A Dogecoin20 lekörözi az eredetit, már 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

A legújabb mém érmék közül kiemelkedik egy új, a Dogecoin20 (DOGE20), amely épp most érte el a 2 millió dolláros összeget az előértékesítésen. Eközben a Dogecoin, a mintaadó érme, amelynek a Dogecoin20 egy tökéletesített változata szeretne lenni, 5 százalékkal esett vissza, és egészen 0,143 dollárig csúszott le a kereskedésekben.

A Dogecoin20 lekörözi az eredetit, már 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

A DOGE20 előértékesítése a múlt héten indult, és négy nap alatt 2 millió dollárt gyűjtött be a lelkes befektetőktől. A Szilícium-völgyben sok kockázati tőke projekt szívesen versengene egy ilyen mértékű pénzgyűjtésért. A Dogecoin20 ugyanis naponta átlagosan félmillió dollárt gyűjt.

A kriptovaluta körökben ismét beszédtéma a mém érmék kínálata, mivel a legjobb lehetőségek közé tartoznak a 100-szoros megtérülésre. Mivel ezek gyakran hasznossággal rendelkező, mégis vírusos vonzerővel bíró érmék.

A Dogecoin20 ára 0,000201 dollár, de már majdnem a felénél tart az előértékesítés. A következő áremelés pedig akkor lép életbe, ha a 3,5 millió dolláros célt elérik, vagy ha a rendelkezésre álló idő lejárta előtt elfogy a kijelölt mennyiségű érme.

Az árlétra következő lépcsőfokán (8. szakasz) a token ára 0,000202 dollár lesz. Összesen 12 szakaszra bontották az előértékesítést. Amikor a tizenkettedik szakasz elérkezik, a DOGE20 árfolyama 0,000206 dollár lesz, ami 47,14 százalékkal haladja meg a 0,000140 dolláros, induló árat. Az előértékesítés akkor ér véget, amikor a 6 315 663 dolláros kemény határ összértéket elérik.

Elég, ha csak annyit mondunk, hogy nincs vesztegetni való időnk, hogy az előértékesítés következő emelkedése előtt a legalacsonyabb elérhető árat biztosítsuk. Ki korán kel, aranyat lel!

Erre a Dogecoin frissítésre vártak a mém érme vadászok

A Dogecoin20 az Elon Musk által kedvelt Dogecoin kutyás mém érme átdolgozása. A külseje ugyanúgy néz ki, de a motorháztető alatt minden teljesen új. A Dogecoin20 esetében a bányászat mellett a legújabb blokklánc technológiát alkalmazzák a proof-of-stake ellenőrzés formájában.

Az új mém érme ráadásul még egyet javít az eredetin azzal, hogy lekötési lehetőséget kínál. Ez azt jelenti, hogy a tulajdonosok passzív jövedelemre tehetnek szert. 

Volt idő, amikor a kriptovaluta piacon néhányan gúnyolódtak a mém érméken, múló hóbortnak titulálták, ami nem érdemli meg a komoly befektetők figyelmét. Nos, ezek a fanyalgók voltak azok, akik elvesztették a több ezer százalékos nyereséget. De ha lemaradtál a Dogecoinról, a Shiba Inuról, a Pepe-ről vagy akár az olyan új tokenekről, amilyen például a Dogwifhat, akkor nincs okod aggodalomra. Ugyanis a Dogecoin20 boldogan várja a felhasználóit potenciálisan akár 100-szoros vagy még annál is nagyobb nyereséggel.

tokenomika doge20

A ma már 56 milliárd dollárra értékelt token-kategória már nem nevezhető viccnek. Ahogy azt a Dogecoin feltalálói is nyilvánvalóan elismerték még 2013-ban, amikor elindították magát a mém érme-jelenséget. 

A mai napig mindenféle utánzói és másolatai voltak a Dogecoin-nak, de a Dogecoin20 az első, amely megfelel ennek a szerepnek. Méghozzá a protokoll továbbfejlesztésével, miközben hű marad a közösség emberbaráti szelleméhez.

A Dogecoin az Ethereum intelligens szerződéseit használja, hogy passzív jövedelmet biztosítson a DOGE20 tulajdonosainak, akik az érmét lekötik. Az Ethereum lánc használata a Dogecoin márkát is fenntartható alapokra helyezi.

Az Ethereum, a dAppok legjobb blokklánca nemrég esett át egy jelentős frissítésen, amely Dencun néven lett ismert. Ennek eredményeként máris csökkenni kezdtek az Ethereum Layer 2 tranzakciók díjai. A Dogecoin20 és a token tulajdonosai mindenképpen ezen előrelépések haszonélvezői lesznek.

A Dogecoin20 által hozott újítások másik aspektusa a Dogecoin végtelen kínálatának problémája. A DOGE20 megoldja ezt a kibocsátási gondot azzal, hogy bevezet egy 140 billiós fix kínálatot.

Irány a Dogecoin20 oldala

Mindenki a Dogecoin20-ról beszél, ahogy egyre nagyobb felhajtás veszi körül

A Dogecoin20 a Business Insider, a Benzinga, a Cointelegraph, a Times of India és a Cision News, széles körben olvasott hírportálokon is elsőrangú média visszhangot kapott. A Dogecoin iránti érdeklődés annak idején az egekbe szökött, amihez persze nem kis mértékben járult hozzá a multimilliárdos Elon Musk közösségi média posztolgatása. 

A múlt héten a Tesla Giga Berlin rendezvényen a rajongókból álló közönségének nyilatkozva úgy vélekedett: "Azt hiszem, valamikor lehetővé kellene tennünk, hogy... a Dogecoin a Holdra szálljon". Ami jó a Dogecoin számára, az jó lesz a Dogecoin20-nak is, ezért is indult be az előértékesítés akkora lendülettel.

Ha a Dogecoin-t az eddigi mélypontján vásároltad volna, ma 92,632 százalékos nyereséged lenne. De még rengeteg megtérülés vár a befektetőkre, ha figyelembe vesszük, hogy a Dogecoin még mindig közel 80 százalékra van a 0,7316 dolláros történelmi csúcsától.

staking doge20

Az alacsony árfolyamú mém érmék azért olyan vonzóak, mert hatalmas felfelé ívelő potenciáljuk van. Különösen akkor, ha úgy vannak denominálva, hogy több tizedesjegyet kell ugrani, mint például a Dogecoin20 esetében.

Ahogy fentebb már említettük, a Dogecoin20 másik nagy előnye a lekötési lehetőség. A vevők már mostantól, az előértékesítés alatt köthetnek le tokeneket. A felhasználók jutalma a cikk írásakor 369 százalék évente. Eddig 7,5 milliárd DOGE20 tokent kötöttek le a felhasználók, a 140 milliárdos teljes kínálatból.

A Dogecoin20 a teljes token-készlet 15 százalékát különítette el, hogy lekötési jutalomként ossza szét. Ez kiváló ösztönzést nyújt a token tulajdonosainak, hogy hosszú távon kitartsanak a projekt mellett.

Minden egyes előállított ETH blokk után 6,751 DOGE20 tokent osztanak ki jutalomként. Minél nagyobb az egyes befektetők által birtokolt, lekötött készlet aránya, annál nagyobb a jutalom.

Ha a Dogecoin közösség mindenen túlmutató vonzerejét keresed, de valami kicsit biztosabb passzív jövedelemre és jövőbiztos blokklánc technológiára vágysz, akkor a Dogecoin20 lehet a lejobb megoldás. 

A DOGE20 megvásárolható ETH-val, USDT-vel, BNB-vel vagy fiat pénzt tartalmazó bankkártyával. A legfrissebb információkért érdemes csatlakozni a Dogecoin20 közösségéhez az X-en (Twitter) és a Telegram csoportban.

Irány a Dogecoin20 oldala

Ezek is érdekelhetnek:

A kriptobálnák lelkesen gyűjtik a SPONGE-t – Ideje bevásárolni?

A Bitcoin még márciusban elérheti a 80 ezer dollárt, míg egy másik projekt a tőzsdére megy

A legjobb kriptopénzek 1 dollár alatt 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A vártnál alacsonyabb volt Japánban az infláció

A távol-keleti szigetországban a várt 2,8 százalékkal szemben 2,7 százalékra csökkent márciusban az infláció, míg a februári adat is 2,8% volt.
2024. 04. 19. 13:30
Megosztás:

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Az év végén kaphat egy újabb lökést a hazai ingatlanpiac

A tavalyi és második felében és az idei év első negyedévében határozott élénkülés figyelhető meg a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán, mely legnagyobb részben a kedvezőbbé váló hitelkamatok eredménye. Az év végén, illetve a jövő év elején viszont újra nagyobb számban megjelenhetnek a befektetők is az ingatlanpiacon.
2024. 04. 19. 07:00
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás:

Mivel magyarázható a munkaerőpiaci átrendeződés?

Miközben több mint 70 ezer állás betöltetlen ma Magyarországon, csaknem 100 ezer külföldi munkavállaló dolgozik az országban és több mint 200 ezer ember inaktív. Az elvándorlás és a külföldi munkavállalás évtizedes jelenség és a magyar gazdaságra egyértelműen negatív hatással van. Miért megyünk mi magyarok külföldre és miért jönnek hozzánk Ázsiából dolgozni?
2024. 04. 19. 04:30
Megosztás:

Mérséklődött a fluktuáció, de nem hoz megkönnyebbülést

Országos szinten számottevően csökkent a munkavállalói fluktuáció, 28 százalékra mérséklődött tavaly, az egy évvel korábbi 33 százalékról. Azonban a vállalatok nem lélegezhetnek fel, mert ez az érték még mindig kétszerese az elfogadhatónak. A csökkenés pedig nem a munkaerőpiaci feszültségek enyhülésének köszönhető, hanem a múlt év gazdasági nehézségeinek és a munkaerőpiac átrendeződésének a következménye – állapítja meg a HR-Evolution idei országos fluktuációkutatása.
2024. 04. 19. 04:00
Megosztás: