Befektető, aki milliókat keresett Dogecoin-nal (DOGE), most beleharap a Pullix (PLX) előértékesítésébe is

Egy befektető, akinek jelentős vagyonra tett szert a Dogecoin (DOGE) által, most a feltörekvő Pullix (PLX) felé fordította figyelmét. Fontos megjegyezni, hogy a Pullix már az előértékesítési fázisának végső szakaszában manőverezik, és a kiemelkedő befektető már jelentős részesedést szerzett a projektben.

Befektető, aki milliókat keresett Dogecoin-nal (DOGE), most beleharap a Pullix (PLX) előértékesítésébe is

A Dogecoin (DOGE) történelmi 100-szoros ugrása

A Dogecoin (DOGE) beírta magát a kriptó-történelembe, mint az egyik legnagyobb sikersztori. Minden bikapiacban a Dogecoin váratlanul felbukkan, és egy olyan hatalmas rally-ra indul, amely semmihez sem hasonlítható más kriptovaluták "alapvető" erejéhez képest.

Azonban a Dogecoinnak van valami, amivel más digitális eszközök nem rendelkeznek: egy élénk közössége mely hatalmas előny a vírusként való elterjedésre. A Dogecoin 100-szoros ugrása a 2020/21-es bikapiacban remek példa arra, hogyan képesek a mémalapú eszközök logikát nélkülözve és hihetetlen magasságokba emelkedve megbillenteni a szokásos rendet.

Azok, akik még Elon Musk 2021-es tweetjei előtt szálltak fel a Dogecoin vonatra, most milliárdosok. Még azok is jelentős nyereséget értek el, akik Musk tweetjei után szálltak be, ha a csúcson értékesítettek.

Azonban az utóbbi három évben hosszú utat járt be a mémcoin piac. A befektetők számos lehetőség közül választhatnak - beleértve a WIF-et, a BONK-ot és a PEPE-t -, amelyek még nem tapasztalták meg azt a bikapiac rohamot, amely a Dogecoin szintjéhez mérhető volna.

A technikai elemzés azt mutatja, hogy a $0,10 - $0,11-es zóna kulcsfontosságú ellenállás, amelyet a Dogecoin bikaerőknek határozottan meg kell törniük (mely áttörés cikkünk publikálás időpontjában épp meg is történt!). Ha ezt megteszik, akkor valószínű egy gyors ugrás jön a $0,15-ig, amit egy további rally követ a $0,20 felé.

Minden Dogecoin tulajdonos a $1,00-es szintet látja az ultimátum célnak. Azonban annak elérése több mint 100 milliárd dolláros piaci kapitalizációt igényel. Az elemzők a $0,50-es területet valószínűsítik a 2024-es csúcspontnak, különösen annak fényében, hogy ennyi más mémcoin verseng a piaci dominanciaért.

A Pullix (PLX) átalakítja a kriptovaluta-kereskedést

A Pullix egy sajátos megközelítéssel újradefiniálja a kereskedési iparágat, amelyet korábban még nem láttunk. Ez az első hibrid platform, amely összeolvasztja mindkét világ legjobbját - a központosított és decentralizált kereskedést.

A cél az, hogy megszüntesse mindkét típusú tőzsdék hiányosságait, legyen az a decentralizált tőzsdék alacsony likviditása vagy a központosítottak hiányos biztonsága. A Pullix egy zökkenőmentes kereskedési élményt kínál majd magas likviditással és csúcsminőségű biztonsággal az Ethereum blokkláncon keresztül.

A Pullix másik egyedi jellemzője az invazív KYC/AML eljárások eltávolítása, amelyek megtalálhatók a Binance és más központosított tőzsdéken. A Pullix-hoz való csatlakozáshoz csak egy érvényes e-mail cím és egy kripto-depozit szükséges a kereskedés során.

A Pullix-hoz való csatlakozás azt jelenti, hogy hozzáférést kapunk részvényekhez, ETF-ekhez, árucikkekhez, kriptovalutákhoz és a deviza piacokhoz is. Mindezeket az eszközöket egy egyszerű felhasználói felületről lehet kereskedni, több fiók és platform nélkül.

A PLX tokenek jelentős előnyökkel járnak, ideértve a kedvezményes kereskedési díjakat, a kormányzási jogokat és elsőbbséget az exkluzív funkciókhoz a Pullix platformon. Miután a platform bevételeiből visszavásárolják őket, a csapat elégeti a PLX tokeneket, hogy egy deflációs modellt hozzon létre, amely a token tulajdonosokat szolgálja.

A Pullix felhasználói továbbá részesülnek a bevételmegosztási modellből, amely jutalmazza a PLX token birtokosokat a platformon generált bevétel egy százalékával. Ez a közösség által vezérelt modell biztosítja, hogy a felhasználóknak legyen részesedésük a Pullix sikerében, létrehozva egy erős és elkötelezett közösséget.

Elővásárlási lehetőség: PLX tokenek diszkont áron

A jelenlegi, PLX tokenenkénti $0,14-es ár csak ebben az utolsó elővásárlási fázisban lesz elérhető. Az elővásárlás - amely mindössze 4 nap múlva ér véget - után a Pullix hivatalosan elindul, és a PLX token belép a Bitmart-on, az Uniswap-en és más tőzsdéken. Ez ritka lehetőség befektetőknek, hogy PLX tokeneket szerezhessenek be kizárólagos kedvezményes áron, mielőtt azok elérhetővé válnának a nagy tőzsdéken.

Az a befektető, aki milliókat keresett a Dogecoinnal, hasonló potenciált lát a Pullixban. A korai napokban kialakult hype a Dogecoin körül hasonló a Pullix hibrid modellje körül kialakuló felhajtáshoz, amely felkavarhatja a hagyományos tőzsdéket.

A piaci elemzők megjegyzik, hogy a Pullixnak erős előnye van versenytársaival szemben a hibrid modellje, a bevételmegosztási modellje, a deflációs token gazdasága, az anonim kereskedés és a fejlett biztonsági funkciói miatt. Akár a 100-szoros növekedés is lehetséges, ha a Pullix indítása a tervezett módon megtörténik.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban látogass el az alábbi linkekre:

Látogass el a Pullix weboldalára

Csatlakozzon a Pullix közösségeihez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Idén is meghirdetik a hungarikum-pályázatokat

Az idén 445 millió forint értékben hirdet hungarikum-pályázatokat az agrártárca, a felhívások célja az identitás megerősítése - mondta V. Németh Zsolt magyar életmód és nemzeti értékeink védelméért felelős miniszterelnöki biztos hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 15. 20:00
Megosztás:

A Samsung megelőzte az Apple-t

A Samsung dél-koreai cég lett a világ legnagyobb okostelefon-kiszállítója az első negyedévben, miután a tavalyi utolsó három hónapban még az amerikai Apple állt az élen - derül ki az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat honlapjára hétfőn feltett jelentéséből.
2024. 04. 15. 19:30
Megosztás:

Márciusban tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon

A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 624 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a Bamosz hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 15. 19:00
Megosztás:

A jó nemzetközi hangulatban emelkedett a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 118,79 pontos, 0,18 százalékos emelkedéssel, 67 407,86 ponton zárt hétfőn.
2024. 04. 15. 18:30
Megosztás:

Pluszban zártak az európai tőzsdék

Vegyes kezdés után London kivételével indexemelkedéssel fejezték be a hétfői kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 04. 15. 18:00
Megosztás:

Kevesebb járművet értékesített az AutoWallis az első negyedévben

Az AutoWallis 11 603 gépjárművet adott el az első negyedévben, 15,9 százalékkal kevesebbet, mint egy évvel korábban; a nagykereskedelmi volumen csökkent, a kiskereskedelmi értékesítések azonban emelkedtek; az év egészében érdemi bővülésre számít a cég mindkét üzletágban - közölte a cégcsoport a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
2024. 04. 15. 17:30
Megosztás:

Már lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra

Hétfőtől lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra. A program az Európai szociális alap plusz társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósul meg - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 04. 15. 17:00
Megosztás:

Harmadik alkalommal rendezik meg a Konica Minolta Live Show-t

Harmadik alkalommal szervezi meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Konica Minolta IoT Live Show-t 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban, a programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként tartják - közölték a szervezők az MTI-vel.
2024. 04. 15. 16:30
Megosztás:

Megkezdte hetedik szezonját a jégkármérséklő rendszer

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hétfőn beüzemelte az országos jégkármérséklő rendszert (JÉGER), amely ezzel megkezdte hetedik védekezési szezonját - jelentette az MTI-hez eljuttatott közleményében a kamara.
2024. 04. 15. 16:00
Megosztás:

Erősödött az ingatlanpiac márciusban

Tovább erősödött az ingatlanpiac márciusban, így az első negyedévben összesen 30 154 tranzakcióval, a tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai piac, amely 52 százalékos növekedést mutat - közölte a Duna House szombaton.
2024. 04. 15. 15:30
Megosztás:

Újabb pályázat indul napelemekre

A Napenergia Plusz program folytatása mellett még az idén pályázatot írnak ki azok számára, akik a korábbi elszámolás mellett telepítettek napelemet, ám kiestek a tízéves szaldós időszakból - jelentette be az energiaügyi miniszter a Mandinernek adott interjúban.
2024. 04. 15. 15:00
Megosztás:

Komoly célunk a magyar-német kapcsolatok erősítése

Nagy Márton és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja Németországba utazik - tájékoztatta a szaktárca közleményben az MTI-t vasárnap.
2024. 04. 15. 14:30
Megosztás:

Lazulnak az adózók adminisztrációs terhei

Uniós szinten is példaértékű változásokat hajtott végre az adóadminisztráció csökkentése terén Magyarország az elmúlt években, ezt folytatta a kormányzat az Eseményalapú Adatszolgáltatási Platform (EMAP) projekttel, amelynek célja a vállalkozások foglalkoztatással összefüggő adminisztrációs terheinek csökkentése - mondta Izer Norbert az MTI-nek.
2024. 04. 15. 14:00
Megosztás:

Te mi alapján választasz gyógyhatású készítményt?

Persze itt most nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy a panaszoknak megfelelő terméket keresel-e, hanem azt, hogy ha két-három változat közül választhatsz, akkor mi alapján fogod meghozni a végső döntést.
2024. 04. 15. 13:30
Megosztás:

Fontos fejlesztés zárult le Zalaegerszegen

Csaknem 1,9 milliárd forint értékű önkormányzati fejlesztések valósultak meg az elmúlt években Zalaegerszegen, a Gébárti-tónál - tájékoztatta a városháza az MTI-t.
2024. 04. 15. 13:00
Megosztás:

Miért hasznos a pólya? Ismerd meg az alapvető babakelengye-tartozékot!

A régmúltban természetes volt a pólya használata, de vajon napjainkban is ugyanolyan hasznos? Milyen funkciókat lát el, miért van rá szükség? Ebben az írásunkban ezt a témakört fejtjük ki, hogy segítsünk eligazodni.
2024. 04. 15. 12:30
Megosztás:

Megkezdődött a gazdák támogatásainak kifizetése

Megkezdődött az átütemezett terület- és állatalapú támogatások kifizetése. Csaknem 48 ezer termelőhöz, 11 jogcímen több mint 55,6 milliárd forint támogatás érkezett meg ezen a héten a Magyar Államkincstártól a rendkívüli átütemezésnek köszönhetően - közölte az Agrárminisztérium (AM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 12:00
Megosztás:

Az okosotthon áll az idei pécsi Pollack Expo középpontjában

A smart home, azaz az okosotthon témája köré szerveződik a Pécsi Tudományegyetem (PTE) mérnökkarának legkiemelkedőbb szakmai rendezvénye, a 17. Pollack Expo április 18-án és 19-én Pécsen - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.
2024. 04. 15. 11:30
Megosztás:

Ethena és a NEO ígéretesek, de ez az új kriptovaluta igazán ragyog

Annak ellenére, hogy a kriptopiac zűrzavaros időszakon megy keresztül, az Ethena (ENA) és a Neo (NEO) azok az altcoinok, amelyek jelentős árnövekedést produkálnak. Mindazonáltal egy új előértékesítési kriptovaluta, a DTX Exchange (DTX), úgy tűnik, hogy túlszárnyalja teljesítményüket az úttörő kereskedési stratégiákkal és nyereségekkel. Lássuk, miért van előnyben a DTX az ENA-val és a NEO-val szemben.
2024. 04. 15. 10:40
Megosztás:

Egy kis segítség, hogy milyen bőröndöt válassz az elkövetkezendő utazásaidhoz

Nem tudod eldönteni, hogy merev falú vagy puha bőröndöt válassz a közelgő nyári utazásaidhoz? Akkor feltétlenül olvasd el a mai cikkünket, amelyben az anyagminőség szerint rangsoroltuk a különböző bőröndöket!
2024. 04. 15. 10:30
Megosztás: