A Dogecoin20 lekörözi az eredetit, már 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

A legújabb mém érmék közül kiemelkedik egy új, a Dogecoin20 (DOGE20), amely épp most érte el a 2 millió dolláros összeget az előértékesítésen. Eközben a Dogecoin, a mintaadó érme, amelynek a Dogecoin20 egy tökéletesített változata szeretne lenni, 5 százalékkal esett vissza, és egészen 0,143 dollárig csúszott le a kereskedésekben.

A Dogecoin20 lekörözi az eredetit, már 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

A DOGE20 előértékesítése a múlt héten indult, és négy nap alatt 2 millió dollárt gyűjtött be a lelkes befektetőktől. A Szilícium-völgyben sok kockázati tőke projekt szívesen versengene egy ilyen mértékű pénzgyűjtésért. A Dogecoin20 ugyanis naponta átlagosan félmillió dollárt gyűjt.

A kriptovaluta körökben ismét beszédtéma a mém érmék kínálata, mivel a legjobb lehetőségek közé tartoznak a 100-szoros megtérülésre. Mivel ezek gyakran hasznossággal rendelkező, mégis vírusos vonzerővel bíró érmék.

A Dogecoin20 ára 0,000201 dollár, de már majdnem a felénél tart az előértékesítés. A következő áremelés pedig akkor lép életbe, ha a 3,5 millió dolláros célt elérik, vagy ha a rendelkezésre álló idő lejárta előtt elfogy a kijelölt mennyiségű érme.

Az árlétra következő lépcsőfokán (8. szakasz) a token ára 0,000202 dollár lesz. Összesen 12 szakaszra bontották az előértékesítést. Amikor a tizenkettedik szakasz elérkezik, a DOGE20 árfolyama 0,000206 dollár lesz, ami 47,14 százalékkal haladja meg a 0,000140 dolláros, induló árat. Az előértékesítés akkor ér véget, amikor a 6 315 663 dolláros kemény határ összértéket elérik.

Elég, ha csak annyit mondunk, hogy nincs vesztegetni való időnk, hogy az előértékesítés következő emelkedése előtt a legalacsonyabb elérhető árat biztosítsuk. Ki korán kel, aranyat lel!

Erre a Dogecoin frissítésre vártak a mém érme vadászok

A Dogecoin20 az Elon Musk által kedvelt Dogecoin kutyás mém érme átdolgozása. A külseje ugyanúgy néz ki, de a motorháztető alatt minden teljesen új. A Dogecoin20 esetében a bányászat mellett a legújabb blokklánc technológiát alkalmazzák a proof-of-stake ellenőrzés formájában.

Az új mém érme ráadásul még egyet javít az eredetin azzal, hogy lekötési lehetőséget kínál. Ez azt jelenti, hogy a tulajdonosok passzív jövedelemre tehetnek szert. 

Volt idő, amikor a kriptovaluta piacon néhányan gúnyolódtak a mém érméken, múló hóbortnak titulálták, ami nem érdemli meg a komoly befektetők figyelmét. Nos, ezek a fanyalgók voltak azok, akik elvesztették a több ezer százalékos nyereséget. De ha lemaradtál a Dogecoinról, a Shiba Inuról, a Pepe-ről vagy akár az olyan új tokenekről, amilyen például a Dogwifhat, akkor nincs okod aggodalomra. Ugyanis a Dogecoin20 boldogan várja a felhasználóit potenciálisan akár 100-szoros vagy még annál is nagyobb nyereséggel.

tokenomika doge20

A ma már 56 milliárd dollárra értékelt token-kategória már nem nevezhető viccnek. Ahogy azt a Dogecoin feltalálói is nyilvánvalóan elismerték még 2013-ban, amikor elindították magát a mém érme-jelenséget. 

A mai napig mindenféle utánzói és másolatai voltak a Dogecoin-nak, de a Dogecoin20 az első, amely megfelel ennek a szerepnek. Méghozzá a protokoll továbbfejlesztésével, miközben hű marad a közösség emberbaráti szelleméhez.

A Dogecoin az Ethereum intelligens szerződéseit használja, hogy passzív jövedelmet biztosítson a DOGE20 tulajdonosainak, akik az érmét lekötik. Az Ethereum lánc használata a Dogecoin márkát is fenntartható alapokra helyezi.

Az Ethereum, a dAppok legjobb blokklánca nemrég esett át egy jelentős frissítésen, amely Dencun néven lett ismert. Ennek eredményeként máris csökkenni kezdtek az Ethereum Layer 2 tranzakciók díjai. A Dogecoin20 és a token tulajdonosai mindenképpen ezen előrelépések haszonélvezői lesznek.

A Dogecoin20 által hozott újítások másik aspektusa a Dogecoin végtelen kínálatának problémája. A DOGE20 megoldja ezt a kibocsátási gondot azzal, hogy bevezet egy 140 billiós fix kínálatot.

Irány a Dogecoin20 oldala

Mindenki a Dogecoin20-ról beszél, ahogy egyre nagyobb felhajtás veszi körül

A Dogecoin20 a Business Insider, a Benzinga, a Cointelegraph, a Times of India és a Cision News, széles körben olvasott hírportálokon is elsőrangú média visszhangot kapott. A Dogecoin iránti érdeklődés annak idején az egekbe szökött, amihez persze nem kis mértékben járult hozzá a multimilliárdos Elon Musk közösségi média posztolgatása. 

A múlt héten a Tesla Giga Berlin rendezvényen a rajongókból álló közönségének nyilatkozva úgy vélekedett: "Azt hiszem, valamikor lehetővé kellene tennünk, hogy... a Dogecoin a Holdra szálljon". Ami jó a Dogecoin számára, az jó lesz a Dogecoin20-nak is, ezért is indult be az előértékesítés akkora lendülettel.

Ha a Dogecoin-t az eddigi mélypontján vásároltad volna, ma 92,632 százalékos nyereséged lenne. De még rengeteg megtérülés vár a befektetőkre, ha figyelembe vesszük, hogy a Dogecoin még mindig közel 80 százalékra van a 0,7316 dolláros történelmi csúcsától.

staking doge20

Az alacsony árfolyamú mém érmék azért olyan vonzóak, mert hatalmas felfelé ívelő potenciáljuk van. Különösen akkor, ha úgy vannak denominálva, hogy több tizedesjegyet kell ugrani, mint például a Dogecoin20 esetében.

Ahogy fentebb már említettük, a Dogecoin20 másik nagy előnye a lekötési lehetőség. A vevők már mostantól, az előértékesítés alatt köthetnek le tokeneket. A felhasználók jutalma a cikk írásakor 369 százalék évente. Eddig 7,5 milliárd DOGE20 tokent kötöttek le a felhasználók, a 140 milliárdos teljes kínálatból.

A Dogecoin20 a teljes token-készlet 15 százalékát különítette el, hogy lekötési jutalomként ossza szét. Ez kiváló ösztönzést nyújt a token tulajdonosainak, hogy hosszú távon kitartsanak a projekt mellett.

Minden egyes előállított ETH blokk után 6,751 DOGE20 tokent osztanak ki jutalomként. Minél nagyobb az egyes befektetők által birtokolt, lekötött készlet aránya, annál nagyobb a jutalom.

Ha a Dogecoin közösség mindenen túlmutató vonzerejét keresed, de valami kicsit biztosabb passzív jövedelemre és jövőbiztos blokklánc technológiára vágysz, akkor a Dogecoin20 lehet a lejobb megoldás. 

A DOGE20 megvásárolható ETH-val, USDT-vel, BNB-vel vagy fiat pénzt tartalmazó bankkártyával. A legfrissebb információkért érdemes csatlakozni a Dogecoin20 közösségéhez az X-en (Twitter) és a Telegram csoportban.

Irány a Dogecoin20 oldala

Ezek is érdekelhetnek:

A kriptobálnák lelkesen gyűjtik a SPONGE-t – Ideje bevásárolni?

A Bitcoin még márciusban elérheti a 80 ezer dollárt, míg egy másik projekt a tőzsdére megy

A legjobb kriptopénzek 1 dollár alatt 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nem használják ki a fenntartható működésben rejlő üzleti lehetőségeket az európai cégek

A cégek többsége még nincs tisztában azzal, hogy a fenntartható működés miként járul hozzá az üzleti sikerhez – állapítja meg az EY friss, 15 európai ország 200 vállalatvezetőjének részvételével készült kutatása. Magyarországon idén január óta törvény kötelez számos hazai szervezetet arra, hogy zöldebbé váljanak.
2024. 05. 12. 09:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött a Pensum Group és a Livita-Dorta munkaerő-kölcsönzéshez kapcsolódó projektmenedzsmentről

Együttműködési megállapodást kötött a munkaerő-kölcsönzés terén Magyarországon meghatározó pozíciójú Pensum Group és a Livita-Dorta. A megállapodás keretében a társaságok együttműködnek harmadik országbeli munkavállalók kölcsönzésével kapcsolatos projektmenedzsment és munkavállalóknak nyújtott szolgáltatások területén.
2024. 05. 12. 08:00
Megosztás:

Lemondott a Pénztárszövetség elnöke

Lemondott posztjáról Nagy Csaba, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ) elnöke, utódjáról a szervezet május 14-i közgyűlésén születik majd döntés.
2024. 05. 12. 07:00
Megosztás:

Időben el kell kezdeni a felkészülést a bérszakadék megszüntetésére

A bérek átláthatóságára és a nemek közötti bérkülönbség kiküszöbölésére 2023 márciusában született az az európai uniós szabályozás, melynek a nemzeti jogrendbe történő átültetését 2026 júniusára tűzte ki a jogalkotó. 2027 júniusában pedig már a 150 főnél többet foglalkoztató vállalkozásoknak is jelentést kell közzé tenniük arról, hogy hol tartanak a nemek közötti bérszakadék megszüntetésében.
2024. 05. 12. 06:00
Megosztás:

Nem várt területeken is pezsgő lakáspiacra bukkanhatunk

Az Eurostat közelmúltban publikált lakáspiaci forgalmi kimutatása alapján a vizsgált uniós országok legpezsgőbb lakáspiacaként aposztrofálható a magyar. A statisztika módszereivel egy-egy országon belül is meghatározhatóak a piac tartósan aktív vagy csendesebb régiói.
2024. 05. 12. 05:05
Megosztás:

Új sorsjegy érkezik: Biliárd és Darts sorsjegyek

A népszerű kocsmasportok és a játékszalonok atmoszférája elevenedik meg a Szerencsejáték Zrt. legújabb, háromtagú sorsjegycsaládjának egyes darabjain. Az 1500 forintért elérhető testvérpár, a Biliárd és Darts sorsjegyekkel 75 millió forintot, míg a nagytestvérüknek számító, prémium árkategóriát képviselő Szalon kaparóssal akár 150 milliót is nyerhetnek a legszerencsésebbek.
2024. 05. 12. 04:00
Megosztás:

Már él az automatikus napi átutalási limit az OTP-nél, a többi banknál is ez lesz hamarosan

Sok OTP-ügyfél most, az internet- vagy mobilbanki belépésénél szembesül azzal az üzenettel, hogy május 8-tól a pénzintézet biztonsági okokból automatikus napi limitösszeget vezetett be az átutalásokra, amit azonban a számlatulajdonosok bármikor módosíthatnak. Szeptembertől minden magyarországi banknak meg kell ezt tenni, de az ügyfeleknek érdemes maguktól is beállítani átutalási limitet - derül ki a Bank360.hu összeállításából.
2024. 05. 12. 03:00
Megosztás:

Váratlan pénz és szerencse jön! Heti pénzhoroszkóp Neked!

Fedezd fel, hogy a csillagok hogyan befolyásolják a pénzügyeidet és szerencsédet ezen a héten! Egyedi és izgalmas pénzügyi horoszkópunkkal megtudhatod, melyik nap a legjobb a lottózásra, milyen szerencsés számokra érdemes figyelned, és milyen váratlan találkozások vagy üzleti lehetőségek várnak rád. Ne hagyd ki a szerencsés állataidat sem, amik még tovább fokozhatják a jólétet! Horoszkóp a jövő hétre: 2024. május 13-19-ig.
2024. 05. 12. 02:00
Megosztás:

Ezt tedd a nadrágod bal zsebébe, és sok pénzhez fogsz jutni!

Kedves olvasó, tarts velünk egy varázslatos utazásra, amelyben felfedezzük, milyen egyszerűen hívhatod magadhoz a bőséget.
2024. 05. 12. 01:00
Megosztás:

Az AI érmék megállíthatatlanok, a WienerAI a legnagyobb nyertesek között szerepel

A kriptokereskedők mostanában nem tudnak betelni az AI érmékkel. Több, a mesterséges intelligenciára összpontosító token is keményen emelkedett a héten, méghozzá olyan árfolyam mozgásokkal, amelyekre sok befektető felfigyelt már. Az indexelési protokolloktól kezdve az AI-alapú mém érmékig ezek a projektek egyértelműen elnyerik a befektetők tetszését.
2024. 05. 12. 00:01
Megosztás:

Nappal hagyományos, éjjel automata: ilyen lesz az első, személyzet nélkül is működő magyar bolt

A tervek szerint már idén nyáron elindulnak az első távfelügyelt boltok Magyarországon. A technológia révén a hagyományos üzletek átalakítást követően személyzet jelenléte nélkül is nyitva tarthatnak, akár 24/7-es üzemmódban. A többek közt már Csehországban is eredményesen működő, „vegyes” modellt a Laurel Kft. adaptálta a hazai viszonyokra. A cég a május 15-i szakmai konferenciáján mutatja be kész megoldását, melynek bevezetése több bolthálózatnál is előkészítés alatt van. A vállalatnál úgy látják, az újdonság nemcsak a vásárlók és a kereskedők számára hoz előrelépést, hanem egy fokozódó társadalmi probléma kezelésében is segíthet.
2024. 05. 11. 23:00
Megosztás:

A magyar honvédség történének legnagyobb átalakításán megy keresztül

A magyar hadseregnek fel kell arra készülnie, ami az alap rendeltetése: nem béketámogató műveletekre, nem katasztrófavédelemre, hanem konfliktusra, ami egész embert kíván - mondta Böröndi Gábor, vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke a Ludovika Fesztivál részeként megtartott Száznapos ünnepségen, szombaton Budapesten.
2024. 05. 11. 22:00
Megosztás:

7 milliárd forint többlettámogatást kapnak a távhőszolgáltatók

A kormány megtéríti a távhőszolgáltatók számára a nem lakossági vízdíjakhoz kapcsolódó, év eleji jogszabály-módosításból fakadó többletkiadásaikat. A közel száz településen működő társaságok így együttesen 7 milliárd forinttal több forráshoz jutnak - közölte az Energiaügyi Minisztérium szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 11. 21:00
Megosztás:

Megerősítette Izrael államadós-besorolásait a Moody's

Megerősítette változatlan negatív kilátással Izrael devizában és hazai valutában fennálló adósságkötelezettségeinek "A2" szintű, elsőrendű befektetői besorolásait a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő szerint továbbra is a kockázatok között szerepel a közvetlen katonai konfrontáció Izrael és Irán között.
2024. 05. 11. 20:00
Megosztás:

Könnyítsük meg életünket a konyhai kisgépekkel!

Eltérőek a szokásaink, hogy ki mennyi időt tölt a konyhában, de aki nem szeret egyáltalán sütni-főzni, csak a nélkülözhetetlen tevékenységeket végzi el minden nap, az is találhat olyan eszközöket, amelyekkel kellemessebbé teheti a reggeli kávéfőzést vagy éppen a gyümölcsturmix készítését. Még az is lehet, hogy meg fogja kedvelni a konyhai sürgés-forgást, hiszen bármelyik kisgéppel leegyszerűsödnek és felgyorsulnak a konyhai műveletek.
2024. 05. 11. 16:00
Megosztás:

A kicsiknek mindig a legjobb minőséget szeretnénk adni

Babalátogatóba készül? Vagy nem találja a megfelelő fürdőlepedőt? Esetleg fogzáshoz keres praktikus eszközt? Óvodába lenne szükség kéztörlőre? Ha mindezt megfelelő ár-érték arányban és magas minőségben keresi, akkor érdemes kicsit alaposabban is körülnézni a babáknak, illetve gyerekeknek gyártott portékák piacán.
2024. 05. 11. 15:00
Megosztás:

Kína külkereskedelmi forgalma áprilisban meghaladta az elvártakat

Áprilisban a piaci várakozások felett nőtt mind az export, mind az import Kínában, a kereskedelmi mérlegtöbblet azonban kisebb lett a vártnál a pekingi vámhivatal csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 11. 14:00
Megosztás:

Mostantól a kisvállalkozók is pár perc alatt megmérhetik a karbonlábnyomukat

Új fejezet kezdődik a kis- és egyéni vállalkozások számára: egyre többen követelhetik meg a beszállítóiktól, hogy elkötelezettséget mutassanak a fenntarthatóság terén. A társadalom részéről is egyre nagyobb az igény, hogy a vállalkozások környezetvédelmi törekvései átláthatóak legyenek. Kevés cég tudja azonban, hogy mekkora a karbonlábnyoma és hogyan tudná csökkenteni azt. Íme pár hasznos tipp a kibocsátás minimalizálására.
2024. 05. 11. 13:00
Megosztás:

Hasznos tudnivalók a 2023. évi szja-bevallásokkal kapcsolatban

A 2023. évi szja-bevallás benyújtására már csak egy szűk hónap áll a magánszemélyek rendelkezésére, ugyanis ennek határideje 2024. május 21. Fontos kiemelni, hogy az összevont adóalap után befizetett jövedelemadó 1+1%-ának felajánlására is csak az említett határidőig van lehetőség, ez viszont történhet elektronikusan vagy papír alapon, függetlenül a bevallás benyújtásának módjától.
2024. 05. 11. 12:00
Megosztás:

A 200 milliárdos többletforrás több mint 90 százalékára kötöttek már szerződéseket a Baross Gábor Hitelprogram keretében

Villámgyorsan zajlik a február közepén lezárult Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram igényléseinek elbírálása. Alig három hónap leforgása alatt a 200 milliárd forintos többletforrás 92 százalékára már meg is kötötte a hitelszerződéseket a magyar vállalkozásokkal az EXIM. A korábbinál is kedvezőbb finanszírozási feltételekkel kínált, immár kizárólag beruházási célú hiteltermékek iránt rendkívüli volt az érdeklődés, egy hónap alatt a teljes keret kimerült. Az EXIM Magyarország eddig 784 szerződést kötött a magyar vállalatokkal összesen 183,4 milliárd forint értékben.
2024. 05. 11. 11:00
Megosztás: