A vírusos PEPE rivális a középpontba kerül, miközben az Avalanche tulajdonosok okos lépést tesznek

A kriptovaluta piacon a volatilitás tönkreteheti vagy felvirágoztathatja a befektetéseket. Fellendítheti a portfóliódat vagy lecsökkentheti a tőkédet. De a tapasztalt befektetők elsajátították a művészetét annak, hogyan győzzék le a volatilitást azzal, hogy kutatásokat végeznek új, izgalmas projektekről, és tudják, mikor kell kilépni a volatilis érmékből.

A vírusos PEPE rivális a középpontba kerül, miközben az Avalanche tulajdonosok okos lépést tesznek

Az Avalanche (AVAX) alulteljesít, és nehéz megjósolni, hogy az AVAX ára milyen irányba mozdulhat el. A befektetők egy új mémcoin, a Raboo (RABT) felé fordítják figyelmüket. A Raboo előértékesítése után várhatóan 10 000%-os megtérülést ígér, ami világszerte vonzza a befektetőket. Az elemzők szerint ez az új kriptovaluta akár a PEPE-t is felülmúlhatja, és az év legjobban teljesítő mémcoinja lehet.

Senki sem tudja biztosan, mi vár az AVAX-ra

2017-ben a befektetők izgatottan vásároltak AVAX-ot. Olyan nagy potenciállal bírt, mivel ígérete szerint megváltoztatja a smart contractok kezelését. Eddig az AVAX lenyűgöző eredményeket ért el, és az indulása óta 11 milliárd dolláros piaci kapitalizációt gyűjtött össze.

Azonban a legutóbbi fejleményekkel az AVAX elveszítette varázsát. Annak ellenére, hogy heti szinten 4,65%-os növekedést mutat, az AVAX ára havi trendek alapján 24,7%-os esést mutat, éles napi ármozgásokkal az árdiagramokon.

Miközben sok szakértő egyetért abban, hogy valószínűleg további csökkenő trendek várhatók az AVAX árfolyamában, megoszlanak a vélemények arról, hogyan lehetne megmenteni az AVAX-ot jelenlegi helyzetéből. Az AMBCrypto elemzői szerint az AVAX ára újraéledhet, ha áttör a Ichimoku felhő fölé.
Még mindig bizonytalan, mi lesz az AVAX-szal, de egy dolog biztos: a befektetők nem akarnak várni, hogy megtudják, mi lesz a portfóliójuk rovására.

PEPE: A legjobb mémcoin, de nem túl megbízható

Egy ideje a PEPE a mémcoin szektor kedvence. A mémcoin vezetője hírnevet szerzett magának mint az egyik legjobb érme a kriptovaluta piacon, és valójában körülbelül egy hónapja új csúcsot ért el.
Bár a PEPE nemrégiben jelentős nyereséget ért el, sok elemző szerint a mémcoin rendkívül volatilis, főként azért, mert a PEPE, mint a legtöbb jelenlegi mémcoin a kriptovaluta piacon, unalmas, és nem kínál komoly felhasználási eseteket. Az eredmények láthatók az árdiagramokon.

Jelenleg a PEPE 0,00001229 dolláron kereskedik, ami körülbelül 8,5%-os heti növekedést jelent. Azonban, ha figyelembe vesszük a PEPE napi és havi veszteségeit, amelyek 0,85%-ot és 22,74%-ot tesznek ki, megérthetjük, miért keresnek egyes befektetők jobb alternatívákat.

Raboo: Vírusos új PEPE versenytárs készül belépni a kriptovaluta piacra

Raboo kriptó token ico, AVAX és PEPE kriptovaluta árfolyam elemzés

A mémcoin piac telített nem túl vicces karakterekkel, akik mémcoinként pózolnak hamis ígéretekkel, hogy a következő legjobb dolog lesznek, annak ellenére, hogy hiányzik belőlük a minőség. A Raboo más, és egy teljesen eltérő stratégiával lép be a mémjátékba, amely előnyös lesz a felhasználók és a mémvilág számára.

A Raboo mesterséges intelligencia technológiát alkalmaz, hogy kiszűrje az értéktelen mémeket, és csak azokat népszerűsítse, amelyek valóban megérik a súlyukat. Ez a megközelítés gyorsan megnyerte sok befektető szívét, akik támogatni fogják a Raboo Rabooscan AI-ját a „csak minőségi mémek” útján.
A Rabooscan a közösségi média platformokat átfésülve kiválasztja a legjobb mémeket, és a post-to-earn funkción keresztül jutalmazza a készítőket.

A Raboo másik vonzó tulajdonsága az exkluzív NFT-je. A Raboo előértékesítési résztvevői exkluzív NFT-ket kapnak jutalomként, hogy korai madarak voltak. Ez az exkluzív NFT hozzáférést biztosít a tulajdonosoknak érdekes funkciókhoz és más előnyökhöz, amelyeket később fognak bemutatni.
A Raboo már most áttöréseket ér el előértékesítésében, eddig több mint 1,8 millió dollárt gyűjtött össze. Ez az új kriptovaluta készen áll arra, hogy kiüsse a PEPE-t, és csak idő kérdése, mielőtt a legjobb mémcoinná válik.

Összegzés

Ahogy az AVAX tulajdonosok elhagyják az Avalanche-t zöldebb legelők keresése érdekében, a Raboo a következő legjobb célpont. Az új kriptovalutának megvan az esélye, hogy versenyezzen és még felül is múlja a PEPE-t hosszú távon.

A $RABT tokenek jelenleg az előértékesítés 4. szakaszában vannak, és még nem késő csatlakozni, mivel az érme még mindig csak 0,0048 dolláron áll. A mémalkotásban alkalmazott innovatív AI bevonásával a szakértők egy posztindítási rallyt jósolnak, amely akár 100-szorosára is növelheti a $RABT árát.

Csatlakozhatsz a Raboo előértékesítéshez itt.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás: