Ezt a három tokent veszi a legtöbb befektető - Bitcoin, Solana, Bitcoin ETF

A korábbi erősödést követően az előző napokban átmeneti konszolidációt tapasztalhattunk a Bitcoin árfolyamában. A pillanatnyi megtorpanás azonban úgy néz ki csak egy rövid pihenő volt a bikák számára, hiszen azóta a BTC értéke ismét megállíthatatlanul robog előre. Ennek köszönhetően a BTC régen látott szinten, 37,000 dollárnál mozog.

Ezt a három tokent veszi a legtöbb befektető - Bitcoin, Solana, Bitcoin ETF

A tartós erősödéshez a legfontosabb löketet a Bloomberg senior ETF stratégiája, James Seyffart adta. Az elemző szerint ugyanis lényegében biztosra lehet mondani, hogy a spot Bitcoin ETF-et az amerikai tőzsdefelügyelet (Sec) hamarosan engedélyezheti.

Jelenleg a Sec asztalán összesen 12 kérvény van, melyek olyan prominens pénzügyi vállalatoktól származnak mint a BlackRock, a VanEck vagy a Fidelity. 

Az előző hónapban a Sec halasztást kért, így legkésőbb a hatóságnak január elejéig van ideje a döntés meghozatalára. Amennyiben ez megtörténik, úgy példátlan mértékű likviditás jelenhet meg a BTC hálózatán, aminek köszönhetően az árfolyam soha nem látott szintekre juthat el.

Rallyhoz vezethet a Bitcoin ETF megjelenése

A népszerű elemző Siva-Morten TradingViewn osztotta meg észrevételeit a BTC jelenlegi, illetve várható értékével kapcsolatban. Véleménye szerint rövidebb távon számítani lehet némi visszaesésre, azonban a kilátások továbbra is pozitívak, így nem feltétlenül érdemes shortolni.

Ennek tükrében azoknak akik szeretnek kockáztatni érdemes lehet megfontolni egy short pozíciót 37,000 dollárnál egy 34,000 dolláros exittel. 

bitcoin árfolyam

Mivel jelenleg elsősorban a hírek mozgatják a BTC árfolyamát, ezért mindenképpen ajánlott naprakésznek lenni a legújabb fejleményekkel kapcsolatban.

A Solana a legfelkapottabb érme

Eközben a Solana (SOL) a Bitcoin mellett szintén hatalmas sikereket tudott elérni, és jelenleg egyike 2023 legkeresettebb high cap kriptoinak. A Solana piaci kapitalizációja alapján a 7. legnagyobb kripto, hála 21 milliárd dolláros méretének.

A kimagasló érdeklődés nem véletlen, hiszen lényegében október eleje óta megállás nélkül erősödik a SOL értéke. Ráadásul az előző néhány napban kirobbanóan magas kereskedési volument lehetett látni, így valószínűleg a bikáknak maradt még lendülete.

Írásunk idején a SOL értéke meghaladja az 50 dollárt, amihez hasonlót utoljára 2022 májusában lehetett csak látni.

A Solana értéke 30 nap alatt 120, míg egy év alatt 265 százalékos erősödést tudott elérni.

A legfontosabb kérdés jelenleg az, hogy ezen az árfolyamon vajon a bikák képesek lesznek-e kellő mértékű támaszt létrehozni. Amennyiben ez nem valósul meg, úgy esélyes egy korrekció, aminek az alja akár 33 dollárnál is lehet.

$BTCETF ICO: tökéletes eszköz a Bitcoin ETF kiaknázására

A Bitcoin ETF Token egy teljesen új, ERC-20 projekt, melynek előértékesítésén a befektetők a natív BTCETF kriptokat vásárolhatják meg. A tokenek segítségével a befektetők számára lehetőség nyílik arra, hogy a maximális profitot tudják elérni a közelgő spot Bitcoin ETF engedélyezése során.

Bár még alig egy hete indult el a gyűjtés, ennek ellenére a csapatnak már több mint 250,000 dollár értékben sikerült eladni a BTCETF tokenekből.

A projekttel kapcsolatban a legfontosabb amit tudni érdemes, hogy a teljes tokenomika a BTC ETF bevezetésére épül. Vagyis lényegében a BTCETF egy erősen spekulatív eszköz, amivel azonban fantasztikus profitot is lehet elérni.

A tokenomika 5 mérföldkőhöz van kötve, melyek teljesítése során összesen a teljes tokenkészlet 25% kerül majd megsemmisítésre. 

Ezek többek között a spot Bitcoin ETF engedélyezésére, bevezetésére vagy a BTC várható értékére vonatkoznak.

Ezzel párhuzamosan a tranzakciós díjak mértéke is folyamatosan csökkenni fog, minden lezárt mérföldkövet követően 1 százalékkal.

Várhatóan a listázás után kirobbanóan népszerű lehet a Bitcoin ETF Token, ezért érdemes még most, az előértékesítés során csatlakozni. Erre jelenleg kedvezményes áron van lehetőséged, hiszen egy BTCETF ára mindössze 0.005 dollár.

A gyűjtés során azonban mindössze 5 millió dollár a cél, ami a jelenlegi piaci körülmények között hamar teljesülhet. Számos elemző úgy véli év végére a BTC értéke akár az 50,000 dollárt is elérheti. Miközben pedig ez bekövetkezik, egészen biztosan a teljes kriptoszektor bikaüzemmódba fog kapcsolni.

Ennek hatására várhatóan a Bitcoin ETF Tokeneknek is nagyon rövid időn belül lába fog kélni.

Szintén fontos eleme még a projektnek az előértékesítés felületén elérhető hírfolyam. Ezen keresztül a legfrissebb, Bitcoin ETF engedélyezéssel kapcsolatos híreket találhatod meg, ezért az oldal rendszeres látogatásával mindig naprakész maradhatsz a témával kapcsolatban.

Köszönhetően a projekt különleges felépítésének, a megszerezhető elképesztő stakelési jutalmaknak és a kezdeti alacsony méretnek, a Bitcoin ETF Token mindennel rendelkezik ami a sikerhez kell.

Többek között ezért is alakulhatott úgy, hogy a Google Hírekben, Bitcoin ETF hírek között böngészve a BTCETF indulása kiemelt helyen szerepel.

Amennyiben érdekel a projekt, abban az esetben a magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül minden fontos részletet megismerhetsz. 

Szeretném megismerni a Bitcoin ETF tokent

Ez is érdekelhet:

Szakértők szerint a Pepe tovább erősödhet, a Meme Kombat mégis jobb befektetés

Mutatunk 2 Bitcoin alternatívát, ami berobbanhat 2024-ben

A legjobb kriptopénzek, amibe befektethetsz 1 dollár alatt 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kiemelt szerep jut Magyarországnak a sanghaji Pujiang Innovációs Fórumon

Szombaton kezdődött meg a Pujiang Innovációs Fórum Sanghajban, ahol a négy napig tartó rendezvényen idén Magyarország mint díszvendég vesz részt az eseményen mintegy negyven szakértővel, vállalati és egyetemi vezetővel, akik a fórumon elhelyezett kiemelt standnál mutatják be, hogy a magyar innováció milyen területeken nyújt világszínvonalú teljesítményt.
2024. 09. 08. 01:00
Megosztás:

Amíg a Bitcoin bikás fordulatára várunk, ebből a három érméből érdemes betárazni

A Bitcoin erősen gyengélkedik az utóbbi hetekben, ami a teljes kriptoszektorra hatást gyakorol. A befektetők és elemzők nem győzik kiadni jóslataikat azzal kapcsolatban, hogy mikor és hogyan indul meg újra a Bitcoin.
2024. 09. 08. 00:01
Megosztás:

Ez a 0,0003 dolláros Solana mémcoin várhatóan megelőzi a Dogecoint (DOGE) az 1 dollár felé vezető versenyben

A nagyon várt bikapiac és az altcoin szezon közeleg. A piac jelenleg nyugodt, de a feszültség egyre nő. Az altcoinok még mindig alacsony szinten mozognak, de hirtelen emelkedésre készek. Ebben a környezetben egy mindössze 0,0003 dolláros Solana-alapú mémcoin emelkedik ki.
2024. 09. 07. 23:30
Megosztás:

Pénteken is megdőlt a fővárosi hajnali melegrekord

Pénteken is megdőlt a fővárosi hajnali melegrekord - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján szombaton.
2024. 09. 07. 23:00
Megosztás:

Az AAVE és XRP bálnák eladják pozícióikat ezekért az AI altcoinokért, amelyek a következő bikapiac során 100-szoros növekedést érhetnek el

Az AAVE és XRP nagy tulajdonosai elkezdték eladni eszközeiket az ígéretes AI-alapú altcoinok javára. Ez a váltás arra utalhat, hogy ezek az új digitális valuták jelentős növekedést mutathatnak a következő piaci fellendülés során. Fedezd fel, mely innovatív érmék vonzzák a figyelmet, és melyek várhatóan lenyűgöző növekedést produkálnak a közelgő bikapiac alatt.
2024. 09. 07. 22:30
Megosztás:

ÁSZ-alelnök: fókuszban a versenyképesség növelő programok

Az alacsony munkanélküliség és a munkaerőhiány kedvező feltételeket teremt a nominális bérek dinamikus növekedéséhez, emiatt a termelékenység növelése kulcsfontosságú lesz a közeljövőben; az ezt szolgáló programok hatékonyságának ellenőrzésére az ÁSZ is kiemelt figyelmet fordít - mondta Szomolai Csaba, az Állami Számvevőszék alelnöke Nyíregyházán, a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen a számvevőszék közleménye szerint.
2024. 09. 07. 22:00
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) árfolyam-előrejelzés: Az elemzők szerint egy új Solana memetoken 100-szor jobb hozamot fog hozni, és 6 hónap alatt eléri az 1 dolláros értéket

A nagyon várt bikapiac közeledik, és az altcoin szezon hamarosan elindul. A piac jelenleg nyugodt, de az altcoinok alacsony szinteken mozognak, és jelentős nyereség előtt állnak. Ezek között a Shiba Inu (SHIB) felkeltette az elemzők figyelmét, akik egy figyelemre méltó növekedést jósolnak.
2024. 09. 07. 21:30
Megosztás:

Ismét Keep Floyding-koncert a Várkert Bazárban

Ismét Keep Floyding-koncert lesz a Várkert Bazárban. A világhírű brit zenekar, a Pink Floyd munkássága előtt tisztelgő magyar csapat az idén harmincéves The Division Bell című albumot állítja a középpontba szeptember 14-i koncertjén az Öntőház udvarban.
2024. 09. 07. 21:00
Megosztás:

Fektess be 300 dollárt ezekbe az altcoinokba még ma, hogy 2025-re akár 1,5 millió dolláros portfóliód legyen – szakértők ajánlásai

Egy kis befektetés hatalmas portfólióvá alakítása álomszerűnek tűnhet. Azonban a szakértők azonosítottak olyan altcoinokat, amelyek segítségével ez valósággá válhat. Az olvasók megtudhatják, mely kriptovaluták állnak jelentős növekedés előtt, és hogyan alakíthatják át egy 300 dolláros befektetésüket akár 1,5 millió dolláros vagyonná 2025-re.
2024. 09. 07. 20:30
Megosztás:

Nagy István: nagyra becsüljük és kiemelten támogatjuk a méhészek munkáját

A méhészek tevékenysége teszi élhetővé és fenntarthatóvá környezetünket - mondta Nagy István agrárminiszter szombaton Sárváron.
2024. 09. 07. 20:00
Megosztás:

A GoldenPeaks Capital az AB CarVal által kezelt alapokból biztosít finanszírozási keretet

A GoldenPeaks Capital és az AB CarVal, egy megalapozott globális hitelalap és az Alliancebernstein Private Alternatives üzletágának része, egyedi junior finanszírozási keretet írt alá.
2024. 09. 07. 19:00
Megosztás:

Miskolc leendő polgármestere: újjáépítjük a Barlangfürdőt

Újjá fogjuk építeni a Miskolctapolcai Barlangfürdőt - mondta szombaton Miskolc megválasztott, október elején hivatalba lépő polgármestere a pénteken kigyulladt barlangfürdőnél tartott sajtótájékoztatóján. A barlangfürdő tetőszerkezete teljesen leégett.
2024. 09. 07. 18:00
Megosztás:

Kedvezők a magyar üzemanyagárak

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai alapján augusztusban Magyarországon a benzin átlagára 7 forinttal volt kedvezőbb a szomszédos országok átlagáránál, míg a gázolaj ára megegyezett azok átlagával - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szombaton az MTI-t.
2024. 09. 07. 17:00
Megosztás:

Mutatjuk, hol érdemes kivárnia az egyetemistáknak az albérletkereséssel

Míg az albérleti szezon elején inkább a 250 ezres ármaximumban gondolkodtak az albérletkeresők, addig most azok száma növekszik, akik 150 ezres havi díjat maximalizálnának - derül ki a zenga.hu ingatlankereső adataiból. A vidéki egyetemisták rosszul jártak a kivárásos taktikával, Budapesten viszont vannak olyan kerületek, ahol olcsóbban lehet garzonlakást bérelni, mint a ponthatár kihirdetésekor.
2024. 09. 07. 16:00
Megosztás:

A TON nem tud lépést tartani, miközben az AVAX az ingadozó volatilitás miatt csökken; a DTX teszthálózati teljesítménye felerősíti a bikás előértékesítési lendületet

A hónap eleje számos neves kriptovaluta-projektet tett sérülékennyé rövid időn belül. A számos érintett hálózat között a Toncoin (TON) és az Avalanche (AVAX) is magas volatilitást tapasztalt, és nem sikerült helyreállniuk. Ezzel szemben a lenyűgöző DeFi szenzáció, a DTX Exchange figyelmet keltett bevételmegosztási modelljével és hibrid kereskedési megoldásaival.
2024. 09. 07. 15:00
Megosztás:

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz a járvány fészkének számító Kongói Demokratikus Köztársaságnak - jelentette pénteken belga hírügynökség az ország szövetségi minisztertanácsának bejelentésére hivatkozva.
2024. 09. 07. 14:00
Megosztás:

Az USA negyedmilliárd dollár értékű újabb fegyverszállítmányt küld Ukrajnának

Az amerikai kormány újabb, ezúttal mintegy 250 millió dollár értékű katonai támogatást jelentett be Ukrajna számára pénteken.
2024. 09. 07. 13:00
Megosztás:

Az elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a bíró a Donald Trump elleni ítélethozatalt

A bíró pénteken az amerikai elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a büntetés mértékének kihirdetéséről szóló tárgyalást abban a perben, amelyet Donald Trump volt elnök ügyében tartottak hallgatási pénz kifizetésének körülményei miatt.
2024. 09. 07. 12:00
Megosztás:

Alibaba - érdemes venni belőle?

Az Alibaba évek óta Kína kiskereskedelmi zászlóshajójának számít, azonban az alapító, Jack Ma 2019-es lemondása óta megkopott a hírneve. A kínai óriás látszatra újfent szilárd lábakon áll ugyan, de a céget hátráltathatja a többnyire negatív globális és kínai gazdasági jövőkép.
2024. 09. 07. 10:00
Megosztás:

Ezért nem szabad online beszerezni az Ozempic injekciót

Komoly egészségkárosító hatásuk lehet az interneten árult szemaglutid hatóanyagú szereknek - állapították meg a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Gyógyszerésztudományi Kara és a Kaliforniai Egyetem kutatói a baranyai felsőoktatási intézmény MTI-hez pénteken eljuttatott közleménye szerint.
2024. 09. 07. 09:00
Megosztás: