Egy csomag gyufa áráért kapható ez a kriptó

Kétség sem fér hozzá, hogy a kriptopénzek világa nem való mindenkinek. Magas volatilitás, előre nem látható fordulatok és szokatlan trendek határolják a blokklánc-technológia útját.

Egy csomag gyufa áráért kapható ez a kriptó

Azonban mindez egy kicsit sem jelenti azt, hogy ne lennének olyan előnyök, amihez hasonlót más befektetési eszköznél keresve sem lehetne megtalálni.

Ilyenek például az elképesztően alacsony árak és a még ennél is döbbenetesebb, elérhető profit.

Nem ritka ugyanis, hogy egy jól megválasztott kriptóval egészen alacsony befektetés mellett is kiugró megtérülésre számíthatsz.

Elég ha csak azokra a befektetőkre gondolunk, akik a DOGE, a Shiba Inu vagy éppen valamelyik Solana-alapú kriptóból időben vásároltak.

Utóbbival ráadásul az előző bikafutamnak köszönhetően többen is 1 millió dollár fölötti bevételre tehettek szert. Természetesen nem lesz mindenki milliomos aki mém tokenekbe fektet, azonban az is igaz, hogy ilyen mértékű hozamokat más befektetéssel nehezen lehetne elérni.

Ezért a legügyesebb taktika amit követhetsz, hogy időről időre bevásárolsz egy, még kisebb mérettel rendelkező mém projektbe. Amennyiben így teszel elég ha csak egyszer szerencséd lesz és akár napok alatt elérhetsz 1000 százaléknál is magasabb hozamot.

A kérdés azonban az, hogy mégis milyen mém altcoinba érdemes befektetni? Naponta számtalan új kriptó válik elérhetővé, ezért nem könnyű megtalálni az ideális választást.

Éppen ezért mostani cikkünkben egy egészen egyedi lehetőséget ismerhetsz meg, amivel korábban az első befektetőknek sikerült a 100-szoros hozam elérése.

Azonban egy egészen különleges újításnak hála most ismét mód lesz akár a korai hozamoknál is nagyobb bevételt elérni.

A Sponge korábban már bizonyított

2023 április végén berobbant a szektorban a “Pepeláz, aminek köszönhetően a békás kriptó értéke a sokszorosára emelkedett.

Ekkor látta meg a napvilágot a SpongyaBobról mintázott altcoin is, a SPONGE

A sárga szivacsos kriptónak semmilyen előértékesítése nem volt, így mindössze 1 millió dolláros mérettel rendelkezett a DEX listázáskor. Hála azonban a szerencsés időzítésnek, továbbá a token kedves látványvilágának, napok alatt 100 millió dollárra ugrott a projekt mérete.

Vagyis akik még időben lecsaptak a SPONGE-ra, azok akár néhány dollár befektetésével is mesés vagyonhoz jutottak hozzá.

Az első sikereket azonban a teljes szektorban zuhanás követte, ami a Sponge árfolyamán is megérződött.

Ilyenkor a legtöbb esetben a készítők faképnél hagyják a közösséget, azonban a Sponge csapatát nem ilyen fából faragták.

Azóta is szorgosan dolgoztak az ökoszisztéma fejlesztésén, aminek az első jelei már most látszanak.

Jól példázza a közösség elhivatottságát, hogy már az első hírek hallatán a sokszorosára emelkedett a Sponge árfolyama.

November elején még 0.0001 dollárért volt elérhető a Sponge, azonban idén január végén már ennek az értéknek a 10-szeresén mozgott az árfolyam.

Sokak szerint viszont ez még mindig csak a kezdet, hiszen a közeljövőben még ennél is nagyobb bevételre lehet szert tenni.

SPONGEV2 vásárlása itt

Bemutatkozik egy új token, a SPONGEV2

A probléma a felkapott kriptókkal az, hogy a legtöbb esetben a legelső, történelmi hozamokat már nem lehet megismételni. Azonban a Sponge csapata most pontosan erre kínál lehetőséget.

A hamarosan elérhetővé váló Sponge V2 segítségével ismét az első sorból élvezheted az új mém token pályafutását.

A SPONGEV2 viszont több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, amelyek merőben elválasztják a hasonló kezdeményezésektől.

Írásunk idején a SPONGE 11 különböző kriptotőzsdén érhető el, ennek ellenére a SPONGEV2-höz kizárólag az eredeti weboldalon keresztül lehet hozzájutni.

Ráadásul nem is akárhogy.  Közvetlen vásárlásra nincs mód, kizárólag az első generációs tokeneket stakelésével lehet a V2-höz jutni.

Jelenleg korlátozott mennyiség érhető el az új kriptóból, így kezdetben csak egy szűk rétegnek lehet majd ott a tárcájában a SPONGEV2. Miután a stakelési alap kimerült, a token listázásra fog kerülni.

Ekkor várhatóan a felduzzasztott kereslet és az eddig szűkös kínálat miatt a token értéke a sokszorosára fog emelkedni.

Többek között ezért is gondolják olyan prominens elemzők amilyen Conor Kenny is, hogy ekkor az első befektetők számára az 1000 százaléknál magasabb hozam esélye sem zárható ki. 

Ez viszont még nem minden, hiszen az új kriptóval egyúttal felhasználási móddal is bővül a Sponge ökoszisztéma.

Irány a Sponge weboldala

Érkezik a Sponge play-to-earn játék

A csapat tervei szerint a V2 listázásával egyidőben elérhetővé fog válni egyúttal egy saját fejlesztésű kriptojáték is.

Ennek kapcsán még viszonylag kevés részlet ismert, az azonban biztos, hogy lehetőség lesz ingyenesen, illetve V2-es tokenekért cserébe játszani.

Utóbbi esetben rendszeres időközönként a játékosok ügyességüktől függően részesülhetnek majd a natív kriptókban.

Emellett pedig azok is lehetőséget fognak kapni a játékra, akik csak jól szeretnének szórakozni.

Amiért történelmi jelentősége a P2E játék megjelenése az az, hogy így már felhasználási móddal is rendelkezni fog a Sponge világa.

Vagyis ki fog lépni az altcoin mémtokenek világából, amiért potenciálisan felhasználók tömegei dönthetnek majd a projekt mellett.

tokenomika

Írásunk idején már csak minimális elérhető token áll rendelkezésre, ezért elképzelhető, hogy akár néhány héten belül indulhat is a szivacsfutam. 

Jó hír viszont, hogy a stakeléssel továbbra is 250 százalék feletti éves jutalomhoz lehet hozzájutni, így akár rövid időre is megérheti a stakelés. 

Végezetül a Sponge token továbbra is forintokért érhető el, vagyis a vásárlás során már egy csomag gyufa áráért cserébe tetemes mennyiségű kriptó kerül a birtokodba.

Amennyiben nem szeretnéd másodszorra is kihagyni ezt a páratlan lehetőséget, abban az esetben látogass el a Sponge magyar nyelven is elérhető weboldalára. 

Érdekel a Sponge V2

Ezek is érdekelhetnek:

Az eTukTuk 2024-ben lekörözheti az összes natív tokent?

Megbotlott a Bitcoin, míg a másik kriptó vígan táncol

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: