Ezt a három tokent veszi a legtöbb befektető - Bitcoin, Solana, Bitcoin ETF

A korábbi erősödést követően az előző napokban átmeneti konszolidációt tapasztalhattunk a Bitcoin árfolyamában. A pillanatnyi megtorpanás azonban úgy néz ki csak egy rövid pihenő volt a bikák számára, hiszen azóta a BTC értéke ismét megállíthatatlanul robog előre. Ennek köszönhetően a BTC régen látott szinten, 37,000 dollárnál mozog.

Ezt a három tokent veszi a legtöbb befektető - Bitcoin, Solana, Bitcoin ETF

A tartós erősödéshez a legfontosabb löketet a Bloomberg senior ETF stratégiája, James Seyffart adta. Az elemző szerint ugyanis lényegében biztosra lehet mondani, hogy a spot Bitcoin ETF-et az amerikai tőzsdefelügyelet (Sec) hamarosan engedélyezheti.

Jelenleg a Sec asztalán összesen 12 kérvény van, melyek olyan prominens pénzügyi vállalatoktól származnak mint a BlackRock, a VanEck vagy a Fidelity. 

Az előző hónapban a Sec halasztást kért, így legkésőbb a hatóságnak január elejéig van ideje a döntés meghozatalára. Amennyiben ez megtörténik, úgy példátlan mértékű likviditás jelenhet meg a BTC hálózatán, aminek köszönhetően az árfolyam soha nem látott szintekre juthat el.

Rallyhoz vezethet a Bitcoin ETF megjelenése

A népszerű elemző Siva-Morten TradingViewn osztotta meg észrevételeit a BTC jelenlegi, illetve várható értékével kapcsolatban. Véleménye szerint rövidebb távon számítani lehet némi visszaesésre, azonban a kilátások továbbra is pozitívak, így nem feltétlenül érdemes shortolni.

Ennek tükrében azoknak akik szeretnek kockáztatni érdemes lehet megfontolni egy short pozíciót 37,000 dollárnál egy 34,000 dolláros exittel. 

bitcoin árfolyam

Mivel jelenleg elsősorban a hírek mozgatják a BTC árfolyamát, ezért mindenképpen ajánlott naprakésznek lenni a legújabb fejleményekkel kapcsolatban.

A Solana a legfelkapottabb érme

Eközben a Solana (SOL) a Bitcoin mellett szintén hatalmas sikereket tudott elérni, és jelenleg egyike 2023 legkeresettebb high cap kriptoinak. A Solana piaci kapitalizációja alapján a 7. legnagyobb kripto, hála 21 milliárd dolláros méretének.

A kimagasló érdeklődés nem véletlen, hiszen lényegében október eleje óta megállás nélkül erősödik a SOL értéke. Ráadásul az előző néhány napban kirobbanóan magas kereskedési volument lehetett látni, így valószínűleg a bikáknak maradt még lendülete.

Írásunk idején a SOL értéke meghaladja az 50 dollárt, amihez hasonlót utoljára 2022 májusában lehetett csak látni.

A Solana értéke 30 nap alatt 120, míg egy év alatt 265 százalékos erősödést tudott elérni.

A legfontosabb kérdés jelenleg az, hogy ezen az árfolyamon vajon a bikák képesek lesznek-e kellő mértékű támaszt létrehozni. Amennyiben ez nem valósul meg, úgy esélyes egy korrekció, aminek az alja akár 33 dollárnál is lehet.

$BTCETF ICO: tökéletes eszköz a Bitcoin ETF kiaknázására

A Bitcoin ETF Token egy teljesen új, ERC-20 projekt, melynek előértékesítésén a befektetők a natív BTCETF kriptokat vásárolhatják meg. A tokenek segítségével a befektetők számára lehetőség nyílik arra, hogy a maximális profitot tudják elérni a közelgő spot Bitcoin ETF engedélyezése során.

Bár még alig egy hete indult el a gyűjtés, ennek ellenére a csapatnak már több mint 250,000 dollár értékben sikerült eladni a BTCETF tokenekből.

A projekttel kapcsolatban a legfontosabb amit tudni érdemes, hogy a teljes tokenomika a BTC ETF bevezetésére épül. Vagyis lényegében a BTCETF egy erősen spekulatív eszköz, amivel azonban fantasztikus profitot is lehet elérni.

A tokenomika 5 mérföldkőhöz van kötve, melyek teljesítése során összesen a teljes tokenkészlet 25% kerül majd megsemmisítésre. 

Ezek többek között a spot Bitcoin ETF engedélyezésére, bevezetésére vagy a BTC várható értékére vonatkoznak.

Ezzel párhuzamosan a tranzakciós díjak mértéke is folyamatosan csökkenni fog, minden lezárt mérföldkövet követően 1 százalékkal.

Várhatóan a listázás után kirobbanóan népszerű lehet a Bitcoin ETF Token, ezért érdemes még most, az előértékesítés során csatlakozni. Erre jelenleg kedvezményes áron van lehetőséged, hiszen egy BTCETF ára mindössze 0.005 dollár.

A gyűjtés során azonban mindössze 5 millió dollár a cél, ami a jelenlegi piaci körülmények között hamar teljesülhet. Számos elemző úgy véli év végére a BTC értéke akár az 50,000 dollárt is elérheti. Miközben pedig ez bekövetkezik, egészen biztosan a teljes kriptoszektor bikaüzemmódba fog kapcsolni.

Ennek hatására várhatóan a Bitcoin ETF Tokeneknek is nagyon rövid időn belül lába fog kélni.

Szintén fontos eleme még a projektnek az előértékesítés felületén elérhető hírfolyam. Ezen keresztül a legfrissebb, Bitcoin ETF engedélyezéssel kapcsolatos híreket találhatod meg, ezért az oldal rendszeres látogatásával mindig naprakész maradhatsz a témával kapcsolatban.

Köszönhetően a projekt különleges felépítésének, a megszerezhető elképesztő stakelési jutalmaknak és a kezdeti alacsony méretnek, a Bitcoin ETF Token mindennel rendelkezik ami a sikerhez kell.

Többek között ezért is alakulhatott úgy, hogy a Google Hírekben, Bitcoin ETF hírek között böngészve a BTCETF indulása kiemelt helyen szerepel.

Amennyiben érdekel a projekt, abban az esetben a magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül minden fontos részletet megismerhetsz. 

Szeretném megismerni a Bitcoin ETF tokent

Ez is érdekelhet:

Szakértők szerint a Pepe tovább erősödhet, a Meme Kombat mégis jobb befektetés

Mutatunk 2 Bitcoin alternatívát, ami berobbanhat 2024-ben

A legjobb kriptopénzek, amibe befektethetsz 1 dollár alatt 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Mennyit áramot fogyaszt évente a klíma? Itt a számítás, mutatjuk!

Most kiderül, érdemesebb-e klímával vagy gázzal fűteni. Vajon megéri beruházni egy klímaberendezésbe néhány forró nyári hét miatt? Hasznos-e klímával fűteni vagy ezzel kiegészíteni a fűtést? Számos kérdés merül fel. Bár a klíma energiafogyasztása számos tényezőtől függ, ha gazdaságosan szeretnénk működtetni, érdemes néhány dologra odafigyelni a készülék kiválasztásakor.
2024. 05. 29. 01:00
Megosztás:

Tovább dübörög az AI mánia: a WienerAI előértékesítés 3 millió felett

Képzeld csak el: egy kriptovaluta, amiben egyesül a mesterséges intelligencia (AI) és a mém érme mánia.
2024. 05. 29. 00:01
Megosztás:

Üzbegisztánban új atomerőmű épül

A Roszatom kisteljesítményű moduláris atomerőművet (SMR) épít Üzbegisztánban, az erről szóló szerződést Vlagyimir Putyin orosz elnök üzbegisztáni látogatásakor írta alá a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern mérnöki részlege, az Atomsztrojexport vállalat és az Uzatom, az üzbég kormány alá tartozó atomenergia-ügynökség atomerőmű-építési igazgatósága - közölte a Roszatom kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 23:30
Megosztás:

Erősödő toborzás várható a gyártás, termelés területén

Az elmúlt másfél évben tovább lassult a toborzás a gyártási és termelési szektorban, ez a tendencia pedig egybevág az országos helyzettel: a vállalatok visszafogták a munkaerőfelvételt, helyette sokkal inkább a meglévő munkavállalók megtartására fókuszálnak. Ennek ellenére a szektorban dolgozó szakemberek továbbra is keresettek a munkaerőpiacon – derül ki a Profession Services, a Profession.hu toborzással foglalkozó üzletágának gyártási és termelési szektorra vonatkozó elemzéséből.
2024. 05. 28. 23:00
Megosztás:

Linképítés: tippek kezdőknek és haladóknak

Az off-site keresőoptimalizálás azokat a tevékenységeket, valamint SEO faktorokat foglalja magában, amik az oldalon kívül történnek. Ehhez kapcsolódik a linképítés, amikor a weblapunkra lehetőleg minél több és erősebb külső linket próbálunk meg szerezni. A cél, hogy nagyobb forgalmat generáljanak, több embert tereljenek az oldalra, hitelességet kölcsönözzenek a honlap számára.
2024. 05. 28. 22:30
Megosztás:

Fejlesztés a Wienerberger csornai tetőcserépgyáránál

Fejlesztette csornai tetőcserépgyárát 1,2 milliárd forintból a Wienerberger zRt. leányvállalata - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 22:00
Megosztás:

Az EU komoly támogatást hagyott jóvá egészségügyi fejlesztésekre

Az Európai Bizottság kedden jóváhagyta, hogy hat tagállam, köztük Magyarország legfeljebb egymilliárd euróval támogassa az egészségügyi ágazatban megvalósítani tervezett első közös európai érdeket szolgáló projektet, mely a kutatást, az innovációt és az egészségügyi termékek első ipari bevezetését, valamint a gyógyszerek innovatív gyártási folyamatait támogatja majd.
2024. 05. 28. 21:30
Megosztás:

Ausztria feldolgozóipara a közeljövőben kikerülhet a recesszióból

Májusban mérséklődött az osztrák termelőipar teljesítménycsökkenésének üteme és az új megrendelések készletállományhoz viszonyított aránya alapján a következő negyedévben a feldolgozóipar már növekedési pályára léphet az UniCredit Bank Austria beszerzésimenedzser-indexének alakulása alapján.
2024. 05. 28. 21:00
Megosztás:

Megújul a Magyar Állampapír Plusz (MÁP+)

Június 3-tól megújult kondíciók mellett vásárolhatják meg a lakossági befektetők a Magyar Állampapír Pluszt (MÁP Plusz), amely ötéves futamideje alatt évi 6,73 százalékos EHM-mel (egységesített értékpapír hozam mutató) kapható; ezzel párhuzamosan kivezetik az Egyéves Magyar Állampapírt (1MÁP) - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott kedd estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedden estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 28. 20:00
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 05. 28. 19:30
Megosztás:

Rekord után korrekció volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1256,82 pontos, 1,8 százalékos csökkenéssel, 68 546,85 ponton zárt kedden.
2024. 05. 28. 19:05
Megosztás:

Biztonságosak Európa fürdői

Az európai természetes fürdőhelyek túlnyomó többsége megfelelt az Európai Unió legszigorúbb, kiváló minősítésű bakteriológiai előírásainak, kiváló minősítést tavaly Európa fürdőinek 85,4 százaléka kapott - derült ki az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) az Európai Bizottság közösen összeállított, 2023-es adatokat rögzítő, kedden közzétett értékeléséből.
2024. 05. 28. 18:30
Megosztás:

Huszonegy magyar kiállító lesz ott Amszterdamban

A kereskedelmi márkák amszterdami kiállításán (World of Private Label - PLMA) 21 magyar kiállító jelenik meg az Agrármarketing Centrum (AMC) 198 négyzetméteres közösségi standján május 28-29-én - közölte az AMC kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 18:00
Megosztás:

Bátrabban lehet nyomni már a gázt Látrány mellett

A 67-es főút Látrány elkerülő szakaszának bővítése keretében átadott több mint 10 kilométeres útszakaszon május 30-tól, rossz időjárási viszonyok esetén május 31-től óránként 90 kilométer helyett 110 kilométer/órával közlekedhetnek az autósok - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 17:30
Megosztás:

A hazai gyógyszeripar fontos high-tech iparág

A magyar gyógyszeripar fontos high-tech iparág, jelentős szerepet tölt be a beruházásokban és az innovációban, a magyar gazdaság számára hatalmas értéket képvisel - hangsúlyozta Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden a Nemzetgazdasági Minisztérium(NGM) és a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (Magyosz) együttműködési megállapodásának aláírásán.
2024. 05. 28. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 05. 28. 16:30
Megosztás:

Törökország fontos partner a klímaváltozás elleni küzdelemben

Törökország erdőtelepítési és erdőkezelési tapasztalatai különösen hasznosak Magyarország számára, mivel olyan klimatikus viszonyok között gazdálkodnak, amelyek az előrejelzések alapján hazánkban is várhatók - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár a török állami erdészeti vezetők magyarországi látogatása alkalmából.
2024. 05. 28. 16:00
Megosztás:

Hárommillióan használják az Egészségablak alkalmazást

Már hárommillió ember használja a teljes egészségügyi dokumentációját tartalmazó Egészségablak elnevezésű mobilalkalmazást - jelentette be a Belügyminisztérium parlamenti álamtitkára kedden Budapesten.
2024. 05. 28. 15:30
Megosztás:

Az első negyedévben nőtt a horvát GDP

A horvát gazdaság teljesítménye 3,9 százalékkal nőtt az első negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte első gyorsbecslése alapján a horvát statisztikai hivatal (DZS) kedden.
2024. 05. 28. 15:00
Megosztás: