2,5 millió dollárt gyűjtött a fókás mém érme - a kriptósok megőrültek?

Lépjünk túl a Book of Meme kriptón, egy új Solana-láncú mém érme csavarja el most a kriptós fejeket.

2,5 millió dollárt gyűjtött a fókás mém érme - a kriptósok megőrültek?

A Sealana az előértékesítése során eddig több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött, és ez a fókás-témájú érme arra készteti a kereskedőket, hogy minden mást ejtsenek. Ez lesz a Solana lánc következő sztárja?

Sealana - Az új mém érme egyedi fóka-témájú dizájnnal

Egyszerűen fogalmazva, a Sealana egy új mém érme, amelynek a Solana lánc ad otthont. A kriptós befektetők által jól ismert kutyás- és macskás-tokenek után végre látunk valami újat is a nap alatt.

A Sealana a régi design helyett egy pufók fókafigurát ábrázol, akit a South Park-ihletett. Már ez az újdonságfaktor is elfordította a fejeket a piacon.

De ha összevetjük a Sealana lenyűgöző előértékesítési számait az körülötte fokozódó izgalommal, akkor minden adott egy potenciális mém érme sikertörténethez.

sealana kripto token ico

Már több mint 2,5 millió dollárnyi tőkét gyűjtött össze, ami lenyűgöző egy olyan projekt esetében, amely a Twitter-oldalán közzétett mémeken kívül szinte semmi marketinget nem végzett.

A befektetők a cikk írásakor mindössze (körülbelül) 0,022 dollárért vásárolhatnak SEAL tokeneket, és ez várhatóan kedvezményt jelent majd a DEX-be való esetleges bevezetési árhoz képest.

Nincs fehér könyv, sem ütemterv vagy ígéret arra, hogy a Sealana egyedi felhasználási eseteket kínál. De ha megnézzük sem a PEPE, sem a dogwifhat nem kínált ilyet, és még azt sem tudni ki vagy kik állnak mögöttük.

Ez egy vérbeli, igazi, "tiszta" mém érme, hasonlóan a közelmúltban oly trendi tokenekhez, mint például a dogwifhat (WIF).

dogwifhat kriptó WIF árfolyam grafikon

Ez mégsem akadályozta meg a Sealana-t abban, hogy a nyilvános piaci bevezetése előtt hatalmas figyelmet korbácsoljon.

A SEAL körüli felhajtás pedig egyre nagyobb, miután a token az influencerek lelkes támogatását kapta, így tehát a hatalmas előértékesítési számokon túl hype-ot is generált.

A SEAL például erős támogatásokat kapott a kriptotér nagy neveitől, mint a Cryptonews, Jacob “Crypto” Bury és ClayBro, akik a YouTube-on osztották meg véleményüket a projekttel kapcsolatban.

Ez a szintű támogatás egy gyorsan növekvő online közösséget eredményez.

Már több mint 5200 ember csatlakozott a Sealana Telegram-csoportjához, még mielőtt a token egyáltalán megjelent volna a tőzsdéken.

Érdekel a SEALANA

A SEAL követheti a Book Of Meme nyomdokait?

Most pedig térjünk rá az egymillió dolláros kérdésre - lehet-e a Sealana a következő BOME?

Minden bizonnyal vannak párhuzamok a két token között.

A BOME-hoz hasonlóan a SEAL sem a hasznosságra összpontosít, hanem a mémek erejét kívánja felhasználni az árnövekedés elősegítésére.

Az előértékesítési számok és a közösségi média vonzása rávilágít arra, hogy ez a stratégia eddig működik.

Aztán ott van még a közös Solana gerinc, amely a Raydiumon való megjelenés első három napja alatt a BOME token 5000%-os emelkedésének alapját adta.

book of meme árfolyam grafikon

Bár a BOME árfolyama a csúcs után jelentősen visszaesett, azóta is az egyik legnagyobb mémérme a Solanán.

Ráadásul a Book of Meme alkotói állítólag 100 millió dollárnyi előértékesítési tőkét gyűjtöttek össze a token bevezetése előtt.

Bár a SEAL nem biztos, hogy eléri ezt az gyűjtési szintet, az a tény, hogy már most milliókat szerzett minden komolyabb marketinglökés nélkül, nagyon is jó jel.

A cikk írásakor a BOME piaci kapitalizációjától kipattan az ember szeme: egészen pontosan 913 millió dollár, a token ára pedig a cikk írásakor 0,01265 dolláron állt.

Ha a SEAL ennek akár csak a töredékét is meg tudja ragadni, az egy újabb nagy sikertörténet lenne a Solana mémérmék ökoszisztémájában.

Látogass el a Sealana előértékesítésre

Ezek is érdekelhetnek:

Tanulj a kriptókról, és keress nevetve 99Bitcoins érméket

2024 a kripto gaming visszatérésének éve? Mutatjuk a legjobb gaming érméket!

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

Kritikus szinten az EURÓ árfolyama, az MNB-nek résen kell lennie

Fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től az EUR/HUF árfolyam alakulását nézve - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.
2024. 06. 14. 00:30
Megosztás:

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.
2024. 06. 14. 00:01
Megosztás:

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.
2024. 06. 13. 23:30
Megosztás:

Éves szinten nagyot nőtt az amerikai költségvetés májusi hiánya

Az amerikai költségvetés májusi hiánya 347 milliárd dollár volt, 44 százalékkal magasabb a tavaly májusinál, amikor 240 milliárd dollárt tett ki - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 06. 13. 23:00
Megosztás:

Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén.
2024. 06. 13. 22:30
Megosztás:

A Henkel Magyarország Kft. bezárja körösladányi gyárát

A Henkel Magyarország Kft. vegyipari cég bezárja a Békés vármegyei Körösladányban működő gyárát - jelentette be a társaság szerdán a honlapján.
2024. 06. 13. 22:00
Megosztás:

Kína bírálta az elektromos autóira kivetendő uniós vámtervet

A kínai kereskedelmi minisztérium, valamint a külügyminisztérium kifogásolta és élesen bírálta az Európai Uniónak a kínai elektromos autógyártókra vonatkozó büntetővám-tervezetét, egyben ellenintézkedéseket ígért.
2024. 06. 13. 21:30
Megosztás:

Élelmezési és egészségügyi program indult hajléktalanoknak

Hajléktalan emberek számára indult 8,5 milliárd forintos összeggel élelmezési és egészségügyi program, amelynek keretében országosan 88 helyszínen munkanapokon átlagosan 4200 adag ételt osztanak ki.
2024. 06. 13. 21:00
Megosztás:

Dolgozók százainak tartozik a MÁV Zrt.

Csaknem hatszáz dolgozójának tartozik szerződéses megbízásaik kifizetésével hónapok óta a MÁV Zrt., a kifizetés felgyorsítására a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) Lázár János közbenjárását kéri. A vasúttársaság reagálásában cáfolta a szakszervezet közleményében írtakat.
2024. 06. 13. 20:30
Megosztás:

Bővítik a munkaerőpiacot a TOP Plusz programban

Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, így például az inaktívak felkutatására a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 06. 13. 20:00
Megosztás:

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás:

A többség elégedett a biztosító társaságokkal

Az ügyfelek több mint négyötöde elégedett a biztosító társaságok működésével, azoknak is jó a véleményük, akiknek az elmúlt 5 évben volt káreseményük - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:30
Megosztás:

Akár közvetlenül a bankszámlára is utalható az italcsomagolás visszaváltási díja

A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. által bevezetett REpont rendszer országosan biztosítja, hogy az italcsomagolások visszaváltási díját egyenesen a bankszámlára is lehet utalni - közölte a MOHU az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:00
Megosztás: