Ezen a héten a Solana, a Toncoin és a Green Bitcoin érdekli igazán a befektetőket

A kriptopiac pezsegve indult el ezen a héten, és jól látszik, hogy a Solana (SOL), a Toncoin (TON) és a Green Bitcoin (GBTC) az élen jár a legnagyobb nyereséget termelő érmék között.

Ezen a héten a Solana, a Toncoin és a Green Bitcoin érdekli igazán a befektetőket

Most ezek a kriptók szárnyalnak, és látványos nyereséget könyvelhetnek el. Ezzel megelőzték az olyan nagy szereplőket, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH).

A SOL 9 százalékos emelkedéssel utasítja maga mögé az altcoinokat

A Solana ma a kriptopiac egyik nagy beszédtémája, miután a hét elején lenyűgöző, 9 százalékos emelkedést produkált, és a legtöbb digitális eszközt maga mögé utasította. Az erősödés a SOL-t tokenenként 201 dolláros árfolyamra repítette, amire a 2021 decemberében átélt sikeres napok óta nem volt példa. Ez egy jelentős mérföldkő a Solana életében, amely az utóbbi időben igencsak pörög.

Solana kriptó árfolyam

Valójában a SOL elképesztő emelkedése a tokent a 4. helyre katapultálta a legnagyobb piaci tőkeértékű kriptovaluták listáján, és ezzel átugrotta a Binance Coin (BNB) árfolyamát.

Még lenyűgözőbb, hogy a Solana az elmúlt 24 órában több azonnali kereskedési volument bonyolított le, mint a BNB, a Shiba Inu (SHIB) és az Avalanche (AVAX) együttvéve.

Egyértelműen látszik, hogy a kereskedők és a befektetők nagyban bizakodóak a Solana jövőjével kapcsolatban. És mivel a SOL most már csak 31 százalékkal marad el a 2021-es történelmi csúcstól, a kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, hogy ez a masszív emelkedés képes-e új rekordra repíteni a tokent.

A TON 13 százalékot emelkedett az ICO pletykák hatására

Nem a Solana az egyetlen kriptopénz, amely az elmúlt napokban ilyen szépen teljesített. A Toncoin is bikás szakaszba ért, a hét elejére 13 százalékot emelkedett, és jelenleg 3,90 dolláron kereskednek vele. És ez csak a legújabb fejezete a TON hihetetlen sikertörténetének, amelynek köszönhetően a token az év eleje óta már 67 százalékkal emelkedett. Ennek köszönhetően a TON megelőzött több nagy altcoint is, és 2024 egyik új csillagaként jelent meg.

TONcoin kripró árfolyam grafikon

A TON jelenleg a 13. legnagyobb kriptopénz a piaci tőkeérték alapján. Ráadásul mivel a spot kereskedési volumen a hét első napján máris 55 százalékkal nőtt, egyértelmű, hogy a befektetők odavannak a kilátásokért.

Az izgalom részben abból ered, hogy a Telegram, a Toncoinhoz szorosan kapcsolódó üzenetküldő alkalmazás tőzsdére léphet egy IPO-n keresztül. Ha ez megtörténik, akkor sokak szerint ez új történelmi csúcsra repítheti a TON árfolyamát.

Ilyen bikás katalizátorokkal a láthatáron nem csoda, hogy a hozzáértő befektetők szemmel tartják a Toncoint, és alig várják, hogy részesüljenek a nyereségéből.

A környezetbarát Green Bitcoin közelít a 6 millió dolláros előértékesítési összeghez

A Solana és a Toncoin mellett egy másik ígéretes projekt is sikeresnek mutatkozik a kriptopiacon. Ez a Green Bitcoin. A projekt jelenleg előértékesítési fázisban van, és a fenntartható kripto-befektetések egyedülálló megközelítését kínálja az érdeklődőknek.

A Green Bitcoin az Ethereum blokkláncra épül, kihasználva annak környezetbarát Proof-of-Stake mechanizmusát a környezeti hatások minimalizálása érdekében. 

Ami viszont igazán megkülönbözteti a Green Bitcoint a többi projekttől, az az egyedülálló "Gamified Green Staking" (játékosított környezetbarát lekötés) rendszere. Ennek lényege, hogy a heti Bitcoin árfolyam-előrejelzési kihívásokban való részvétellel a GBTC-tulajdonosok jelentős jutalmakat szerezhetnek, miközben aktívan részt vesznek a platformon. Minél pontosabbak a jóslatok és minél hosszabb a tétes időszak, annál nagyobb a potenciális bevétel.

A Green Bitcoin előértékesítése máris jelentős felhajtást generált, ugyanis 6,4 millió dollárt gyűjtött össze, és a teljes GBTC-kínálat 64 százalékát már le is kötötték. A korai vásárlók lelkesen teszik fel a tokenjeiket, várva a szívmelengető hozam lehetőségét, amint a GBTC a nyílt piacra kerül.

A csapat egy jól meghatározott ütemtervvel állt elő, és a közösségépítésre is nagy hangsúlyt fektet. Így most a Green Bitcoin készen áll arra, hogy hatását kiterjessze a teljes kriptotérre.

A token jövőjét sokan látják kecsegtetően, a 216 000 fős közönséggel rendelkező YouTuber, Matthew Perry úgy véli, hogy ez lehet az év egyik legnagyobb kripto bevezetése.

Akár igaz lesz ez a jóslat, akár nem, úgy tűnik, nagy az igény az olyan környezetbarát kriptovaluta projektek iránt, amilyen például a Green Bitcoin.

Megnézem a Green Bitcoin oldalát

Ezek is érdekelhetnek: 

A Dogecoin20 lekörözi az eredetit, már 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

Mutatunk egy innovatív kriptoprojektet, amely a VR és az AR szektorra veti ki a hálóját

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás:

Közel 1,5 éve nem lehet ilyen olcsón személyi hitelt igényelni

Mindenki a lakáshitelek kamatcsökkenéséről beszél, közben szépen lassan, de a személyi kölcsönök is egyre olcsóbbá váltak. Július 23-tól a legolcsóbb személyi hitel kamata újra 11% alá csökkent, közel 1,5 éve nem lehet ilyen kedvező kondíciók mellett fedezetlen hitelt felvenni.
2024. 07. 26. 06:00
Megosztás: