Ez vár Rád a héten - Heti Horoszkóp szeptember 19-26.

Heti horoszkópunk segítségével megtudhatod, hogy milyen időszakra számíthatsz a szeptemberi ősz harmadik hetében. Szerelem vár, vagy kiábrándulás? Pénzügyi fordulat következik be, vagy stagnálás várható? Milyen váratlan eseményekre célszerű felkészülnöd? Heti horoszkóp szeptember 19-26. közötti időszakra.

Ez vár Rád a héten - Heti Horoszkóp szeptember 19-26.

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Karrierje terén nagy eredményeket tud elérni, ha jobban koncentrál a részletekre, melyek jelen esetben a jövőjét is megalapozhatják. Lesznek, akik irigykednek Önre, de ez ne tántorítsa el a bátor lépésektől és hozzon határozott döntést.

Magánéletében kicsit legyen figyelmesebb környezetére és figyelje meg, milyen szeretettel fogják támogatni a nehéz pillanatokban. Fontos, hogy a folyamatban lévő ügyeit minél hamarabb, körültekintően, de határozottan zárja le. Van esélye rá, hogy akár milliós fizetése legyen. Hogy mennyi? IDE kattintva pontosan megmutatjuk.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Tengernyi teendő tornyosul, melynek megoldása mind önre vár és nem várhat most segítséget sem a családtól, sem a közvetlen baráti környezetétől. A segítség olyan helyről érkezik, amelyre nem is számít. Ne lepődjön meg és engedje, hogy az önzetlen segítő kifejtse álláspontját, mely az elkövetkezendő időszakra nagy hatást fog gyakorolni.

Még az is előfordulhat, hogy egy életre szóló barátság alakul ki Önök között.

És a pénzügyek? Befektetési tippet fog kapni a héten, de nagyon legyen résen és gondolja végig: vajon miért akarják Önre ezt ennyire rábeszélni? 

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Pénzügyekben mindig fontos a körültekintő döntés, mely az elkövetkezendő napokra különösen érvényes lesz. Ha úgy érzi, hogy elbizonytalanodott ne legyen rest tanácsot kérni esetleg szakembertől, hisz ez talán az egész elkövetkezendő életére nagy kihatással lesz.

Nem árt, ha különös gondot fordít egészségére, mert az elmúlt időszakban kicsit túlhajszolt életet élt és ez megbosszulhatja magát. Lazítson egy kicsit! Dőljön hátra, hisz megérdemli! Eg kecsegtető állásajánlatot kaphat, mesés fizetéssel.  Hogy mennyit kéne Önnek keresnie, ha tisztességesen megfizetnék? Ide kattintva azt is kiszámolhatja.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Ha úgy gondolja, hogy az elmúlt időszakban kicsit túlhajszolta magát nem árt egy kicsit visszavenni a tempóból és számot vetni azzal mi is éri meg. Jövője szempontjából nagyon fontos, hogy odafigyeljen egészségére, esetleg eljött a pillanat, hogy pont ma kezdjen el egy olyan régen dédelgetett terv megvalósítását, melyre mindig is vágyott.

Legyen kicsit határozottabb és ne engedje magát eltántorítani a kitűzött céljától. Lottót érdemes lenne venni, még akkor is ha nem hisz benne. És melyik lottón nyerhet leginkább? IDE kattintva megmutatjuk.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Új lehetőségek vannak a látóhatáron és csak Önön múlik, hogy mit hoz ki belőle. Határozottságával nem csak magánéletében tud változást előidézni, hanem munkahelyén is, melyben benne van a karrierépítés lehetősége is.

Hallgassa meg mindenki véleményét, javaslatát és mérlegelve hozza meg döntését, úgy, hogy ne legyen kishitű, hisz Ön már régóta megérdemelte az újonnan megnyíló lehetőséget. Új szerelmet hoz a tavaszi felmelegedés, ha nyitottan áll hozzá. Ide kattintva mutatjuk milyen csillagjegy szülötte lesz az illető.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Kapcsolatában egy kisebb mélypont mutatkozik, de nem kell aggódnia, hisz párja szereti Önt. Figyeljen picit jobban rá, mert most neki van Önre nagy szüksége, s higgye le ez a türelem meg fogja hozni a gyümölcsét az elkövetkezendő időszakban.

Környezetében sokan felnéznek Önre és ez teljesen megérdemelt, hisz egyéniségéből fakadóan Ön egy pozitív személyiség, aki mindig segítőkész. Ne feledje, aki pozitív energiát ad az azt is kapja vissza! Hogy a párjával mennyire illik Ön össze, azt IDE kattintva megmutatjuk.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Gyönyörű hét vár Önre, mind magánéletében, mind szakmai téren. Olyan ember lép be az életébe, akit már régóta ismer, de soha nem gondolta volna, hogy az elkövetkezendő időszakban és talán egész életében elkíséri Önt.

Járjon nyitott szemmel és szívvel, de ne legyenek elvárásai. Engedje sodorni magát és meglátja, hogy pont akkor jön el a pillanat mikor egyáltalán nem várja. Új kapcsolatot hozhat a jövő heti tavasz, ha nyitottan áll hozzá. Ide kattintva mutatjuk milyen csillagjegy szülötte lesz az illető.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Lehetőségek tárháza nyílik meg a héten Ön előtt csak merjen bátran dönteni. Nem árt, ha körültekintő és átgondolja a lehetőségeket, de ne halogasson, tétovázzon. Most az a pillanat jött el mikor „aki mer az nyer”. Önnek jók a megérzései, de valamilyen okból, vagy esetleg valakinek a negatív hatására nem mert önálló döntéseket hozni.

Higgyen Önmagában és a lehetőség kitárulkozik Ön előtt. Szerencsés hét előtt áll, érdemes lenne lottózni vagy venni egy kaparós sorsjegyet. Melyik a jobb? IDE kattintva megmutatjuk.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Egy régen dédelgetett gondolat egyre többször jut eszébe. Ne habozzon megvalósítani, mert úgy tűnik most jött el a pillanat. Mindehhez családja is segítséget nyújt önnek, ha lesznek pillanatok, mikor úgy érzi elakadt.

Legyen büszke önmagára, mert nem mindennapi ember és ezt mások is így gondolják. Az elkövetkezendő napokban egy közeli ismerősének lesz szüksége az ön tanácsára, mely lehet, hogy az egész életére kihatással lesz. Kapni fog egy furcsa és félreérthető üzenetet, SMS-t vagy épp Facebook bejegyzést. Aki írta, az akar valamit... Hmmmm...

Ebből még valami szép dolog is kisülhet. Milyen pár illik Önhöz? ITT megtudhatja.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Vannak olyan pillanatok, mikor úgy érzi, érzelmi hullámvasútban ül és nem is tudja merre tovább. Álljon meg és gondolja át hová ez a nagy rohanás, hisz az életben olyan sok szép dolog van, mely mellett, mint egy gyorsvonat elrohan.

Menjen ki a természetbe és lássa meg a madarakat a fán. Gyönyörködjön a természet szépségeiben, miközben engedje át magát a teljes nyugalomnak. Lehet, hogy először ez pár perc lesz csak, de higgye el megéri. Párjára figyeljen oda, mert sajnos megcsalás áldozata lehet. ITT kiszámolhatja mennyi erre az esély.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Nem is hiszi, hogy milyen sokan büszkék Önre a napokban. Hamarosan olyan lehetőséget ajánlanak, amelyre régóta vágyott. Az Ön egyénisége, szellemisége nagyban befolyásolja környezetét pozitív irányban. Legyen büszke Önmagára és legyen segítségére, támogassa környezetében azokat, akiknek erre most nagy szükségük van.

Pénzügyek területén is pozitív változás következik be, hisz olyan döntést hoz meg, mely már régóta érlelődik Önben.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Az elkövetkezendő napokban szakmailag új kihívások elé fog kerülni, ezért fontos, hogy jól felkészült legyen. Éppen ezért szánjon időt arra, hogy megismerje az adott területet mivel ez nagyban fogja talán befolyásolni egész hátralévő életét.

Ne ijedjen meg ettől, hisz Ön szakmájában elismert és komoly karrier áll Ön előtt, csak merjen határozott és kitartó lenni. Mindeközben ne felejtsen el egészségére is vigyázni. Ellenőrizze le egészségét IDE kattintva.

Napi horoszkóp a szamoldki.hu ezotéria-horoszkóp rovatában minden nap frissen!

Lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának növekedése júliusban

A várt mérsékelt gyorsulás helyett lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának növekedése júliusban - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének szerdán ismertetett előzetes értékeiből.
2024. 07. 27. 03:00
Megosztás:

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás: