Fuvarosok, fuvarszervezők jelentkezését várják az ország nyugati felében

Aki éppen most gondolkodik azon, hogy elvégezze-e a C vagy D kategóriás jogosítvány megszerzéséhez kapcsolódó tanfolyamot és letegye a vizsgát, van egy jó hírünk! Az országban igen keresettek a jó szakemberek! Sőt a vonatok szerelmeseinek sem kell lemondaniuk a fuvarozás élményéről.

Fuvarosok, fuvarszervezők jelentkezését várják az ország nyugati felében

Fuvarszervező diszpécser

GyőrÁllás.hu oldalra feltöltött hirdetésekből kiderül, hogy egyre népszerűbbek a sofőr állások Győr-Moson-Sopron vármegyében. Abban az esetben, ha érdekel bennünket a szállítmányozás, de mégis inkább nyugodtabb, kevésbé utazós munka a hőn áhított vágyunk, akkor kiváló lehetőség lehet a fuvarszervezés.

A fuvarszervezők azok, akik A-tól Z-ig megszervezik az utakat. Például egy Győr központú vasúti cég esetében a vasúthálózaton közlekedő vonatok irányítása lesz a szervező fő feladata. 

Nagyon felelősségteljes munka, hiszen üzemzavar esetén - szorosan együttműködve a pályavasúti irányítókkal - a diszpécser az, aki meghozza a szükséges döntéseket. Emellett biztosítja az információ folyamatos áramlását és probléma esetén az üzletágvezetőt értesíti. 

Határátlépéskor és a vonatátadási pontokon biztosítja a személyzet jelenlétét, és egyezteti a fuvarszervező a partnerekkel, testvércégekkel, ügyfelekkel a vonatok akadálymentes átvételét. 

Minden olyan jelentkezőt szívesen várnak, akiknek van közlekedésmérnöki diplomája, szereti a vonatokat, rendelkezik felhasználói szintű számítógépes ismerettel és tud kommunikálni angolul.

Az új kolléga széleskörű béren kívüli juttatásokból válogathat, támogatják a személyes fejlődését, és különféle bónuszokkal ismerik el a munkáját.

Nemzetközi gépkocsivezető

A nemzetközi gépkocsivezető külföldre visz rakományt, legtöbb esetben rolóponyvás nyerges vontatóval. Ez a munkakör jobbára hetelős munkarendben zajlik, azaz két hét munka egy hét szabadság jár. A bérezés napidíjban történik.

Egy nagy múltú nemzetközi fuvarozó cég keres gépkocsivezetőket. Az indulás és érkezés egyaránt Győrből történik és jobbára az Európai Unió különböző országai a célállomások. 

Ebben a munkakörben elvárás a C+E speciális jogosítvány és a meghatározott kategóriájú pályaalkalmassági vizsga megléte.

Személyszállító sofőr

Személyszállító sofőrök jelentkezését is várják Győrből és a Szigetközből egyaránt. Egy busztársaság autóbuszvezetőket keres. Fő utazási célok a következők: bel- és külföldi kirándulások, körutazások során személyszállítás, dolgozói járatok vezetése, reptéri transzfer, iskolai kirándulások, sportcsapatok szállítása, esküvői és vacsora eseményekre utaztatás. 

Az autóbuszvezetőnek rendelkeznie kell D kategóriás jogosítvánnyal, GKI kártyával. A foglalkoztatás jellegével kapcsolatban a hirdetés kitér arra is, hogy részmunkaidős sofőrök jelentkezését is várják. Bérezés megegyezés szerint.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az itt felsoroltakon kívül még több lehetősége is van annak, aki a fuvarosként szeretne elhelyezkedni, érdemes böngészni az álláskereső oldalt.

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás:

Gyenge kezdés az amerikai tőzsdéken

Indexcsökkenéssel indítottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 07. 23. 17:00
Megosztás:

A1 besorolást kapott az MBH Jelzálogbank jelzáloglevél-programját

A Moody's Investor Service stabil kilátások mellett a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH-csoporthoz tartozó MBH Jelzálogbank Nyrt. jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 23. 16:00
Megosztás:

Megerősítették a Market Építő Zrt. stabil kibocsátói minősítését

A Növekedési Kötvényprogramhoz kapcsolódó éves felülvizsgálat során a Market Építő Zrt. BB-(Stabil) kibocsátói minősítését megerősítette a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által megbízott Scope Ratings GmbH. - közölte a Market Építő Zrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) oldalán hétfőn.
2024. 07. 23. 15:00
Megosztás:

Leépít a Leoni Romániában

Az egyik legnagyobb romániai autóipari cég, a Leoni 10 százalékkal csökkenti dolgozói számát besztercei gyárában - írja az economica.net a vállalat közleménye alapján.
2024. 07. 23. 14:00
Megosztás:

Humanoid robotokat használ a jövő évtől a Tesla

Saját gyártmányú humanoid robotokat használ majd a jövő évtől az üzemeiben a Tesla, kezdetben kis számban és belső célokra - jelentette be Elon Musk vezérigazgató hétfőn az X üzenetküldő szolgáltatáson.
2024. 07. 23. 13:00
Megosztás:

Közös kötelesség az erdők fenntartása

Magyarország elkötelezett az érzékeny erdei ökoszisztémák megőrzésében és hosszú távú fenntartásában - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a FAO Erdészeti Bizottságának (COFO) 27. ülésszakán hétfőn Rómában a szaktárca közleménye szerint.
2024. 07. 23. 12:00
Megosztás:

A gyermekek immunrendszerének erősítése a megelőzés szempontjából is fontos

Ha betegség ér el minket, az megviseli a szervezetünket, de akár a lelkiállapotunkat is. Nem is beszélve arról, ha gyermekeinket éri el valamilyen kórság. Ráadásul ez sokba is kerülhet nekünk anyagilag is.
2024. 07. 23. 11:30
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.
2024. 07. 23. 11:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak a vezető európai tőzsdék

Vegyesen kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 23. 10:00
Megosztás: