Az Algotech (ALGT) gyorsan növekszik, összehasonlítva a mesterséges intelligencia tokenekkel, mint például a Bittensor (TAO) és a Render (RNDR)

Az AI-tokenek területén újabb kripto ékkő jelent meg - az Algotech (ALGT). Algoritmikus kereskedési platformjával az Algotech kiemelkedik azok közül a projektek közül, amelyek zavarhatják a kereskedési rendszert, és versenybe szállnak olyan jelentős tokenekkel, mint a Bittensor (TAO) és a Render (RNDR). Mélyedjünk el részleteiben ennek az új trendnek!

Az Algotech (ALGT) gyorsan növekszik, összehasonlítva a mesterséges intelligencia tokenekkel, mint például a Bittensor (TAO) és a Render (RNDR)

Algotech (ALGT): A 2024-ben feltűnt mesterséges intelligencia-alapú altcoin

Az Algotech (ALGT) 2024-ben kiemelkedő szereplővé vált a gyorsan növekvő mesterséges intelligencia tokenek piacán, egy decentralizált algoritmikus kereskedési megoldást kínálva, amely a legújabb technológiát hasznosítja. Az Algotech (ALGT) az egyik legígéretesebb altcoinnek számít 2024-ben, a forradalmian új algoritmikus kereskedési megközelítése miatt.

Az Algotech (ALGT) fejlett mesterséges intelligencia algoritmusokat és gépi tanulást alkalmaz, biztosítva ezzel a hatékony és precíz navigációt a bonyolult kripto piacokon, miközben kizárja az érzelmi elemeket a kereskedési döntésekből. Az Algotech (ALGT) kiemelkedik a legjobb DeFi projektek közül is, mivel képes kezelni a magas kereskedési volumeneket kivételes végrehajtási sebességgel, minimalizálva a leállási időt a zökkenőmentes kereskedési élmény érdekében.

A magáneladáson elért 1,1 millió dolláros támogatás után az Algotech (ALGT) jelenleg a nyilvános magáneladás első szakaszában van, ahol 43,75 millió ALGT token érhető el. Az Algotech (ALGT) stratégiai finanszírozási modellt és ígéretes növekedési kilátásokat mutat be.

Az Algotech (ALGT) tokenje 0,04 dolláron áll a nyilvános előértékesítésben, és az új befektetőknek azt a kivételes potenciált kínálja, hogy figyelemre méltó, 200%-os hozamot érjenek el, amikor a token ára elérheti a 0,12 dollárt a negyedik szakaszban. Az optimista előrejelzés szerint az Algotech (ALGT) az egyik legjobb kriptopénzzé válik, a figyelemre méltó AI tokenek - Bittensor (TAO) és Render (RNDR) - mellett.

algotech

A Bittensor (TAO) új utakat nyit: Fejlesztési lendület emeli az AI tokent a legnagyobb nyerők közé

Az utóbbi hónapokban a Bittensor (TAO) robbanásszerű növekedésének jelképeként emelkedett ki. 2024 januárjában a Bittensor (TAO) jelentős növekedést mutatott, a piaci kapitalizációja 1,59 milliárd dollárra emelkedett. Ez az impozáns teljesítmény felkapaszkodásra kényszerítette a Bittensor (TAO)-t a legtekintélyesebb 50 kripto eszköz listájára, megszilárdítva pozícióját a digitális valuták arénájában.

De itt még nincs vége a történetnek. A Bittensor (TAO) ára tükrözte a piaci tőke meteorikus emelkedését, a 206,6 dolláros árfolyamszinttől a 408,9 dolláros szintig szökve. Ez a figyelemreméltó emelkedés nemcsak a Bittensor (TAO) helyét biztosította az öt vezető AI token között, hanem megszilárdította hírnevét is, mint a szélesebb kriptovaluta ökoszisztéma számottevő szereplőjét.

A lendület úgy tűnik, hogy nem hagy alább. A Bittensor (TAO) közösségi média jelenléte tükrözi az ár növekedését, a Santiment adatai szerint pedig 67%-os növekedést mértek a közösségi téren. Az online felhajtás arra utal, hogy egy virágzó közösség áll a Bittensor (TAO) innovatív víziójának élén.

A növekvő piaci tőke és a pezsgő közösségi média jelenlét hatására a piaci elemzők arra számítanak, hogy a Bittensor (TAO) ára eléri vagy akár túlszárnyalja a 424,8 dolláros kereskedési szintet már 2024 márciusáig.

30%-os növekedés hajtja előre a Render (RNDR) árfolyamát

A Render (RNDR), a piaci tőke alapján legnagyobb AI token, jelentős fejlődést mutatott be a 2023. harmadik negyedévében, ezáltal teret engedve a további növekedésnek és innovációnak 2024-ben. Ezek a fejlesztések magukban foglalják a GPU erősítését az AI/ML területén, térbeli renderelés felfedezését, a Cinema4D támogatás hozzáadását, valamint a Burn Mint Equilibrium bevezetését a SPL RENDER tokenen keresztül a Solana platformon.

Azzal a céllal, hogy felkészüljön a 2023 végén és 2024 elején várható átalakulásokra, a Render (RNDR) jelentős, 30%-os növekedést tapasztalt az alapvető mutatókban. Ez a növekedés a Render (RNDR) árát 2023 decemberében 5,19 dolláros szintre emelte. Ez a lendület a Render (RNDR) fejlesztési terjeszkedéseinek pozitív hatásait tükrözi, megerősítve a hálózat erejét.

Ahogyan a Render (RNDR) integrálja a térbeli renderelési feladatokat és a Cinema4D fájlok natív támogatását, várható, hogy a 2023 decemberében tapasztalt növekedés folytatódik majd 2024 első negyedévéig. Az ár-előrejelzések szerint a Render (RNDR) AI token ára eléri vagy akár túllépi a 6,02 dolláros szintet 2024 márciusáig.

Látogass el az Algotech oldalára

Csatlakozz az Algotech közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A pestis volt az első biológiai fegyver? - A járványok megváltoztatják a történelmet

A pestis volt az első biológiai fegyver? A Rákóczi-szabadságharc leveréséhez hozzájárult egy baci? A természeti, biológiai és epidemiológiai csapások is elvezethetnek a társadalom felbomlásához? E kérdéseket is feszegeti Pászka Imre, az SZTE nyugalmazott szociológia professzorának három kötetes műve.
2024. 07. 21. 03:00
Megosztás:

Magyarországi nyugdíj korhatár emelése - a törvény így rendelkezik most

Hány éves korban tud ma a jogszabályok szerint öregségi nyugdíjba vonulni valaki hazánkban? Hogyan változott az öregségi nyugdíj korhatár a hatályos jogszabályok szerint? Az öregségi nyugdíjbavonulás korhatára a hatályos törvények szerint évről-évre sávosan emelkedik, így végül egységesen (férfiak és nők esetében is) 65 évre nő a korhatár. Cikkünkből megtudhatja a pontos részleteket.
2024. 07. 21. 02:00
Megosztás:

Íme az időpont: Magyarország így vezeti be az eurót! Mi lesz a forinttal?

Mikor vezetheti be Magyarország az Európai Unió közös pénzét, az EURÓ-t? Mire számíthatunk, mire érdemes már most felkészülni? Mi fog történni a forinttal és egyáltalán mi is az az ERM II. árfolyam mechanizmus?
2024. 07. 21. 01:00
Megosztás:

A PlayDoge előértékesítés 6 millió dollárhoz közelít a piaci gyengeség ellenére

Az elmúlt hetek során több népszerű mém érme is jelentős csökkenést mutatott, de a kripto tér nagyágyúja, a Bitcoin is több mint 15%-ot esett az elmúlt hónapban.
2024. 07. 21. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 07. 20. 22:00
Megosztás:

Ez Budapest környékének egyik legdinamikusabban fejlődő sportrepülőtere

Rengeteget fejlődött az elmúlt öt évben a Dunaújvárosi Repülőtér, ami egy ambiciózus fiatal nőnek köszönhető. Mihalcsek Noémi vállalkozása 2020-ban vette át a repülőtér üzemeltetését, azóta bővítették a kempinget, fásítottak, épült egy oktatótermük, van már szaniter helyiségük és egy kiváló minőségű streed food büféjük is. A munka azonban nem áll meg, számtalan tervük van még, hogy az egykor országos hírű, szebb napokat látott repülőteret újra a legfejlettebbek között emlegessék nemcsak Budapest környékén, hanem országos szinten is. Mihalcsek Noémi nem titkolt célja, hogy a fiatalokkal megszerettesse a repülést, és eloszlassa a mítoszt, hogy kiváltság ez a hobbi.
2024. 07. 20. 21:00
Megosztás:

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás: