A tökéletes offline marketingkampány fő eszközei!

Digitalizáció, online marketing, jelen kell lenni és aktívnak az interneten – mantrák, amiket újra és újra hallunk napjainkban. Vitatkozni ezzel nem is érdemes. Az offline kampányok kora azonban nem hogy nem járt le, hanem szinte másodvirágzását éli, ami részben annak is köszönhető, hogy kezd különlegességnek számítani egy-egy kreatív, egyedi szórólap, molinó vagy épp plakát. Üzleti szempontból tehát óriási hiba lenne teljesen lemondani róla, vagy kihagyni az offline lehetőségek kiaknázását!

A tökéletes offline marketingkampány fő eszközei!

Milyen a jó offline marketingkampány?

Egy jól megtervezett offline marketingkampány kulcsa a célcsoport alapos ismerete és a kreatív, figyelemfelkeltő design. Nagyon fontos, hogy a kampány üzenete világos és egyértelmű legyen, ne egy sokadik szürke reklám, valamint a megvalósítás során is törekedjünk a minőségre.

Az biztos, hogy érdemes egyedi, pozitív kampányt hirdetni. Amihez nagy tételben nyomtatni is kell majd, a lehető legprofibb körülmények között – például a Center-Print nyomda segítségével!

Szórólapozás

Sokan azt hinnék, a szórólapozás már kiment a divatból. Ennek ellenére ott van a kezünkben, hazavisszük, és olvasgatjuk. Egy-egy pozitív, megnyerő üzenet pedig meg is ragadja a figyelmünket. A szórólap ugyanis az egyik, ha nem a legelemibb reklám, amivel már mi magunk is érintkezünk, megszólít minket.

Molinó készítés

Legyen szó kültéri vagy beltéri használatról, egy jól megtervezett molinóval hosszú időn keresztül képesek lehetünk fenntartani a figyelmet, hiszen a nagy méret, a figyelemfelkeltő design és a tartós anyaghasználat mind-mind hozzájárulnak a sikerhez.

Plakátkampány

A plakátkampány ereje abban rejlik, hogy közvetlenül szólíthatjuk meg az embereket, hiszen a hétköznapi közlekedés során, akár gyalogosan, akár tömegközlekedéssel utazva, elkerülhetetlenül találkozunk velük.

Egyéb eszközök

Az offline marketing kampányok során természetesen nemcsak a szórólapok, molinók és plakátok jöhetnek szóba, hanem számos más kreatív eszköz is. Ilyenek például a névjegykártyák, reklámajándékok, céges naptárak, vagy akár különböző rendezvények megszervezése is.

Professzionális nyomtatás nagy tételben a Center-Print nyomdában

Egy sikeres kampány megtervezése és megvalósítása több lépésből áll. Idetartozik az is, hogy a legjobb szakemberekkel és szolgáltatókkal dolgozzunk együtt. A Center-Print nyomda biztosítja, hogy a kampányhoz szükséges anyagok kiváló minőségben, a lehető legkorszerűbb technikai háttérrel, rövid határidővel készüljenek el.

Keresték, de nem találták a doppingellenőrök a Milákot legyőző francia csodaúszót

Amikor a doppingellenőrök kora reggel mintavétel miatt keresték Léon Marchandot az olimpiai faluban, a 400 méteres vegyesúszás olimpiai bajnoka nem volt az előre megadott helyszínen.
2024. 08. 03. 01:00
Megosztás:

A Web3 tárca Best Wallet élesíti az airdropot, egyszerű módot kínál a $BEST token szerzésre

A $BEST tokenek számos előnyt kínálnak a befektetőknek. Azok, akik $BEST érméket tartanak a Best Wallet tárcájukban, olyan egyedi előnyökben részesülnek, mint a csökkentett tranzakciós díjak, az exkluzív hozzáférések a partnerek előértékesítéseihez, a magasabb letéti jutalmak és döntési jog a növekvő ökoszisztémát érintő kérdésekben. Utóbbi magában foglalja a Best DEX-et, a Best Walletet és a hamarosan érkező Best Cardot is.
2024. 08. 03. 00:01
Megosztás:

Az ÁSZ kötelező adatszolgáltatásra hívja fel az önkormányzatokat

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kiemelten fontosnak tartja az önkormányzatok gazdálkodásának átláthatóságát, ezért kötelező adatszolgáltatásra hívja fel őket.
2024. 08. 02. 23:00
Megosztás:

A Nemzetgazdasági Minisztérium irányítása alatt a HungaroControl

2024. augusztus 1-jétől a Nemzetgazdasági Minisztérium közvetett irányítása alá került a HungaroControl Zrt., amelynek feladata a repülésbiztonság magas szintjének biztosítása - jelentette be csütörtökön a minisztérium.
2024. 08. 02. 22:00
Megosztás:

Állóképesség, robbanékonyság, felkészülés: mit tanulhatnak a vállalatvezetők a tízpróbázóktól?

Javában zajlik a párizsi olimpia, ahol több mint 200 nemzet sportolói küzdenek meg a hőn áhított érmekért. Minden szakág különleges, de talán a tízpróba követeli meg a legnagyobb sokoldalúságot a résztvevőktől, hiszen tíz versenyszám eredményei alapján hirdetnek győztest. Ennyiben a tízpróba épp olyan, mint a vállalatok irányítása – véli a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem vezetőképző akadémiájának dékánja. Barbara Stöttinger a tízpróba számain keresztül mutatja be, milyen készségek nem hiányozhatnak egy sikeres menedzser arzenáljából.
2024. 08. 02. 21:00
Megosztás:

Erős mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Jelentős csökkenéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 08. 02. 20:00
Megosztás:

Szakadnak az USA tőzsdék: Negatív meglepetés az amerikai munkaerőpiacon

A várt 175 ezer helyett csak 114 ezer fővel bővült a nem-mezőgazdasági foglalkoztatottak száma az Egyesült Államokban, ami jókora visszaesés az egy hónappal korábbi 179 ezer után.
2024. 08. 02. 18:30
Megosztás:

Víz alá buktak a tőzsdeindexek - csúnya

Eléggé csúnyára sikeredett a tegnapi nap. Bár már a korábban megjelent beszerzési indexek is romlást mutattak, de a tegnapi ISM beszerzési indexek nagymértékben romló ipari konjunktúrát és annál is nagyobb mértékben visszaeső munkaerőpiacot sugallnak.
2024. 08. 02. 18:00
Megosztás:

Csökkentette alapkamatát a Bank of England

A várakozásoknak megfelelően negyed százalékponttal 5 százalékra csökkentette alapkamatát a Bank of England.
2024. 08. 02. 18:00
Megosztás:

Jól sikerült az Amazon negyedéve, mégis megütötték a részvényt

Az idei második negyedévet 148 milliárd dolláros bevétellel zárta az Amazon.
2024. 08. 02. 17:00
Megosztás:

Pénzügyi nyereség húzza a Richter eredményét

A Richter augusztus 6-án reggel 6:00 órakor fogja közzétenni második negyedéves pénzügyi beszámolóját. Az Erste elemzője arra számít, hogy a cég 4,3%-kal 212,6 milliárd forintra emelkedő árbevételről és több, mint duplázódó, 65,4 milliárd forintos profitról számol majd be.
2024. 08. 02. 16:00
Megosztás:

Idén már több mint egymillió négyzetméteren újult meg a burkolat a hazai gyorsforgalmi utakon

Az MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által üzemeltetett hazai gyorsforgalmi utakon az idén augusztus 1-ig az ország 98 különböző pontján több mint 1,8 millió négyzetméteren cserélték le új aszfaltra az elöregedett, tönkrement burkolatot - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 08. 02. 15:00
Megosztás:

Júliusban is csökkent az euróövezeti feldolgozóipar teljesítménye

Júliusban az előző havival megegyező mértékben csökkent a feldolgozóipar teljesítménye az euróövezetben a londoni S&P Global Market Intelligence és a Hamburg Commercial Bank AG beszerzésimenedzser-indexe (BMI) alapján.
2024. 08. 02. 14:00
Megosztás:

Tovább csökkentette az alapkamatot a cseh jegybank

Negyed százalékponttal 4,5 százalékra csökkentette csütörtökön az alapkamatot a cseh jegybank - jelentette be Jakub Holas szóvivő a banktanács ülése után Prágában.
2024. 08. 02. 13:00
Megosztás:

Rádiós pályázati eljárások eredményéről döntött a Médiatanács

A nem egészen egy hónapos nyári szünete előtti utolsó ülését tartotta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa: a keddi tanácskozáson a testület többek között rádiós pályázati eljárások eredményéről és hatósági eljárások indításáról döntött. A Médiatanács legközelebb augusztus 27-én ül össze.
2024. 08. 02. 12:00
Megosztás:

Komoly összeget nyert el fejlesztésre Telekgerendás

Csaknem negyedmilliárd forint uniós fejlesztési támogatást nyert el a Békés vármegyei Telekgerendás.
2024. 08. 02. 11:00
Megosztás:

Veszteséges kezdés az európai értékpapírpiacokon

Az előző napi nagy, esetenként két százalékot meghaladó veszteségek után indexcsökkenéssel indult a kereskedés pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 08. 02. 10:00
Megosztás:

Folytatódhat a csökkenés a Budapesti Értéktőzsdén

Folytatódhat a csökkenés a Budapesti Értéktőzsdén pénteken, csütörtökön a BUX 500,34 pontos, 0,68 százalékos csökkenéssel, 73 550,81 ponton zárt.
2024. 08. 02. 09:00
Megosztás:

Vegyesen alakult péntek reggelre a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama péntek reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 08. 02. 08:00
Megosztás:

Megújult a baranyai Pellérd kastélyparkja

Befejeződött a Péccsel szomszédos Pellérd község központjában található, közösségi térként és játszótérként is funkcionáló kastélypark több mint kétszáznegyvenmillió forintos felújítása - tájékoztatta a Baranya Vármegyei Önkormányzat az MTI-t.
2024. 08. 02. 07:00
Megosztás: