Az Algotech (ALGT) gyorsan növekszik, összehasonlítva a mesterséges intelligencia tokenekkel, mint például a Bittensor (TAO) és a Render (RNDR)

Az AI-tokenek területén újabb kripto ékkő jelent meg - az Algotech (ALGT). Algoritmikus kereskedési platformjával az Algotech kiemelkedik azok közül a projektek közül, amelyek zavarhatják a kereskedési rendszert, és versenybe szállnak olyan jelentős tokenekkel, mint a Bittensor (TAO) és a Render (RNDR). Mélyedjünk el részleteiben ennek az új trendnek!

Az Algotech (ALGT) gyorsan növekszik, összehasonlítva a mesterséges intelligencia tokenekkel, mint például a Bittensor (TAO) és a Render (RNDR)

Algotech (ALGT): A 2024-ben feltűnt mesterséges intelligencia-alapú altcoin

Az Algotech (ALGT) 2024-ben kiemelkedő szereplővé vált a gyorsan növekvő mesterséges intelligencia tokenek piacán, egy decentralizált algoritmikus kereskedési megoldást kínálva, amely a legújabb technológiát hasznosítja. Az Algotech (ALGT) az egyik legígéretesebb altcoinnek számít 2024-ben, a forradalmian új algoritmikus kereskedési megközelítése miatt.

Az Algotech (ALGT) fejlett mesterséges intelligencia algoritmusokat és gépi tanulást alkalmaz, biztosítva ezzel a hatékony és precíz navigációt a bonyolult kripto piacokon, miközben kizárja az érzelmi elemeket a kereskedési döntésekből. Az Algotech (ALGT) kiemelkedik a legjobb DeFi projektek közül is, mivel képes kezelni a magas kereskedési volumeneket kivételes végrehajtási sebességgel, minimalizálva a leállási időt a zökkenőmentes kereskedési élmény érdekében.

A magáneladáson elért 1,1 millió dolláros támogatás után az Algotech (ALGT) jelenleg a nyilvános magáneladás első szakaszában van, ahol 43,75 millió ALGT token érhető el. Az Algotech (ALGT) stratégiai finanszírozási modellt és ígéretes növekedési kilátásokat mutat be.

Az Algotech (ALGT) tokenje 0,04 dolláron áll a nyilvános előértékesítésben, és az új befektetőknek azt a kivételes potenciált kínálja, hogy figyelemre méltó, 200%-os hozamot érjenek el, amikor a token ára elérheti a 0,12 dollárt a negyedik szakaszban. Az optimista előrejelzés szerint az Algotech (ALGT) az egyik legjobb kriptopénzzé válik, a figyelemre méltó AI tokenek - Bittensor (TAO) és Render (RNDR) - mellett.

algotech

A Bittensor (TAO) új utakat nyit: Fejlesztési lendület emeli az AI tokent a legnagyobb nyerők közé

Az utóbbi hónapokban a Bittensor (TAO) robbanásszerű növekedésének jelképeként emelkedett ki. 2024 januárjában a Bittensor (TAO) jelentős növekedést mutatott, a piaci kapitalizációja 1,59 milliárd dollárra emelkedett. Ez az impozáns teljesítmény felkapaszkodásra kényszerítette a Bittensor (TAO)-t a legtekintélyesebb 50 kripto eszköz listájára, megszilárdítva pozícióját a digitális valuták arénájában.

De itt még nincs vége a történetnek. A Bittensor (TAO) ára tükrözte a piaci tőke meteorikus emelkedését, a 206,6 dolláros árfolyamszinttől a 408,9 dolláros szintig szökve. Ez a figyelemreméltó emelkedés nemcsak a Bittensor (TAO) helyét biztosította az öt vezető AI token között, hanem megszilárdította hírnevét is, mint a szélesebb kriptovaluta ökoszisztéma számottevő szereplőjét.

A lendület úgy tűnik, hogy nem hagy alább. A Bittensor (TAO) közösségi média jelenléte tükrözi az ár növekedését, a Santiment adatai szerint pedig 67%-os növekedést mértek a közösségi téren. Az online felhajtás arra utal, hogy egy virágzó közösség áll a Bittensor (TAO) innovatív víziójának élén.

A növekvő piaci tőke és a pezsgő közösségi média jelenlét hatására a piaci elemzők arra számítanak, hogy a Bittensor (TAO) ára eléri vagy akár túlszárnyalja a 424,8 dolláros kereskedési szintet már 2024 márciusáig.

30%-os növekedés hajtja előre a Render (RNDR) árfolyamát

A Render (RNDR), a piaci tőke alapján legnagyobb AI token, jelentős fejlődést mutatott be a 2023. harmadik negyedévében, ezáltal teret engedve a további növekedésnek és innovációnak 2024-ben. Ezek a fejlesztések magukban foglalják a GPU erősítését az AI/ML területén, térbeli renderelés felfedezését, a Cinema4D támogatás hozzáadását, valamint a Burn Mint Equilibrium bevezetését a SPL RENDER tokenen keresztül a Solana platformon.

Azzal a céllal, hogy felkészüljön a 2023 végén és 2024 elején várható átalakulásokra, a Render (RNDR) jelentős, 30%-os növekedést tapasztalt az alapvető mutatókban. Ez a növekedés a Render (RNDR) árát 2023 decemberében 5,19 dolláros szintre emelte. Ez a lendület a Render (RNDR) fejlesztési terjeszkedéseinek pozitív hatásait tükrözi, megerősítve a hálózat erejét.

Ahogyan a Render (RNDR) integrálja a térbeli renderelési feladatokat és a Cinema4D fájlok natív támogatását, várható, hogy a 2023 decemberében tapasztalt növekedés folytatódik majd 2024 első negyedévéig. Az ár-előrejelzések szerint a Render (RNDR) AI token ára eléri vagy akár túllépi a 6,02 dolláros szintet 2024 márciusáig.

Látogass el az Algotech oldalára

Csatlakozz az Algotech közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Hiányzik még egy lökés a lakáspiacnak

A KSH friss adatai szerint tavaly csak 18,65 ezer új lakás épült fel, ami 9,2 százalékkal kevesebb, mint a 2022-es adat. Az építési engedélyek száma 39%-kal csökkent. Idén sorfordító hónapok jöhetnek a lakáspiacon, ám a szereplők még óvatosak. Ahhoz, hogy 2024-ben érdemben nőjön az otthon-építési kedv, még szükség van egy lökésre, további érdemi kormányzati ösztönzőkre – véli Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.
2024. 02. 24. 21:00
Megosztás:

Közzétette negyedéves jelentését az ORLEN Csoport

A lengyel ORLEN Csoport energetikai vállalat a 2023. december 31-én zárult negyedévben 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményt) és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el - tájékoztatta a cég pénteken az MTI-t.
2024. 02. 24. 20:00
Megosztás:

Újabb 193 ezer laptopot kaphatnak az iskolák

2022-ben és 2023-ban 120 ezer, illetve 140 ezer laptopot kaptak a tanárok és diákok ingyenesen az iskolákban. 2024 tavaszán további 193 ezer laptop kiosztása várható - tájékoztatta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-t.
2024. 02. 24. 19:00
Megosztás:

Stabil a hazai munkaerőpiac

Stabil a belföldi munkaerőpiac, a foglalkoztatottság a rendszerváltás utáni rekordját elérve csúcsközelbe jutott Magyarországon - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vezető közgazdásza az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorban.
2024. 02. 24. 18:00
Megosztás:

Javította Csehország adósosztályzatának kilátását a Fitch Ratings

Stabilra javította a leminősítés lehetőségére utaló eddigi negatívról Csehország magasan elsőrendű, "AA mínusz" szintű devizaadósság-besorolásának kilátását a Fitch Ratings. A nemzetközi hitelminősítő egyidejűleg megerősítette a cseh szuverén osztályzatot.
2024. 02. 24. 17:00
Megosztás:

Alig drágult a személyautóknál a kgfb

Mindössze 368 forinttal emelkedett a tavalyi IV. negyedévben egy átlagos személyautó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) állománydíja - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 16:00
Megosztás:

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson - közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 15:00
Megosztás:

Leválás: új módszer a vállalatok átalakulására

2024. január 1-jétől új jogintézménnyel, a leválással bővül a Polgári Törvénykönyvnek a jogi személyek szétválására vonatkozó szabályrendszere. Mint minden egyéb átalakulás, egyesülés és szétválás, a leválás is adókövetkezményekkel járhat.
2024. 02. 24. 14:00
Megosztás:

Közzétette 2023-as, negyedik negyedéves konszolidált üzleti eredményeit az ORLEN Csoport

A 2023. december 31-én zárult negyedévben az ORLEN Csoport 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el. A teljes 2023-as évre vonatkozó LIFO-alapú EBITDA1 elérte a 44,8 milliárd zlotyt, a nettó nyereség pedig 27,6 milliárd zloty volt. Az ORLEN Csoport negyedik negyedéves eredményeire pozitív hatással volt a gázszegmens teljesítménye, amely 11 milliárd zlotyval járult hozzá az EBITDA-hoz, elsősorban az alacsonyabb beszerzési költségeknek és a magasabb értékesítési volumennek köszönhetően. Az ORLEN emellett több mint 20 százalékkal növelte kiskereskedelmi értékesítési volumenét az előző évhez képest, részben a magyarországi és szlovákiai hálózatbővítések eredményeként.
2024. 02. 24. 13:00
Megosztás:

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás:

4,6%-os munkanélküliségi ráta és 10,3%-os reálbérnövekedés a hazai munkaerőpiacon

A november-januári időszakban továbbra is csúcsközelben állt a foglalkoztatottság, a hazai elsődleges munkaerőpiacon 17 ezer új munkahely jött létre az előző év azonos időszakához képest, a közfoglalkoztatottak száma 8 ezer fővel csökkent, a külföldre ingázók száma pedig nem változott érdemben, így a legutolsó háromhavi átlag alapján a gazdaság teljes foglalkoztatotti létszáma 4.718 ezer fő volt.
2024. 02. 24. 08:00
Megosztás:

A The Graph (GRT) bejelenti a Műszaki Tanácsadó Testületet, a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX) folytatják a növekedést

A The Graph (GRT) épp most jelentette be Műszaki Tanácsadó Testületét, ami jelentős mérföldkő a projekt számára. Közben két másik kriptopénz vonzza magára a figyelmet - a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX). Miközben lehet, hogy már ismered az AGIX-et, a KANG egy 2. fázisnál járó előértékesítési sztár, ami lehet, hogy a következő 100x-es meme coin lesz 2024-ben. Tudd meg, miért.
2024. 02. 24. 07:00
Megosztás:

Új kölcsönzési üzletágvezető a Prohumannál – a cél a hazai munkaerőtartalék aktivizálása

Februártól munkaerőkölcsönzési üzletágvezetőként folytatja munkáját a Prohuman csapatában Izsó Balázs. Az új vezető érkezésével a piacvezető magyar HR szolgáltató célja továbbra is az, hogy ahol csak lehet, a magyar munkaerőtartalék aktivizálásával kínáljon megoldást a hazai vállalatok munkaerőigényének és HR-kihívásainak megoldására.
2024. 02. 24. 06:00
Megosztás:

Régóta nem látott tüneteket produkált a lakásépítés

A lakásépítések tavalyi megtorpanása közel negyedszázados rekordokat is megdöntött, ez derült ki a KSH legfrissebb adataiból. A visszaesés egyúttal szerkezeti átrendeződést is hozott: kevesebben fogtak saját otthon megteremtésébe, az új lakások közel kétharmadát már eleve eladásra szánták.
2024. 02. 24. 05:00
Megosztás:

Tovább emelte a dohányfelvásárlási alapárat a Continental Dohányipari Csoport

A Continental Dohányipari Csoport dohánytermesztésért felelős tagja, a DOFER Dohányfermentáló Zrt. tovább emelte a dohány szerződésben rögzített felvásárlási alapárát, erősítve hazai versenyképességét és elkötelezettségét a magyar dohánytermelők és a dohánykultúra támogatása iránt. Az áremelés keretében a társaság a jelentősen nagyobb területen termesztett Virginia dohány esetében 19%-os, míg a Burley dohány esetében 20%-os emelést eszközölt, amely a tavalyi, 50%-os áremeléssel együtt két év alatt összesen 69-70%-os árnövekedést jelent.
2024. 02. 24. 04:00
Megosztás:

Ismét a magas kamatok mellett érveltek az amerikai jegybankárok

Christopher Waller, a Fed kormányzótanácsának tagja megerősítette, hogy még szükség lesz legalább néhány hónapnyi adatra, ami az infláció csökkenését jelzi, mielőtt kamatcsökkentésbe kezdhet a jegybank.
2024. 02. 24. 03:30
Megosztás: