Egy veterán kriptobefektető szerint egy olcsó XRP rivális 30 nap alatt 20 000%-os növekedést érhet el

Egy tapasztalt kereskedő szerint egy megfizethető XRP rivális akár 20 000%-os növekedést is elérhet egy hónap alatt. Az ilyen hatalmas nyereség lehetősége lázba hozta a kriptovaluta rajongókat, miközben az új kitörési sztárt keresik a digitális valuta világában. A piacok folyamatos változásával a befektetők arra törekednek, hogy felfedezzék, mely feljövő érmék hozhatnak rendkívüli hozamokat.

Egy veterán kriptobefektető szerint egy olcsó XRP rivális 30 nap alatt 20 000%-os növekedést érhet el

XYZVerse (XYZ), az első minden sportot lefedő mémérme, lehet az a versenyző, amely a PEPE-hez hasonló tokeneket túlszárnyalva egyesíti a mémkultúrát és a sport iránti szenvedélyt, hogy figyelemre méltó növekedést érjen el.

Nagyot kaszálj az XYZ-vel: Az új mémérme nehézsúlyú bajnok

A rajongók őrjöngenek! Az XYZ token a kriptopiacon van, és sorra üti ki a versenytársakat – értéktelen érmék, haszontalan farmprojektek és átverős kezdeményezések ellen. Mint egy igazi bajnok, ez az első minden sportot lefedő mémérme vakmerő lendülettel küzdött át a medvepiacon, és nem mutatja a lassulás jeleit. Célja az ezerszeres növekedés elérése, így az XYZ a 2024-es mémérmék diadalmasai, mint a BOME és a WIF, mögött hagyhatja.

XYZ kriptodeviza vásárlás kezdőknek is

Uralkodj a pályán, keress pénzt, miközben a tömeg játszik

Az XYZ több, mint egy kispadon ülő játékos a mémérme világában; egyedülálló játékteret hoz létre az XYZVerse-szel, ahol a sport izgalma találkozik a mémkultúra energiájával. Az útiterv szórakoztató dApp-okkal, előrejelzési piacokkal és sportfogadási lehetőségekkel van felszerelve, így az XYZ kész milliókat bevonzani, akik alig várják, hogy csatlakozzanak az akcióhoz.

Emlékszel a Polymarket hatalmas, 1 milliárd dolláros kereskedési volumenére az amerikai választási fogadási láz alatt? Az XYZ egy még nagyobb győzelemre készül a GameFi arénában, lehetővé téve részvényeseinek, hogy profitáljanak a mémérme hangulat, a sporthype és a kripto tömeges elterjedésének tökéletes kombinációjából.

XRP kriptovaluta hírek és vásárlás

Lemaradtál a mémérme szuperciklusról?

Az egyre bővülő szerencsejáték piaci résre építve az XYZ a mémérmék G.O.A.T-jává válhat. A BOME 5 000%-os szárnyalása és a WIF 1 000%-os év eleje óta tartó ralija már a múlté, mert az XYZ a TGE után több mint 9 900%-os növekedésre készül, túlszárnyalva szenzációs elődeit. Szállj be a játékba korán, hogy biztosítsd a helyed – jelenleg alulértékelt, de az XYZ rekordokat fog dönteni!

A közösség rallyja, a győzelem biztosítása

Az XYZVerse lesz az MVP ebben a bikafutásban, lehetőséget adva a közösségnek, hogy irányítsa a játékot és alakítsa az ökoszisztéma jövőjét. Az aktív hozzájárulók XYZ tokeneket kapnak airdrop formájában elkötelezettségükért cserébe. Szilárd tokenomikával és a CEX/DEX listázások terveivel az XYZ bajnoki futásra készül, biztosítva a stabil bevételi áramlást és a folyamatos tokenégetéseket, hogy az árfolyam és a közösség is erős maradjon.

>> Az XYZ előértékesítés már elérhető – ne maradj le erről a 99 900%-os lehetőségről! <<

XRP (XRP)

Az XRP árfolyama $0,53 és $0,57 között mozog. Az elmúlt héten 2,58%-kal emelkedett. Az elmúlt hónapban azonban 6,77%-ot esett. Az elmúlt hat hónapban az árfolyam közel azonos maradt, mindössze 0,13%-os növekedéssel. Ez rövid távú ingadozásokat mutat, de hosszú távon stabilitást jelez.

A piaci mutatók vegyesek. A relatív erősség index (RSI) 45,66, ami semleges. A Stochastic indikátor 16,03, ami a túladott tartományhoz közelít, ez pedig potenciális visszapattanást jelezhet. A MACD szintje enyhén pozitív, 0,0009808, ami mérsékelt bullish lendületet mutat.

Az XRP $0,59-nál talál ellenállásra, míg egy erősebb gát $0,63-nál van. Ezek áttörése 4% és 10% közötti nyereséget hozhat. A támaszszintek $0,51-nél és $0,47-nél vannak. Ha az árfolyam ezek alá esik, hasonló mértékű veszteségek következhetnek be. A 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlag $0,55-nél van, ami rövid és hosszú távú trendek egyensúlyát jelzi. Ez az egyensúly arra utal, hogy az XRP jelentős mozgásra készülhet, ha áttöri a jelenlegi támasz- vagy ellenállási szinteket.

Összegzés

Bár az olyan érmék, mint az XRP erősek, az XYZVerse egy egyedi sport-mém ökoszisztémát kínál, amely 20 000%-os növekedésre törekszik, így a korai befektetők számára ígéretes lehetőséget jelenthet a bikafutás során.

További információt az XYZVersusról (XYZ) itt találhatsz:

Weboldal

Telegram, X

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Megvizsgáltuk az Algopyrint! Kiderült, miért működik ilyen hatékonyan

Az Algopyrin, ez a jól ismert fájdalomcsillapító, évtizedek óta kíséri mindennapjainkat. De mi teszi különlegessé? A gyógyszerpiacon számtalan fájdalomcsillapító verseng a figyelmünkért, mind azt ígérve, hogy gyorsan és hatékonyan enyhítik a fájdalmat. Mégis, amikor igazán elviselhetetlen fej- vagy fogfájás üti fel a fejét, sokan újra és újra az Algopyrint választják.
2024. 10. 23. 01:00
Megosztás:

Megütötték rendesen a GE részvényeit

Harmadik negyedéves jelentését követően mélyrepülésbe kezdett a GE Aerospace árfolyama, a piacnyitás óta már 8 százalékot csökkent.
2024. 10. 23. 00:30
Megosztás:

Az ApeCoin árfolyam 130%-ot ugrott az ApeChain bevezetése után – a Pepe Unchained lehet a következő?

Az ApeCoin (APE) legutóbb 130%-os növekedésével került a figyelem középpontjába. A látványos emelkedés az ApeChain nevű, Layer 3 blokklánc elindításának köszönhető, amely új lehetőségeket kínál az APE token felhasználására.
2024. 10. 23. 00:01
Megosztás:

Ezek lehetnek az 5 leggyorsabban dráguló altcoin, amelyet érdemes megvásárolni idén októberben, akár 8000-szeres hozamot is hozhat 2024 decemberéig

Október kiváló lehetőséget kínál bizonyos altcoinokba való befektetésre, amelyek akár 8000-szeres értéknövekedést is elérhetnek 2024 decemberére. Fedezze fel azt az öt gyorsan növekvő kriptovalutát, amelyek kis befektetéseket jelentős vagyonná alakíthatnak. Ez a cikk bemutatja a kriptopiac potenciális játékmódosítóit.
2024. 10. 22. 23:00
Megosztás:

Kötelező altcoinok, amelyek akár 15-szörös növekedést érhetnek el az év végéig – Plusz 1 új érme, amit érdemes felfedezni

Ahogy a kriptopiac potenciális növekedésre készül, bizonyos altcoinok felkeltették a szemfüles befektetők figyelmét. Ezek a digitális eszközök akár tizenötszörös értéknövekedést is elérhetnek az év végéig. Emellett egy új szereplő is hullámokat kelt a kripto szférában. Ideje megvizsgálni, mely érmék mutathatnak jelentős növekedési potenciált.
2024. 10. 22. 22:00
Megosztás:

2024 első három negyedévében is európai második a magyarországi e-autóflotta bővülése

Málta után Magyarországon nőtt a legnagyobb arányban az újonnan forgalomba helyezett tisztán elektromos autók száma az idei első kilenc hónapban - olvasható az Energiaügyi Minisztérium (EM) közösségi oldalának keddi bejegyzésében.
2024. 10. 22. 22:00
Megosztás:

Ahogy a kriptotőzsdék egyre gyorsabban listázzák az új tokeneket, ez a mémérme (DOGEN) a szakértők szerint 17 000%-kal szárnyalhatja túl a DOGE-t

Egy új szereplő a kripto világában készül túlszárnyalni a Dogecoint, az elemzők szerint pedig akár 17 000%-os növekedést is elérhet. Ahogy a tőzsdék egyre gyorsabban listázzák az új tokeneket, ez a mémérme egyre nagyobb figyelmet kap. Ez a cikk feltárja azokat az érméket, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak.
2024. 10. 22. 21:30
Megosztás:

Rejtett tartalék a munkaerőpiacon: karrierszünet után visszatérőket vár a Morgan Stanley

Szülési szabadság, hozzátartozók ápolása, betegségből való felépülés vagy éppen továbbtanulás – akármilyen okból is szakítja meg valaki a karrierjét hosszabb időre, sokaknak nem könnyű visszarázódni a munka világába. Pedig ezek az inaktív szakemberek fontos tartalékot jelenthetnek egy olyan kifeszített munkaerőpiaci környezetben, mint a mostani. A Morgan Stanley budapesti irodája immár kilencedik alkalommal hirdette meg Return to Work – Lendülj újra munkába! programját, amelynek keretében a karrierjüket bármilyen okból megszakítóknak segít visszarázódni. A 16 hetes képzésre október végéig lehet jelentkezni.
2024. 10. 22. 21:00
Megosztás:

A PEPE legutóbbi megbotlása utat nyitott Dogen 11.000%-os ralija előtt, miközben a Dogecoin küzd, hogy visszaszerezze a mémcoinok trónját

A mémérmék világa gyors ütemben változik, ahogy egy token hibái mások számára megnyitják az utat a fellendülésre. Míg egy jól ismert kedvenc azon küzd, hogy visszaszerezze vezető pozícióját, egy váratlan versenyző elképesztő nyereségekkel tört előre. Ez a cikk a kriptomém világ változó dinamikáját tárgyalja, és feltárja, mely érmek mutathatnak ígéretes növekedést.
2024. 10. 22. 20:30
Megosztás:

Japán hitelminősítő ajánlja befektetésre Magyarországot

A japán R&I hitelminősítő megerősítette Magyarország befektetésre ajánlott besorolását stabil kilátások mellett - mondta keddi videóüzenetében a pénzügyminiszter.
2024. 10. 22. 19:30
Megosztás:

Így élénkülhet jövőre a lakáspiac

A fiatalokat hozhatja helyzetbe a kormányhatározatba foglalt, 21 pontból álló Új Gazdaságpolitikai Akcióterv, amely támogatásokkal és korlátozásokkal élénkítené jövőre a lakáspiac forgalmát - közölte az ingatlan.com kedden az MTI-vel.
2024. 10. 22. 19:00
Megosztás:

Csinálj 500 dollárból akár 1 milliót ezzel a mesterséges intelligencia alapú kriptovalutával, amely várhatóan túlszárnyalja a Shiba Inut és a Chainlinket a 2024-es altcoin őrületben

Egy 500 dolláros befektetés elképesztő módon akár 1 millió dollárrá is változhat egy forradalmi mesterséges intelligencia (AI) alapú kriptovalutával, amely jelenleg nagy figyelmet kap. A digitális eszköz várhatóan túlszárnyalhat olyan jelentős tokeneket, mint a Shiba Inu és a Chainlink, miközben exponenciális növekedés előtt áll a 2024-es altcoin-őrületben. Ez a cikk bemutatja, hogyan válhat ez az új kriptovaluta játékváltóvá a befektetők számára, akik rendkívüli hozamokra vágynak.
2024. 10. 22. 18:30
Megosztás:

Így fejlesztik az agrárképzéseket

Innovatív fejlesztések történtek az agrárszakképzésben - jelentette ki Nobilis Márton, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszergazdaságért és agrárszakképzésért felelős államtitkára a Kisalföldi ASzC Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium okostanterem átadó ünnepségén az AM keddi közleménye szerint.
2024. 10. 22. 18:00
Megosztás:

Az IMF nem változtatott idei globális gazdaságnövekedési előrejelzésén

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint nem változtak a világgazdaság idei és jövő évi kilátásai a szervezet előző, áprilisi előrejelzése óta.
2024. 10. 22. 17:30
Megosztás:

Nem módosította az alapkamatot a monetáris tanács

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa nem változtatott keddi ülésén az alapkamaton, amely így változatlanul 6,5 százalék, nem változott a kamatfolyosó két széle sem.
2024. 10. 22. 17:00
Megosztás:

Továbbra is kihívást jelent a Brexit a logisztikában?

A Brexit hatása az Egyesült Királyság és az Európai Unió közötti kereskedelemre, és ezzel egyidejűleg a kapcsolódó logisztikai folyamatokra négy év elteltével is érezhető. A folyamatosan bevezetésre került új szabályozások, megnövekedett költségek és a határátkelési eljárások bonyolultsága jelentősen megnehezítik a vállalkozások működését. Az ESRI adatai szerint az EU és az Egyesült Királyság közötti kereskedelem volumene ötödével csökkent, miközben a közúti áruszállítás jelentős késéseket szenved el.
2024. 10. 22. 16:30
Megosztás:

Hatszáz milliós biotechnológiai beruházás valósul meg a hátrányos helyzetű Tarnabodon és Szécsényben

Magyarországon egyedülálló biotechnológiai üzem épül a Heves vármegyei Tarnabodon. A több mint hatszáz millió forintnyi beruházás célja a világ egyik leghatékonyabb antioxidánsának előállítása, amely alapjául szolgál egy új és innovatív funkcionális ital kifejlesztésének.
2024. 10. 22. 15:30
Megosztás:

Az MBH Csoport BUPA digitális platformjának új fejlesztésével segítséget kapnak a vállalkozók az uniós pályázatok benyújtásához

A pályázási folyamatot megkönnyítő, új digitális előszűrő szolgáltatás érhető el októbertől az MBH Csoport mikro-, kis- és középvállalatoknak szóló BUPA platformján. A cégvezetők a funkció segítségével megtudhatják, hogy a fejlesztési terveik megvalósításához melyik konstrukció illeszkedhet leginkább, valamint részletes útmutatást is kapnak a pályázás lépéseihez. Az indulást követően, elsőként a KKV Technológia Plusz Hitelprogramra (GINOP Plusz - 1.4.3-24) indítható előzetes forrásjogosultság-vizsgálat a BUPA-n keresztül.
2024. 10. 22. 15:00
Megosztás:

Dollármilliókat spórolhat a gyémántbányászatnak a Szegedi Tudományegyetem kutatása

A gyémántkitermelés költséghatékonyabbá tétele mellett jelentősen csökkenti a környezeti terhelést is az a kutatás, amelyet a Szegedi Tudományegyetem Geológia Tanszékén végeznek. Sahroz Khan, az SZTE Földtudományok Doktori Iskolája PhD-hallgatója kutatásának fókuszában az áll, hogy mi különbözteti meg a meddő és a gyémántban gazdag lelőhelyeket.
2024. 10. 22. 14:30
Megosztás:

Folyamatosan növekszik az eÁfa rendszer felhasználóinak száma

Az általános forgalmi adóval kapcsolatban 2024 talán legizgalmasabb és legfontosabb újdonsága az adóhatóság eÁfa rendszerének elindulása volt. Az adóhatóság új korszakot nyitott a bevallási kötelezettségek teljesítése terén a rendszer januári bevezetésével és elérhetővé tételével. Legutóbbi online előadásunkon Horváth Tibor, a NAV Központi Irányítás, Ellenőrzési Főosztály, főosztályvezetője volt a vendégünk, akivel arra kerestük a választ, hogy az elmúlt háromnegyedév fényében hol tart most a NAV eÁfa rendszere, mik az adózói tapasztalatok a rendszert illetően, illetve milyen újítások, fejlesztések várhatók a közeljövőben.
2024. 10. 22. 14:00
Megosztás: