Az Axie Infinity (AXS) és a Fantom (FTM) potenciálisan visszaeshet míg egy új mém-coin előértékesítése rekordot dönt

Az elmúlt héten lassuló lendülettel kezdtek az Axie Infinity (AXS) és a Fantom (FTM) tokenek, melyek most méginkább veszítenek lendületükből, így mindkét token lefelé mutató trendet követ, amely az árakat a korábbi támasz-szintjük közelébe húzza. Annak ellenére, hogy mindkettő pozitív teljesítményt mutatott az egész héten, a Fantom és az Axie Infinity kriptopénzek most fordulatot mutatnak.

Az Axie Infinity (AXS) és a Fantom (FTM) potenciálisan visszaeshet míg egy új mém-coin előértékesítése rekordot dönt

Közben egy új mémcoin bukkant fel a picaon, amely berobbant a mémtoken iprágba. A KangaMoon néven ismert (KANG) mémérmeprojekt jelenleg az előértékesítés harmadik szakaszában van, ahol kumulatív előértékesítési finanszírozása már több mint 2 millió dollárra rúg.

A KangaMoon (KANG) az érdeklődés középpontjába kerül, miközben lenyűgöző előértékesítési számokat produkál

A KangaMoon (KANG) forradalmian új mémérmeként hullámokat ver, lenyűgözve a mémérmék iránti növekvő közösséget izgalmas potenciáljával. Jelenleg a projekt a negyedik előértékesítési szakaszban jár és már több mint 2 millió dollárt gyűjtött eddig össze. A szakértők azt jósolják, hogy márciusban további lendületet kaphat, és elérheti a potenciális 2,5 millió dolláros célt, amivel még izgalmasabbá válik a projekt körüli felhajtás.

Az innovatív SocialFi funkcióinak köszönhetően a KangaMoon minden más mémérmét felülmúlva kínálja a felhasználóknak a sokoldalú platformot, amely tele van jövedelmező lehetőségekkel. A felhasználók időszakos kihívásokban való részvételtől kezdve a projekt népszerűsítésén keresztül a közösségi médiában, mindenki keresni tud $KANG tokeneket, és feloldhatja a hivatalos indulás előtti jutalmakat.

A KangaMoon ökoszisztémája bemutat egy izgalmas játszva-keress (Play-To-Earn, P2E) platformot, amely a felhasználókat izgalmas csatákban való részvételre invitálja, mely közben jutalmakat kapnak és a KangaMoon kijelölt piacán  játékelemekkel tudnak kereskedni. Ez a sokoldalú megközelítés biztosítja, hogy a KangaMoon dinamikus és interaktív platform maradjon a mémérmék területén.

A tokenek az előértékesítés során 0,014 dollárért vásárolhatók meg, ami több mint 180%-os növekedést jelent, és csábító ösztönzőket kínál, például egy 10%-os vásárlási bónuszt a jelenlegi szakaszban. Az aktív részvétel nemcsak a projekt növekedését serkenti, hanem az befektetőket is kedvező pozícióba hozza a potenciális profitok eléréséhez a jövőben.

Az Axie Infinity (AXS) fenntartja jelentős nyereségét a heti lendületvesztés ellenére is 

axie kriptó

Az Axie Infinity token nagyon erős fejlődési potenciállal rendelkezik idén, mivel egyedisége miatt az egyik legkeresettebb P2E platform. Azonban, ahogy az a kriptopiacon várható volt, a volatilitás elérte az Axie Infinity-t is, amely ezen a héten jelentős ingadozással jár. 

A potenciálisan nagyobb nyereségre is képes Axie Infinity az ingadozások hatására az elmúlt héten csak 11%-kal, az elmúlt hónapban pedig 53,58%-kal emelkedett. Eközben azonban az Axie Infinity token heti árfolyamsávja 10,40 és 13,22 dollár között ingadozik. Bár ez a tartomány nagyon messze van a 164,90 dolláros ATH-tól, a szakértők szerint az Axie Infinity rendelkezik azzal a potenciállal, hogy 2026 előtt meghaladja az ATH-ját.

A Fantom (FTM) több mint 100%-kal emelkedett az elmúlt hónapban

Idén márciusban kezdődött a Fantom token meteorikus árfolyamemelkedése, amely a 0,40 dollár körüli alacsony szintről a jelenlegi heti 0,74 és 0,90 dollár közötti árszintre emelkedett. A Fantom az elmúlt egy hónap alatt 115,51%-ot emelkedett, amit az elmúlt héten egy enyhe 1,29%-os emelkedés követett, amivel a token továbbra is pozitív lendületben tudott maradni.

Ebben a hónapban a Fantom az előrejelzések szerint eléri az 1 dolláros csúcsot, míg a további előrejelzések szerint a maximum 1,5 dollárig emelkedik, amit a minimum 0,88 dollárra való csökkenése kísér. A hónapok előrehaladtával a Fantom árfolyam-ingadozásai egészen decemberig fennmaradhatnak, a várakozások szerint az árfolyam a pesszimista becslések szerint 1,8 dollárra, míg az optimisták szerint 2,0 dollárra emelkedik. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Tovább fogynak a magánnyugdíjpénztárak, már csak kettő marad belőlük

Beolvadás beolvadást követ a megmaradt magánnyugdíjpénztáraknál, amelyek a több mint ötvenezer kitartó pénztártag csaknem 300 milliárd forintos vagyonát kezelik. Áprilistól már csak három működik, júliustól pedig kétszereplősre olvad a piac, mivel a legnagyobb vagyonú és létszámú Horizont beolvasztja a Szövetséget - írja a Bank360.hu.
2024. 04. 21. 03:00
Megosztás:

Gazdagság az égből: Heti horoszkóp a pénzről és szerencséről!

Fedezd fel, mit tartogatnak számodra a csillagok a következő hétre! A legfrissebb pénzügyi horoszkópunk segítségével megtudhatod, melyek lesznek a legjobb befektetési lehetőségek, szerencsejátékok, és mikor várhatók szerencsés találkozások. Tudd meg, mely napokon leszel a leginkább szerencsés, és mely számokat érdemes megjátszanod a lottón! Készülj fel a lehetőségekre és fordítsd előnyödre a csillagok üzeneteit!
2024. 04. 21. 02:00
Megosztás:

Nyugdíjazás - honnan tudhatom, hogy hány évem gyűlt már összeg?

Az öregségi nyugdíjhoz az évek „összeszámolása” megtörténik kérés nélkül is, a hivatalból történő adategyeztetési eljárás során a jogszabály által előírt időpontban, de nincs akadálya annak sem, hogy valaki ezt korábban kérje. A kérelem évente csak egyszer nyújtható be. Mutatjuk, hogyan.
2024. 04. 21. 01:00
Megosztás:

Élesedik a TON token a Lucky Block-on, 200%-os üdvözlő bónusz jár a belépőknek

A Toncoin árfolyama idén erőteljesen felértékelődött, csak az elmúlt három hónapban 182 százalékot emelkedett. A token a kilencedik legértékesebb kriptopénz lett a Coinmarketcap kriptoadat-gyűjtő oldal szerint, és jelenleg 6,27 dolláron áll.
2024. 04. 21. 00:01
Megosztás:

Folytatódik a Kölcsönkapott levegő program

A Kölcsönkapott levegő egy tavaly indult program, amelynek célja, hogy megismertessük a fiatalokkal ezt a láthatatlan közeget, amely az egészséges élet része - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a programindító sajtótájékoztatón.
2024. 04. 20. 23:00
Megosztás:

A NATO további katonai támogatást nyújt Ukrajnának

A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben.
2024. 04. 20. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 04. 20. 21:00
Megosztás:

Ez a legjobb megoldás a klímaváltozásra

Az erdőtelepítés, a fásítás az egyik legjobb eszköz a klímaváltozás negatív hatásainak kompenzálására - mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára Balatonszárszón pénteken.
2024. 04. 20. 20:00
Megosztás:

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás: