Szakértők szerint a Pepe tovább erősödhet, a Meme Kombat mégis jobb befektetés

A PEPE jelenleg 70 százalékkal alacsonyabb áron érhető el mint a korábbi csúcs idején, azonban sokan úgy gondolják, kitörés lehet a láthatáron.

Szakértők szerint a Pepe tovább erősödhet, a Meme Kombat mégis jobb befektetés

A Pepenek a mém tokenek világa sokat köszönhet, hiszen az év elején a békás érme sikere végül egy egész rallyt keltett életre.

X-en egyre több elismert elemző véleményét lehet olvasni, miszerint az előző hetek során látott erősödés csupán a kezdet. Ennek tükrében pedig az sem kizárható, hogy ismét  a májusi értéken lesz elérhető a Pepe.

A Pepevel párhuzamosan azonban egy teljesen új érme, a Meme Kombat egyre szélesebb rétegeket ragad magával. A csapat ráadásul a teljes transzparenciára törekszik, ezért saját személyükből sem csináltak titkot.

Vásárolj MK-t és stakeld magas passzív hozamért!

A Pepe Multisig botránya megtépázta a befektetők bizalmát

Április és május során a Pepe hihetetlen sikereket tudott elérni, aminek során a token értéke elérte a mindenkori csúcsot, a 0.00000431 dollárt. Ekkor azonban hatalmas mértékű eladás következett be, amit hónapig tartó zuhanás követett.

A zöld békás token sorsát az sem könnyítette meg, hogy lényegében semmilyen felhasználási móddal nem rendelezik a projekt. Vagyis a vásárlói trend mögött kizárólag a pillanatnyi lelkesedés állhat.

A negatív kilátások augusztusban tovább erősödtek, amikor a fejlesztők multisig tárcájában alapvető változásokat lehetett tapasztalni. Eredetileg a tárca használatához a csapat 5 tagjának engedélye kellett, azonban augusztusban ez a szám kettőre csökkent.

Az esemény után szinte azonnal 16 billió Pepe token, -melynek értéke megközelítőleg 15 millió dollár- különböző kriptotőzsdékre lett kiutalva.

Bár a fejlesztők tagadtak minden vádat azzal kapcsolatban, hogy egy rug pullt készítenének elő, ezt a befektetők kétkedve fogadták.

Ennek eredményeként a Pepe értéke szeptember végére egészen 0.0000006 dollárig esett vissza.

Jelenleg azonban úgy tűnik, hogy ez lehetett a mélyfont, mivel a Pepe értéke azóta folyamatosan erősödik.

Melegíthetnek a Pepe bikák?

A Pepe multisig botrány rengeteget ártott a projekt megítélésének, ennek ellenére a PEPE akár régi fényében is tündökölhet hamarosan. 

Az előző hetekben elképesztő erősödésnek lehettünk szemtanúi, aminek hála mostanra a token értéke elérte a 0.0000012 dollárt. Ennek köszönhetően az előző 30 nap folyamán a befektetők több mint 110 százalék hozamot vághattak zsebre.

Ezzel párhuzamosan a kereskedési volumen mértéke is megugrott. Míg szeptember gyakran a napi kereskedések mértéke 40 millió dollárnál állt, jelenleg 100 és 400 millió dollár között mozog.

Vagyis néhány hónap alatt a Pepe körüli érdeklődés a sokszorosára tudott emelkedni.

pepe crypto árfolyam grafikon

A most látható ármozgás kapcsán a népszerű elemző, Kaleo túl is tette magát a korábbi kétes multisig ügyen. 

Szerinte a befektetők további erősödésre számíthatnak, és amit most látunk, az csak a kezdet.

Kaleo mellett a 151,000 követővel rendelkező Pauly szintén ezen a véleményen. Meglátása szerint minden adott ahhoz, hogy egy soha nem látott rally vegye kezdetét.

Vagyis összefoglalva elmondható, hogy a multisig botrány hatása továbbra is érezhető, azonban a magas profitban reménykedve sokan elnézőbbek a békás tokennel szemben.

A Meme Kombat csapatának semmi titkolnivalója

Szemben a Pepe kétes ügyleteivel, a Meme Kombat fejlesztői úgy döntöttek, semmit nem fognak eltitkolni a befektetők elől.

Pontosan ezért a projekt honlapján látható a teljes fejlesztői gárda, továbbá az alapítóval, Matt Whitemannel LinkedInen keresztül fel is lehet venni a kapcsolatot.

A Meme Kombat egy előértékesítési szakaszában lévő ERC-20 altcoin, amivel egyszerre lehet aktív és passzív módon is bevételhez jutni. A felhasználók lehetőséget kapnak a natív MK stakelésére, továbbá különböző mém tokenek közötti harcokra fogadhatnak.

Kezdetben 11 mém vesz majd részt a csatákban, idővel azonban a harcosok és a csatázási lehetőségek száma is bővülni fog.

A Meme Kombat felületén már elérhető a stakelés, aminek köszönhetően éves szinten a befektetők 1000%-nál is magasabb hozamot érhetnek el. A stakelés egyik hatalmas előnye, hogy a megszerzett jutalmat akár azonnal fel is tudod használni az MK ökoszisztémában. 

Más szóval a befektetésed végig elérhető marad, míg a jutalmaddal kényelmesen szórakozhatsz.

Köszönhetően az on- és off-chain ötvözésének, a jutalmak felvétele egyáltalán nem jár költségekkel, így kiadás nélkül élvezheted az állandó hozamokat.

Az MK-ból mostanáig közel 1.5 millió dollár értékben sikerült eladni, és jelenleg egy token ára 0.205 dollár.

Amennyiben érdekel a projekt, vagy szeretnéd a fejlesztőket alaposabban megismerni, látogass el még ma a magyar nyelven is elérhető weboldalra. 

Irány a Meme Kombat

Ez is érdekelhet: 

Mutatunk 2 Bitcoin alternatívát, ami berobbanhat 2024-ben

A kriptobálnák újabb alacsony kapitalizációs kriptóra csaptak le - Elmondjuk miért

A 16 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Mennyibe kerül 1 köbméter lakossági földgáz most tényleg?

Ha a gázszámlánkra pillantunk, akkor sokunknak elmegy az életkedve is, mert nem értjük, hogyan lesz egy köbméter elfogyasztott földgázból korrigált mennyiség és azt pedig már végképp nem értjük, hogy a végén miért kell mégis MJ (megajoule) árat fizetnünk? Mitől függ a gáz fűtőértéke? És a legfontosabb kérdés: hány forintba kerül egy köbméter lakossági gáz jelenleg? Most végre Ön is megtudhatja!
2023. 12. 02. 02:00
Megosztás:

Felemás termeléscsökkentési döntés az OPEC ülésen, az olaj maradt a korábbi alacsonyabb árszinten

A nyersolaj árjegyzése a tegnapi, napközbeni alacsonyabb szinten maradt ma reggel.
2023. 12. 02. 01:00
Megosztás:

Mesterséges Intelligencia kriptót keresel? Ezeket nézd!

A mesterséges intelligencia, vagy röviden MI vagy AI 2023-ban fénysebességgel hódította meg a világot. Az új technológiával lehetővé vált, hogy hatalmas mennyiségű adatot akár másodpercek alatt fel lehessen dolgozni.
2023. 12. 02. 00:01
Megosztás:

Nőtt a gazdaság teljesítménye

A bruttó hazai termék volumene Magyarországon 2023 harmadik negyedévében a szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok alapján 0,9 százalékkal nőtt az előző negyedévhez mérten - erősítette meg pénteken második becslésével a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2023. 12. 01. 23:00
Megosztás:

Fejlesztési támogatást nyert el Füzesgyarmat

Egymilliárd forintból valósíthat meg hat fejlesztést a Békés vármegyei Füzesgyarmat - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.
2023. 12. 01. 22:00
Megosztás:

Leszállítja első Cybertruck-jait a Tesla

Hosszú várakozás és körülbelül kétévnyi folyamatos csúszás után úgy tűnik, hogy megkezdődhet a Tesla Cybertruck leszállítása a vásárlóknak.
2023. 12. 01. 21:00
Megosztás:

Vegyesen változott a forint péntek estére

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2023. 12. 01. 20:00
Megosztás:

Visszaesett a cseh gazdaság a harmadik negyedévben

Éves összehasonlításban 0,7 százalékkal gyengült a cseh gazdaság a harmadik negyedévben - derül ki a Cseh Statisztikai Hivatal (CSÚ) pénteken nyilvánosságra hozott felülvizsgált becsléséből. Ez sorban már a harmadik negyedév, amelyben visszaesett a cseh gazdaság.
2023. 12. 01. 19:30
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2023. 12. 01. 19:00
Megosztás:

Szerény emelkedéssel zárt a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 132,56 pontos, 0,23 százalékos emelkedéssel, 58 010,99 ponton zárt pénteken.
2023. 12. 01. 18:30
Megosztás:

Megbírságolták a K&H Biztosító Zrt.-t

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 15 millió forint bírságot szabott ki a K&H Biztosító Zrt.-re, többek között a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) szerződések állománykezelésével összefüggő, egyes élet- és nem-életbiztosítási termékek biztosítási feltételeihez kapcsolódó informatikai biztonsági, illetve a vállalatirányítási területet érintő hiányosságok miatt - jelentette be pénteki közleményében a felügyeleti hatóság.
2023. 12. 01. 18:00
Megosztás:

Hűtőhasználati útmutatót készített a Nébih a pazarlás csökkentésére

Hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programjában, hogy segítsen az élelmiszerek biztonságos és fenntartható tárolásában - számolt be a hivatal pénteki közleményében.
2023. 12. 01. 17:30
Megosztás:

Három kulcsfontosságú abroncstechnológia, ami szükséges az elektromos átálláshoz

A Goodyear minden új és jelenlegi gumiabroncsát úgy optimalizálja, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson ne csak a belső égésű motorral (ICE) hajtott járműveken, hanem az elektromos autókon is. Ezt az alkalmasságot a gyártó az új Goodyer EV-Ready logó bevezetésével teszi még inkább egyértelművé.
2023. 12. 01. 17:00
Megosztás:

A kormány köszönetét fejezi ki a magyar vállalkozásoknak

A kormány a Magyar Vállalkozók Napján köszönetét és elismerését fejezi ki a magyar vállalkozások teljesítménye előtt, hiszen a vállalkozások adják a magyar gazdaság gerincét és tartópillérét - fogalmazott pénteki közleményében a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM).
2023. 12. 01. 16:30
Megosztás:

Karácsony előtt is érdemes használni az Árfigyelőt

Pénzt és időt spórolhatnak a családok a karácsonyi nagybevásárlások során az online Árfigyelő használatával - hívja fel a figyelmet pénteki közleményében a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).
2023. 12. 01. 16:00
Megosztás:

Drága vagy olcsó az S&P500? – Magnificent Seven II.

A nagy házak egyre-másra jönnek elő az S&P500 jövő évi teljesítményére vonatkozó várakozásaikkal.
2023. 12. 01. 15:30
Megosztás:

Újabb rekordra nőtt a 4iG árbevétele

Ismét erős negyedévet zárt az infokommunikációs 4iG-csoport, a cég az első háromnegyedévben rekordösszegű árbevételt és EBITDA-t ért el, az adózott eredmény azonban mínusz 6,4 milliárd forint volt, az egy évvel korábbi mínusz 11,7 milliárd után.
2023. 12. 01. 15:00
Megosztás:

Száznál is több adventi programmal készültek a Tourinformok

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) felhívására 41 Tourinform iroda csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelyben a négy adventi hétvégén 114 programmal várják az érdeklődőket - közölte az MTÜ pénteken az MTI-vel.
2023. 12. 01. 14:30
Megosztás:

Nőtt az AutoWallis árbevétele és nyeresége

Az AutoWallis Nyrt. több mint egyharmadával növelte árbevételét és nyereségét az első három negyedévben, mindkét mutató szeptember végére meghaladta a 2022-es egész éves értéket - tájékoztatott a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön. Közölték: jövő év első felében felfelé módosíthatják a 2025-re kitűzött tervszámokat.
2023. 12. 01. 14:00
Megosztás:

Csökkent a Duna House Group negyedéves árbevétele

A Duna House Group harmadik negyedévi árbevétele 7,1 milliárd forint volt, 15 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól, a menedzsment a legtöbb piacán javulásra számít jövőre.
2023. 12. 01. 13:30
Megosztás: