Cardano (ADA) és Ripple (XRP) árfolyama várhatóan meghaladja az 1 dollárt - a Pullix (PLX) 2 millió dollárt gyűjt

A Cardano (ADA) jelentős növekedést mutatott, mivel számos tényező hozzájárult a sikeréhez. Ide tartozik a teljesítmény a blokklánc platformjához kapcsolódó kulcsfontosságú területeken és mutatókban.

Cardano (ADA) és Ripple (XRP) árfolyama várhatóan meghaladja az 1 dollárt - a Pullix (PLX) 2 millió dollárt gyűjt

Elemzői előrejelzések alapján a Ripple (XRP) jelentős értékemelkedés előtt állhat. Mellette a Pullix (PLX) elérte a jelentős mérföldkövet a pre-sale során, és így most egy kiemelkedő lehetőség van a diverzifikációra. Áttekintjük mindegyiket, hogy megvizsgáljuk, melyik a legjobb kriptovaluta befektetési lehetőség.

A Cardano (ADA) jelentős befektetői aktivitást mutat - Az ár 2024-ben elérheti az 1,09 dollárt

A Cardano (ADA) tőzsdei árfolyamgrafikonjában újabb zöld hullámot láthattunk, amit a globális kripto piaci tőkeugrás is táplált. Ez a legújabb emelkedés az olyan altcoinok lenyűgöző teljesítményének köszönhető, mint a Cardano, amely egyetlen hónap alatt 60%-kal emelkedett.

Az elmúlt héten az ADA kriptovaluta ára 0,58 dollárról 0,66 dollárra emelkedett. A LuckSide Crypto a TradingView blokk eszközeit használta fel, hogy szemléltessék a jelentős likviditási hézagot az ADA árképében. Az elemző rámutatott az ellenállásra 0,60 és 0,67 dollár között.

A Cardano majdnem áttörte a szignifikáns 0,70 dolláros ellenállást, és most az elemzők optimisták a jövőjét illetően. A 21 100 417 469 dolláros piaci kapitalizációval a 9. legnagyobb kriptovaluta jó pozícióban van, és a Cardano árfolyam előrejelzése alapján 2024-ben elérheti az 1,09 dollárt.

A Ripple (XRP) elemzője 470 dolláros növekedést jósol - Mennyire reális ez?

A Ripple (XRP) értéke az elmúlt év során jelentős emelkedést mutatott be, 84%-os növekedéssel. Az X (Twitter) elemző, a CryptoBull most optimista a jövőjével kapcsolatban, és azt sugallja, hogy a Ripple kriptovaluta ára felmehet 4,20, 7,20 és 470 dollárra.

Bár a 470 dolláros érték nem tűnik reálisnak, a Ripple mostanában látott bika teljesítménye lendítheti felfelé az árát, hiszen csak az elmúlt héten emelkedett 0,61 dollárról 0,65 dollárra. Az ábrázolt mutatók alapján egy valóságosabb Ripple árfolyam előrejelzés szerint 2024-ben 1,11 dollár lehet.

Pullix (PLX) 2 millió dollárt gyűjtött - Az ár 100-szorosára nőhet

A Pullix (PLX) egy új platform, jelenleg a kripto ICO fázisában, amely teljesen átalakítja, ahogyan a kereskedők a DeFi-val interakcióba lépnek, különböző likviditást biztosító módszerek és passzív jövedelemlehetőségek bevezetésével.

A platform egy egységes, közösség által irányított platformot hoz létre, amely minden kereskedési követelménynek megfelel. Ez megkönnyíti a felhasználók számára a likviditáshoz való hozzáférést és a globális piacokon való zökkenőmentes kereskedést.

Minden felhasználó jelentős likviditáshoz fér hozzá, mivel a Pullix együttműködik az intézményi szolgáltatókkal, például a Tier-1 bankokkal. Többek között ez is lehetőséget ad a közösségnek a likviditás biztosítására a kereskedési könyvben.

A felhasználók kereskedhetnek az összes eszközosztályon, és akár 1000:1 tőkeáttételt is kaphatnak. A tulajdonosok hozzáadhatnak piacokhoz vagy javaslatokat tehetnek új eszközök hozzáadására. Így minden felhasználó teljes ellenőrzést gyakorolhat az egyenlege felett és megőrizhetik privát kulcsaikat.

A VaultX is része a rendszernek, egy decentralizált, többláncú hozamoptimalizáló, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kamatozó hozamot szerezzenek kripto eszközeikre. A PLX kripto a kripto ICO során több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött. Jelenleg 0,07 dolláron kereskedik az 5. szakaszban, és a startnál az elemzők 100-szoros növekedést jósolnak.

Összefoglalás

A Cardano és a Ripple mellett a Pullix elérte a mérföldkövet, és a TradFi jövőjét kijelölheti. Az óriási ökoszisztémájával, közösségvezérelt megközelítésével és a CEX-ek és DEX-ek legjobb elemeinek kombinációjával a Pullix domináns erővé válhat az iparágban. Ezek az aspektusok a PLX-t a legjobb kriptovalutává tehetik befektetés céljából.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban:

Nézd meg a Pullix oldalát

Csatlakozz a Pullix közösséghez

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Felméri az utazási szokásokat a Volánbusz

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 25. 04:00
Megosztás:

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.
2024. 02. 25. 03:00
Megosztás:

Burkolt nyugdíj korhatár emelés? Nők 40 nyugdíj helyett jöhet a Nők 41, Nők 42 nyugdíjak?

Simovits András közgazdász és egyetemi tanár javaslata szerint érdemes lenne bevezetni egy rugalmas korhatárt a hazai nyugdíjrendszerben. Azt állítja, hogy a korhatártól lefelé történő elmozdulás esetén büntetés járna, míg felfelé történő elmozdulás esetén jutalmazás lenne a cél. Erről az elképzelésről a HVG 31. számában olvashattunk részletesebben. Emellett Simovits azt is javasolja, hogy a Nők 40 korkedvezményes nyugdíját is át kellene alakítani, így jönne a Nők 41, Nők 42 vagy a Nők 43 nyugdíja. Mit kell erről tudnunk? Cikkünkben összefoglaljuk a fontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 25. 02:00
Megosztás:

Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

A kriptók vezető érméjét, a Bitcoint sűrűn éri kritika amiatt, hogy rengeteg energiát használ, egyáltalán nem környezetbarát, miközben a technológia már lehetővé teszi, hogy ne így legyen. Az új fejlesztésű kriptók esetében már ez is fontos szempont, így sorra jelennek meg a „zöld” kriptoeszközök. Ezek többféle módon valósítják meg a zöld célt, egyrészt a működésükkel, másrészt a támogatott funkciókkal, amilyen például a környezetbarát közlekedés.
2024. 02. 25. 00:01
Megosztás:

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum területén

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum (VSZC) területén, 5,9 milliárd forintból jön létre egy korszerű, 3500 négyzetméteres, több funkciós épület - jelentette be Rétvári Bence pénteken Vácon, a Váci Szakképzési Centrum komplex fejlesztése elnevezésű projekt indítóján pénteken Vácon.
2024. 02. 24. 23:00
Megosztás:

Nőtt a Budapesti Állatkert látogatottsága

A Fővárosi Állat- és Növénykert látogatottsága már 2022-ben visszaállt a járvány előtti szintre, tavaly pedig további több mint hét százalékkal több látogatót fogadott.
2024. 02. 24. 22:00
Megosztás:

Hiányzik még egy lökés a lakáspiacnak

A KSH friss adatai szerint tavaly csak 18,65 ezer új lakás épült fel, ami 9,2 százalékkal kevesebb, mint a 2022-es adat. Az építési engedélyek száma 39%-kal csökkent. Idén sorfordító hónapok jöhetnek a lakáspiacon, ám a szereplők még óvatosak. Ahhoz, hogy 2024-ben érdemben nőjön az otthon-építési kedv, még szükség van egy lökésre, további érdemi kormányzati ösztönzőkre – véli Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.
2024. 02. 24. 21:00
Megosztás:

Közzétette negyedéves jelentését az ORLEN Csoport

A lengyel ORLEN Csoport energetikai vállalat a 2023. december 31-én zárult negyedévben 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményt) és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el - tájékoztatta a cég pénteken az MTI-t.
2024. 02. 24. 20:00
Megosztás:

Újabb 193 ezer laptopot kaphatnak az iskolák

2022-ben és 2023-ban 120 ezer, illetve 140 ezer laptopot kaptak a tanárok és diákok ingyenesen az iskolákban. 2024 tavaszán további 193 ezer laptop kiosztása várható - tájékoztatta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-t.
2024. 02. 24. 19:00
Megosztás:

Stabil a hazai munkaerőpiac

Stabil a belföldi munkaerőpiac, a foglalkoztatottság a rendszerváltás utáni rekordját elérve csúcsközelbe jutott Magyarországon - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vezető közgazdásza az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorban.
2024. 02. 24. 18:00
Megosztás:

Javította Csehország adósosztályzatának kilátását a Fitch Ratings

Stabilra javította a leminősítés lehetőségére utaló eddigi negatívról Csehország magasan elsőrendű, "AA mínusz" szintű devizaadósság-besorolásának kilátását a Fitch Ratings. A nemzetközi hitelminősítő egyidejűleg megerősítette a cseh szuverén osztályzatot.
2024. 02. 24. 17:00
Megosztás:

Alig drágult a személyautóknál a kgfb

Mindössze 368 forinttal emelkedett a tavalyi IV. negyedévben egy átlagos személyautó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) állománydíja - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 16:00
Megosztás:

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson - közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 15:00
Megosztás:

Leválás: új módszer a vállalatok átalakulására

2024. január 1-jétől új jogintézménnyel, a leválással bővül a Polgári Törvénykönyvnek a jogi személyek szétválására vonatkozó szabályrendszere. Mint minden egyéb átalakulás, egyesülés és szétválás, a leválás is adókövetkezményekkel járhat.
2024. 02. 24. 14:00
Megosztás:

Közzétette 2023-as, negyedik negyedéves konszolidált üzleti eredményeit az ORLEN Csoport

A 2023. december 31-én zárult negyedévben az ORLEN Csoport 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el. A teljes 2023-as évre vonatkozó LIFO-alapú EBITDA1 elérte a 44,8 milliárd zlotyt, a nettó nyereség pedig 27,6 milliárd zloty volt. Az ORLEN Csoport negyedik negyedéves eredményeire pozitív hatással volt a gázszegmens teljesítménye, amely 11 milliárd zlotyval járult hozzá az EBITDA-hoz, elsősorban az alacsonyabb beszerzési költségeknek és a magasabb értékesítési volumennek köszönhetően. Az ORLEN emellett több mint 20 százalékkal növelte kiskereskedelmi értékesítési volumenét az előző évhez képest, részben a magyarországi és szlovákiai hálózatbővítések eredményeként.
2024. 02. 24. 13:00
Megosztás:

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás: