Az ETH emelkedés előtt állhat a BTC-vel szemben - Ez az ERC20 token jelentős növekedést érhet el!

Azt állítani, hogy az Ethereum drasztikusan alulteljesített a Bitcoinnal szemben, enyhe kifejezés. Sok Ethereum-hívő arról beszélt, hogy az ETH ára eléri a 10 000 dollárt, de ez nem valósult meg.

Az ETH emelkedés előtt állhat a BTC-vel szemben - Ez az ERC20 token jelentős növekedést érhet el!

Azonban a közelmúltbeli Fed kamatcsökkentések egy lehetséges növekedést jelezhetnek előre. Továbbá, az Ethereum esetleges emelkedése az egész ERC20 token ökoszisztéma növekedését is magával hozhatja.

Az egyik ERC20 token projekt, amely nagy növekedés előtt állhat, az új meme coin szenzáció, a Raboo ($RABT), amely jelenleg az előértékesítési fázisban van. A korai befektetők már 90%-os profitot könyvelhetnek el – és a kezdeti sikerek alapján az elemzők úgy vélik, hogy az ERC20 token parabolikus emelkedést produkálhat, ha az Ethereum igazán beindul.

A Bitcoin rövid időre áttörte a 65 000 dolláros szintet, majd 63 000 dollárra állt vissza

A Bitcoin szeptember végén nagy figyelmet kapott, amikor rövid időre átlépte a 65 000 dolláros határt. Ez üdítő változás volt azután, hogy az elmúlt hónapokban többnyire 60 000 dollár alatt kereskedtek vele. A Bitcoin azóta 63,5 000 dollárra állt be, de továbbra is közel van az eddigi legmagasabb, 73 000 dolláros csúcsához. A Bitcoin pozíciója jelenleg megkérdőjelezhetetlen. Így azok a befektetők, akik nagy nyereségre számítanak, inkább az alacsony kapitalizációjú ERC20 token projekteket, mint például a Raboót, fontolják meg. A Bitcoin már "elment" erre a lehetőségre.

Vajon az Ethereum végre túlteljesíti a Bitcoint?

Az Ethereum nem tudta teljesíteni azokat az elvárásokat, amelyeket támogatói támasztottak a vezető okosszerződés-platform felé. A hívők 10 000 dollárt céloztak meg az Ethereum számára ebben az évben. Azonban a legjobb, amit az ETH ára elért, egy rövid felfutás volt 4000 dollárig márciusban. Ezt követően szeptember 4-én egészen 2100 dollárig esett vissza. Azonban az Ethereum közelmúltbeli 10%-os ugrása a múlt hónap végén – nem beszélve a közelmúltbeli Fed kamatcsökkentésekről – arra késztette az elemzőket, hogy elhiggyék, az Ethereum végre túlszárnyalhatja a Bitcoint.

Raboo 90%-os növekedést ért el szeptemberben, miközben az előértékesítés felpörgött

Ethereum és Bitcoin vásárlása, ETH és BTC kriptovaluta árfolyam előrejelzés és Rabbo token vétel

Egy olyan ERC20 token, amely parabolikus emelkedést mutathat, a Raboo, amely 90%-os növekedést ért el. Az AI meme coin akár 100x-os emelkedést is mutathat, miután több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során. Az ICO most a 2024-es év utolsó negyedévére készül. A potenciális befektetők számára továbbra is 143%-os token áremelkedés van kilátásban.

Így a Raboo a következő hónapokban még nagyobb tőkebeáramlást vonzhat. Függetlenül attól, hogy az Ethereum emelkedik-e vagy sem, a Raboo úgy tűnik, készen áll egy jelentős növekedésre. A Raboo új szintre emeli a hagyományos meme coin formátumot egy adag AI funkcionalitással. A meme coin vonzereje mellett a Raboo az AI-t is kihasználja az innovatív Rabooscan technológiával.

A Rabooscan az interneten és a közösségi médiában keresgél, hogy algoritmusait a legnépszerűbb tartalmakkal lássa el. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan mémeket hozzanak létre, amelyek gyorsan vírusosak lehetnek. Ráadásul a Raboo tulajdonosai passzív jövedelemre tehetnek szert mémkészítő és mémmegosztó versenyeken, ahol további $RABT tokeneket kereshetnek.

Ehhez hozzáadódnak még a meme coin staking funkciók, NFT-k és merchandising, így egy olyan ERC20 tokennel van dolgunk, amely készen áll egy 100x-os növekedésre 2024-ben.

Itt vehet részt a Raboo előértékesítésben

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás és befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Pepe árfolyam-előrejelzés október; a $PEPU ICO 17 milliónál

A mém érme szektor továbbra is dübörög, a Bitcoin árfolyama pedig egyre többször közeledik a 66 000 dollárhoz.
2024. 10. 02. 00:01
Megosztás:

Hogyan lehet 1 dollárból milliókat csinálni 2025-re mindössze 5 különböző 1 dollár alatti kriptovalutával?

Képzeld el, hogy egyetlen dollárból millió dolláros portfóliót építesz néhány éven belül. Ez a cikk öt ígéretes, egy dollár alatti árú kriptovaluta lehetőségét tárja fel. Ezek a rejtett gyöngyszemek 2025-re akár az egekbe szökhetnek, a kis befektetéseket jelentős vagyonokká alakítva. Fedezd fel, mely érmék vezethetnek robbanásszerű növekedéshez, és potenciálisan megváltoztathatják a pénzügyi jövőt.
2024. 10. 01. 23:00
Megosztás:

Megnyílt az első budapesti nemzetközi környezetipari szakkiállítás

Megnyílt kedden a Hungexpón az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA című első, nemzetközi környezetipari, hulladék-vízgazdálkodási és fenntarthatósági szakkiállítás, amelyen nyolc ország csaknem száz kiállítója mutatja be a témához kapcsolódó innovációit és technológiai fejlesztéseit.
2024. 10. 01. 22:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást írt alá a HungaroControl és Budapest Airport

Együttműködési megállapodást írt alá a HungaroControl Zrt. és Budapest Airport Zrt. kedden Budapesten.
2024. 10. 01. 21:30
Megosztás:

Júliusban 167 millió euró volt a termék-külkereskedelmi többlet

Júliusban a kivitel volumene 4,9, a behozatalé 7,1 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest. Az aktívum 167 millió eurót tett ki, az egyenleg 398 millió euróval romlott az egy évvel korábbihoz mérten.
2024. 10. 01. 21:00
Megosztás:

Az 5 altcoin, amivel 500 dollárból 1,5 milliót csinálhatsz, mielőtt a 2024-es bikapiac végre beindul

Jön a következő pénzügyi áttörés az alternatív kriptovalutákból? Az újabb lehetséges bikapiac küszöbén a figyelem egyes altcoinokra összpontosul. Ez a cikk öt ígéretes digitális valutát mutat be, amelyek képesek lehetnek egy 500 dolláros befektetést lenyűgöző 1,5 millió dollárrá alakítani, még a várható 2024-es piaci fellendülés előtt. Derítsd ki, melyik érmék előtt áll jelentős növekedés! >>>
2024. 10. 01. 19:30
Megosztás:

Az MNB szorosan követik az Apple-lel kapcsolatos fizetési problémákat

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) értesült az Apple-lel kapcsolatos ismételt fizetési problémákról. Az MNB ennek nyomán haladéktalanul felvette a kapcsolatot a pénzforgalmi szolgáltatókkal és intézkedéseket kezdeményezett az ügyfelek védelmére. A jegybank szorosan együttműködik e tevékenység során a vele állandó munkakapcsolatban lévő Magyar Bankszövetséggel - közölte a jegybank kedden az MTI-vel.
2024. 10. 01. 18:30
Megosztás:

A hónap 5 legígéretesebb altcoinja: SOL, XRP, ADA, WIF, MTAUR

A kriptopiac ebben a hónapban izgalommal teli, mivel számos altcoin, köztük a Solana (SOL), az XRP, a Cardano (ADA) és egy új szereplő, a WIF is olyan jeleket mutat, amelyek robbanásszerű növekedésre utalnak.
2024. 10. 01. 18:00
Megosztás:

A WIPO vezetői a Richter budapesti központjába látogattak

A Szellemi Tulajdon Világszervezete (WIPO) vezetői a Richter budapesti központjába látogattak hétfőn, a megbeszélések középpontjában a szellemi tulajdonnal kapcsolatos aktuális kérdések mellett az innováció támogatása érdekében folytatott szakmai együttműködés előmozdítása állt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 10. 01. 17:30
Megosztás:

Októberben díjmentes lesz ez az egészségügyi szűrés

Októberben, a látás hónapjában díjmentesen végzik a preventív látásszűrést az optikák - közölte a Magyar Optikus és Optometrista Szövetség kedden az MTI-vel.
2024. 10. 01. 17:00
Megosztás:

Élénkült a lakáspiac szeptemberben

Szeptemberben a lakáspiac 1,2 százalékos növekedést mutatott az előző hónaphoz képest, de éves szinten 4 százalékos csökkenés tapasztalható - közölte az ingatlan.com kedden az MTI-vel.
2024. 10. 01. 16:30
Megosztás:

A Cofidis megvásárolta a Magyar Cetelem Bankot

A Cofidis Csoport sikeresen lezárta a Magyar Cetelem Bank Zrt., a BNP Paribas Personal Finance Csoport magyarországi leányvállalatának felvásárlását - közölte a Cofidis kedden.
2024. 10. 01. 16:00
Megosztás:

Adócsaló zöldség- és gyümölcskereskedőket fogtak el a pénzügyőrök

Görögországból importált zöldséget és gyümölcsöt a forgalmi adó megfizetése nélkül értékesítő kereskedőket fogtak el a pénzügyőrök a szegedi nagybani piacon - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-t.
2024. 10. 01. 15:30
Megosztás:

A GDP-arányos hiány 3,7 százalékot ért el az első félévben és 2,3 százalék volt a második negyedévben

Előzetes adatok szerint 1489 milliárd forint, a GDP 3,7 százaléka volt a kormányzati szektor 2024. első félévi hiánya. A 2024. második negyedévi hiány 469 milliárd forint, a GDP 2,3 százaléka - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 10. 01. 15:00
Megosztás:

Marad a nyári tarifa a horvát autópályákon

Október 1-jétől is marad a nyári tarifa a horvát autópályákon - tájékoztatott a horvát autópályákat kezelő vállalat (HAC).
2024. 10. 01. 14:30
Megosztás:

Alacsony a regisztrált álláskeresők száma

Az álláskeresők száma továbbra is rendkívül alacsony - hívta fel a figyelmet keddi közleményében Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 10. 01. 14:00
Megosztás:

Új elnököt választottak az energiakereskedők

A Magyar Energiakereskedők Szövetsége (MEKSZ) Boross Norbertet választotta meg a földgáz- és villamos energia szektor kereskedelmi vállalatait tömörítő szakmai szövetség elnökévé - jelentette be a szövetség kedden.
2024. 10. 01. 13:30
Megosztás:

Végre találhatunk 10 százalék alatti kamattal személyi kölcsönt

Októbertől ismét van 10 százalék alatti nyilvánosan meghirdetett személyi kölcsön kamat. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a top-kamatukkal 10-11 százalék környékén billegő bankok közül a következő hetekben többen is léphetnek. A számukra fontos – nagyobb összeget hosszabb futamidőre igénylő – ügyfeleket hamarosan ők is a Cofidis mostani lépésének megfelelően 9-essel kezdődő hitelkamattal fogják csábítani.
2024. 10. 01. 13:00
Megosztás:

Kamatvágásoktól hangos Európa és Amerika is

Vártnak megfelelő olasz és német infláció: a tegnap publikált adatok alapján Olaszországban a várakozásoknak megfelelően 1,2 százalékról 0,8 százalékra csökkent az infláció, míg Németországban 2,0 százalékról 1,8 százalékra mérséklődött a harmonizált inflációs mutató, ami ugyancsak megfelelt a várakozásoknak.
2024. 10. 01. 12:30
Megosztás:

Újabb felvásárlás a magánegészségügyi piacon

Újabb akvizíció rajzolja át a hazai magánegészségügyi szolgáltatók térképét: a komplex járóbetegellátó és egynapos sebészeti központ RMC Clinics tulajdonosa, a romániai székhelyű MedLife S.A. felvásárolta a hazai érsebészet nemzetközi szinten is elismert központját, a VP-Med Kft-t.
2024. 10. 01. 12:00
Megosztás: