Ezen a héten a Solana, a Toncoin és a Green Bitcoin érdekli igazán a befektetőket

A kriptopiac pezsegve indult el ezen a héten, és jól látszik, hogy a Solana (SOL), a Toncoin (TON) és a Green Bitcoin (GBTC) az élen jár a legnagyobb nyereséget termelő érmék között.

Ezen a héten a Solana, a Toncoin és a Green Bitcoin érdekli igazán a befektetőket

Most ezek a kriptók szárnyalnak, és látványos nyereséget könyvelhetnek el. Ezzel megelőzték az olyan nagy szereplőket, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH).

A SOL 9 százalékos emelkedéssel utasítja maga mögé az altcoinokat

A Solana ma a kriptopiac egyik nagy beszédtémája, miután a hét elején lenyűgöző, 9 százalékos emelkedést produkált, és a legtöbb digitális eszközt maga mögé utasította. Az erősödés a SOL-t tokenenként 201 dolláros árfolyamra repítette, amire a 2021 decemberében átélt sikeres napok óta nem volt példa. Ez egy jelentős mérföldkő a Solana életében, amely az utóbbi időben igencsak pörög.

Solana kriptó árfolyam

Valójában a SOL elképesztő emelkedése a tokent a 4. helyre katapultálta a legnagyobb piaci tőkeértékű kriptovaluták listáján, és ezzel átugrotta a Binance Coin (BNB) árfolyamát.

Még lenyűgözőbb, hogy a Solana az elmúlt 24 órában több azonnali kereskedési volument bonyolított le, mint a BNB, a Shiba Inu (SHIB) és az Avalanche (AVAX) együttvéve.

Egyértelműen látszik, hogy a kereskedők és a befektetők nagyban bizakodóak a Solana jövőjével kapcsolatban. És mivel a SOL most már csak 31 százalékkal marad el a 2021-es történelmi csúcstól, a kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, hogy ez a masszív emelkedés képes-e új rekordra repíteni a tokent.

A TON 13 százalékot emelkedett az ICO pletykák hatására

Nem a Solana az egyetlen kriptopénz, amely az elmúlt napokban ilyen szépen teljesített. A Toncoin is bikás szakaszba ért, a hét elejére 13 százalékot emelkedett, és jelenleg 3,90 dolláron kereskednek vele. És ez csak a legújabb fejezete a TON hihetetlen sikertörténetének, amelynek köszönhetően a token az év eleje óta már 67 százalékkal emelkedett. Ennek köszönhetően a TON megelőzött több nagy altcoint is, és 2024 egyik új csillagaként jelent meg.

TONcoin kripró árfolyam grafikon

A TON jelenleg a 13. legnagyobb kriptopénz a piaci tőkeérték alapján. Ráadásul mivel a spot kereskedési volumen a hét első napján máris 55 százalékkal nőtt, egyértelmű, hogy a befektetők odavannak a kilátásokért.

Az izgalom részben abból ered, hogy a Telegram, a Toncoinhoz szorosan kapcsolódó üzenetküldő alkalmazás tőzsdére léphet egy IPO-n keresztül. Ha ez megtörténik, akkor sokak szerint ez új történelmi csúcsra repítheti a TON árfolyamát.

Ilyen bikás katalizátorokkal a láthatáron nem csoda, hogy a hozzáértő befektetők szemmel tartják a Toncoint, és alig várják, hogy részesüljenek a nyereségéből.

A környezetbarát Green Bitcoin közelít a 6 millió dolláros előértékesítési összeghez

A Solana és a Toncoin mellett egy másik ígéretes projekt is sikeresnek mutatkozik a kriptopiacon. Ez a Green Bitcoin. A projekt jelenleg előértékesítési fázisban van, és a fenntartható kripto-befektetések egyedülálló megközelítését kínálja az érdeklődőknek.

A Green Bitcoin az Ethereum blokkláncra épül, kihasználva annak környezetbarát Proof-of-Stake mechanizmusát a környezeti hatások minimalizálása érdekében. 

Ami viszont igazán megkülönbözteti a Green Bitcoint a többi projekttől, az az egyedülálló "Gamified Green Staking" (játékosított környezetbarát lekötés) rendszere. Ennek lényege, hogy a heti Bitcoin árfolyam-előrejelzési kihívásokban való részvétellel a GBTC-tulajdonosok jelentős jutalmakat szerezhetnek, miközben aktívan részt vesznek a platformon. Minél pontosabbak a jóslatok és minél hosszabb a tétes időszak, annál nagyobb a potenciális bevétel.

A Green Bitcoin előértékesítése máris jelentős felhajtást generált, ugyanis 6,4 millió dollárt gyűjtött össze, és a teljes GBTC-kínálat 64 százalékát már le is kötötték. A korai vásárlók lelkesen teszik fel a tokenjeiket, várva a szívmelengető hozam lehetőségét, amint a GBTC a nyílt piacra kerül.

A csapat egy jól meghatározott ütemtervvel állt elő, és a közösségépítésre is nagy hangsúlyt fektet. Így most a Green Bitcoin készen áll arra, hogy hatását kiterjessze a teljes kriptotérre.

A token jövőjét sokan látják kecsegtetően, a 216 000 fős közönséggel rendelkező YouTuber, Matthew Perry úgy véli, hogy ez lehet az év egyik legnagyobb kripto bevezetése.

Akár igaz lesz ez a jóslat, akár nem, úgy tűnik, nagy az igény az olyan környezetbarát kriptovaluta projektek iránt, amilyen például a Green Bitcoin.

Megnézem a Green Bitcoin oldalát

Ezek is érdekelhetnek: 

A Dogecoin20 lekörözi az eredetit, már 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

Mutatunk egy innovatív kriptoprojektet, amely a VR és az AR szektorra veti ki a hálóját

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás:

Új jelölési rendszert vezetne be a GVH

Megkönnyítené a tudatos fogyasztói döntést, ha környezetterhelést mutató jelölési rendszert kapnának az élelmiszerek - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) pénteken közzétett podcastjében a GVH vezető közgazdásza.
2024. 04. 14. 05:00
Megosztás:

Segély helyett lehetőséget kell nyújtani a vállalkozásoknak

Az ország első, kifejezetten hátrányos helyzetű emberek támogatására, mentorálására létrehozott vállalkozásfejlesztési központja segély helyett lehetőséget nyújt - jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter az intézmény pénteki átadásán, Kiskunhalason.
2024. 04. 14. 04:00
Megosztás:

A fehér kenyér maga a méreg?! A kenyérevés egészségügyi kockázatai, amelyekről tudnia kell

A fehér kenyér, az asztalok állandó kedvence, első pillantásra ártalmatlan alapélelmiszernek tűnhet, ám a finomított búzalisztből készült pékáru fogyasztásának számos, kevésbé ismert egészségügyi kockázata van. Az egészséges táplálkozás iránt érdeklődők és a tudatos fogyasztók számára fontos, hogy tisztában legyenek ezekkel a potenciális veszélyekkel.
2024. 04. 14. 03:00
Megosztás:

Mennyi a tökéletes vérnyomás érték 30, 40, 50, 60, 70 és 80 éves korban?

A vérnyomás az életkor előrehaladtával változó élettani paraméter, amely fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri egészség fenntartásában. E tanulmány célja, hogy bemutassa az ideális vérnyomásértékek életkori trendjeit, különös tekintettel a nemek közötti különbségekre.
2024. 04. 14. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjprémiumot sajnos el lehet felejteni, nem lesz!

A kormány és a Kopint-Tárki egyformán csak 2,5 %-os gazdasági növekedést jósolnak idén Magyarországon. Emiatt nyugdíjprémiumra nincs lehetőség, és - ahogy a Pénzügyminisztérium külön kiemelte - már az is jelentős eredmény, hogy az állam biztosítja a nyugdíjak fenntartásához szükséges pénzügyi alapot. Lássuk a részleteket, hogy van-e bármilyen remény...
2024. 04. 14. 01:01
Megosztás:

A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

A SMOG, a Solana blokkláncon futó, rendkívül népszerű mém érme jelentős mérföldkőhöz érkezett. Az 1 millió dolláros airdrop program első fázisát éppen most zárta le. A Smog gyors felfutása egészen a 110 000 felhasználóig azt bizonyította, hogy képes megnyerni a közösséget a zsúfolt mém érme térben.
2024. 04. 14. 00:01
Megosztás:

A Wizz Air zöld üzemanyagra szeretne váltani

A Wizz Air az évtized végére járatainak 10 százalékát tervezi üzemeltetni fenntartható repülőgép-üzemanyaggal (SAF) - közölte a légitársaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 13. 23:00
Megosztás:

Már nyártól kétszázmilliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a hazai élelmiszeripari vállalkozók

Mintegy 480 milliárd forint értékű forrást szán az élelmiszeripari fejlesztésekre a gazdasági kormányzat a Közös Agrárpolitika (KAP) Stratégiai Terv keretében. Az ehhez kapcsolódó, a napokban közzétett pályázatok számos tekintetben a korábbiaknál is kedvezőbb feltételekkel nyújtanak támogatást az érintett piaci szereplőknek – mondta dr. Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára csütörtökön az Agroinform.hu közel 400 résztvevővel lezajlott online konferenciáján.
2024. 04. 13. 22:00
Megosztás:

Már öt banknál lehet akár 10% önerővel lakáshitelt felvenni

Már öt banknál tudnak akár 10% önerővel lakáshitelt igényelni azok a fiatalok, akik első saját otthonukat vásárolnák meg banki finanszírozással. A Bankmonitor szakértői szerint ennek azért van jelentősége, mert az egyes pénzintézetek hitelbírálati gyakorlata nagyon különböző, emiatt előfordulhat, hogy míg az egyik bank meghitelez valakit, egy másik elutasítja őt, vagy a szükségesnél kisebb hitelösszeget ad a számára.
2024. 04. 13. 21:00
Megosztás:

Rekordév után emelt osztalékfizetésről és új igazgatósági tagokról döntött a Waberer’s közgyűlése

Budapest, 2024. április 12. – Rekordévet zárt a Waberer’s International 2023-ban is, így az előző évit meghaladó mértékű, részvényenként 120 forintos osztalék fizetéséről döntött a társaság éves rendes közgyűlése. A részvényesek emellett elfogadták a vállalat beszámolóját, valamint két új Igazgatósági és egy új Felügyelőbizottsági tagot is választottak. A Waberer’s a közgyűléssel egyidőben publikálta első Fenntarthatósági jelentését is.
2024. 04. 13. 20:00
Megosztás:

Magyar tudósok, akik nélkül ma teljesen más lenne az űrkutatás

1961. április 12-én indult útjára a Jurij Gagarin repülő őrnagyot szállító űrhajó, aki így első emberként jutott el a világűrbe. Habár ez már önmagában is óriási evolúciós ugrás volt a történelemben, az azóta eltelt 60 évben is rengeteg jelentős előrelépés történt az űrkutatás területén, melyben a magyaroknak is nagy szerepük volt. Nélkülük ma teljesen máshogy nézne ki a Holdjáró, kevesebbet tudnánk a napszél jelenségről vagy a vízről a Marson, többük munkásságára pedig a NASA is felfigyelt. Az április 12-i Űrhajózás Világnapja alkalmából a National Geographic – a teljesség igénye nélkül – összegyűjtött 5+1 olyan kiváló magyar tudóst és felfedezést, amik előremozdították az űrkutatást.
2024. 04. 13. 19:00
Megosztás:

Egy megdöbbentő kétharmad - ezúttal a lakáshitel piacon

Egy év alatt kétharmadával ugrott meg, és történelmi csúcsra, 15,5 millió forint fölé emelkedett a felvett lakáshitelek átlagos összege. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a növekedésnek egyértelműen az év elején jól debütáló CSOK Plusz az oka. A magasabb kölcsönök nagyobb arányban fedezik a lakás vételárát, ráadásul a fiatal igénylők esetében egyre több banknál elég 10 százalékos önerő felmutatása a hiteligényléskor.
2024. 04. 13. 18:00
Megosztás: