A Solana (SOL) és Jupiter (JUP) szárnyalnak, míg az Algotech (ALGT) uralkodik a páratlan jövedelem előrejelzéseivel

A Solana (SOL) befektetőknek okuk van mosolyogni, mivel a SOL kriptopénz ára az elmúlt héten 20,6%-kal emelkedett. Más hírek szerint a Jupiter (JUP) tervezi megvédeni azokat a befektetőket, akik veszteséget szenvedtek a közelmúltbeli meme coin előértékesítési probléma miatt. Közben a befektetők vásárolják az Algotech tokeneket, mivel a szakértők szerint az ALGT ára 150%-kal fog emelkedni a jelenlegi szakaszától a piacra dobásig. Fedezd fel a legjobb érméket befektetési céllal 2024-re: Algotech (ALGT), Solana (SOL) és Jupiter (JUP).

A Solana (SOL) és Jupiter (JUP) szárnyalnak, míg az Algotech (ALGT) uralkodik a páratlan jövedelem előrejelzéseivel

A Solana (SOL) DEX tevékenysége új magasságokat hódít meg

A legfrissebb Solana hírek szerint az előző héten a Solana (SOL) DEX elérte a figyelemreméltó mérföldkövet, napi kereskedési volumene 2,85 milliárd dollárra rúgott. Ez 150%-os ugrást jelent az előző héthez képest, amikor 12,9 milliárd dollárt vonzott.

Fontos megjegyezni, hogy a Solana (SOL) továbbra is jelentős részesedést tart az összes DEX volumenben, 16%-ot, biztosítva helyét a harmadik legnagyobb platformként az Ethereum (ETH) és a Binance Smart Chain (BSC) mögött. Ugyanakkor, mintegy egy évvel ezelőtt a Solana (SOL) piaci részesedése jelentősen kisebb volt, csak 1,1%-os volt. Ez a jelentős változás alátámasztja a Solana (SOL) figyelemreméltó növekedési pályáját a DeFi térben.

A Solana hírek szerint a prominens DEX-ek - amelyek a Solanán működnek - közé tartozik a Raydium, amely a múlt héten 5 milliárd dolláros kereskedési volumennel büszkélkedhetett; az Orca, amelynek 4,3 milliárd dolláros volumene volt; és a Lifinity, amely ugyanebben az időszakban 1,5 milliárd dolláros volumenről számolt be.

Közben a láncadatokból kiderül, hogy a SOL kriptopénz ára az elmúlt héten 180,88 dollárra szökött. A szakértők szerint a Solana (SOL) árának emelkedése a befektetői hangulat növekedésével függ össze, amit a SOL közösségi volumenének 2,5%-os emelkedése mutat. Ahogy egyre több befektető használja ki a Solana (SOL) felfelé ívelő lendületét, a szakértők szerint a SOL kriptopénz ára átlépheti a 200 dolláros szintet a Q3 kezdetére.

Jupiter Tőzsde Segít a Meme Coin Elővételi Bakinak Érintett Befektetőknek

Az újabb fejlemények szerint a Solana blokkláncán működő Jupiter Tőzsde előállt azzal, hogy támogatja azokat a befektetőket, akik veszteséget szenvedtek el a Slerf nevű új meme coin előértékesítésénél, ami egy lajháros témájú token.

A Jupiter (JUP) társalapítója - Meow álnéven - elkötelezte magát amellett, hogy a SLERF-hez kapcsolódó kereskedésekből származó díjakat az érintett befektetők segítésére használja fel. Ez a bejelentés azután történt, hogy a memecoin fő fejlesztője tévesen megszüntette a projekt indulására kijelölt likviditást.

A fejlesztő hibája 10 millió dolláros veszteséghez vezetett, ami érintette azokat a pénzösszegeket is, amelyeket a JUP token közelgő indítására gyűjtöttek a Solana ökoszisztémában. Ez a baklövés éppen a tervezett március 18-i indítás előtt történt, és jelentős aggodalomra adott okot a közösség tagjai között.

Annak ellenére, hogy a Jupiter (JUP) legújabb kihívásokkal néz szembe, a láncadatok azt mutatják, hogy a Jupiter (JUP) az elmúlt héten 47,3%-kal szárnyalt, elérve az 1,19 dollárt. Az elemzők szerint a Jupiter (JUP) nagyhalai még a Slerf esemény után is aktívak maradtak, ami arra utal, hogy a befektetők bizakodóak a Jupiter (JUP) kilátásaival kapcsolatban. Nem meglepő, hogy a piaci előrejelzések szerint a Jupiter (JUP) április 1-jéig 1,35 dollárig emelkedhet.

Az Algotech (ALGT) vezeti a bikafutást a kriptopiacokon

A kriptobefektetők egyre nagyobb biztonságot követelnek a kriptovaluták kereskedéséhez egyre növekvő kiberfenyegetések miatt. Az Algotech (ALGT) az új decentralizált kereskedési hálózat, amely megfelelő kereskedési platformot biztosít a Know Your Customer (KYC) és a Pénzmosás Elleni Küzdelem (AML) szabályozások betartásával, biztosítva ezzel egy biztonságos és szabályozott kereskedési környezetet.

De ez csak a kezdet! Az Algotech (ALGT) a legjobb elővételi tokenként kvantitatív elemzési módszereket alkalmaz a piaci mutatók, statisztikai modellek és kereskedési jelek értékelésére. Ez a rendszerszerű megközelítés lehetővé teszi a platform számára az elfogulatlan és bizonyítékokkal alátámasztott kereskedési döntések meghozatalát, csökkentve az emberi elfogultságok befolyását.

Továbbá az Algotech (ALGT) magát a legjobb elővételi érmek közé helyezi, aktívan keresve a stratégiai partnerségeket annak érdekében, hogy növelje képességeit. A blokklánc hálózat bővíti kínálatát és javítja az általános kereskedési élményt, együttműködve a kulcsfontosságú iparági szereplőkkel és biztosítva az összehangolt integrációkat a kiegészítő platformokkal.

Az Algotech (ALGT) jelentős előrelépéseket tett azzal, hogy mindössze két nap alatt 1,1 millió dollárt gyűjtött a privát magvetési értékesítés során, ami Stádium 2-re emelte a nyilvános elővételt. A befektetőknek lehetőségük van izgalmas elővételi jutalmak megszerzésére is, beleértve két VIP jegyet a Dubai Blockchain Life 2024 eseményre. Az ALGT tokenek vonzó ára, 0,06 dollár, figyelmet keltett a befektetők körében, és lehetőséget kínál egy potenciális 150%-os megtérülésre 0,15 dollárig a Stádium 2-től a piacra dobásig.

Látogass el az Algotech elővételére

Csatlakozz Az Algotech Közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás: