Egy csomag gyufa áráért kapható ez a kriptó

Kétség sem fér hozzá, hogy a kriptopénzek világa nem való mindenkinek. Magas volatilitás, előre nem látható fordulatok és szokatlan trendek határolják a blokklánc-technológia útját.

Egy csomag gyufa áráért kapható ez a kriptó

Azonban mindez egy kicsit sem jelenti azt, hogy ne lennének olyan előnyök, amihez hasonlót más befektetési eszköznél keresve sem lehetne megtalálni.

Ilyenek például az elképesztően alacsony árak és a még ennél is döbbenetesebb, elérhető profit.

Nem ritka ugyanis, hogy egy jól megválasztott kriptóval egészen alacsony befektetés mellett is kiugró megtérülésre számíthatsz.

Elég ha csak azokra a befektetőkre gondolunk, akik a DOGE, a Shiba Inu vagy éppen valamelyik Solana-alapú kriptóból időben vásároltak.

Utóbbival ráadásul az előző bikafutamnak köszönhetően többen is 1 millió dollár fölötti bevételre tehettek szert. Természetesen nem lesz mindenki milliomos aki mém tokenekbe fektet, azonban az is igaz, hogy ilyen mértékű hozamokat más befektetéssel nehezen lehetne elérni.

Ezért a legügyesebb taktika amit követhetsz, hogy időről időre bevásárolsz egy, még kisebb mérettel rendelkező mém projektbe. Amennyiben így teszel elég ha csak egyszer szerencséd lesz és akár napok alatt elérhetsz 1000 százaléknál is magasabb hozamot.

A kérdés azonban az, hogy mégis milyen mém altcoinba érdemes befektetni? Naponta számtalan új kriptó válik elérhetővé, ezért nem könnyű megtalálni az ideális választást.

Éppen ezért mostani cikkünkben egy egészen egyedi lehetőséget ismerhetsz meg, amivel korábban az első befektetőknek sikerült a 100-szoros hozam elérése.

Azonban egy egészen különleges újításnak hála most ismét mód lesz akár a korai hozamoknál is nagyobb bevételt elérni.

A Sponge korábban már bizonyított

2023 április végén berobbant a szektorban a “Pepeláz, aminek köszönhetően a békás kriptó értéke a sokszorosára emelkedett.

Ekkor látta meg a napvilágot a SpongyaBobról mintázott altcoin is, a SPONGE

A sárga szivacsos kriptónak semmilyen előértékesítése nem volt, így mindössze 1 millió dolláros mérettel rendelkezett a DEX listázáskor. Hála azonban a szerencsés időzítésnek, továbbá a token kedves látványvilágának, napok alatt 100 millió dollárra ugrott a projekt mérete.

Vagyis akik még időben lecsaptak a SPONGE-ra, azok akár néhány dollár befektetésével is mesés vagyonhoz jutottak hozzá.

Az első sikereket azonban a teljes szektorban zuhanás követte, ami a Sponge árfolyamán is megérződött.

Ilyenkor a legtöbb esetben a készítők faképnél hagyják a közösséget, azonban a Sponge csapatát nem ilyen fából faragták.

Azóta is szorgosan dolgoztak az ökoszisztéma fejlesztésén, aminek az első jelei már most látszanak.

Jól példázza a közösség elhivatottságát, hogy már az első hírek hallatán a sokszorosára emelkedett a Sponge árfolyama.

November elején még 0.0001 dollárért volt elérhető a Sponge, azonban idén január végén már ennek az értéknek a 10-szeresén mozgott az árfolyam.

Sokak szerint viszont ez még mindig csak a kezdet, hiszen a közeljövőben még ennél is nagyobb bevételre lehet szert tenni.

SPONGEV2 vásárlása itt

Bemutatkozik egy új token, a SPONGEV2

A probléma a felkapott kriptókkal az, hogy a legtöbb esetben a legelső, történelmi hozamokat már nem lehet megismételni. Azonban a Sponge csapata most pontosan erre kínál lehetőséget.

A hamarosan elérhetővé váló Sponge V2 segítségével ismét az első sorból élvezheted az új mém token pályafutását.

A SPONGEV2 viszont több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, amelyek merőben elválasztják a hasonló kezdeményezésektől.

Írásunk idején a SPONGE 11 különböző kriptotőzsdén érhető el, ennek ellenére a SPONGEV2-höz kizárólag az eredeti weboldalon keresztül lehet hozzájutni.

Ráadásul nem is akárhogy.  Közvetlen vásárlásra nincs mód, kizárólag az első generációs tokeneket stakelésével lehet a V2-höz jutni.

Jelenleg korlátozott mennyiség érhető el az új kriptóból, így kezdetben csak egy szűk rétegnek lehet majd ott a tárcájában a SPONGEV2. Miután a stakelési alap kimerült, a token listázásra fog kerülni.

Ekkor várhatóan a felduzzasztott kereslet és az eddig szűkös kínálat miatt a token értéke a sokszorosára fog emelkedni.

Többek között ezért is gondolják olyan prominens elemzők amilyen Conor Kenny is, hogy ekkor az első befektetők számára az 1000 százaléknál magasabb hozam esélye sem zárható ki. 

Ez viszont még nem minden, hiszen az új kriptóval egyúttal felhasználási móddal is bővül a Sponge ökoszisztéma.

Irány a Sponge weboldala

Érkezik a Sponge play-to-earn játék

A csapat tervei szerint a V2 listázásával egyidőben elérhetővé fog válni egyúttal egy saját fejlesztésű kriptojáték is.

Ennek kapcsán még viszonylag kevés részlet ismert, az azonban biztos, hogy lehetőség lesz ingyenesen, illetve V2-es tokenekért cserébe játszani.

Utóbbi esetben rendszeres időközönként a játékosok ügyességüktől függően részesülhetnek majd a natív kriptókban.

Emellett pedig azok is lehetőséget fognak kapni a játékra, akik csak jól szeretnének szórakozni.

Amiért történelmi jelentősége a P2E játék megjelenése az az, hogy így már felhasználási móddal is rendelkezni fog a Sponge világa.

Vagyis ki fog lépni az altcoin mémtokenek világából, amiért potenciálisan felhasználók tömegei dönthetnek majd a projekt mellett.

tokenomika

Írásunk idején már csak minimális elérhető token áll rendelkezésre, ezért elképzelhető, hogy akár néhány héten belül indulhat is a szivacsfutam. 

Jó hír viszont, hogy a stakeléssel továbbra is 250 százalék feletti éves jutalomhoz lehet hozzájutni, így akár rövid időre is megérheti a stakelés. 

Végezetül a Sponge token továbbra is forintokért érhető el, vagyis a vásárlás során már egy csomag gyufa áráért cserébe tetemes mennyiségű kriptó kerül a birtokodba.

Amennyiben nem szeretnéd másodszorra is kihagyni ezt a páratlan lehetőséget, abban az esetben látogass el a Sponge magyar nyelven is elérhető weboldalára. 

Érdekel a Sponge V2

Ezek is érdekelhetnek:

Az eTukTuk 2024-ben lekörözheti az összes natív tokent?

Megbotlott a Bitcoin, míg a másik kriptó vígan táncol

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Egy bátor nyugdíjas, aki úgy döntött, hogy legyőzi az állami nyugdíjrendszert!

Új hős született: az alacsony nyugdíjú nyugdíjas, aki egy kreatív megoldással legyőzte az állami nyugdíjrendszert és megváltoztatta az egész életét. A történet mindenki számára tartogat pozitív üzeneteket.
2024. 02. 22. 02:00
Megosztás:

Egy igazi horoszkóp ami a rossz híreket is megjósolja!

Horoszkópunk rendhagyó módon nem kizárólag a jó dolgokra fókuszál, hanem megmutatja az élet árnyoldalait is és rámutat a problémákra, gondokra és az élet szomorúbb kilátásaira is. Csak akkor olvasd el, ha kellően bátor vagy!
2024. 02. 22. 01:00
Megosztás:

Mire költenének idén a magyarok?

A magyarok 63 százalékának vannak olyan céljai az idei évre, amihez nagyobb anyagi forrás szükséges, a legtöbbet utazásra adnák ki, és a lakásfelújítás is sokaknak fontos cél - derült ki a Cofidis Hitel Monitor reprezentatív kutatásából.
2024. 02. 22. 00:30
Megosztás:

Csontváry festménnyel nyílik meg az ingyenes Róma - Budapest kiállítás a Virág Judit Galériában

Óriási meglepetés: Csontváry Kosztka Tivadar felbecsülhetetlen értékű, a nagyközönség által régóta nem látott, Holdtölte Taorminában című festményét is kiállítja a Virág Judit Galéria a február 22-én nyíló, ingyenes, Róma - Budapest tárlatán.
2024. 02. 22. 00:05
Megosztás:

Át kell formálni az étkezési szokásainkat

Az étkezési kultúra megváltoztatása segítheti a fenntarthatóságot a WWF legfrissebb, Közép-Európában végzett felmérése szerint.
2024. 02. 21. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a február 21-én megtartott 8. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 21. 23:00
Megosztás:

Nagyon gyenge évet zárt Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca

A 2008-as válság óta a leggyengébb évét zárta Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca: az ingatlan tranzakciók volumene tavaly az első három negyedévben 3,2 milliárd dollárt ért el, ez mindössze a 2022-es egész évi forgalom 30 százaléka - ez derült ki a KPMG 10 országot felölelő Property Landing Barometer kutatásból.
2024. 02. 21. 22:30
Megosztás:

Kevesli a hatósági munkaügyi ellenőrzést a Magyar Szakszervezeti Szövetség

Kevésnek tartja a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) a hatósági munkaügyi ellenőrzések gyakoriságát, és érdemi változást sürget.
2024. 02. 21. 22:00
Megosztás:

2900 milliárd forintot kap a magyar agrárium - kik élveznek most előnyt?

Megkezdődött a vidékfejlesztési- és agrárpályázatok kiírása előtti társadalmi egyeztetés, így egy-egy részlet még változhat, de már most látszik, hogy összességében mintegy 2900 milliárd forint juthat a hazai mezőgazdaságnak 2027-ig. A nagyon különböző célú és formájú pályázatok egyik közös vonása, hogy többségükben kiemelt figyelmet kapnak az ökológiai szempontok, így az ökogazdálkodást, vagy csak a fenntarthatóság emelt kritériumait vállaló pályázók jelentős előnyöket élveznek majd.
2024. 02. 21. 21:30
Megosztás:

Megjelent a Mazars és a Mergermarket közös Közép- és Kelet-Európa 2023-24. évi M&A jelentése

A KKE-régió érettségét mutatja, hogy 2023-ban nem rendült meg a globális kihívások hatására, sőt az M&A ügyletek száma és összértéke meghaladta a járvány előtti időszak szintjét – áll a Mazars és a Mergermarket közös idei jelentésében. Magyarországon 21 százalékos csökkenés figyelhető meg azonban, és a legnagyobb magyarországi tranzakciók mögött továbbra is az állam áll. A magyar gazdaságban a magánegészségügy és az informatikai szektor emelkedik ki, valamint a megújuló energiaforrások is egyre nagyobb érdeklődést váltanak ki a külföldi befektetők körében.
2024. 02. 21. 21:00
Megosztás:

Kezdetét vette a TwinEU

Elindult az Európai Unió innovációs keretrendszerének egyik legnagyobb projektje, a TwinEU, amelynek célja, hogy kidolgozza az európai villamosenergia-rendszer digitális másának koncepcióját; a konzorciumban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) kiemelt szerepet játszik - tájékoztatta az egyetem kedden az MTI-t.
2024. 02. 21. 20:30
Megosztás:

Megállítható-e a képzett munkaerő külföldre áramlása?

A brain drain, magyarul az „agyelszívás” a magasan képzett munkavállalók elvándorlását jelenti egy szerényebb megélhetést adó, alacsonyabb fejlettségű országból egy fejlettebb, magasabb életszínvonalat biztosító országba. Így humán tőkéjüket (tudásukat, képességeiket, kreativitásukat) immáron egy másik gazdaságban kamatoztatják, serkentve ezzel a fogadó ország gazdaságát. Magyarországon a magasan képzettek elvándorlási rátája jelenleg közel 7%.
2024. 02. 21. 20:00
Megosztás:

Kevéssé változott szerdán a forint árfolyama

Vegyesen alakult, csekély mértékben változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest szerdán a bankközi piacon.
2024. 02. 21. 19:30
Megosztás:

Többségében nyereséggel zártak az európai indexek

A európai indexek vegyesen, többségükben nyereséggel zártak szerdán.
2024. 02. 21. 19:00
Megosztás:

Ismét történelmi rekordon zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 403,23 pontos, 0,61 százalékos emelkedéssel 66 344,17 ponton, újabb történelmi rekordon zárt szerdán.
2024. 02. 21. 18:30
Megosztás:

Nyoma van a lengyel gazdák mozgolódásának

Közlekedési nehézségeket okoztak kedden Lengyelország-szerte az Európai Unió zöld megállapodása és az ukrán áruk behozatala ellen tiltakozó gazdák közúti blokádjai, az egyik ukrán határátkelőn a tüntetők ukrán gabonát eresztettek ki egy tehervonat vagonjaiból - közölte a Polsat News hírtelevízió.
2024. 02. 21. 18:00
Megosztás:

Nem hagyják esni a hatóságok a kínai tőzsdét, ismét közbeléptek a részvénypiacokon Kínában

Ismét közbeléptek a kínai hatóságok, hogy növeljék a kínai részvénypiacba vetett bizalmat.
2024. 02. 21. 17:30
Megosztás:

Folytatódik a párizsi balhé

Folytatódott az Eiffel-torony dolgozóinak sztrájkja kedden, Párizs legismertebb turistalátványossága az egymást követő második napon nem nyitott ki.
2024. 02. 21. 17:00
Megosztás:

Négyen kikerültek az EU feketelistájáról

Az Európai Unió illetékes tanácsa felülvizsgálta és frissítette az adózási szempontból nem együttműködő országok és területek uniós jegyzékét, a Bahama-szigeteket, Belize-t, a Seychelle-szigeteket, valamint a Turks- és Caicos-szigeteket törölte onnan, így a lista 12 szereplősre apadt.
2024. 02. 21. 16:30
Megosztás:

A TLE reménykedik a változásban

A Társaság a Lakásépítésért, Lakásfelújításért Egyesület (TLE) álláspontja szerint az év elején életbe lépett átalakított családtámogatási rendszer - csok plusz, megemelt falusi csok és babaváró kölcsön - akkor tudja mérsékelni a lakáspiaci visszaesést, ha kiszámítható módon, hosszú távon fennmarad.
2024. 02. 21. 16:00
Megosztás: