Az egyszerű etetőhajókban rejlő potenciál

Talán nem is gondolnánk, mennyi mindent ki lehet hozni egy normál etetőhajó használatából. Olvasd el te is a legfontosabb tippeket és tarts velünk!

Az egyszerű etetőhajókban rejlő potenciál

Végigvesszük végig azokat az előnyöket, lehetőségeket és gyakorlati praktikákat, amelyek tényleg komoly potenciált jelentenek a horgászat sikere szempontjából.

Tényleg csak a tehetős horgászok kiváltsága az etetőhajó használata?

Ma már szerencsére szó sincs erről. Míg néhány évvel ezelőtt csakis a néhány százezer forintos árért cserébe lehetett etetőhajóhoz jutni, mára látványosan kibővültek a lehetőségei azoknak, akik etetőhajóra vágynak.

Köszönhetően annak, hogy nem feltétlenül csak az idehaza gyártott modellek felelhetnek meg az elvárásainknak. Szerencsére akadnak már szép számmal olyan modellek is, amelyek funkcionalitás szempontjából simán hozzák az elvárt szintet, miközben megfizethető áron vásárolhatjuk meg őket.

Nyugodtan hívhatjuk ezeket a típusokat egyszerű etetőhajóknak. Nézzük is meg, hogyan hozhatjuk ki belőlük a legtöbbet.

Hogyan hozzuk ki a lehető legtöbbet a GPS nélküli etetőhajóból?

A vízpartra érkezve első körben a stratégiáról érdemes döntést hozni. Felmérve a megfigyelhető terepviszonyokat, valamint azokat a helyeket, amelyek potenciálisan gazdagok lehetnek halban, a normál etetőhajóval is pikk-pakk több etetést is megvalósíthatunk.

Amikor ez sikeresült, akkor érdemes nekikezdeni a szerelékek behordásának. Nem kell aggódni a dobások miatti pontatlanság miatt. Hiszen az etetőhajó pontosan ott fogja letenni a szereléket, ahol a halak megjelenésére, s így a kapásra is jó esély mutatkozik. A GPS nélküli etetőhajó is bír ezzel a hozzáadott értékkel, ha bojlis, feeder vagy más technikát alkalmazó horgászatra indulunk.

Egy megfelelő etetőhajó jó eséllyel képes teljesíteni a következőket

Mivel a horgászat sikere nemcsak a csali minőségén, hanem a beetetésen is múlik, nem meglepő, hogy a Cheapfishing etetőhajó GPS-szel sikeresebben, eredményesebben horgászhatunk. Így megkönnyítjük a saját dolgunkat és élményekben gazdagodva térhetünk haza.

Mivel a szerelék behordás is könnyen megoldható a normál etetőhajók segítségével, így részesülhetünk a pontosság hatására a szép eredményekből is. Az egyszerűbb típusú etetőhajó is jelentősen megkönnyíti a horgász dolgát és megnöveli a szép fogás lehetőségét.

A normál etetőhajók üzemideje bőségesen elég ahhoz, hogy kibírjon egy teljes horgászatot. Sőt, a manapság beszerezhető normál etetőhajó változatok mellé akár csere akkumulátor is beszerezhető, így ha hosszabb időt szeretnél a vízparton horgászattal tölteni, akkor sem kell nélkülöznöd a leghasznosabb eszközödet.

Ehhez ad még hozzá sokat pluszban az akár 500 méteres hatótáv, ami szélben esetén is ugyanúgy rendelkezésre áll. Az éjszakai LED világítás még naplemente után is támogatja a pecázást. Amennyiben két egymástól függetlenül kioldható tartállyal is felszereljük a hajót, akkor még tovább bővíthetjük lehetőségeinket.

Kevésbé nőttek júliusban a nagykereskedelmi árak Németországban

Mérséklődött júliusban a nagykereskedelmi árak növekedési üteme Németországban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis hétfői jelentése alapján.
2022. 08. 15. 17:00
Megosztás:

Húsz százalékkal nőtt a lízingpiac a második negyedévvben

A lízingpiacon a finanszírozott összeg 420,2 milliárdot tett ki a második negyedévben, ez 20 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest, és meghaladja a 2019-es szintet - közölte a Magyar Lízingszövetség második negyedéves jelentésében hétfőn.
2022. 08. 15. 16:00
Megosztás:

A tavalyinál jelentősen magasabb szőlőárak indokoltak

Az alacsony szőlőtermésre vonatkozó becslések és a borvidékek jóváhagyására váró szőlőár előrejelzések a tavalyinál jelentősen magasabb szőlőárakat indokolnak a rövidesen beinduló idei szüret során - állapította meg hétfői közleményében az Agrárminisztérium (AM).
2022. 08. 15. 15:00
Megosztás:

A Fehér Ház tagadja, hogy tudott volna előzetesen az FBI házkutatásáról Trump házában

A Fehér Ház szóvivője vasárnap tagadta, hogy az elnöki hivatal előzetesen tudott volna a Donald Trump korábbi amerikai elnök floridai birtokán tartott házkutatásról, amelyet múlt hétfőn bírósági végzés alapján folytatott le a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI).
2022. 08. 15. 14:00
Megosztás:

Az S&P negatívra vágta a magyar adósság kilátásait

Péntek este stabilról negatívra csökkentette a magyar államadósság kilátását az S&P, és megtartotta a „BBB” besorolást.
2022. 08. 15. 13:00
Megosztás:

A GVH döntése alapján a Vodafone kompenzálja a fogyasztókat a megtévesztő mobilnet-hirdetései miatt

A Gazdasági Versenyhivatal megállapította, hogy a Vodafone valótlanul hirdette korlátlanként egyes mobilnet-kiegészítő csomagjait. A cég elismerte a jogsértést és extra adatkerettel kompenzálja az érintett ügyfeleket – ezzel 60 millió forintra mérsékelve a rá kirótt bírságot.
2022. 08. 15. 12:00
Megosztás:

A zárbetétek esetében miért fontos a méret?

A zárbetét láthatatlanul szolgálja biztonságunkat. Mi csak a kulcsok elfordítását látjuk, az igazán fontos dolgok az ajtózár belsejében, a zárbetétben történnek meg. A megfelelő zár kiválasztásának egyik fontos momentuma a zárbetét méretének megválasztása, melyhez cikkünk nyújt támogatást.
2022. 08. 15. 11:00
Megosztás:

Nagy kínai cégek távoznak az USA tőzsdékről - további 230 cég mehet még haza

A számviteli adatok nem megfelelő közlése körüli hosszas huzavona után öt nagy kínai állami cég vonul ki az amerikai börzékről.
2022. 08. 15. 10:00
Megosztás:

Már mától forgalomkorlátozások lesznek a fővárosi ünnepi előkészületek miatt

Már mától forgalomkorlátozások lesznek az augusztus 20-ai ünnepi rendezvények előkészítő munkái miatt Budapesten.
2022. 08. 15. 09:00
Megosztás:

Hiszi a Piszi! Egymás után kétszer vitte el valaki a lottó főnyereményt!

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.
2022. 08. 15. 08:30
Megosztás:

Erősödött hétfő reggelre a forint

Erősödött a forint a hét végén a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2022. 08. 15. 08:00
Megosztás:

Folytatódik a meleg idő

Folytatódik jövő héten a meleg, napsütéses, jellemzően száraz idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2022. 08. 15. 06:00
Megosztás:

Heti Horoszkóp - Komoly veszély leselkedik a héten! De melyik csillagjegyre micsoda?

Heti horoszkópunk a 2022. augusztus 15. (hétfő) - augusztus 21. (vasárnap) közötti időszakra vonatkozóan megmutatja , hogy a csillagok állása alapján mi vár Rád a pénzügyeidben és az élet más területén. Lássuk, kinek van izgulnivalója és ki számíthat valami pozitív dologra!
2022. 08. 15. 04:01
Megosztás:

Átvette a Sopron Bank fiókjait a MagNet

Átvette a Sopron Bank fiókjait a MagNet Magyar Közösségi Bank, 2022 második felétől a Sopron Bank fiókhálózatával beolvadt a MagNet Bank Pest megyei fiókhálózatába.
2022. 08. 15. 01:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 32. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2022. 08. 14. 22:00
Megosztás:

Újabb amerikai kongresszusi delegáció utazott Tajvanra

Újabb amerikai kongresszusi delegáció utazott Tajvan fővárosába vasárnap, ami bő egy héten belül a második hivatalos és előre be nem jelentett amerikai látogatás a szigetre. Az előző, amelyet Nancy Pelosi házelnök vezetett, komoly diplomáciai konfliktust okozott az Egyesült Államok és a Tajvant egyik saját tartományának tartó Kína között.
2022. 08. 14. 21:00
Megosztás:

A szabályok enyhítését jelentette be az amerikai járványügyi központ a tanév kezdetén

Az Egyesült Államokban a diákoknak nem lesz kötelező karantén a hamarosan kezdődő tanévben, akkor sem, ha koronavírussal fertőzött személlyel voltak kapcsolatban - olvasható az Egyesült Államok járványügyi központjának (CDC) pénteken frissített ajánlásában.
2022. 08. 14. 20:00
Megosztás:

Légtérberepülést tart hétfőn a Magyar Honvédség

Légtérberepülést tart a Magyar Honvédség augusztus 15-én a kora délutáni órákban Budapesten, az augusztus 20-i légibemutató előkészítéseként - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) vasárnap az MTI-vel.
2022. 08. 14. 19:00
Megosztás:

Most kell nagyon odafigyelni az életveszélyes mustgázra!

A mustgáz veszélyeire hívja fel a figyelmet a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) a Facebook-oldalára vasárnap feltöltött posztban.
2022. 08. 14. 18:00
Megosztás:

Szegeden rendezik meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést szeptemberben

Szegeden szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) szeptember 22-23-án - közölte az MKT az MTI-vel.
2022. 08. 14. 15:00
Megosztás: