasználás, hosszútávon pedig a belföldi tömeggyártás az elérendő cél.
2024. 04. 28. 15:00
Megosztás:

Az intenzív terjeszkedés finanszírozására fordítja 2023-as rekordnyereségét az AutoWallis

Megtartotta éves rendes közgyűlését az AutoWallis Csoport, ahol a részvényesek új Igazgatósági tagok választása mellett arról is döntöttek, hogy a további dinamikus növekedés támogatása érdekében a tavalyi rekordárbevétel mellett elért 9,8 milliárd forintos teljes átfogó eredményt az intenzív terjeszkedés finanszírozására fordítják. Az AutoWallis frissített célszámait május 6-án mutatja be.
2024. 04. 28. 14:00
Megosztás:

Roszatom - a Paks II. Atomerőmű reaktortartály gyártásának kezdete

A Roszatom gépgyártó részlege, az Atomenergomas szentpétervári üzemében megkezdődött azoknak az öntvényeknek a kovácsolása, amelyekből a Paks II. Atomerőmű 5. blokk reaktortartályát fogják elkészíteni.
2024. 04. 28. 13:00
Megosztás:

Kondor Béla 40 éve nem látott festményét árverezi el a Virág Judit Galéria

Gábor Jenő egyik lélegzetelállító főműve, Kondor Béla négy évtizede nem látott alkotása és Czigány Dezső egyik mesteri csendélete is szerepel a Virág Judit Galéria tavaszi aukciójának kínálatában. Május 13-án, a Kongresszusi Központban indul a licitharc a festményekért, de a műveket már április 29-től bárki ingyenesen megtekintheti a galériában.
2024. 04. 28. 12:00
Megosztás:

GDP és lakásépítési, idegenforgalmi adatok érkeznek a jövő héten

A következő héten megjelenik az első negyedévi bruttó hazai termék (GDP) első becslése, emellett lakásépítési és idegenforgalmi adatokat közölnek.
2024. 04. 28. 11:00
Megosztás:

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.
2024. 04. 28. 10:00
Megosztás:

Bálnák gyűjtik a Pepe tokeneket, a KangaMoon vásárlói 290%-os megtérülést érnek el, miközben a Floki ára megugrik a Revolut bejelentése után

Okos pénzügyi befektetési döntéseket hozni nehéz, de a legjobb kriptovaluta-befektetés hamarabb meghozhatja a várt nagy hozamot, mint gondolnánk. A Pepe (PEPE) jelentős emelkedést mutatott a Coinbase bejelentése óta, amely a token állandó jövőbeli listázásáról szólt. Emellett a Floki (FLOKI) ára is megugrott, miután bejelentették a Revolut listázását. Közben a KangaMoon (KANG) tovább folytatta bikás menetelését a kriptopiacokon. A szakértők szerint a korai befektetők több mint 700%-os nyereségre tehetnek szert, mielőtt a tőzsdéken történő listázás megtörténik.
2024. 04. 28. 07:00
Megosztás:

Megemelte a Prima Primissima díjakkal járó pénzösszegeket az alapító

Megemelte a Prima Primissima díjakkal járó pénzösszegeket az alapító - tájékoztatta a Prima Primissima Alapítvány kommunikációjával megbízott ügynökség az MTI-t pénteken.
2024. 04. 28. 06:00
Megosztás:

Ausztrália a legkívánatosabb célország a munka miatt költözni vágyók számára és London vezeti a városok listáját

Világszerte a dolgozók 63 százaléka nyitott arra, hogy más országban vállaljon munkát, több mint 20 százalékuk aktívan keres így állást. A magyarok esetében jelenleg kisebb, 15% az aktívan külföldi állást keresők aránya – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), valamint a Stepstone Group, a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös globális tanulmányából.
2024. 04. 28. 05:00
Megosztás:

Megduplázódhat az otthonfelújításra jogosult ingatlanok száma!

Várhatóan 2024 júniusában indul az új otthonfelújítási program. A támogatásból az 1990 előtt épült családi házak energetikai korszerűsítése finanszírozható. A részletszabályok még nem ismertek, de a Bankmonitor szakértőinek becslése szerint egy újonnan bejelentett könnyítésnek köszönhetően közel duplájára emelkedhet a jogosultak száma. Ez azonban egyben azt is jelenti, hogy sietnie kell azoknak, akik kihasználnák a lehetőséget, mert a rendelkezésre álló 108 milliárd forintos keret még gyorsabban kimerülhet.
2024. 04. 28. 04:00
Megosztás:

A Vitesco közgyűlése jóváhagyta a Vitesco Technologies Group AG és a Schaeffler AG egyesülési megállapodását

A Vitesco Technologies, a tiszta mobilitást szolgáló modern hajtástechnológiák és elektrifikációs megoldások vezető nemzetközi gyártója a mai napon tartotta 2024-es éves közgyűlését. A virtuális eseménynek a müncheni Gaszählerwerkstatt adott otthont.
2024. 04. 28. 03:00
Megosztás:

Folytatódik Zalaegerszeg legnagyobb közlekedésfejlesztési beruházása

Több mint 1,8 milliárd forint beruházással folytatódik Zalaegerszegen, a város legfontosabb észak-déli közlekedési útvonalán a Kosztolányi út kétirányúsítása - közölte pénteken a helyszínen a zalai vármegyeszékhely polgármestere.
2024. 04. 28. 02:00
Megosztás:

Így lesz magasabb a nyugdíjad: szerezz több szolgálati időt!

A magyar nyugdíjszámítás módszereit sajnos sokan nem látják át tisztán, így aki nincs tisztában a "képlettel" az nem is tudja, hogy mire kell figyelnie ahhoz, hogy magasabb összegű nyugdíja legyen. A hazai nyugdíj képlet egyik fontos tényezője nem más, mint az un. szolgálati évek száma. Minél több szolgálati évünk van a nyugdíj-rendszerben, annál több lesz a nyugdíjunk. A kérdés tehát ebből következik: hogyan lehet minél több szolgálati évet összegyűjteni?
2024. 04. 28. 01:00
Megosztás:

ChatGPT: Ezt gondolja a Bitcoin felezés utáni árfolyamáról, de mire számíthat a 99Bitcoins?

A Bitcoin felezési eseménye jött és ment, így a befektetők most azon tűnődnek, hogy mi a következő lépés a világ legnagyobb kriptovalutája számára. A sok találgatás közepette a ChatGPT mesterséges intelligenciamodell is beszállt a találgatásokba, és átfogó elemzésében egy feleződés utáni árfolyam-előrejelzést adott a BTC-re.
2024. 04. 28. 00:01
Megosztás:

Ismét megjelenhet nyilvános programokon Károly király brit uralkodó

Ismét megjelenhet nyilvános programjain a brit uralkodó, akit az év eleje óta daganatos megbetegedéssel kezelnek.
2024. 04. 27. 23:00
Megosztás:

A strucc- és emutartók is pályázhatnak telepfejlesztő támogatásra

A strucc- és emutartók is pályázhatnak telepfejlesztő támogatásra - közölte az Agrárminisztérium (AM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 27. 22:00
Megosztás:

Új élelmiszeripari fejlesztéseket adott át Fábián Gergely államtitkár

Fábián Gergely, a Nemzetgazdasági Minisztérium iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára kiemelkedő élelmiszeripari fejlesztéseket adott át, melynek során a Juice Products Zrt. kiskőrösi üzemét, valamint a TOLNATEJ tolna vármegyei Tejipari Zrt. szekszárdi üzemében megvalósult beruházásokat tekintette meg. A figyelemre méltó fejlesztéseknek köszönhetően Magyarország kormánya jelentősen hozzájárul az élelmiszeripar versenyképességének növeléséhez - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 27. 21:00
Megosztás:

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket - közölték az MTI-vel a szervezők.
2024. 04. 27. 20:00
Megosztás:

Egymilliárd forintos hulladékgazdálkodási fejlesztés valósult meg Érden

Mintegy egymilliárd forintból fejlesztette hulladékgazdálkodási rendszerét Érd.
2024. 04. 27. 19:00
Megosztás: