Beltéri biztonsági kamerák a nyugodt távolléthez

Te mit tennél meg otthonod biztonságáért?

Beltéri biztonsági kamerák a nyugodt távolléthez

“Mekkora beruházás, mennyi macera egy beltéri biztonsági kamera rendszerének kialakítása” - gondolják sokan, tévesen! Nem mellesleg jobb megelőzni a bajt, így amit megtehetsz a biztonságért, azt tedd is meg még ma!

Amit eszközölhetsz a biztonságért

A mai világban szép emlék, a fiatalabb generációk számára talán érthetetlen is, amikor arról nosztalgiázunk, hogy bezzeg néhány évtizeddel ezelőtt még nem zártuk az autónkat, ha beugrottunk a boltba, nem okozott kétségbeesést az sem, ha nyitva maradt egy ablak otthon. 

A közbiztonság és a javaink védelme azonban az idők során felértékelődött. Mindamellett, hogy mindent zárunk - akár többször és többféle módon is -, a különböző biztonsági berendezések, mint a riasztó vagy épp a biztonsági kamerák iránti kereslet kimagaslóan megnövekedett. 

Ezek az eszközök ma már nem számítanak luxusnak, hiszen egyértelmű, amit megtehetsz a biztonságért, azt meg is fogod tenni, ne rajtad múljon a baj!

Beltéri biztonsági kamerák mindenhova

Mindenki szereti a biztonságérzetet, és ezt leginkább az otthonunk tekintetében szeretnénk minden tőlünk telhető eszközzel biztosítani. A családi otthon mellett nem kisebb figyelmet érdemel az irodánk vagy éppen a nyaralónk, ezért a biztonsági óvintézkedésekre itt is szükség van. 

Beltéren a Xiaomishop.hu IP biztonsági kamerái remek döntésnek bizonyulnak, hiszen a minőséget és a megfizethetőséget figyelembe véve az egyik legnépszerűbb termékek a piacon.

A beszerelésük és üzemeltetésük könnyű, mobilapplikáció segítségével távolról vezérelhetők, illetve a visszanézhetőséget is biztosítja a Xiaomi IP biztonsági kamerája, ezért egy rendkívül hatékony okoseszköz. 

A beltéri biztonsági kamerák elhelyezésével és alkalmazásával garantáltan nyugodtabban indulunk el otthonról rövidebb-hosszabb távollét esetén egyaránt.

Milyen egy jó biztonsági kamera?

Az Xiaomi IP biztonsági kamerája a legjobbak között számontartott, de hogy milyen egy jó biztonsági kamera, és miért érdemes ennek a beruházására költeni? Ismerjük meg egy kicsit közelebbről tulajdonságai révén!

Az okos biztonsági kamerák nem igényelnek nagyobb, bonyolult kiépítést, mindössze egy konnektorra és wifi-hozzáférésre vagy egy memóriakártyára van szükség a működéséhez. Ami pedig a teljesen könnyű üzemeltetését biztosítja, az a távolról való vezérelhetőség, amely által folyamatosan nyomon követhetjük. 

Mozgásérzékelője révén figyelmeztet, ha valamit észlel, illetve a beépített hangszóró és mikrofon segítségével biztosított a kétirányú kommunikáció is. A biztonsághoz mindemellett nagyban hozzájárul az infra éjszakai mód lehetősége. 

Kivitelezését tekintve a rendkívül letisztult külsővel nem kelt feltűnést, mégis hatékonyan végzi a feladatát, garantáltan nagyobb biztonságérzetet adva felhasználójának.

Uniós forrásokra pályázik Békéscsaba

Több uniós pályázat beadásáról is határozott csütörtöki ülésén a békéscsabai közgyűlés, többet közülük romániai partnerrel közösen adnak be. Az egyik pályázat megnyerése "felhelyezheti Békéscsabát a hazai hidrogénstratégia szereplőinek térképére" - hangzott el az ülésen.
2023. 09. 23. 09:00
Megosztás:

Mi lesz a brit gazdasággal?

Jelentős visszaeséssel csaknem háromévi mélypontra süllyedtek a brit gazdaság aktivitási mérőszámai, elsősorban a szolgáltatási szektor gyengülő teljesítménye miatt. Szakértők szerint az új mutatók recessziót valószínűsítenek.
2023. 09. 23. 08:00
Megosztás:

Lassan nyolcvanezer zöld rendszámos jármű közlekedik hazánkban

Magyarországon már csaknem 80 000 zöld rendszámos jármű közlekedik, amelyek a teljes gépjárműállomány kevesebb mint 2 százalékát adják, a forgalomban viszont a környezetkímélő járművek felülreprezentáltak - közölte a Magyar Elektromobilitás Egyesület (Elmob) pénteken, az autómentes napon az MTI-vel.
2023. 09. 23. 07:00
Megosztás:

Így lehet kriptóval passzív jutalomhoz jutni

Hosszú utat tettek meg a kriptopénzek a Bitcoin megjelenése óta. Míg kezdetben a Bitcoin bányászatával egy szűk, kiváltságos réteg szerezhetett jutalmakat, mára lehetségessé vált, hogy mindössze az érmék birtoklásával passzív jutalomhoz tudjunk jutni.
2023. 09. 23. 06:00
Megosztás:

Újabb kínai befektetésekről tárgyalt Varga Mihály

Magyarország a kínai befektetések egyik kiemelt célpontjává vált az elmúlt években, amely a következő évek gazdasági teljesítményét is növeli - jelentette ki Varga Mihály, miután a Kína legnagyobb vállalatcsoportjai közé tartozó China Merchants Group, a Sinotrans, valamint a Cecz Csoport vezetőit fogadta.
2023. 09. 23. 05:00
Megosztás:

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség a vasúti közlekedésben

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség a vasúti biztonság érdekében szeptember 25-től október 2-ig - közölte az Ország Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata pénteken a rendőrség honlapján.
2023. 09. 23. 04:00
Megosztás:

Németországban rekordmértékben csökkentek a lakásárak

Rekordmértékben csökkentek a lakásárak Németországban az idei második negyedévben az egy évvel korábbihoz képest a szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) pénteken közölt adatai szerint.
2023. 09. 23. 03:00
Megosztás:

Aki gázzal fűt, az már most ősszel pánikolhat! Durva költségek jönnek!

Pánikolhatnak a gázzal fűtő magyar háztartások, hiszen már az ősz folyamán súlyos költségek várnak rájuk - hívta fel a figyelmet a Pénzcentrum.hu.
2023. 09. 23. 02:00
Megosztás:

Komoly lépést tettek az öregedés megértése felé az ELTE genetikusai

Komoly lépést tettek az öregedés megértése felé az ELTE genetikusai, Vellai Tibor és Sturm Ádám. Kutatásuk szerint a DNS mobilis részei, vagyis a transzpozábilis elemek mozgásuk következtében túlságosan destabilizálják genetikai kódunkat, ami az öregedés hátterében állhat.
2023. 09. 23. 01:00
Megosztás:

Megnőtt a felújított közutak hossza Békés vármegyében

Míg 2020-ig évente átlagosan közel húsz kilométernyi utat újítottak fel Békésben, addig ez 2022-re ötvenöt kilométerre nőtt - hangzott el Békés Vármegye Önkormányzatának legutóbbi közgyűlésén.
2023. 09. 23. 00:05
Megosztás:

A vajdasági magyar drámaíróversenyből Brestyánszki Boros Rozália került ki győztesként

Brestyánszki Boros Rozália színdarabja nyerte meg a vajdasági magyar drámaíróversenyt csütörtök este Újvidéken.
2023. 09. 22. 23:00
Megosztás:

Erre nem számítottunk - megtorpant az online kiskereskedelem

Az idei II. negyedévben mind értékben, mind a vásárlások számában visszaesett az online boltokban bankkártyával fizetett tranzakciók száma az év első három hónapjához képest. Ennek ellenére minden 5. bankkártyával itthon fizetett forintot webshopokban költünk el – derül ki a BiztosDöntés.hu összeállításából.
2023. 09. 22. 22:00
Megosztás:

Újonnan létesített rendezvényközpontot adtak át Veszprémben

Új rendezvényközpontot adtak át pénteken Veszprémben.
2023. 09. 22. 21:00
Megosztás:

Új szabályok hoznak a vetésváltásra és a nem termelő területek kijelölésére

Az Európai Bizottság a napokban egyértelművé tette, hogy 2024-re már nem tartja indokoltnak és nem teszi lehetővé, hogy a tagállamok saját döntésük alapján gazdálkodóiknak átmeneti mentességet biztosítsanak a területalapú támogatásokhoz kötelezően betartandó, a vetésváltás és a nem termelő területek kijelölésének új szabályai alól - közölte az Agrárminisztérium (AM) pénteken az MTI-vel.
2023. 09. 22. 20:00
Megosztás:

Gyengült a forint péntek estére

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben pénteken kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2023. 09. 22. 19:30
Megosztás:

Túlnyomórészt mínuszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen, túlnyomórészt gyengüléssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2023. 09. 22. 19:00
Megosztás:

Csökkent a BUX pénteken

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 213,42 pontos, 0,38 százalékos csökkenéssel 55 376,10 ponton zárt pénteken.
2023. 09. 22. 18:30
Megosztás:

Ebben a hónapban is gyengült az euróövezet gazdasági aktivitása

Szeptemberben valamelyest enyhült a teljesítmény romlásának mértéke az euróövezet gazdaságaiban a HCOB beszerzésimenedzser-indexének a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató által pénteken publikált előzetes értékének tanúsága szerint.
2023. 09. 22. 18:00
Megosztás:

Mérséklődő kereslet és folyamatosan bővülő vevői igények a fővárosi újépítésű lakáspiacon

Enyhülő kereslet mellett folyamatosan bővülő vevői igények jellemzik az újépítésű ingatlanok piacát Budapesten - tájékoztatta az MTI-t a Duna House pénteken.
2023. 09. 22. 17:30
Megosztás:

Miért érdemes online állásoldalakon hirdetni?

Ebben a cikkben az online állásoldalakról lesz szó, és arról, hogy mennyire érdemes ezeken hirdetni. Számos helyi és országos portál várja a cégeket, hogy feltegyék rájuk az újonnan nyílt pozícióikat. De mégis hol érdemes elsősorban megjelenni? Ennek járunk most utána.
2023. 09. 22. 17:00
Megosztás: