Dogeverse előértékesítés hamarosan véget ér, ez az utolsó esély a vásárlásra

Ez az utolsó esély a befektetők számára, hogy beszálljanak ebbe az egyedülálló több láncon futó kriptó előértékesítésbe, amely már több mint 15 millió dollárt gyűjtött össze a befektetőktől. Ez a lelkesedés jól mutatja az érme hatalmas népszerűségét és potenciálját.

Dogeverse előértékesítés hamarosan véget ér, ez az utolsó esély a vásárlásra

A Dogeverse (DOGEVERSE) előértékesítése a végéhez közeledik, és 2024. június 3-án 10 órakor (UTC) végetér.

A Dogeverse token ára jelenleg $0,00031. Sokan arra számítanak, hogy amint az előértékesítés lezárul, és a tokent bevezetik a decentralizált tőzsdékre (DEX), az ára az előértékesítés sikerének köszönhetően az egekbe szökhet.

A Dogeverse történetében Cosmó látható, egy láncokat átugráló kutya, aki a Portal Bridge és a Wormhole technológia segítségével navigál a blokkláncok világában, hogy összekapcsoljon hat blokkláncot. Ezek közé tartozik az Ethereum, a BNB Smart Chain, a Polygon, a Solana, az Avalanche és a Base.

Az eddig összegyűjtött 15 millió dollár alátámasztja a projekt népszerűségét és a benne rejlő lehetőségekbe vetett hitet. 

Dogeverse kriptó token ico

A Dogeverse körüli izgalom a közösségi médiában is érezhető, influencerek, befektetők és kripto rajongók hevesen vitatják a projektet.

Jacob Crypto Bury, egy népszerű YouTuber és kriptoinfluencer szerint a Dogeverse a jövőben akár az 1 dolláros árfolyamot is elérheti. Szerinte "a Dogeverse összehozza az egész mémközösséget". A befektetőknek különösen fontos lehet most egy kutyás mém érme, mert a Dogecoint inpiráltó Shiba Inu kutya a héten elhalálozott. 

Sőt, iparági megfigyelők azt jósolják, hogy a Dogeverse nagyon hamar túlszárnyalhatja a Bone ShibaSwap (BONE) és számos más kriptovaluta árfolyamát. Összehasonlításképpen: a BONE jelenleg körülbelül 142 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, és az elmúlt napokban 0,61 dollár körüli árfolyamon kereskedtek vele.

A vezető mémérmék közül néhány jelenleg kutyás témájú, köztük a Dogecoin, a Shiba Inu, a Dogwifhat és a FLOKI.

dogecoin árfolyam grafikon és elemzés

A projekt erős közösségi támogatásával, innovatív funkcióival és a zökkenőmentes, láncok közötti tranzakciók ígéretével a Dogeverse készen áll arra, hogy hullámokat verjen a kriptotérben.

Megnézem a Dogeverse érmét

30 milliárd tokent osztottak ki előértékesítésre

A $DOGEVERSE teljes kínálatát 200 milliárdban maximalizálták, és 30 milliárd tokent osztottak ki előértékesítésre. Az előértékesítés sikere a projekt vonzerejét és a befektetők Dogeverse jövőjébe vetett bizalmát bizonyítja.

És mivel a token előértékesítése napokon belül véget ér, ez lesz az utolsó lehetőséged, hogy biztosítsd a Dogeverse-ben való részesedésed, mielőtt az a szélesebb piacra kerül.

A Dogeverse befektetői számára elérhető a lekötésből származó passzív jövedelem.

A befektetők ha most lekötik az érméiket, akkor akár 53%-os APY-t is kereshetnek jutalomként. A Dogeverse token jutalmak elosztása ETH blokkonként 6888 Dogeverse arányban történik, és két év alatt kerülnek kifizetésre. Az tokenek korai lekötése csökkenti az eladási nyomást, amikor az érme tőzsdére kerül.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy a legalacsonyabb áron vásárolhasd meg a Dogeverse tokeneket. Csatlakozz az előértékesítéshez a Dogeverse weboldalán, és légy részese egy igazi multi-chain mémforradalomnak.

Érdekel a Dogeverse

Ezek is érdekelhetnek: 

2,5 millió dollárt gyűjtött a fókás mém érme - a kriptósok megőrültek?

2024 a kripto gaming visszatérésének éve? Mutatjuk a legjobb gaming érméket!

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kétszázharminc településen gyérítik a szúnyogokat a héten

A héten tizenhárom vármegye 230 településén, hatvanezer hektáron gyérítik a szúnyogokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 17:30
Megosztás:

Átadták az iskolakertet Tótkomlóson

Az iskolakertprogram fontosságát mutatja, hogy az idén meghirdetett ötödik ütemre is kétszáznál több oktatási intézmény jelentkezett - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára hétfőn Tótkomlóson, ahol hivatalosan is átadták az iskolakertet.
2024. 06. 17. 17:00
Megosztás:

Az EU pályázatot írt ki uniós hírek határokon átnyúló terjesztésére

Az Európai Bizottság két pályázatot írt ki, amelyek keretében 9,5 millió eurót ítél oda uniós médiaorgánumoknak digitális formátumú hírek vagy innovatív formátumú hanganyagok gyártására és terjesztésére - közölte a brüsszeli testület hétfőn.
2024. 06. 17. 16:30
Megosztás:

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás - közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 16:00
Megosztás:

Létrejött az egyik legnagyobb alkotóműhely a magyar IT piacon

Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. ingatlan.com Zrt. által történt, tavaly októberben bejelentett felvásárlása után United Platforms (UP) néven a tulajdonosok idén júniusban egy munkáltatói ernyőmárkát hoztak létre. Az ernyőmárka magában foglalja az ingatlan.com Zrt. márkái, az ingatlan.com, a money.hu és Az Év Irodája mellett a Használtautó.hu-t, Autonavigátor.hu-t, valamint az ED Grouphoz tartozó Jófogást és Vaterát is.
2024. 06. 17. 15:30
Megosztás:

A bankok is drukkolnak a labdarúgó válogatott sikeréért

Nagyon megdobná a magyar labdarúgó válogatott németországi sikere az áruhitelezést – épp ezért a kereskedők és a bankok is szurkolnak azért, hogy a magyar válogatott kiköszörülje a svájci bicska okozta csorbát Németország ellen – vélekedik Gergely Péter, a BiztosDöntés.hupénzügyi szakértője a sorsdöntő mérkőzés előtt.
2024. 06. 17. 15:00
Megosztás:

Brutális, közel 20%-os emelkedés várható az építőipari árakban

Az építőipar 1-2 éve megtorpanó fázisban van, az idei év második felére azonban szakemberek az iparág fellendülését jósolják, ami nem csak egy közel húsz százalékos emelkedést jelenthet az árakban, de jó eséllyel szakemberhiánnyal is szembe kell néznie az építtetőknek. A Budapest környéki agglomerációban már most nehéz ár-érték arányban megfelelő ingatlanhoz jutni, hamarosan azonban szinte lehetetlen lesz.
2024. 06. 17. 14:30
Megosztás:

Az EU elfogadta a természet helyreállításáról szóló jogszabályt

Az Európai Unió Környezetvédelmi Tanácsa luxembourgi ülésén elfogadta a természet helyreállításáról szóló rendeletet, a jogszabály intézkedéseket vezet be annak érdekében, hogy 2030-ig az EU szárazföldi és tengeri területeinek legalább 20 százalékát, 2050-ig pedig lehetőleg valamennyi ökoszisztémát helyreállítsanak, illetve megakadályozzák az élőhelyek romlását - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 06. 17. 14:00
Megosztás:

Komplex fejlesztés zárult Salgótarjánban

A salgótarjáni SVG-Hungary Gépgyár Zrt. 206 millió forintos beruházással bővítette termelőkapacitását, és korszerűsítésekkel csökkentette az energiaköltségeket - tájékoztatta az MTI-t a cég hétfőn.
2024. 06. 17. 13:30
Megosztás:

Kissé javultak Svájc GDP-előrejelzései

A svájci gazdaság az idei évben 1,2 százalékkal bővülhet - áll a svájci gazdasági államtitkárság (SECO) hétfőn közzétett előrejelzésében. Az előző, márciusban közzétett prognózisban még 1,1 százalékos svájci GDP-növekedés szerepelt 2024-re.
2024. 06. 17. 13:00
Megosztás:

A budapesti bérleti díjak a középmezőnyben járnak

Tavaly 17 százalékkal emelkedett a budapesti központi elhelyezkedésű lakások bérleti díja 2022-höz képest, ezzel a magyar főváros az európai uniós fővárosok között a középmezőnyben van közvetlenül Madrid és Zágráb után - ismertette az MTI-vel a Duna House az európai városok relatív megélhetési költségeinek összehasonlítását célzó Eurostat tanulmány részleteit hétfőn.
2024. 06. 17. 12:30
Megosztás:

Oroszországban felgyorsult az éves infláció májusban

Az orosz statisztikai hivatal adatai szerint az áprilisi 7,8 százalék után májusban 8,3 százalék volt az éves infláció Oroszországban.
2024. 06. 17. 12:00
Megosztás:

Néprajzi kiállítás nyílik a szentendrei Ferenczy Múzeumban

Takarékos módi címmel nyílik néprajzi kiállítás a szentendrei Ferenczy Múzeumban csütörtökön - tájékoztatta az MTI-t a Ferenczy Múzeumi Centrum (FMC).
2024. 06. 17. 11:30
Megosztás:

A gazdaságot is felpörgethetik a nyári sportesemények?

Az idei nyár különösen sok izgalmat tartogat a sportkedvelőknek, hiszen nem csak a Németországban rendezett labdarúgó-Európa-bajnokságon, de a párizsi olimpián is szurkolhatnak a magyar sportolóknak. Bár hazánk nem szervezője egyik sporteseménynek sem, a rendezvények így is kimutatható hatást gyakorolnak a gazdaság különböző területeire. Az MBH Elemzési Centrum szakértői megvizsgálták, pontosan mely ágazatokban és milyen mértékű mozgásokra lehet számítani az Eb és az olimpia kapcsán.
2024. 06. 17. 11:00
Megosztás:

Gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn. A térség irányadó mutatója, a tokiói börze Nikkei 225 indexe 2,01 százalékkal, 38 074 pontra gyengült. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 1,62 százalékkal süllyedt.
2024. 06. 17. 10:00
Megosztás:

Kriptovaluták már a Neon54-nél is

Az utóbbi években a kriptovaluták világa nagy fejlődésnek örvendhet. Manapság már számos területen használatosak például az online játékokban is.
2024. 06. 17. 09:49
Megosztás:

Álmodozók és befektetők paradicsoma: Eladó a történelmi Barkóczy-kastély

Lenyűgöző természeti kincsek és kiaknázatlan üzleti lehetőségek a Mátra szívében. Képzeljen el egy helyet, ahol a történelem és a természet találkozik, egy helyet, ahol a múlt meséje és a jövő lehetőségei kéz a kézben járnak. Ez a Barkóczy-kastély, amely nemcsak egy ingatlan, hanem egy életre szóló élmény és egy kivételes befektetési lehetőség.
2024. 06. 17. 09:30
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel nyithat a BÉT

Enyhe emelkedéssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 486,41 pontos, 0,69 százalékos csökkenéssel 69 536,56 ponton zárt pénteken.
2024. 06. 17. 09:00
Megosztás:

Kínában gyorsult a kiskereskedelmi forgalom és lassult az ipari termelés növekedése

Kínában vegyes májusi makrogazdasági adatok láttak napvilágot hétfőn: a kiskereskedelmi forgalom növekedése gyorsult, az ipari termelésé lassult, miközben stagnált a munkanélküliség.
2024. 06. 17. 08:30
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen mozgott a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 17. 08:00
Megosztás: