Elemzők jelentős tőkeáramlást prognosztizálnak ebbe a mém-kriptóba, miközben a Synthetix (SNX) és az ApeCoin (APE) ingadoznak

Bár a Synthetix (SNX) és az ApeCoin (APE) havi kereskedési grafikonján jelentős emelkedést tapasztalhattunk, azonban a medve trend miatt heti diagramjuk visszafogottabb volt. Ennek következtében befektetőik a KangaMoon (KANG) előértékesítésére is figyelnek, hiszen az elemzők azt prognosztizálják, hogy az év során 50-szeres megtérülést hozhat majd. Míg a projekt előértékesítése továbbra is figyelemre méltó, a kripto szakértők a KANG-ot választották az egyik legjobb mém érmének, amely az intenzív piaci ingadozások közepette is komoly tőkevonzó képességgel bír. További részletek cikkünkben.

Elemzők jelentős tőkeáramlást prognosztizálnak ebbe a mém-kriptóba, miközben a Synthetix (SNX) és az ApeCoin (APE) ingadoznak

A KangaMoon (KANG) hatalmas sikereket ér el, miközben folytatódik az előértékesítés 4. szakasza

Míg a Synthetix és az ApeCoin ingadoznak, a KangaMoon óriási sikereket ért el az előértékesítés kezdete óta. Az előértékesítés, amely most a 4. szakaszban van, több mint 2,2 millió dollárt gyűjtött össze, miközben a KANG token ára az első szakaszban kezdeti alapárától, 0,0050 dollártól a 4. szakaszban 0,014 dollárra emelkedett. Ennek eredményeként az első befektetők már 180%-os megtérülést kaptak.

A KangaMoon egy közösségközpontú platform, ahol a játékosok összegyűlnek, hogy egy lenyűgöző élményt hozzanak létre a GameFI környezetben. A platform lehetővé teszi a játékosoknak, hogy jelentős jutalmakat szerezzenek intenzív versenyeken keresztül társaikkal. Emellett a nézőknek lehetőségük van arra, hogy a mérkőzések eredményére való fogadással pénzt keressenek.

A KANG ERC20 token tulajdonosai továbbra is több tokenre tehetnek szert, amíg az előértékesítés zajlik. A közösségi tevékenységekben való aktív részvétellel például a posztokhoz való hozzászólással és a projektet támogató tweetek megosztásával a közösségi médiában KANG tokent kaphatnak. A platform jelenleg 10%-os bónuszt ad ráadásul a KANG vásárlóknak. Mivel az elemzők 100-szoros növekedést prognosztizálnak az évben, a KangaMoonnak megvan az a potenciálja, hogy felülmúlja a legjobb mém coinokat.

Közben a fejlesztőcsapat tervezi a KangaMoon listázását egy nagy Tier 1 CEX tőzsdén 2024 második negyedévében. Ez azt jelenti, hogy most lehet a legjobb lehetőség arra, hogy belépj ebbe az ígéretes projektbe alacsony áron. A KangaMoon a globális NFT piacra fókuszál, amelyet 2024-ben 200 milliárd dollárra becsülnek, és a token listázása előtti korai befektetés magas megtérülést eredményezhet a jövőben.

A Synthetix (SNX) árfolyama ingadozik, miközben az befektetők mást keresnek

Miután 33%-kal csökkent a 90 napos kereskedési diagramon, a Synthetix (SNX) jelentős fordulatot vett és átlépte az 5 dolláros szintet. Az elmúlt hónapban a token ára 11%-kal emelkedett, az árfolyam értéke 3,4 dollárról 5,1 dollárra nőtt. Azonban a Synthetix árfolyama ingadozott a heti diagramon, és az elmúlt 7 napban 7%-os csökkenést tapasztaltunk.

A Synthetix kereskedési volumenének további csökkenésével a token fokozatosan veszít lendületéből. Mivel az elmúlt héten 5 dollár alá esett vissza, úgy tűnik, hogy a Synthetixnek nem lesz hamarosan visszatérési lehetősége. Habár a Synthetix érme a 200 napos EMA felett kereskedik még, a befektetők már a KangaMoon felé fordulnak, amely egyre inkább a piac beszédtémájává vált.

Az ApeCoin (APE) token egyensúlyoz a bika és medve piac között

ape coin kriptó

Az ApeCoin (APE) token az elmúlt 30 napban lenyűgöző, 31%-os áremelkedést produkált, az árfolyam pedig 1,5 dollárról 2,6 dollárra emelkedett. Azonban az ApeCoin medvék visszavágtak, és a token árát 9%-kal csökkentették, az ár most az 2,2 dolláros szintet támasz-zónájának tekinti. A token piaci statisztikáinak áttekintése azt mutatja, hogy a medvék aktívak.

Míg az ApeCoin piaci kapitalizációja enyhe emelkedést mutat, a token napi kereskedési aktivitása csökken, mivel a befektetők alternatívákat keresnek. Közben a token enyhe előnyben volt az elmúlt hónapban, 16/30 (53%) zöld napot mutatva, és a volatilitási szint 13%. Az ApeCoin még mindig bizonytalan, ezért a befektetők a KangaMoon előértékesítésének lendületére figyelnek a nagyobb nyereség reményében.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés ma elérhető izgalmas lehetőségeit!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Csökkent a betöltésre váró állások száma

Négy vármegye kivételével az ország valamennyi területén alacsonyabb a betöltésre váró állások száma idén az első negyedévben, mint egy évvel korábban - közölte a Profession.hu csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 18. 20:00
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon, az euró és a svájci frank ellenében 0,4 százalékkal, a dollárral szemben 0,6 százalékkal.
2024. 04. 18. 19:30
Megosztás:

Pluszban zártak csütörtökön az európai tőzsdék

Pozitív kezdés és némi ingadozás után indexemelkedéssel fejezték be a csütörtöki kereskedést a vezető európai értékpapírpiacok.
2024. 04. 18. 19:00
Megosztás:

Alulteljesítő volt ma a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 18. 18:30
Megosztás:

Milliárdok sorsa dőlhet el az 1%-ok felajánlása által

Legtöbben személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékát gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják, a támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 18:00
Megosztás:

A segédmotoros kerékpárra is kell ám kötelezőt kötni!

A robogótulajdonosok jelentős része továbbra sincs tisztában azzal, hogy biztosítási kötelezettség nem csupán a rendszámmal ellátott járművekre, hanem minden olyan segédmotoros kerékpárra is kiterjed, amely részt vesz a közúti forgalomban - hívta fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 17:30
Megosztás:

Márciusban csökkent az eladott új autók száma az Európai Unióban

Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma márciusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön fölkerült adatok szerint.
2024. 04. 18. 17:00
Megosztás:

Felújítják a Hotel Silvanust

Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a visegrádi Silvanus Hotelnek a legfelső szintje és tetőszerkezete, a jelentős tűzkárt szenvedett, több mint 100 embert foglalkoztató, 4 csillagos szálloda helyreállítása elkezdődött, amelyhez a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 60 millió forinttal járul hozzá.
2024. 04. 18. 16:30
Megosztás:

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó a gazdasági versenyképességgel a középpontban

Megkezdődött szerda este az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben, az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről.
2024. 04. 18. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából.
2024. 04. 18. 15:30
Megosztás:

Fejlesztés ment végbe a Gyep-Mester Kft.-nél

Csaknem 180 millió forintból fejlesztett a parkfenntartással és kertépítéssel foglalkozó Gyep-Mester Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 15:00
Megosztás:

A csok plusz nagyot lendített az ingatlanpiacon az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.
2024. 04. 18. 14:30
Megosztás:

Nő a Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz szerepe

A Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz (LNG) egyre nagyobb szerepet fog játszani az Európai Unió ellátásában, s ebben Trinidad és Tobago kulcsszereplő lesz. Az együttműködés alapjait már lerakták, a végrehajtás megkezdése pedig a magyar elnökség idejére fog esni - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán a szigetország fővárosában, Port of Spainben.
2024. 04. 18. 14:00
Megosztás:

Nagyobb beruházást tervez a BioTechUSA

Idén ötmilliárd forint vagy azt meghaladó összegű beruházással számol a tisztán magyar tulajdonú BioTechUSA cégcsoport, amely 2023-ban több mint kilencvenmilliárd forint árbevételt ért el.
2024. 04. 18. 13:30
Megosztás:

Élénkül idehaza a gasztroturizmus

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.
2024. 04. 18. 13:00
Megosztás:

Megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út

Szeptember 4-8. között Szilvásvárad ad otthont a négyesfogathajtó világbajnokságnak, amelyhez kapcsolódóan megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:30
Megosztás:

Újabb támogatást kapott az MVM Mobiliti

Csaknem 1,2 milliárd forint támogatást kapott elektromos töltők telepítéséhez az MVM Mobiliti Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:00
Megosztás:

Ma rendezik meg a Logisztika Napját

Ma rendezik a hazai ellátási lánc szakma egyik legnagyobb, országos eseménysorozatát, a Logisztika Napját - tájékoztatta az MTI-t a a szervező Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2024. 04. 18. 11:30
Megosztás:

Fejlesztések kezdődnek Martfűn

Komplex fejlesztés kezdődik Martfűn a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán elnyert 363 millió forint támogatásból - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei város önkormányzata az MTI-vel.
2024. 04. 18. 11:00
Megosztás:

Pluszban kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 04. 18. 10:30
Megosztás: