Egy csomag gyufa áráért kapható ez a kriptó

Kétség sem fér hozzá, hogy a kriptopénzek világa nem való mindenkinek. Magas volatilitás, előre nem látható fordulatok és szokatlan trendek határolják a blokklánc-technológia útját.

Egy csomag gyufa áráért kapható ez a kriptó

Azonban mindez egy kicsit sem jelenti azt, hogy ne lennének olyan előnyök, amihez hasonlót más befektetési eszköznél keresve sem lehetne megtalálni.

Ilyenek például az elképesztően alacsony árak és a még ennél is döbbenetesebb, elérhető profit.

Nem ritka ugyanis, hogy egy jól megválasztott kriptóval egészen alacsony befektetés mellett is kiugró megtérülésre számíthatsz.

Elég ha csak azokra a befektetőkre gondolunk, akik a DOGE, a Shiba Inu vagy éppen valamelyik Solana-alapú kriptóból időben vásároltak.

Utóbbival ráadásul az előző bikafutamnak köszönhetően többen is 1 millió dollár fölötti bevételre tehettek szert. Természetesen nem lesz mindenki milliomos aki mém tokenekbe fektet, azonban az is igaz, hogy ilyen mértékű hozamokat más befektetéssel nehezen lehetne elérni.

Ezért a legügyesebb taktika amit követhetsz, hogy időről időre bevásárolsz egy, még kisebb mérettel rendelkező mém projektbe. Amennyiben így teszel elég ha csak egyszer szerencséd lesz és akár napok alatt elérhetsz 1000 százaléknál is magasabb hozamot.

A kérdés azonban az, hogy mégis milyen mém altcoinba érdemes befektetni? Naponta számtalan új kriptó válik elérhetővé, ezért nem könnyű megtalálni az ideális választást.

Éppen ezért mostani cikkünkben egy egészen egyedi lehetőséget ismerhetsz meg, amivel korábban az első befektetőknek sikerült a 100-szoros hozam elérése.

Azonban egy egészen különleges újításnak hála most ismét mód lesz akár a korai hozamoknál is nagyobb bevételt elérni.

A Sponge korábban már bizonyított

2023 április végén berobbant a szektorban a “Pepeláz, aminek köszönhetően a békás kriptó értéke a sokszorosára emelkedett.

Ekkor látta meg a napvilágot a SpongyaBobról mintázott altcoin is, a SPONGE

A sárga szivacsos kriptónak semmilyen előértékesítése nem volt, így mindössze 1 millió dolláros mérettel rendelkezett a DEX listázáskor. Hála azonban a szerencsés időzítésnek, továbbá a token kedves látványvilágának, napok alatt 100 millió dollárra ugrott a projekt mérete.

Vagyis akik még időben lecsaptak a SPONGE-ra, azok akár néhány dollár befektetésével is mesés vagyonhoz jutottak hozzá.

Az első sikereket azonban a teljes szektorban zuhanás követte, ami a Sponge árfolyamán is megérződött.

Ilyenkor a legtöbb esetben a készítők faképnél hagyják a közösséget, azonban a Sponge csapatát nem ilyen fából faragták.

Azóta is szorgosan dolgoztak az ökoszisztéma fejlesztésén, aminek az első jelei már most látszanak.

Jól példázza a közösség elhivatottságát, hogy már az első hírek hallatán a sokszorosára emelkedett a Sponge árfolyama.

November elején még 0.0001 dollárért volt elérhető a Sponge, azonban idén január végén már ennek az értéknek a 10-szeresén mozgott az árfolyam.

Sokak szerint viszont ez még mindig csak a kezdet, hiszen a közeljövőben még ennél is nagyobb bevételre lehet szert tenni.

SPONGEV2 vásárlása itt

Bemutatkozik egy új token, a SPONGEV2

A probléma a felkapott kriptókkal az, hogy a legtöbb esetben a legelső, történelmi hozamokat már nem lehet megismételni. Azonban a Sponge csapata most pontosan erre kínál lehetőséget.

A hamarosan elérhetővé váló Sponge V2 segítségével ismét az első sorból élvezheted az új mém token pályafutását.

A SPONGEV2 viszont több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, amelyek merőben elválasztják a hasonló kezdeményezésektől.

Írásunk idején a SPONGE 11 különböző kriptotőzsdén érhető el, ennek ellenére a SPONGEV2-höz kizárólag az eredeti weboldalon keresztül lehet hozzájutni.

Ráadásul nem is akárhogy.  Közvetlen vásárlásra nincs mód, kizárólag az első generációs tokeneket stakelésével lehet a V2-höz jutni.

Jelenleg korlátozott mennyiség érhető el az új kriptóból, így kezdetben csak egy szűk rétegnek lehet majd ott a tárcájában a SPONGEV2. Miután a stakelési alap kimerült, a token listázásra fog kerülni.

Ekkor várhatóan a felduzzasztott kereslet és az eddig szűkös kínálat miatt a token értéke a sokszorosára fog emelkedni.

Többek között ezért is gondolják olyan prominens elemzők amilyen Conor Kenny is, hogy ekkor az első befektetők számára az 1000 százaléknál magasabb hozam esélye sem zárható ki. 

Ez viszont még nem minden, hiszen az új kriptóval egyúttal felhasználási móddal is bővül a Sponge ökoszisztéma.

Irány a Sponge weboldala

Érkezik a Sponge play-to-earn játék

A csapat tervei szerint a V2 listázásával egyidőben elérhetővé fog válni egyúttal egy saját fejlesztésű kriptojáték is.

Ennek kapcsán még viszonylag kevés részlet ismert, az azonban biztos, hogy lehetőség lesz ingyenesen, illetve V2-es tokenekért cserébe játszani.

Utóbbi esetben rendszeres időközönként a játékosok ügyességüktől függően részesülhetnek majd a natív kriptókban.

Emellett pedig azok is lehetőséget fognak kapni a játékra, akik csak jól szeretnének szórakozni.

Amiért történelmi jelentősége a P2E játék megjelenése az az, hogy így már felhasználási móddal is rendelkezni fog a Sponge világa.

Vagyis ki fog lépni az altcoin mémtokenek világából, amiért potenciálisan felhasználók tömegei dönthetnek majd a projekt mellett.

tokenomika

Írásunk idején már csak minimális elérhető token áll rendelkezésre, ezért elképzelhető, hogy akár néhány héten belül indulhat is a szivacsfutam. 

Jó hír viszont, hogy a stakeléssel továbbra is 250 százalék feletti éves jutalomhoz lehet hozzájutni, így akár rövid időre is megérheti a stakelés. 

Végezetül a Sponge token továbbra is forintokért érhető el, vagyis a vásárlás során már egy csomag gyufa áráért cserébe tetemes mennyiségű kriptó kerül a birtokodba.

Amennyiben nem szeretnéd másodszorra is kihagyni ezt a páratlan lehetőséget, abban az esetben látogass el a Sponge magyar nyelven is elérhető weboldalára. 

Érdekel a Sponge V2

Ezek is érdekelhetnek:

Az eTukTuk 2024-ben lekörözheti az összes natív tokent?

Megbotlott a Bitcoin, míg a másik kriptó vígan táncol

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kiemelt szerep jut Magyarországnak a sanghaji Pujiang Innovációs Fórumon

Szombaton kezdődött meg a Pujiang Innovációs Fórum Sanghajban, ahol a négy napig tartó rendezvényen idén Magyarország mint díszvendég vesz részt az eseményen mintegy negyven szakértővel, vállalati és egyetemi vezetővel, akik a fórumon elhelyezett kiemelt standnál mutatják be, hogy a magyar innováció milyen területeken nyújt világszínvonalú teljesítményt.
2024. 09. 08. 01:00
Megosztás:

Amíg a Bitcoin bikás fordulatára várunk, ebből a három érméből érdemes betárazni

A Bitcoin erősen gyengélkedik az utóbbi hetekben, ami a teljes kriptoszektorra hatást gyakorol. A befektetők és elemzők nem győzik kiadni jóslataikat azzal kapcsolatban, hogy mikor és hogyan indul meg újra a Bitcoin.
2024. 09. 08. 00:01
Megosztás:

Ez a 0,0003 dolláros Solana mémcoin várhatóan megelőzi a Dogecoint (DOGE) az 1 dollár felé vezető versenyben

A nagyon várt bikapiac és az altcoin szezon közeleg. A piac jelenleg nyugodt, de a feszültség egyre nő. Az altcoinok még mindig alacsony szinten mozognak, de hirtelen emelkedésre készek. Ebben a környezetben egy mindössze 0,0003 dolláros Solana-alapú mémcoin emelkedik ki.
2024. 09. 07. 23:30
Megosztás:

Pénteken is megdőlt a fővárosi hajnali melegrekord

Pénteken is megdőlt a fővárosi hajnali melegrekord - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján szombaton.
2024. 09. 07. 23:00
Megosztás:

Az AAVE és XRP bálnák eladják pozícióikat ezekért az AI altcoinokért, amelyek a következő bikapiac során 100-szoros növekedést érhetnek el

Az AAVE és XRP nagy tulajdonosai elkezdték eladni eszközeiket az ígéretes AI-alapú altcoinok javára. Ez a váltás arra utalhat, hogy ezek az új digitális valuták jelentős növekedést mutathatnak a következő piaci fellendülés során. Fedezd fel, mely innovatív érmék vonzzák a figyelmet, és melyek várhatóan lenyűgöző növekedést produkálnak a közelgő bikapiac alatt.
2024. 09. 07. 22:30
Megosztás:

ÁSZ-alelnök: fókuszban a versenyképesség növelő programok

Az alacsony munkanélküliség és a munkaerőhiány kedvező feltételeket teremt a nominális bérek dinamikus növekedéséhez, emiatt a termelékenység növelése kulcsfontosságú lesz a közeljövőben; az ezt szolgáló programok hatékonyságának ellenőrzésére az ÁSZ is kiemelt figyelmet fordít - mondta Szomolai Csaba, az Állami Számvevőszék alelnöke Nyíregyházán, a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen a számvevőszék közleménye szerint.
2024. 09. 07. 22:00
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) árfolyam-előrejelzés: Az elemzők szerint egy új Solana memetoken 100-szor jobb hozamot fog hozni, és 6 hónap alatt eléri az 1 dolláros értéket

A nagyon várt bikapiac közeledik, és az altcoin szezon hamarosan elindul. A piac jelenleg nyugodt, de az altcoinok alacsony szinteken mozognak, és jelentős nyereség előtt állnak. Ezek között a Shiba Inu (SHIB) felkeltette az elemzők figyelmét, akik egy figyelemre méltó növekedést jósolnak.
2024. 09. 07. 21:30
Megosztás:

Ismét Keep Floyding-koncert a Várkert Bazárban

Ismét Keep Floyding-koncert lesz a Várkert Bazárban. A világhírű brit zenekar, a Pink Floyd munkássága előtt tisztelgő magyar csapat az idén harmincéves The Division Bell című albumot állítja a középpontba szeptember 14-i koncertjén az Öntőház udvarban.
2024. 09. 07. 21:00
Megosztás:

Fektess be 300 dollárt ezekbe az altcoinokba még ma, hogy 2025-re akár 1,5 millió dolláros portfóliód legyen – szakértők ajánlásai

Egy kis befektetés hatalmas portfólióvá alakítása álomszerűnek tűnhet. Azonban a szakértők azonosítottak olyan altcoinokat, amelyek segítségével ez valósággá válhat. Az olvasók megtudhatják, mely kriptovaluták állnak jelentős növekedés előtt, és hogyan alakíthatják át egy 300 dolláros befektetésüket akár 1,5 millió dolláros vagyonná 2025-re.
2024. 09. 07. 20:30
Megosztás:

Nagy István: nagyra becsüljük és kiemelten támogatjuk a méhészek munkáját

A méhészek tevékenysége teszi élhetővé és fenntarthatóvá környezetünket - mondta Nagy István agrárminiszter szombaton Sárváron.
2024. 09. 07. 20:00
Megosztás:

A GoldenPeaks Capital az AB CarVal által kezelt alapokból biztosít finanszírozási keretet

A GoldenPeaks Capital és az AB CarVal, egy megalapozott globális hitelalap és az Alliancebernstein Private Alternatives üzletágának része, egyedi junior finanszírozási keretet írt alá.
2024. 09. 07. 19:00
Megosztás:

Miskolc leendő polgármestere: újjáépítjük a Barlangfürdőt

Újjá fogjuk építeni a Miskolctapolcai Barlangfürdőt - mondta szombaton Miskolc megválasztott, október elején hivatalba lépő polgármestere a pénteken kigyulladt barlangfürdőnél tartott sajtótájékoztatóján. A barlangfürdő tetőszerkezete teljesen leégett.
2024. 09. 07. 18:00
Megosztás:

Kedvezők a magyar üzemanyagárak

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai alapján augusztusban Magyarországon a benzin átlagára 7 forinttal volt kedvezőbb a szomszédos országok átlagáránál, míg a gázolaj ára megegyezett azok átlagával - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szombaton az MTI-t.
2024. 09. 07. 17:00
Megosztás:

Mutatjuk, hol érdemes kivárnia az egyetemistáknak az albérletkereséssel

Míg az albérleti szezon elején inkább a 250 ezres ármaximumban gondolkodtak az albérletkeresők, addig most azok száma növekszik, akik 150 ezres havi díjat maximalizálnának - derül ki a zenga.hu ingatlankereső adataiból. A vidéki egyetemisták rosszul jártak a kivárásos taktikával, Budapesten viszont vannak olyan kerületek, ahol olcsóbban lehet garzonlakást bérelni, mint a ponthatár kihirdetésekor.
2024. 09. 07. 16:00
Megosztás:

A TON nem tud lépést tartani, miközben az AVAX az ingadozó volatilitás miatt csökken; a DTX teszthálózati teljesítménye felerősíti a bikás előértékesítési lendületet

A hónap eleje számos neves kriptovaluta-projektet tett sérülékennyé rövid időn belül. A számos érintett hálózat között a Toncoin (TON) és az Avalanche (AVAX) is magas volatilitást tapasztalt, és nem sikerült helyreállniuk. Ezzel szemben a lenyűgöző DeFi szenzáció, a DTX Exchange figyelmet keltett bevételmegosztási modelljével és hibrid kereskedési megoldásaival.
2024. 09. 07. 15:00
Megosztás:

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz a járvány fészkének számító Kongói Demokratikus Köztársaságnak - jelentette pénteken belga hírügynökség az ország szövetségi minisztertanácsának bejelentésére hivatkozva.
2024. 09. 07. 14:00
Megosztás:

Az USA negyedmilliárd dollár értékű újabb fegyverszállítmányt küld Ukrajnának

Az amerikai kormány újabb, ezúttal mintegy 250 millió dollár értékű katonai támogatást jelentett be Ukrajna számára pénteken.
2024. 09. 07. 13:00
Megosztás:

Az elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a bíró a Donald Trump elleni ítélethozatalt

A bíró pénteken az amerikai elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a büntetés mértékének kihirdetéséről szóló tárgyalást abban a perben, amelyet Donald Trump volt elnök ügyében tartottak hallgatási pénz kifizetésének körülményei miatt.
2024. 09. 07. 12:00
Megosztás:

Alibaba - érdemes venni belőle?

Az Alibaba évek óta Kína kiskereskedelmi zászlóshajójának számít, azonban az alapító, Jack Ma 2019-es lemondása óta megkopott a hírneve. A kínai óriás látszatra újfent szilárd lábakon áll ugyan, de a céget hátráltathatja a többnyire negatív globális és kínai gazdasági jövőkép.
2024. 09. 07. 10:00
Megosztás:

Ezért nem szabad online beszerezni az Ozempic injekciót

Komoly egészségkárosító hatásuk lehet az interneten árult szemaglutid hatóanyagú szereknek - állapították meg a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Gyógyszerésztudományi Kara és a Kaliforniai Egyetem kutatói a baranyai felsőoktatási intézmény MTI-hez pénteken eljuttatott közleménye szerint.
2024. 09. 07. 09:00
Megosztás: