Az Ethereum ETF jóváhagyása előnyös a Bitcoin és a KangaMoon számára?

A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) a két legnagyobb kriptovaluta piaci érték alapján, amelyek a piaci teljesítmény mércéjévé váltak. Jellemzően, ármozgásaik befolyásolták a szélesebb kriptopiaci térséget, ahol sok altcoin is emelkedett, amikor a BTC és az ETH is ezt tette.

Az Ethereum ETF jóváhagyása előnyös a Bitcoin és a KangaMoon számára?

Azonban a közelmúltban jóváhagyott Ethereum ETF jelentős vonzerővé vált, és most sokan kíváncsiak, hogy ez jó hír lehet-e nemcsak a BTC, hanem a KangaMoon (KANG) kriptovalutának is, amely 400%-os emelkedést mutat a chartokon. Elemezzük mindhárom kriptó árfolyam-teljesítményét, hogy megállapítsuk, melyik lehet a legjobb kriptobefektetés.

Az Ethereum árfolyama 20%-ot emelkedik az Ethereum ETF jóváhagyásával

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án jóváhagyta a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) értékesítését az Egyesült Államokban. A SEC egyesítette az NYSE, a Nasdaq és a CBOE tőzsdék javaslatait, amelyek a meglévő szabályok módosítását kérték, lehetővé téve ezeknek az Ethereum-alapú tőzsdén kereskedett termékeknek (ETP-k) és ETF-eknek a kereskedelmét.

Ennek eredményeként az Ethereum árfolyama 20%-ot emelkedett az elmúlt héten. Azonban az Ethereum kriptovalutának most át kell törnie a 4000 dolláros árfolyamhatárt, mivel 3900 dolláron talált támogatást. Ha sikerül, az Ethereum árfolyam-előrejelzése szerint 2024 végére 5313 dolláron zárhat, ezzel az ETH-t az egyik legjobb befektetési kriptovalutává téve.

A Bitcoin árfolyama stagnál – Elérheti-e az új csúcsot?

bitcoin etf és etehereum etf SEC elfogadása jófáhagyása

A Bitcoin (BTC) továbbra is megőrizte címét, mint a legnagyobb kriptovaluta piaci érték alapján, annak ellenére, hogy az elmúlt héten lefelé tartó trendet mutatott. Az Ethereum ETF jóváhagyása ellenére a Bitcoin árfolyam-diagramja piros zónában van, és nem mutat jelet arra, hogy meghaladná a korábbi, 73 737,94 dolláros csúcsot.

Azonban, míg a Bitcoin kriptovaluta az 71 464,31 dolláros heti legmagasabb értékéről 67 000 dollárra esett, még mindig van növekedési potenciálja. A legfrissebb Bitcoin árfolyam-előrejelzés szerint a kripto 2024 végére 96 986 dolláron zárhat.

A KangaMoon (KANG) 32 000 felhasználót ér el és 400%-os emelkedést mutat

A KangaMoon (KANG) már megkezdte a kriptodeviza piac megrengetését a Play-to-Earn (P2E) mechanizmusok úttörő konvergenciájával, valamint innovatív Social-Fi elemek és egy erős hasznossági ökoszisztéma bevezetésével a natív KANG token számára. Ez a stratégiai hármas fenntartható felhasználói élményt biztosít, és meghaladja a kriptodevizákra jellemző múló hipe-ot, mivel kézzelfogható értékajánlatokat kínál hosszú távú elkötelezettség és potenciális értéknövekedés érdekében.

Ezenkívül a KangaMoon blokklánc ICO-ja már jelentős érdeklődést váltott ki, mivel több mint 32,000 felhasználó iratkozott fel, és eddig elképesztő 7,2 millió dollárt gyűjtött össze. Az iparági szakértők várakozásai szerint ez az összeg meghaladja majd a 8,5 millió dollárt a hónap végéig. Az előértékesítés ügyesen kihasználja a Social-Fi funkciókat, amelyek ösztönzik a résztvevőket, hogy organikusan növeljék a KangaMoon elérését a közösségi média csatornákon, így már a kezdetektől élénk és elkötelezett közösséget teremtenek.

A P2E játék szintén hasznosságot biztosít a KANG számára, mivel ez a játékon belüli valuta, amelyet a csaták és tornák teljesítéséért adnak jutalomként. A KANG meteorszerű növekedést tapasztalt, amely eddig 400%-kal emelkedett, és az ára 0,005 dollárról 0,025 dollárra nőtt. Felkerült a CoinMarketCap és a CoinGecko listáira, ahol bárki nyomon követheti a chart adatokat és az ár teljesítményét. Emellett a neves BitMart centralizált tőzsdén (CEX) is listázásra kerül, ami növekvő intézményi elismerést jelez és szélesebb piaci hozzáférést biztosít. Ennek eredményeként az elemzők 100-szoros árnövekedést prognosztizálnak a KANG számára a bevezetéskor, így ez az egyik legjobb kriptodevizának ígérkezik a befektetésre.

Az Ethereum ETF jóváhagyása egyértelműen árnövekedési tendenciát eredményezett a kriptó számára. Míg a Bitcoin értéke csökkent, még mindig van esélye arra, hogy 2024 végére új történelmi csúcspontot érjen el. Eközben a KangaMoon elkezdte dominálni a chartokat 400%-os növekedésével, és ebben az ütemben a KangaMoon sokoldalú megközelítése, lenyűgöző korai lendülete és stratégiai ütemterve erős versenytárssá teszi a diverzifikáció érdekében 2024-ben.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap: Kangamoon.com

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 06. 17. 19:30
Megosztás:

Alacsony forgalomban emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 175,35 pontos, 0,25 százalékos emelkedéssel 69 711,91 ponton zárt hétfőn.
2024. 06. 17. 19:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 06. 17. 18:30
Megosztás:

A régiós terjeszkedés biztosíthatja a magyar dinnyetermesztés jövőjét

A sikeres technológia- és fajtaváltást követően a régiós terjeszkedés biztosíthatja a magyar dinnyetermesztés jövőjét - mondták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szerdai rendezvényén Budapesten a termelői érdekképviseletek vezetői.
2024. 06. 17. 18:00
Megosztás:

Kétszázharminc településen gyérítik a szúnyogokat a héten

A héten tizenhárom vármegye 230 településén, hatvanezer hektáron gyérítik a szúnyogokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 17:30
Megosztás:

Átadták az iskolakertet Tótkomlóson

Az iskolakertprogram fontosságát mutatja, hogy az idén meghirdetett ötödik ütemre is kétszáznál több oktatási intézmény jelentkezett - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára hétfőn Tótkomlóson, ahol hivatalosan is átadták az iskolakertet.
2024. 06. 17. 17:00
Megosztás:

Az EU pályázatot írt ki uniós hírek határokon átnyúló terjesztésére

Az Európai Bizottság két pályázatot írt ki, amelyek keretében 9,5 millió eurót ítél oda uniós médiaorgánumoknak digitális formátumú hírek vagy innovatív formátumú hanganyagok gyártására és terjesztésére - közölte a brüsszeli testület hétfőn.
2024. 06. 17. 16:30
Megosztás:

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás - közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 16:00
Megosztás:

Létrejött az egyik legnagyobb alkotóműhely a magyar IT piacon

Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. ingatlan.com Zrt. által történt, tavaly októberben bejelentett felvásárlása után United Platforms (UP) néven a tulajdonosok idén júniusban egy munkáltatói ernyőmárkát hoztak létre. Az ernyőmárka magában foglalja az ingatlan.com Zrt. márkái, az ingatlan.com, a money.hu és Az Év Irodája mellett a Használtautó.hu-t, Autonavigátor.hu-t, valamint az ED Grouphoz tartozó Jófogást és Vaterát is.
2024. 06. 17. 15:30
Megosztás:

A bankok is drukkolnak a labdarúgó válogatott sikeréért

Nagyon megdobná a magyar labdarúgó válogatott németországi sikere az áruhitelezést – épp ezért a kereskedők és a bankok is szurkolnak azért, hogy a magyar válogatott kiköszörülje a svájci bicska okozta csorbát Németország ellen – vélekedik Gergely Péter, a BiztosDöntés.hupénzügyi szakértője a sorsdöntő mérkőzés előtt.
2024. 06. 17. 15:00
Megosztás:

Brutális, közel 20%-os emelkedés várható az építőipari árakban

Az építőipar 1-2 éve megtorpanó fázisban van, az idei év második felére azonban szakemberek az iparág fellendülését jósolják, ami nem csak egy közel húsz százalékos emelkedést jelenthet az árakban, de jó eséllyel szakemberhiánnyal is szembe kell néznie az építtetőknek. A Budapest környéki agglomerációban már most nehéz ár-érték arányban megfelelő ingatlanhoz jutni, hamarosan azonban szinte lehetetlen lesz.
2024. 06. 17. 14:30
Megosztás:

Az EU elfogadta a természet helyreállításáról szóló jogszabályt

Az Európai Unió Környezetvédelmi Tanácsa luxembourgi ülésén elfogadta a természet helyreállításáról szóló rendeletet, a jogszabály intézkedéseket vezet be annak érdekében, hogy 2030-ig az EU szárazföldi és tengeri területeinek legalább 20 százalékát, 2050-ig pedig lehetőleg valamennyi ökoszisztémát helyreállítsanak, illetve megakadályozzák az élőhelyek romlását - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 06. 17. 14:00
Megosztás:

Komplex fejlesztés zárult Salgótarjánban

A salgótarjáni SVG-Hungary Gépgyár Zrt. 206 millió forintos beruházással bővítette termelőkapacitását, és korszerűsítésekkel csökkentette az energiaköltségeket - tájékoztatta az MTI-t a cég hétfőn.
2024. 06. 17. 13:30
Megosztás:

Kissé javultak Svájc GDP-előrejelzései

A svájci gazdaság az idei évben 1,2 százalékkal bővülhet - áll a svájci gazdasági államtitkárság (SECO) hétfőn közzétett előrejelzésében. Az előző, márciusban közzétett prognózisban még 1,1 százalékos svájci GDP-növekedés szerepelt 2024-re.
2024. 06. 17. 13:00
Megosztás:

A budapesti bérleti díjak a középmezőnyben járnak

Tavaly 17 százalékkal emelkedett a budapesti központi elhelyezkedésű lakások bérleti díja 2022-höz képest, ezzel a magyar főváros az európai uniós fővárosok között a középmezőnyben van közvetlenül Madrid és Zágráb után - ismertette az MTI-vel a Duna House az európai városok relatív megélhetési költségeinek összehasonlítását célzó Eurostat tanulmány részleteit hétfőn.
2024. 06. 17. 12:30
Megosztás:

Oroszországban felgyorsult az éves infláció májusban

Az orosz statisztikai hivatal adatai szerint az áprilisi 7,8 százalék után májusban 8,3 százalék volt az éves infláció Oroszországban.
2024. 06. 17. 12:00
Megosztás:

Néprajzi kiállítás nyílik a szentendrei Ferenczy Múzeumban

Takarékos módi címmel nyílik néprajzi kiállítás a szentendrei Ferenczy Múzeumban csütörtökön - tájékoztatta az MTI-t a Ferenczy Múzeumi Centrum (FMC).
2024. 06. 17. 11:30
Megosztás:

A gazdaságot is felpörgethetik a nyári sportesemények?

Az idei nyár különösen sok izgalmat tartogat a sportkedvelőknek, hiszen nem csak a Németországban rendezett labdarúgó-Európa-bajnokságon, de a párizsi olimpián is szurkolhatnak a magyar sportolóknak. Bár hazánk nem szervezője egyik sporteseménynek sem, a rendezvények így is kimutatható hatást gyakorolnak a gazdaság különböző területeire. Az MBH Elemzési Centrum szakértői megvizsgálták, pontosan mely ágazatokban és milyen mértékű mozgásokra lehet számítani az Eb és az olimpia kapcsán.
2024. 06. 17. 11:00
Megosztás:

Gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn. A térség irányadó mutatója, a tokiói börze Nikkei 225 indexe 2,01 százalékkal, 38 074 pontra gyengült. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 1,62 százalékkal süllyedt.
2024. 06. 17. 10:00
Megosztás:

Kriptovaluták már a Neon54-nél is

Az utóbbi években a kriptovaluták világa nagy fejlődésnek örvendhet. Manapság már számos területen használatosak például az online játékokban is.
2024. 06. 17. 09:49
Megosztás: