Egy csomag gyufa áráért kapható ez a kriptó

Kétség sem fér hozzá, hogy a kriptopénzek világa nem való mindenkinek. Magas volatilitás, előre nem látható fordulatok és szokatlan trendek határolják a blokklánc-technológia útját.

Egy csomag gyufa áráért kapható ez a kriptó

Azonban mindez egy kicsit sem jelenti azt, hogy ne lennének olyan előnyök, amihez hasonlót más befektetési eszköznél keresve sem lehetne megtalálni.

Ilyenek például az elképesztően alacsony árak és a még ennél is döbbenetesebb, elérhető profit.

Nem ritka ugyanis, hogy egy jól megválasztott kriptóval egészen alacsony befektetés mellett is kiugró megtérülésre számíthatsz.

Elég ha csak azokra a befektetőkre gondolunk, akik a DOGE, a Shiba Inu vagy éppen valamelyik Solana-alapú kriptóból időben vásároltak.

Utóbbival ráadásul az előző bikafutamnak köszönhetően többen is 1 millió dollár fölötti bevételre tehettek szert. Természetesen nem lesz mindenki milliomos aki mém tokenekbe fektet, azonban az is igaz, hogy ilyen mértékű hozamokat más befektetéssel nehezen lehetne elérni.

Ezért a legügyesebb taktika amit követhetsz, hogy időről időre bevásárolsz egy, még kisebb mérettel rendelkező mém projektbe. Amennyiben így teszel elég ha csak egyszer szerencséd lesz és akár napok alatt elérhetsz 1000 százaléknál is magasabb hozamot.

A kérdés azonban az, hogy mégis milyen mém altcoinba érdemes befektetni? Naponta számtalan új kriptó válik elérhetővé, ezért nem könnyű megtalálni az ideális választást.

Éppen ezért mostani cikkünkben egy egészen egyedi lehetőséget ismerhetsz meg, amivel korábban az első befektetőknek sikerült a 100-szoros hozam elérése.

Azonban egy egészen különleges újításnak hála most ismét mód lesz akár a korai hozamoknál is nagyobb bevételt elérni.

A Sponge korábban már bizonyított

2023 április végén berobbant a szektorban a “Pepeláz, aminek köszönhetően a békás kriptó értéke a sokszorosára emelkedett.

Ekkor látta meg a napvilágot a SpongyaBobról mintázott altcoin is, a SPONGE

A sárga szivacsos kriptónak semmilyen előértékesítése nem volt, így mindössze 1 millió dolláros mérettel rendelkezett a DEX listázáskor. Hála azonban a szerencsés időzítésnek, továbbá a token kedves látványvilágának, napok alatt 100 millió dollárra ugrott a projekt mérete.

Vagyis akik még időben lecsaptak a SPONGE-ra, azok akár néhány dollár befektetésével is mesés vagyonhoz jutottak hozzá.

Az első sikereket azonban a teljes szektorban zuhanás követte, ami a Sponge árfolyamán is megérződött.

Ilyenkor a legtöbb esetben a készítők faképnél hagyják a közösséget, azonban a Sponge csapatát nem ilyen fából faragták.

Azóta is szorgosan dolgoztak az ökoszisztéma fejlesztésén, aminek az első jelei már most látszanak.

Jól példázza a közösség elhivatottságát, hogy már az első hírek hallatán a sokszorosára emelkedett a Sponge árfolyama.

November elején még 0.0001 dollárért volt elérhető a Sponge, azonban idén január végén már ennek az értéknek a 10-szeresén mozgott az árfolyam.

Sokak szerint viszont ez még mindig csak a kezdet, hiszen a közeljövőben még ennél is nagyobb bevételre lehet szert tenni.

SPONGEV2 vásárlása itt

Bemutatkozik egy új token, a SPONGEV2

A probléma a felkapott kriptókkal az, hogy a legtöbb esetben a legelső, történelmi hozamokat már nem lehet megismételni. Azonban a Sponge csapata most pontosan erre kínál lehetőséget.

A hamarosan elérhetővé váló Sponge V2 segítségével ismét az első sorból élvezheted az új mém token pályafutását.

A SPONGEV2 viszont több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, amelyek merőben elválasztják a hasonló kezdeményezésektől.

Írásunk idején a SPONGE 11 különböző kriptotőzsdén érhető el, ennek ellenére a SPONGEV2-höz kizárólag az eredeti weboldalon keresztül lehet hozzájutni.

Ráadásul nem is akárhogy.  Közvetlen vásárlásra nincs mód, kizárólag az első generációs tokeneket stakelésével lehet a V2-höz jutni.

Jelenleg korlátozott mennyiség érhető el az új kriptóból, így kezdetben csak egy szűk rétegnek lehet majd ott a tárcájában a SPONGEV2. Miután a stakelési alap kimerült, a token listázásra fog kerülni.

Ekkor várhatóan a felduzzasztott kereslet és az eddig szűkös kínálat miatt a token értéke a sokszorosára fog emelkedni.

Többek között ezért is gondolják olyan prominens elemzők amilyen Conor Kenny is, hogy ekkor az első befektetők számára az 1000 százaléknál magasabb hozam esélye sem zárható ki. 

Ez viszont még nem minden, hiszen az új kriptóval egyúttal felhasználási móddal is bővül a Sponge ökoszisztéma.

Irány a Sponge weboldala

Érkezik a Sponge play-to-earn játék

A csapat tervei szerint a V2 listázásával egyidőben elérhetővé fog válni egyúttal egy saját fejlesztésű kriptojáték is.

Ennek kapcsán még viszonylag kevés részlet ismert, az azonban biztos, hogy lehetőség lesz ingyenesen, illetve V2-es tokenekért cserébe játszani.

Utóbbi esetben rendszeres időközönként a játékosok ügyességüktől függően részesülhetnek majd a natív kriptókban.

Emellett pedig azok is lehetőséget fognak kapni a játékra, akik csak jól szeretnének szórakozni.

Amiért történelmi jelentősége a P2E játék megjelenése az az, hogy így már felhasználási móddal is rendelkezni fog a Sponge világa.

Vagyis ki fog lépni az altcoin mémtokenek világából, amiért potenciálisan felhasználók tömegei dönthetnek majd a projekt mellett.

tokenomika

Írásunk idején már csak minimális elérhető token áll rendelkezésre, ezért elképzelhető, hogy akár néhány héten belül indulhat is a szivacsfutam. 

Jó hír viszont, hogy a stakeléssel továbbra is 250 százalék feletti éves jutalomhoz lehet hozzájutni, így akár rövid időre is megérheti a stakelés. 

Végezetül a Sponge token továbbra is forintokért érhető el, vagyis a vásárlás során már egy csomag gyufa áráért cserébe tetemes mennyiségű kriptó kerül a birtokodba.

Amennyiben nem szeretnéd másodszorra is kihagyni ezt a páratlan lehetőséget, abban az esetben látogass el a Sponge magyar nyelven is elérhető weboldalára. 

Érdekel a Sponge V2

Ezek is érdekelhetnek:

Az eTukTuk 2024-ben lekörözheti az összes natív tokent?

Megbotlott a Bitcoin, míg a másik kriptó vígan táncol

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, aki azt sem tartja kizártnak, hogy újra csúcsot dönthet a magyar részvényindex.
2024. 07. 18. 09:00
Megosztás:

Alig mozdult a forint árfolyama reggelre

A szerda esti szint közelében jegyezték a forintot csütörtök reggel a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Bemutatták az új magyar elektromos midibuszt

Új magyar jármű született - cseh koprodukcióban. Budapesten a sajtó szélesebb nyilvánossága előtt is bemutatták a bajai gyárban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát. A jármű a „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című GINOP Plusz-2.1.1-21 pályázati felhívás támogatásával született meg. A 8 méter hosszú, alacsonypadlós jármű 45 utast tud kényelmesen szállítani, hatótávja pedig 300 kilométer. A busz „szívét”, a hajtást, valamint a szoftvert magyar szakemberek fejlesztették ki, a kocsiszekrény Csehországból érkezett. A midibuszból jelenleg egy darab létezik, azonban a típusengedély megszerzését követően évi 50 jármű készülhet a GANZ-SOR-ból.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a BÉT és az UniCredit Bank

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Nyrt. és az UniCredit Bank Hungary Zrt. a középvállalatok versenyképességének és növekedési lehetőségeinek javítása érdekében - olvasható a szervezetek közös közleményében, amelyet szerdán juttattak el az MTI-nek.
2024. 07. 18. 07:00
Megosztás:

Justin Sun 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt

Justin Sun állítólag 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt. A spot Ethereum ETF-ek iránti várakozás több kisebb és nagyobb kripto befektetőt is arra ösztönzött, hogy fogadjanak egy potenciális ETH emelkedésre, amikor a kripto ETF élőben elindul.
2024. 07. 18. 06:00
Megosztás:

A jegybank célszintjén maradt júniusban a brit infláció

Az előző hónaphoz hasonlóan a Bank of England célszintjével azonos ütemű volt júniusban az éves összevetésű brit infláció.
2024. 07. 18. 05:00
Megosztás:

Az áttörés rally akár 800%-kal is felhajthatja az új előértékesítési tokent indulás előtt, ami arra ösztönözheti az Ethereum és BNB tulajdonosokat, hogy átszálljanak!

Ethereum és Binance Coin a kriptovaluták két oszlopa, amelyek forradalmi hasznossággal és lenyűgöző piaci kapitalizációval büszkélkedhetnek, ami a világ második és negyedik legnagyobb kriptovalutájává tette őket.
2024. 07. 18. 04:00
Megosztás:

Ingyenestől a luxus árkategóriáig: ezt keresik 2024-ben a használtpiacon

Tízmilliós luxuskaróra, kilencmilliós juhnyáj, nyolcmilliós jakuzzi - többek között ezek a termékek cseréltek gazdát a Jófogás apróhirdetési platformon az év első felében. Emellett azonban a legnépszerűbbnek továbbra is az ingyenesen elvihető tárgyak bizonyultak. A statisztikák azt mutatják, hogy a felhasználók rendre visszatérnek, és egy-egy felhasználó több hirdetést is elhelyez a platformon.
2024. 07. 18. 03:00
Megosztás:

Donald Trump durván elhúzott, megvan az USA új elnöke

Június elejéig nagyjából fej-fej mellett haladt Donald Trump és Joe Biden a november 5-én esedékes elnökválasztás esélyeseként. Aztán valami történt. Talán megfordíthatatlanul.
2024. 07. 18. 02:00
Megosztás:

Áttörés az elhízás gyógyszeres kezelésében - hatásos fogyókúra gyógyszer kap Svájcban engedélyt

Versenytársat kapott az Eli Lilly és a Novo Nordisk, mert a svájci gyógyszeróriás, a Roche szájon át szedhető fogyókúrás tablettája átment a klinikai vizsgálatokon.
2024. 07. 18. 01:00
Megosztás:

Éledezik a kripto piac, mutatjuk a legjobb lehetőségeket

Biztatóan indult az év a kripto piac számára, elég csak a Bitcoin ETF-ek jóváhagyása utáni felhajtásra gondolnunk. A növekedés azonban alábbhagyott, sőt, az utóbbi hónapokban egyenesen csökkenésbe csapott át. Voltak érmék, különösen a mém szektorban, akik sokszorosan túlteljesítették a piacot, a többség azonban már huzamosabb ideje pirosban forog.
2024. 07. 18. 00:01
Megosztás:

Javuló környezet, romló kilátások Németországban

Az elmúlt egy évben először fordul elő, hogy csökkent a német gazdasági befektetői hangulat kilátásait mérő ZEW index.
2024. 07. 17. 23:00
Megosztás:

Magyar szakembert lett a Danone kelet- és közép-európai értékesítési vezetője

Bolyós Enikő idén júliustól budapesti székhellyel szervezi és irányítja a cég kereskedelemmel kapcsolatos feladatait a régióban (Magyarország, Románia, Bulgária, Szlovákia és Csehország), ezzel együtt pedig a kelet-közép-európai üzleti felső vezetés tagja is lett. A magyar szakember 13 évvel ezelőtt csatlakozott a Danone Magyarország csapatához, azóta számos pozícióban bizonyította szakértelmét és kiváló vezetői képességeit.
2024. 07. 17. 22:00
Megosztás:

Magyar szakembert lett a Danone kelet- és közép-európai értékesítési vezetője

Bolyós Enikő idén júliustól budapesti székhellyel szervezi és irányítja a cég kereskedelemmel kapcsolatos feladatait a régióban (Magyarország, Románia, Bulgária, Szlovákia és Csehország), ezzel együtt pedig a kelet-közép-európai üzleti felső vezetés tagja is lett. A magyar szakember 13 évvel ezelőtt csatlakozott a Danone Magyarország csapatához, azóta számos pozícióban bizonyította szakértelmét és kiváló vezetői képességeit.
2024. 07. 17. 22:00
Megosztás:

Játsszunk a Magyar Telekom tornyokkal, vagyis inkább a számokkal!

A Magyar Telekom a közelmúltban jelentette be, hogy vizsgálja a mobil infrastruktúrájának szétválasztását.
2024. 07. 17. 21:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.
2024. 07. 17. 20:00
Megosztás:

Olaszországban júniusban nőtt az infláció

Olaszországban az előzetes becsléssel összhangban 0,8 százalékkal nőttek a fogyasztói árak júniusban éves összevetésben, akárcsak májusban - közölte az olasz statisztikai hivatal, az Istat kedden végleges adatként.
2024. 07. 17. 19:00
Megosztás:

Újraválasztották Roberta Metsolát az Európai Parlament elnöki tisztségébe

Újra az Európai Parlament elnökévé választották Roberta Metsolát kedden Strasbourgban a testület nyitóülésén.
2024. 07. 17. 18:00
Megosztás:

Rekordmennyiségű gázt termelt ki az ukrán állami vállalat az elmúlt fél évben

Az első fél évben az Ukrhazvidobuvannya ukrán állami vállalat 8,8 százalékkal termelt ki több gázt, mint az előző év azonos időszakában, ami új rekordnak számít - közölte a cég kedden.
2024. 07. 17. 17:00
Megosztás:

Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn

Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. az MTI-vel kedden.
2024. 07. 17. 16:00
Megosztás: