A Terra Classic 15%-ot esett 1 nap alatt, míg ez a low cap kripto 4 millió dollárt gyűjtött

A Terra Classic (LUNC) értéke 15 százalékkal esett vissza az előző nap folyamán. Ennek köszönhetően a LUNC értéke egészen 0.000081 dollárig esett, míg korábban a 0.000096 dollár magasságában mozgott.

A Terra Classic 15%-ot esett 1 nap alatt, míg ez a low cap kripto 4 millió dollárt gyűjtött

Bár bizonyos fokú korrekciót lehetett tapasztalni az előző napok során, ekkora mértékűt a népszerűbb kriptok esetében nem láthattunk. 

Öröm az ürömben azonban az, hogy egy még kevésbé népszerű projekt, a Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) előértékesítése ezzel párhuzamosan közel 4 millió dollárt tudott gyűjteni.

Régen látott mélységekben a Terra kereskedési volumene

Elsősorban a kriptoszektorban uralkodó pozitív vásárlói hangulatnak köszönhetően a LUNC értéke 5 nap alatt 0.000065 dollárról 0.000096 dollárig tudott erősödni.

LUNC Terra Classic price chart árfolyamgrafikon

A pozitív piaci hangulatot tovább fokozta a Binance bejelentése, miszerint margin kereskedéshez a felhasználóknak nagyobb mennyiségű LUNC érmével kell rendelkezni.

Eközben a közösség jóváhagyott egy beadványt, aminek alapján az USTC mintelése átmenetileg le lesz állítva. Az UST az a stablecoin, amihez a LUNC értéke kötve van.

Ezt a lépést a közösség tagjai kifejezetten pozitívban fogadták és számos felhasználó X-en úgy vélekedett, ez az első lépés a helyes irányba.

Végezetül a korábban említett pozitív piaci hangulatnak köszönhetően, illetve a BTC magas értékének hála a legtöbb kripto kelendő lett novemberben. A Bitcoin a 37,000 dollárt, míg az Ethereum a 2000 dollárt tudta átlépni. Ahogy az lenni szokott, a legnagyobb projektek mellett a vásárlói hangulat a kisebb piaci mérettel rendelkező kriptokra is hatással volt.

A legtöbb kripto esetében azonban az árfolyam az előző 24 óra során ellenállásba ütközött, így az előzőleg látott növekedés hamar megtorpant. 

Ahogy az alábbi ábrán is látható, a Terra Classic értéke hatalmas bikafutamon esett át szombaton a felsorolt okoknak köszönhetően. A korrekció azonban a LUNC-ot sem kímélte, és az eladási hullámot meghatározó volumencsökkenés kísérte.

LUNC árfolyamgörbe

A jelenség alapján korai lenne messzemenő következtetéseket levonni. Az azonban valószínűnek tűnik, hogy a befektetők bizalma kifejezetten gyenge a Terra Classicban, és az első nehézség láttán a legtöbben inkább realizálják az elért profitot.

Még a kriptoszektorban is nehéz olyan eszközt találni, melynek az értéke képes lett volna 100 százalékot csökkenni, a LUNCH azonban egyike ezeknek. A korábbi 119 dolláros csúcsértékhez képest mostanra megközelítőleg ennyivel tudott csökkeni az árfolyam. Ráadásul az előző év során szintén bekövetkezett egy 54 százalékos értékcsökkenés.

Pontosan ezért valószínűleg a legtöbb befektető rövid távú, spekulatív eszközként gondol a Terra Classicra. 

A Binance-szel kapcsolatos hírekkel kapcsolatban pedig minden jel szerint maguk a híreknek volt hatása az árfolyamra miközben az esemény gyakorlati része már kevesebb befektetők érdekelt.

A jelenlegi piaci viszonyok mellett úgy tűnik egy új projekt, a Bitcoin Minetrix iránt rohamosan növekszik az érdeklődés, egyáltalán nem véletlenül. Ezzel a kriptoval ugyanis a Bitcoin értékének növekedésével párhuzamosan a te bevételed is emelkedni fog.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

4 millió dolláros tőkénél jár a Stake-to-Mine Bitcoin Minetrix érme

A Bitcoin Minetrix egy forradalmi projekt, melynek segítségével biztonságos körülmények között, alacsony kiadások mellett élvezheted a bitcoin bányászatának minden előnyét. 

A BTCMTX ERC-20 tokeneket jelenleg az előértékesítés keretén belül lehet megvásárolni 0.0116 dolláros áron. A gyűjtés 6 hete vette kezdetét és azóta a csapatnak közel 4 millió dollárt sikerült gyűjteni. 

Dióhéjban a Bitcoin Minetrix egy rendkívül egyszerűen, mégis biztonságosan használható felhőbányászati projekt. Mostanra ugyanis a bitcoin bányászata rendkívül magas költségekkel jár, továbbá a felhőbányászatot nyújtó oldalak túlnyomó részéről kiderült, átverik a felhasználókat.

Azonban a Bitcoin Minetrix egy olyan egyedi ökoszisztémát alkotott meg, melyben a jutalmadhoz biztonságosan és azonnal hozzá tudsz férni.

A $BTCMTX tokenek stakelése során krediteket fogsz kapni, melyeknek kizárólag az elégetésére lesz lehetőség. Ezt követően felhőalapú számítási teljesítmény kerül jóváírásra a számládon, aminek mértékében a BTC bányászásával megszerezhető jutalmad is növekedni fog.

Mindeközben a stakelt $BTCMTX-et bármikor el tudod érni, illetve a jutalmadhoz is gyorsan hozzá fogsz tudni férni. 

A készítők a listázással egyidőben egy mobilalkalmazást is piacra fognak dobni, amivel bárhol és bármikor ellenőrizheted és felvetehed majd a profitod.

Ezeknek köszönhetően a legtöbb elemző szerint a Bitcoin Minetrix mérete a listázást követően a sokszorosára fog növekedni. Éppen ezért lehet érdemes még a mostani, kedvezményes áron beszerezni néhány $BTCMTX-et. 

Amennyiben így tennél a magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül a vásárlást akár bankkártyával is el tudod végezni.

Ha szeretnéd jobban megismerni a Bitcoin Minetrix rendszerén, látogass el a projekt weboldalára, még ma!

Irány a Bitcoin Minetrix!

Ez is érdekelhet: 

Ezt a három tokent veszi a legtöbb befektető - Bitcoin, Solana, Bitcoin ETF 

Szakértők szerint a Pepe tovább erősödhet, a Meme Kombat mégis jobb befektetés

TG.Casino token vásárlás 2023 – Útmutató kezdőknek

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Rákaptak a magyar vállalkozók az utalvány alapú csekély értékű ajándékra - vajon miért?

Egyre több hazai vállalkozás ismeri fel a csekély értékű ajándéknak, mint kiegészítő juttatási formának az előnyeit az utalványok piacán aktív Rewin Magyarország Kft. tapasztalatai szerint. A cégek által vásárolt utalványok értéke 57 százalékkal emelkedett éves összevetésben. A társaság várakozásai szerint a karácsony előtti időszakban tovább erősödik az érdeklődés a vállalatok részéről, és decemberre akár 90 százalékkal is emelkedhet az ezt a juttatási formát használó vállalkozások száma a múlt év végéhez képest.
2024. 10. 18. 04:30
Megosztás:

Adóoptimalizálás 2025: november 20-ig dönthetnek a cégek a csoportos társasági adózásról

A Forvis Mazars szakértői fontos határidőre figyelmeztetnek: november 20-ig dönthetnek a cégcsoportok, hogy jövőre közösen adóznak-e. Azoknak a cégeknek, amelyek elmulasztják beadni a kérelmüket, egy teljes évet kell várniuk az újabb lehetőségre. A választás jelentős adminisztratív könnyítéseket és akár komoly adómegtakarítást is hozhat, de alapos megfontolást igényel.
2024. 10. 18. 04:00
Megosztás:

425 milliárd forintra nőtt a Start Garancia kezességi állománya

A Start Garancia Zrt. kezességvállalási volumene tavaly év végéhez képest 37 százalékkal, 425 milliárd forintra gyarapodott idén szeptemberig, ezzel közel 630 milliárd forintnyi finanszírozás megvalósulásához járult hozzá – ismertette az eredményeket Limbach Attila vezérigazgató a társaság éves partnerrendezvényén.
2024. 10. 18. 03:30
Megosztás:

Leveri a Temu-t a magyar online piacon az új webáruház-óriás?

Nemrég egy olyan új webshop-óriás jelent meg a magyar piacon, amely a legnagyobb európai hátterű online piactér, ahol az aktív vásárlók száma a teljes régióban meghaladta a 20 milliót. Az Allegro Lengyelországból indult, ám már most több mint 5 millió felhasználója van Lengyelországon kívül. A magyar piacra lépés alaposan felboríthatja az itthoni kereskedelmet is.
2024. 10. 18. 03:00
Megosztás:

Nostradamus elárulta, mit kell a zsebedbe tenned, hogy sok pénzt nyerj a héten!

A titkok mestere, a világhírű jóslatok atyja, Nostradamus, egy olyan módszert osztott meg, amely talán meghozza a gazdagságot számodra is – és nem is akármilyen módon!
2024. 10. 18. 02:30
Megosztás:

Ez lesz a pénzed sorsa, ha Magyarország bevezeti az eurót! Állampapírokkal, forint hitelekkel mi lesz?

Az euró bevezetése Magyarországon régóta vita tárgya, és bár az ország hivatalos csatlakozási időpontja még nincs kitűzve, a gazdasági környezet és a politikai tényezők egyre inkább napirendre tűzik a kérdést.
2024. 10. 18. 02:00
Megosztás:

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Innovációs Szövetség és a HUN-REN

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) és a HUN-REN Magyar Kutatási Hálózat, az együttműködés fókuszában a magyar tudomány eredményeinek gazdasági hasznosítása, a hazai és nemzetközi innovációs ökoszisztéma szereplői közötti tudásátadás elősegítése, valamint a fiatal kutatók szakmai támogatása áll - közölte a Magyar Innovációs Szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 10. 18. 01:30
Megosztás:

Ez a Kádár-kockák típushibája! Így tudod kijavítani, hogy a fűtés a töredékébe kerüljön!

Közeleg a téli hideg: még nem késő gondoskodni az otthonunk szigeteléséről, és ebben segíthet egy új, különleges hőszigetelési eljárás, amely már Magyarországon is elérhető. A Kádár-kockák esetében egy típushibáról van szó, a szakértő bemutatja, mit érdemes tenni, és hogyan lehet kijavítani ezt a problémát.
2024. 10. 18. 01:00
Megosztás:

PEPE, BOME, PEPU – Melyik mém érme lesz a következő befutó?

A mém érme szektor ismét teljes gőzzel dübörög.
2024. 10. 18. 00:01
Megosztás:

Magasban a Kapzsiság Index: 5 elemzői tipp, amit érdemes megfogadni - MTAUR, SOL, SUI, WIF, XRP

A kriptopiac most a "kapzsiság" zónában van, ami nagy árugrásokat jelez előre néhány érménél.
2024. 10. 17. 23:30
Megosztás:

Felejtsd el az Uniswapot! Ez az új DeFi érme 500x-os növekedésre készül 2025-ig – Ne maradj le!

Az Uniswap hosszú ideje uralkodik a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektorban, de egy új versenytárs most komoly figyelmet kelt, elképesztő növekedési potenciállal. Ez az új DeFi érme lenyűgöző, 500x-os nyereséget ígér 2025-re, és a befektetők már most felfigyeltek rá. A kriptovilág is izgalomban van, ahogy ez a potenciális áttörés egyre nagyobb reflektorfénybe kerül.
2024. 10. 17. 23:00
Megosztás:

Ez a 3 alig ismert altcoin lehet a jegyed nagy nyereséghez a következő bikapiacon: 150 dolláros befektetésből akár 75,000 dollárt is csinálhatsz mindössze 3 hónap alatt

Három kevéssé ismert kriptovaluta lehet a kapu jelentős profitokhoz a közelgő bikapiacon. Egy kis befektetés potenciálisan exponenciálisan növekedhet mindössze három hónap alatt. Ez a cikk azokba az érmékbe nyújt betekintést, amelyek jelentős növekedésre vannak felkészülve, és rávilágít arra, hogyan válhat egy 150 dolláros befektetés akár 75,000 dollárrá. Az alábbi információk feltárhatják a következő nagy lehetőségeket a kriptopiacon.
2024. 10. 17. 22:30
Megosztás:

Integrált hallgatói felületet hozott létre a Miskolci Egyetem

Integrált internetes hallgatói felületet (IHF) hozott létre a Miskolci Egyetem a DigitALL - Az oktatás átalakítása a Miskolci Egyetemen című projekten belül, hogy hallgatóik tanulmányait a digitális térbe helyezve támogassák - közölte csütörtökönön az MTI-vel az intézmény kommunikációs központja.
2024. 10. 17. 22:00
Megosztás:

Az elemzők szerint ez a 3 kriptovaluta akár 100-szoros hozamot is hozhat, miközben az Ethereum új magasságokat ér el

Miközben az Ethereum új rekordokat dönt, pénzügyi szakértők olyan kriptovalutákra összpontosítanak, amelyek még nagyobb hozamot ígérhetnek. Három konkrét altcoint emelnek ki, amelyek értéke akár 100-szorosára is növekedhet. Ez a cikk felfedi, mely digitális érmék állnak jelentős növekedés előtt, és miért tűnnek ki a zsúfolt kriptopiacon.
2024. 10. 17. 21:30
Megosztás:

Kiüti a szemedet az Ethereummal (ETH) kapcsolatban | Az ETH és az altcoinok egy nagy kitörés küszöbén!

Az Ethereum egy jelentős piaci mozgásra utal, amit sokan talán észre sem vesznek. Stabil teljesítménye mögött finom jelek sugallják egy lehetséges emelkedés bekövetkeztét. Az altcoinok is ébredezni látszanak, jelezve, hogy áttörések előtt állhatnak, amelyek átalakíthatják a kriptopiacot.
2024. 10. 17. 21:00
Megosztás:

A bizonytalanságok ellenére is optimista a technológiai szektor

Az egyre komplexebb szabályozási környezet, valamint a geopolitikai helyzet bizonytalansága ellenére is optimizmus uralkodik a technológiai szektorban a növekedési kilátásokat illetően – többek között erre mutat rá a DLA Piper Tech Index* riportjának 2024. évi kiadása. A globális elemzés különböző régiókban vizsgálja a technológiai ágazat aktuális trendjeit, legyen szó a mesterséges intelligenciáról, a kiberbiztonságról, az M&A tranzakciókról vagy az ESG-kérdésekről.
2024. 10. 17. 20:30
Megosztás:

Csökkent a magyar tőzsdeindex

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1042,56 pontos, 1,39 százalékos csökkenéssel, 74 127,83 ponton zárt csütörtökön.
2024. 10. 17. 20:00
Megosztás:

Egy sikeres kripto szakértő, aki 500 millió dollárt keresett Kaspa-n, most egy alulértékelt gyöngyszemet ajánl, amely kevesebb mint 0,001 dollárért kapható

Miután egy tapasztalt kriptovaluta-szakértő 500 millió dolláros profitot ért el a Kaspa befektetéséből, most egy új, alulértékelt digitális eszközt azonosított, amely kevesebb mint 0,001 dollárért kapható. Ez a fókuszváltás felkeltette a kriptoközösség figyelmét. A cikk betekintést nyújt ebbe a feltörekvő lehetőségbe, és feltárja azokat az érméket, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak.
2024. 10. 17. 19:30
Megosztás:

Nagy Márton Románia gazdasági miniszterével tárgyalt és átadta a magyar Aeroplex új bukaresti bázisát

A mai napon Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter Bukarestbe látogatott, ahol Stefan-Radu Oprea-val Románia gazdasági, vállalkozásügyi és turisztikai miniszterével egyeztetett.
2024. 10. 17. 19:00
Megosztás:

Új „biztonsági övet” sürget az Allianz: fókuszban a városi közlekedés legkiszolgáltatottabb szereplői

„Kicsik a nagyok ellen” az európai városokban: a nagyobb településeken belüli közúti halálesetek 70 százalékának gyalogosok, kerékpárosok vagy motorkerékpárosok az elszenvedői.
2024. 10. 17. 18:30
Megosztás: