Szakértők szerint a Pepe tovább erősödhet, a Meme Kombat mégis jobb befektetés

A PEPE jelenleg 70 százalékkal alacsonyabb áron érhető el mint a korábbi csúcs idején, azonban sokan úgy gondolják, kitörés lehet a láthatáron.

Szakértők szerint a Pepe tovább erősödhet, a Meme Kombat mégis jobb befektetés

A Pepenek a mém tokenek világa sokat köszönhet, hiszen az év elején a békás érme sikere végül egy egész rallyt keltett életre.

X-en egyre több elismert elemző véleményét lehet olvasni, miszerint az előző hetek során látott erősödés csupán a kezdet. Ennek tükrében pedig az sem kizárható, hogy ismét  a májusi értéken lesz elérhető a Pepe.

A Pepevel párhuzamosan azonban egy teljesen új érme, a Meme Kombat egyre szélesebb rétegeket ragad magával. A csapat ráadásul a teljes transzparenciára törekszik, ezért saját személyükből sem csináltak titkot.

Vásárolj MK-t és stakeld magas passzív hozamért!

A Pepe Multisig botránya megtépázta a befektetők bizalmát

Április és május során a Pepe hihetetlen sikereket tudott elérni, aminek során a token értéke elérte a mindenkori csúcsot, a 0.00000431 dollárt. Ekkor azonban hatalmas mértékű eladás következett be, amit hónapig tartó zuhanás követett.

A zöld békás token sorsát az sem könnyítette meg, hogy lényegében semmilyen felhasználási móddal nem rendelezik a projekt. Vagyis a vásárlói trend mögött kizárólag a pillanatnyi lelkesedés állhat.

A negatív kilátások augusztusban tovább erősödtek, amikor a fejlesztők multisig tárcájában alapvető változásokat lehetett tapasztalni. Eredetileg a tárca használatához a csapat 5 tagjának engedélye kellett, azonban augusztusban ez a szám kettőre csökkent.

Az esemény után szinte azonnal 16 billió Pepe token, -melynek értéke megközelítőleg 15 millió dollár- különböző kriptotőzsdékre lett kiutalva.

Bár a fejlesztők tagadtak minden vádat azzal kapcsolatban, hogy egy rug pullt készítenének elő, ezt a befektetők kétkedve fogadták.

Ennek eredményeként a Pepe értéke szeptember végére egészen 0.0000006 dollárig esett vissza.

Jelenleg azonban úgy tűnik, hogy ez lehetett a mélyfont, mivel a Pepe értéke azóta folyamatosan erősödik.

Melegíthetnek a Pepe bikák?

A Pepe multisig botrány rengeteget ártott a projekt megítélésének, ennek ellenére a PEPE akár régi fényében is tündökölhet hamarosan. 

Az előző hetekben elképesztő erősödésnek lehettünk szemtanúi, aminek hála mostanra a token értéke elérte a 0.0000012 dollárt. Ennek köszönhetően az előző 30 nap folyamán a befektetők több mint 110 százalék hozamot vághattak zsebre.

Ezzel párhuzamosan a kereskedési volumen mértéke is megugrott. Míg szeptember gyakran a napi kereskedések mértéke 40 millió dollárnál állt, jelenleg 100 és 400 millió dollár között mozog.

Vagyis néhány hónap alatt a Pepe körüli érdeklődés a sokszorosára tudott emelkedni.

pepe crypto árfolyam grafikon

A most látható ármozgás kapcsán a népszerű elemző, Kaleo túl is tette magát a korábbi kétes multisig ügyen. 

Szerinte a befektetők további erősödésre számíthatnak, és amit most látunk, az csak a kezdet.

Kaleo mellett a 151,000 követővel rendelkező Pauly szintén ezen a véleményen. Meglátása szerint minden adott ahhoz, hogy egy soha nem látott rally vegye kezdetét.

Vagyis összefoglalva elmondható, hogy a multisig botrány hatása továbbra is érezhető, azonban a magas profitban reménykedve sokan elnézőbbek a békás tokennel szemben.

A Meme Kombat csapatának semmi titkolnivalója

Szemben a Pepe kétes ügyleteivel, a Meme Kombat fejlesztői úgy döntöttek, semmit nem fognak eltitkolni a befektetők elől.

Pontosan ezért a projekt honlapján látható a teljes fejlesztői gárda, továbbá az alapítóval, Matt Whitemannel LinkedInen keresztül fel is lehet venni a kapcsolatot.

A Meme Kombat egy előértékesítési szakaszában lévő ERC-20 altcoin, amivel egyszerre lehet aktív és passzív módon is bevételhez jutni. A felhasználók lehetőséget kapnak a natív MK stakelésére, továbbá különböző mém tokenek közötti harcokra fogadhatnak.

Kezdetben 11 mém vesz majd részt a csatákban, idővel azonban a harcosok és a csatázási lehetőségek száma is bővülni fog.

A Meme Kombat felületén már elérhető a stakelés, aminek köszönhetően éves szinten a befektetők 1000%-nál is magasabb hozamot érhetnek el. A stakelés egyik hatalmas előnye, hogy a megszerzett jutalmat akár azonnal fel is tudod használni az MK ökoszisztémában. 

Más szóval a befektetésed végig elérhető marad, míg a jutalmaddal kényelmesen szórakozhatsz.

Köszönhetően az on- és off-chain ötvözésének, a jutalmak felvétele egyáltalán nem jár költségekkel, így kiadás nélkül élvezheted az állandó hozamokat.

Az MK-ból mostanáig közel 1.5 millió dollár értékben sikerült eladni, és jelenleg egy token ára 0.205 dollár.

Amennyiben érdekel a projekt, vagy szeretnéd a fejlesztőket alaposabban megismerni, látogass el még ma a magyar nyelven is elérhető weboldalra. 

Irány a Meme Kombat

Ez is érdekelhet: 

Mutatunk 2 Bitcoin alternatívát, ami berobbanhat 2024-ben

A kriptobálnák újabb alacsony kapitalizációs kriptóra csaptak le - Elmondjuk miért

A 16 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Többen kötöttek utasbiztosítást az első negyedévben

A Netrisk idei adatai szerint az első negyedévben 72 ezer utasbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, 13 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
2024. 05. 20. 14:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 20. 08:00
Megosztás:

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás:

Lassult az infláció áprilisban Ausztriában

Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedésének mértéke az előzetesen közölttel összhangban 3,5 százalékra, 2021. szeptembere óta a legalacsonyabbra csökkent áprilisban az előző havi 4,1 százalékot követően - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) pénteken közzétett végleges adataiból.
2024. 05. 19. 23:00
Megosztás:

Megszűnt Bács-Kiskun vármegyében is a tűzgyújtási tilalom

A jelenleg is tartó esőzésnek és az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 19. 22:00
Megosztás: