Gazdagság az égből: Heti horoszkóp a pénzről és szerencséről!

Fedezd fel, mit tartogatnak számodra a csillagok a következő hétre! A legfrissebb pénzügyi horoszkópunk segítségével megtudhatod, melyek lesznek a legjobb befektetési lehetőségek, szerencsejátékok, és mikor várhatók szerencsés találkozások. Tudd meg, mely napokon leszel a leginkább szerencsés, és mely számokat érdemes megjátszanod a lottón! Készülj fel a lehetőségekre és fordítsd előnyödre a csillagok üzeneteit!

Gazdagság az égből: Heti horoszkóp a pénzről és szerencséről!

Kos (március 21. - április 19.):

A hét folyamán kozmikus energiák vezetnek el egy olyan eseményhez, ahol a karizmád és határozottságod feltűnő lesz a potenciális befektetők számára. Lágy szellőként érkezik majd egy lehetőség, amely meghatározhatja pénzügyi jövődet.

Szerencseszámaid: 5, 12, 19. A zöldenergia befektetés most olyan, mint egy termő talaj, ahol csírázhatnak az új ötletek. Egy izgalmas pénzügyi ötlet a KOS-nak IDE kattintva.

Bika (április 20. - május 20.):

Egy régi ismerős újra felbukkanása váratlan, de kellemes meglepetésekkel járhat. Ő lehet a kulcs egy rég várt pénzügyi lehetőség kapujához. Ne engedd, hogy a múlt árnyai elhomályosítsák ezt a fényes jövőképet.

Szerencseszámaid: 6, 11, 23. Az ingatlanpiac éppen kezd újra ébredezni, itt találhatod meg az igazi értékeket.

Ikrek (május 21. - június 21.):

A hét egy váratlan telefonhívással indul, ami izgalmas üzleti lehetőséget rejt. Ez az esemény egy régi álmod valóra válását jelentheti. A csillagok szerint óvatosnak kell lenned a pénzügyeid kezelésében, hogy elkerüld a buktatókat.

Szerencseszámaid: 3, 14, 21. A technológiai szektor új csillagokat rejthet, amik ragyogni kezdenek, ha most fektetsz be.

Az IKREK pénzügyeit IDE kattintva színesítjük.

pénzügyi horoszkóp

Rák (június 22. - július 22.):

A héten egy titokzatos ajánlatot kapsz, amely mélyrehatóan érintheti pénzügyeidet. A csillagok azt súgják, hallgass a belső hangodra, amikor döntést hozol. Ezen a héten minden, ami kicsi kezdődik, naggyá nőhet.

Szerencseszámaid: 2, 17, 29. A kötvények vizeire evezve biztonságban érezheted magad a változás szeleivel szemben.

Egy izgalmas pénzügyi ötlet a RÁK-nak IDE kattintva.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.):

Ahogy a Nap megvilágítja az utadat, úgy tárulnak fel előtted az üzleti lehetőségek. Egy új kapcsolat, amelyet ezen a héten alakítasz ki, arannyá válhat a jövőben. Légy bátor és ragyogj, mint az az égi test, amely a csillagképedet vezérli.

Szerencseszámaid: 1, 15, 28. A művészet és a kultúra befektetései most különösen vonzók lehetnek.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.):

A megfontolt döntéseid gyümölcseit ezen a héten kezded leszüretelni. Egy régebbi, óvatosan megfontolt befektetésed most kezdi megmutatni igazi értékét. A csillagok üzenete szerint tartsd szemmel a jövőbeli lehetőségeket, mert hamarosan érkezhetnek újabb ígéretes jelek.

Szerencseszámaid: 7, 18, 25. Az egészségügyi innovációkra való odafigyelés most különösen hasznos lehet.

Az SZŰZ pénzügyeit IDE kattintva színesítjük.

szerencse és pénz horoszkóp 2024

Mérleg (szeptember 23. - október 22.):

A pénzügyi egyensúly és harmónia kulcsfontosságú lesz ezen a héten. Egy váratlan találkozás inspirációt adhat és új utakat nyithat meg előtted. A csillagok harmonikus elrendeződése szerencsés befektetési döntéseket ígér.

Szerencseszámaid: 4, 16, 27. A megújuló energia befektetése most olyan lehetőség, ami hosszú távon is kifizetődik. Egy izgalmas pénzügyi ötlet a MÉRLEG-nek IDE kattintva.

Skorpió (október 23. - november 21.):

Egy szenvedélyes projekt, amibe most fektetsz be időt és energiát, gyorsan fejlődhet és pénzügyi sikert hozhat. A csillagok szerint az új kezdeményezések most különösen kedvezőek számodra. A siker kulcsa a bátorságodban és az újító szellemedben rejlik.

Szerencseszámaid: 8, 13, 22. Az elektromos járművek piaca folyamatosan növekszik, érdemes figyelni.

Nyilas (november 22. - december 21.):

A csillagok úgy állnak, hogy egy régi vágyad most valóra válhat. Nyitottságod és optimizmusod magához vonzza a szerencsét, amely anyagi formában is megjelenhet előtted. A szerencsejátékban a nagyobb tétek most kedvezőek lehetnek, de ne feledd, csak a felesleges pénzeddel játsz!

Szerencseszámaid: 9, 24, 30. A biotechnológia gyorsan fejlődik, érdemes lehet belevágni.

A NYILASOK pénzügyeit IDE kattintva színesítjük.

Bak (december 22. - január 19.):

A hivatásodban elért előrehaladás jelentős pénzügyi előnyöket hozhat ezen a héten. A csillagok szerint a szorgalmad és kitartásod most gyümölcsöt hoz. A szerencsejátékban óvatos légy, de a befektetéseidben bátor.

Szerencseszámaid: 10, 20, 26. Az oktatási technológiák befektetési lehetőségei kibontakozóban vannak.

Vízöntő (január 20. - február 18.):

A héten kreativitásod új csúcsokat hódíthat meg, és ez anyagi előnyökkel is járhat. A csillagok arra ösztönöznek, hogy ragadd meg azokat a lehetőségeket, amelyek elősegítik az újításaidat. A kriptovaluta piac változékonysága izgalmas lehet számodra, ha jól kezeled a kockázatokat.

Szerencseszámaid: 31, 33, 37. Egy izgalmas pénzügyi ötlet a VÍZÖNTŐ-nek IDE kattintva.

Halak (február 19. - március 20.):

A héten egy baráti tanács új pénzügyi lehetőségeket nyithat meg számodra. A csillagok üzenete, hogy a közeli jövőben érkező pénzügyi lehetőség olyan lesz, mint egy gyönyörű tóban rejlő kincs, melyet csak merészen és kitartóan lehet megszerezni.

Szerencseszámaid: 34, 39, 41. A fenntarthatóság iránti elköteleződésed jövedelmező befektetéssé válhat.

A HALAK pénzügyeit IDE kattintva színesítjük.

Tanulj a kriptókról, és keress nevetve 99Bitcoins érméket

Alig ocsúdhattunk fel, az ICO máris átszaladt az 1,5 millió dolláros gyűjtési határon. A nagy siker miatt számos elemző gondolja azt, hogy az érme értéke a nyílt piacra való bevezetésekor tízszeresére is duzzadhat.
2024. 05. 24. 00:01
Megosztás:

Az EU 337,5 millió euróra büntette az élelmiszergyártó Mondelezt

Az Európai Bizottság 337,5 millió eurós (mintegy 135 milliárd forint) bírságot szabott ki a Mondelez amerikai élelmiszergyártó nemzetközi nagyvállalatra, amiért az uniós versenyszabályokat megsértve korlátozta a különböző csokoládé-, keksz- és kávétermékek kereskedelmét a tagállamok között - tájékoztatott az uniós bizottság csütörtökön.
2024. 05. 23. 23:30
Megosztás:

Gyárat épít Nagybányán a Karl Mayer GmbH

Gyárat épít Nagybányán a textilipari gépeket gyártó Karl Mayer GmbH 25 millió eurós (9,653 milliárd forint) befektetéssel - jelentette be kedden a Máramaros megyei önkormányzat.
2024. 05. 23. 23:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének

Lakatos Pétert, a Videoton társvezérigazgatóját és egyik tulajdonosát választotta elnökének a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ-BusinessHungary) közgyűlése négy évre. A szakember az elmúlt 4 évben a szervezet társelnöke volt - közölte az MGYOSZ az MTI-vel csütörtökön.
2024. 05. 23. 22:30
Megosztás:

Több millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok

A brit belügyminisztérium csütörtökön ismertetett friss adatai szerint az első negyedév végéig csaknem 8 millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok.
2024. 05. 23. 22:00
Megosztás:

A kormány célja a gazdasági növekedés visszaállítása

A magyar gazdaság az első negyedévben visszatért a növekedési pályára. A kormány az egyensúly erősítésével is a gazdaság növekedését építi újra, ezért fokozatosan csökkenti a költségvetési hiányt és az államadósságot - közölte az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt központi alrendszerének április végi helyzetéről csütörtökön kiadott részletes tájékoztatójában a Pénzügyminisztérium (PM).
2024. 05. 23. 21:30
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 05. 23. 21:00
Megosztás:

Az a közösség, ami épül, erősödik

Ahol építenek, korszerűsítenek, újat hoznak létre, ott a közösség életrevaló, élni akar - mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Nyírlugoson.
2024. 05. 23. 20:30
Megosztás:

Jó hangulatban magas forgalom mellett kereskedtek a magyar tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 362,43 pontos, 0,53 százalékos emelkedéssel 68 319,51 ponton zárt csütörtökön.
2024. 05. 23. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 05. 23. 19:30
Megosztás:

Kissé erősödött a forint

Kissé erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 23. 19:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Pénztárszövetségnek

Mohr Lajost, a Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatóját választották az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) új elnökévé a szervezet közgyűlésén - tájékoztatta a szövetség csütörtökön az MTI-t.
2024. 05. 23. 18:30
Megosztás:

E hónapban erősödött az euróövezeti gazdasági aktivitása

A vártnál lényegesen kedvezőbben alakult az euróövezet feldolgozóipari teljesítménye májusban, a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a szolgáltatóipar teljesítménye stagnált áprilishoz viszonyítva - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének csütörtökön ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 05. 23. 18:00
Megosztás:

A kormány célja az országon belüli fejlettségi különbségek csökkentése

A kormány célja, hogy uniós és hazai források felhasználásával csökkentse az országon belüli fejlettségi különbségeket - jelentette ki a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Székesfehérváron.
2024. 05. 23. 17:30
Megosztás:

Életbevágóan fontos a szűrővizsgálat

A 2-es típus cukorbetegség a szív-érrendszeri és a vese- mellett a daganatos betegségek kockázatát is megnöveli, ezért érdemes rákszűréseket végezni a diabéteszben szenvedők körében - közölte egy nemrégiben elvégzett kutatására hivatkozva a Pécsi Tudományegyetem (PTE) az MTI-vel.
2024. 05. 23. 17:00
Megosztás:

Az értékpapírok kibocsátói közzétették előző éves jelentésüket

Minden szabályozott piacra bevezetett értékpapír kibocsátója határidőben közzétette a tavalyi pénzügyi évről készített éves jelentését - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 23. 16:30
Megosztás:

Nagy volumenű beruházást hajtott végre nálunk a Siemens Energy

Különös jelentősége van a Siemens Energy beruházási programjának, amelynek keretében a vállalat új üzemcsarnokot épített, képzési központot nyitott és napelemparkot is telepített, hogy képes legyen saját maga megtermelni a működéséhez szükséges energia egy részét - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 23. 16:00
Megosztás:

Megtéveszthette a fogyasztókat a Natur Tanya

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Natur Tanya Hungary Kft.-vel és a Naturweb Kft.-vel szemben.
2024. 05. 23. 15:30
Megosztás:

A mérnöki, a programozói és az orvosi pálya a legcsábítóbb

A mérnöki, programozói és orvosi pályán helyezkednének el legszívesebben a tudományos-technológiai képzések hallgatói, emellett az egyetemisták "menőnek" tartják a menedzseri karriert, az adattudományhoz, a mesterséges intelligenciához kapcsolódó szakmákat, és az egészségügyi életpályát is - közölt az MTI-vel a Siemens Zrt. az UNIside felsőoktatási portállal az egyetemisták pályaképéről, jövőbeni karrierterveikről végzett online kérdőíves kutatásának eredményeit szerdán.
2024. 05. 23. 15:00
Megosztás:

Kevesebb használt lakás kelt el az Egyesült Államokban áprilisban

Csökkent az Egyesült Államokban az eladott használt lakások száma áprilisban.
2024. 05. 23. 14:30
Megosztás: