A Terra Classic 15%-ot esett 1 nap alatt, míg ez a low cap kripto 4 millió dollárt gyűjtött

A Terra Classic (LUNC) értéke 15 százalékkal esett vissza az előző nap folyamán. Ennek köszönhetően a LUNC értéke egészen 0.000081 dollárig esett, míg korábban a 0.000096 dollár magasságában mozgott.

A Terra Classic 15%-ot esett 1 nap alatt, míg ez a low cap kripto 4 millió dollárt gyűjtött

Bár bizonyos fokú korrekciót lehetett tapasztalni az előző napok során, ekkora mértékűt a népszerűbb kriptok esetében nem láthattunk. 

Öröm az ürömben azonban az, hogy egy még kevésbé népszerű projekt, a Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) előértékesítése ezzel párhuzamosan közel 4 millió dollárt tudott gyűjteni.

Régen látott mélységekben a Terra kereskedési volumene

Elsősorban a kriptoszektorban uralkodó pozitív vásárlói hangulatnak köszönhetően a LUNC értéke 5 nap alatt 0.000065 dollárról 0.000096 dollárig tudott erősödni.

LUNC Terra Classic price chart árfolyamgrafikon

A pozitív piaci hangulatot tovább fokozta a Binance bejelentése, miszerint margin kereskedéshez a felhasználóknak nagyobb mennyiségű LUNC érmével kell rendelkezni.

Eközben a közösség jóváhagyott egy beadványt, aminek alapján az USTC mintelése átmenetileg le lesz állítva. Az UST az a stablecoin, amihez a LUNC értéke kötve van.

Ezt a lépést a közösség tagjai kifejezetten pozitívban fogadták és számos felhasználó X-en úgy vélekedett, ez az első lépés a helyes irányba.

Végezetül a korábban említett pozitív piaci hangulatnak köszönhetően, illetve a BTC magas értékének hála a legtöbb kripto kelendő lett novemberben. A Bitcoin a 37,000 dollárt, míg az Ethereum a 2000 dollárt tudta átlépni. Ahogy az lenni szokott, a legnagyobb projektek mellett a vásárlói hangulat a kisebb piaci mérettel rendelkező kriptokra is hatással volt.

A legtöbb kripto esetében azonban az árfolyam az előző 24 óra során ellenállásba ütközött, így az előzőleg látott növekedés hamar megtorpant. 

Ahogy az alábbi ábrán is látható, a Terra Classic értéke hatalmas bikafutamon esett át szombaton a felsorolt okoknak köszönhetően. A korrekció azonban a LUNC-ot sem kímélte, és az eladási hullámot meghatározó volumencsökkenés kísérte.

LUNC árfolyamgörbe

A jelenség alapján korai lenne messzemenő következtetéseket levonni. Az azonban valószínűnek tűnik, hogy a befektetők bizalma kifejezetten gyenge a Terra Classicban, és az első nehézség láttán a legtöbben inkább realizálják az elért profitot.

Még a kriptoszektorban is nehéz olyan eszközt találni, melynek az értéke képes lett volna 100 százalékot csökkenni, a LUNCH azonban egyike ezeknek. A korábbi 119 dolláros csúcsértékhez képest mostanra megközelítőleg ennyivel tudott csökkeni az árfolyam. Ráadásul az előző év során szintén bekövetkezett egy 54 százalékos értékcsökkenés.

Pontosan ezért valószínűleg a legtöbb befektető rövid távú, spekulatív eszközként gondol a Terra Classicra. 

A Binance-szel kapcsolatos hírekkel kapcsolatban pedig minden jel szerint maguk a híreknek volt hatása az árfolyamra miközben az esemény gyakorlati része már kevesebb befektetők érdekelt.

A jelenlegi piaci viszonyok mellett úgy tűnik egy új projekt, a Bitcoin Minetrix iránt rohamosan növekszik az érdeklődés, egyáltalán nem véletlenül. Ezzel a kriptoval ugyanis a Bitcoin értékének növekedésével párhuzamosan a te bevételed is emelkedni fog.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

4 millió dolláros tőkénél jár a Stake-to-Mine Bitcoin Minetrix érme

A Bitcoin Minetrix egy forradalmi projekt, melynek segítségével biztonságos körülmények között, alacsony kiadások mellett élvezheted a bitcoin bányászatának minden előnyét. 

A BTCMTX ERC-20 tokeneket jelenleg az előértékesítés keretén belül lehet megvásárolni 0.0116 dolláros áron. A gyűjtés 6 hete vette kezdetét és azóta a csapatnak közel 4 millió dollárt sikerült gyűjteni. 

Dióhéjban a Bitcoin Minetrix egy rendkívül egyszerűen, mégis biztonságosan használható felhőbányászati projekt. Mostanra ugyanis a bitcoin bányászata rendkívül magas költségekkel jár, továbbá a felhőbányászatot nyújtó oldalak túlnyomó részéről kiderült, átverik a felhasználókat.

Azonban a Bitcoin Minetrix egy olyan egyedi ökoszisztémát alkotott meg, melyben a jutalmadhoz biztonságosan és azonnal hozzá tudsz férni.

A $BTCMTX tokenek stakelése során krediteket fogsz kapni, melyeknek kizárólag az elégetésére lesz lehetőség. Ezt követően felhőalapú számítási teljesítmény kerül jóváírásra a számládon, aminek mértékében a BTC bányászásával megszerezhető jutalmad is növekedni fog.

Mindeközben a stakelt $BTCMTX-et bármikor el tudod érni, illetve a jutalmadhoz is gyorsan hozzá fogsz tudni férni. 

A készítők a listázással egyidőben egy mobilalkalmazást is piacra fognak dobni, amivel bárhol és bármikor ellenőrizheted és felvetehed majd a profitod.

Ezeknek köszönhetően a legtöbb elemző szerint a Bitcoin Minetrix mérete a listázást követően a sokszorosára fog növekedni. Éppen ezért lehet érdemes még a mostani, kedvezményes áron beszerezni néhány $BTCMTX-et. 

Amennyiben így tennél a magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül a vásárlást akár bankkártyával is el tudod végezni.

Ha szeretnéd jobban megismerni a Bitcoin Minetrix rendszerén, látogass el a projekt weboldalára, még ma!

Irány a Bitcoin Minetrix!

Ez is érdekelhet: 

Ezt a három tokent veszi a legtöbb befektető - Bitcoin, Solana, Bitcoin ETF 

Szakértők szerint a Pepe tovább erősödhet, a Meme Kombat mégis jobb befektetés

TG.Casino token vásárlás 2023 – Útmutató kezdőknek

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás:

Hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik ma Magyarországon

Jelenleg hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik Magyarországon, amelyek nyomán mintegy huszonötezer új munkahely jön létre a legfejlettebb technológiai színvonalat hozva hazánkba - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 13:00
Megosztás:

34 éves mélyponton a japán jen, be kell avatkozni!

A japán feldolgozóipari beszerzési menedzser index áprilisban 49,9 pontra emelkedett az előző havi 48,2-ről, felülmúlva a 48-as piaci várakozást.
2024. 04. 23. 12:30
Megosztás:

Ágykeret anyagok: melyik jobb?

A mai cikkünkben leginkább az ágykeret anyagával fogunk foglalkozni, ami legalább annyira fontos lehet a tökéletes gyermekágy kiválasztása során, mint az ár, a méret vagy a konstrukció, ráadásul az árral szorosan össze is kapcsolódik.
2024. 04. 23. 12:00
Megosztás:

Kevesebb pénz megy el reklámra a cégeknél

Elértéktelenedett a magyarországi média reklámárazása, kevesebbet költenek a cégek reklámra a Mindshare, Magyarország egyik vezető médiatervező- és vásárló ügynökségének legfrissebb elemzése szerint, amely közel száz, a legnagyobb hirdető reklámköltési- és pénzügyi adatait vizsgálta, kiegészítve a Kantar Media Adex és a Nielsen közönségméréseinek adataival - közölte az ügynökség az MTI-vel.
2024. 04. 23. 11:30
Megosztás:

Idén harmadik alkalommal szervezik meg a Konica Minolta IoT Live Show-t

A gépek kommunikációja és a mesterséges intelligencia lesz ezúttal is fókuszban a Konica Minolta IoT Live Show-n, amelyet harmadik alkalommal szervez meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban.
2024. 04. 23. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel indítottak a vezető európai tőzsdék

Pluszban kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 10:40
Megosztás:

Három képzés, ami hozzájárulhat a csapat hatékonyságához

Akár egy régóta együtt dolgozó, akár egy most induló új csapatról van a szó, a hatékony munkát jól támogathatja néhány közös képzés. Segítheti a tagok közötti kommunikációt vagy éppen a projektek hatékonyabb kezelését, aminek az eredménye gördülékenyebb együttműködés és sikeresebb munkafolyamatok lehetnek.
2024. 04. 23. 10:30
Megosztás:

Vegyesen mozogtak az ázsiai tőzsdék

Vegyesen alakultak az indexek az ázsiai tőzsdéken kedden.
2024. 04. 23. 10:00
Megosztás:

Enyhe pozitív hangulatban nyithat a magyar tőzsde

Enyhe pozitív hangulatban nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) kedden az elemző szerint.
2024. 04. 23. 09:30
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint árfolyama kedd reggel a hétfő esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 04. 23. 09:00
Megosztás:

Veszteséges volt a tavalyi év a román fuvarosok számára

A romániai teherfuvarozókat 2023-ban 2,55 milliárd euró kár érte a schengeni csatlakozás elmaradása miatt - közölte a közúti fuvarozók országos érdekvédelmi szervezete (UNTRR) hétfőn.
2024. 04. 23. 08:30
Megosztás:

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját, melyre maguk mellé hívják az egész országot, mert mint írják: „Nincs bal- és jobboldali klímaválság, hőguta, aszály és elsivatagosodás sem.” Mint felhívják rá a figyelmet, csak lokális választ adhatunk a globális problémákra. Ez a válasz a 10 millió Fa szerint, hogy legyen Magyarország Európa legzöldebb országa.
2024. 04. 23. 07:35
Megosztás:

Az UniCredit gondol a látássérült ügyfeleire is

A Mastercarddal való partnerség részeként az UniCredit minden - betéti, hitel- és prepaid - kártyáját Mastercard Touch Card kártyára cseréli, amely megkönnyíti a bankolást a vakok és gyengénlátók számára - közölte a pénzintézet hétfőn.
2024. 04. 23. 07:30
Megosztás: